A u prvom delu sezone protiv koga su izveli 3 tim? Nas ili vas?markohn22 пише:ma nama su svi sem vas filijale, i Hajduk nam je filijala pa nas je umalo dobio a onda protiv vas izveo 3. tim...kiba пише:pa smederevo vam je afilijala, peva se grobari grobari jel nas cujete u drugu ligu idete
FK Crvena zvezda [2013/14]
- JasminPetkovic
- Assistant Manager
- Поруке: 655
- Придружен: 19 Јун 2012, 20:00
- Место: Surdulica
- Has thanked: 1 time
- Status: Није на вези
-
kiba
- World Class Manager
- Поруке: 3915
- Придружен: 29 Мар 2012, 18:00
- Место: Pirot
Стојадиновић: Можемо до титуле, само без еуфорије
Прича о титули поново је актуелна на Маракани, спортски директор спушта лопту на земљу! Краси осмех лице Зорана Стојадиновића због рођења кћерке и смањења предности над Партизаном, али је свестан да и даље не зависи све од Црвене звезде.
– Можда сезону завршимо са титулом и сви то у клубу желимо, али нема места еуфорији! – поручује Зоран Стојадиновић.
Црвена звезда је поново равноправна у трци за прво место?
– Кад смо доводили Са Пинта за тренера, циљ је био да побеђујемо и у исто време вршимо анализу за праву причу од јуна. Од тога не одступамо.
Догађаји иду преко плана?
– Искрено, нисам очекивао три узастопна кикса Партизана. Надао сам се, наравно, да ми побеђујемо. Задовољни смо смањењем разлике и на нама је сада да наставимо квалитетан рад. Видећемо шта ће нам то донети.
Прича о титули поново је актуелна на Маракани, спортски директор спушта лопту на земљу! Краси осмех лице Зорана Стојадиновића због рођења кћерке и смањења предности над Партизаном, али је свестан да и даље не зависи све од Црвене звезде.
– Можда сезону завршимо са титулом и сви то у клубу желимо, али нема места еуфорији! – поручује Зоран Стојадиновић.
Црвена звезда је поново равноправна у трци за прво место?
– Кад смо доводили Са Пинта за тренера, циљ је био да побеђујемо и у исто време вршимо анализу за праву причу од јуна. Од тога не одступамо.
Догађаји иду преко плана?
– Искрено, нисам очекивао три узастопна кикса Партизана. Надао сам се, наравно, да ми побеђујемо. Задовољни смо смањењем разлике и на нама је сада да наставимо квалитетан рад. Видећемо шта ће нам то донети.
- Keyser Söze
- World Class Manager
- Поруке: 3053
- Придружен: 29 Апр 2011, 18:46
- Место: Bogatic
- mmladja
- World Class Manager
- Поруке: 6483
- Придружен: 26 Окт 2010, 00:36
- Место: Ваљево
- Has thanked: 1 time
- Been thanked: 11 times
Па јесте, рекао је да и Коентрао док је био млађи није водио рачуна о игри у одбрани. И то се свака њихова сличност завршава. Ал опет Младеновић је на последњих пар утакмица одиграо коректно, пробудио се мало. Кад би бар поправио центашут, био би скроз ок за ову лигу.Dule93 пише:Sa Pintu uporedio Mladenovica sa Koentraom.
- C.RONALDO7
- Manager
- Поруке: 2135
- Придружен: 31 Јан 2011, 23:43
- Место: SRB (SD) - ITA
Ja vam pričam da Mladenović nije loš igrač i da ima potencijala da bude odličan, izgleda je i Sa Pinto to primetio, a vi ne verujete i pljujete ga, dobro se sećam kad je došao u Zvezdu par puta me je oduševio što znači da uopšte nije loš igrač, a kasnije su neke druge stvari uticale izgleda da bude u lošijoj formi, nadam se da će Sa Pinto od njega napraviti odličnog igrača, bar da bude Koentrao u našoj ligi.