KK Partizan [2013/14]

Корисников грб
Keyser Söze
World Class Manager
Поруке: 3053
Придружен: 29 Апр 2011, 18:46
Место: Bogatic
Status: Није на вези

Порука од Keyser Söze »

e al kad krene neki cigan da te udari ti vici ja sam gluuuv i kao se on sazali ti ga marni u muda i tako svakog i onda porazi citavu tribinu i onda ce krenuti da ti pevaju pesme prvo grobari pa onda i cigani i onda ces da dobijes ulicu u bg-u pa ces postati predsednik srbije pa celog sveta pa ces se onda probuditi sa upisanim krevetom i palcem u ustima ;) puno si ti prso s glavom (bez obzira na tvoje pravo med stanje,ovo sto pisem nema nikakve veze sa timm,da se ne uvredis)

p.s. u srca navijaca se ulazi hrabroscu,buntom protiv loseg itd. a ne tako sto ces zajebati redara da te pusti time sto ces mu pokazati djacku knjizicu iz specijalne skole i onda uci na tribinu i misliti da niko ne moze da te pipne zbog te iste knjizice ;)
Последње учитавање од Keyser Söze дана 03 Апр 2013, 18:50, учитано 1 пут укупно.
Sloba
Global Moderator
Поруке: 11325
Придружен: 26 Окт 2010, 02:43
Место: Београд
Has thanked: 215 times
Been thanked: 58 times

Порука од Sloba »

Ja znam šta može da se dogodi ali eto idem.. samo retardi će doći da se biju.. ja mirno ću da navijam za šampione, a ostali.. ma nebitni su..

I škola nije specijalna od pre dve godine, tu školu može svkao da upiše baš u onom periodu u kom sam i ja upisao.. do tada je bilo samo za gluve.. a sada možeš i ti ako hoćeš.. ;)

Zatupljen narod je u ovoj državi i to se vidi po tvom postu i ovaj deo koji si naveo, ne po tome što si mene uvredio.. a ako ne vidiš ironiju u mom prethodnom postu u nekim delovima onda si kraći sa mozgom nego što sam mislio.. da li si stvarno poverovao u sve što sam rekao ? Nemoguć si.. kada me neko nervira kao ti onda odgovaram ironijom i sarkazmom jer se sa takvim osobama (ograničenim) ne može drugačije.. toliko (bez ikakve želje da te uvredim).. :*

Ja ću da pokažem svoju ljubav prema Partizanu, ko misli da treba da me prebije, ma slobodno, to je najmanji problem, verujte mi.. ;) :poz:
Последње учитавање од Sloba дана 03 Апр 2013, 18:59, учитано 1 пут укупно.
Корисников грб
Keyser Söze
World Class Manager

Порука од Keyser Söze »

ti si car verice mi moje :D p.s. draze mi da budem ovako ogranicen nego sirokih shvatanja kao ti ;)

p.s. br 2 zaboravih da kazem da cu od ove godine nadam se na defektoloski fakultet (fakultet cija je tematika pomaganje osobama sa spec. potrebama uglavnom) te da samim tim zelim da pomazem takve osobe, ali ti si idiot zato sto tvoj fizicki nedostatak pokusavas da iskoristis da bi ispao baja ili kakav vatreni navijac ili sta vec,ti da zaista volis partizan i da zelis po svaku cenu da prisustvujes derbiju veceras ti ne bi pisao po forumu kako ces da budes baja time sto ces zajebati redara i uci na derbi iako nije dozvoljeno grobarima, vec ti time pokusavas da pokazes nesto :/ J***m li ga sta
Последње учитавање од Keyser Söze дана 03 Апр 2013, 19:10, учитано 2 пута укупно.
Sloba
Global Moderator

Порука од Sloba »

Ko priznaje pola mu se dodaje.. :poz:

EDIT: Loše si me procenio u tom pogledu i tvrdim da nije tačno.. drago mi je da ćeš to upisati i onda bi trebao da znaš kako se ja osećam kada neko vređa me.. elem.. :) forum meni nije merodavan.. jer ja retko sa kime privatno zaista imam konflikt.. samo ako moram nekog da branim jer sam takav, ako sam sa nekime blizak.. poenta je da većina onih što misle o meni je pogrešno i na osnovu foruma što nije dobro, ali ajde..
Последње учитавање од Sloba дана 03 Апр 2013, 19:11, учитано 1 пут укупно.
Корисников грб
laza95
Manager
Поруке: 1875
Придружен: 11 Јул 2011, 10:55
Место: Kladovo

Порука од laza95 »

Sta god da bude na kraju. Klasa smo za njih.
kiba
World Class Manager
Поруке: 3915
Придружен: 29 Мар 2012, 18:00
Место: Pirot

Порука од kiba »

Ma nemate pojma :rugalica:
Корисников грб
fanst[E]
Manager
Поруке: 1365
Придружен: 08 Нов 2010, 15:59
Место: svud' po malo

Порука од fanst[E] »

Sad kad opet dodje iz dvojke :nasty:

Sloba dominira li dominira...
Корисников грб
laza95
Manager

Порука од laza95 »

Nemanja Gordic <3
Корисников грб
Keyser Söze
World Class Manager

Порука од Keyser Söze »

TAKO JE BREEE!!!
Корисников грб
laza95
Manager

Порука од laza95 »

Hvala ti Boze! Idem sad da spavam kao covek. Nista ne moze pokvariti moju srecu. :cheers:
Корисников грб
-MiX-
Manager
Поруке: 1380
Придружен: 21 Нов 2010, 23:05
Место: Leskovac

Порука од -MiX- »

Слика

GAZI BRE!!!
“I can accept failure, everyone fails at something. But I can't accept not trying.”
― Michael Jordan
Слика
Корисников грб
fanst[E]
Manager

Порука од fanst[E] »

I ako osvojite srpsku ligu i dalje cete biti ciganski klub.Dovoljno je pogledati ko sedi u lozama oba kluba i bice vam jasno...

Ovo sa Gordonom mozda na kraju i ispadne dobro,Z.Lo em sto ne bi imao minuta,em sto ne bi igrao ovako.Gordic na kraju poceo da igra,kako smo ga mi pamtili dok je igrao u Buducnostim,ali po meni Gagic je veceras odradio veliki posao,borio se kao lav.Sto se mene tice da osvojimo ABA ligu i prezadovolja...
Последње учитавање од fanst[E] дана 03 Апр 2013, 23:40, учитано 1 пут укупно.
kiba
World Class Manager
Поруке: 3915
Придружен: 29 Мар 2012, 18:00
Место: Pirot

Порука од kiba »

Bravo, svaka cast! Bili ste bolji, sralo vas je itd. mi nismo mogli ni bazen da pogodimo :slap: Radujte se do sledeceg derbija, mislim da vam je ovo jedina pobeda u svim sportovima? Balet ne racunam
Trle
Manager
Поруке: 2729
Придружен: 19 Феб 2011, 23:54
Место: Bojnik

Порука од Trle »

Svaka casti ekipi na poebdi ne bih da izdvajam nikoga! SAMPIONI! :cheers:
Kakva je picketina onaj Sir Oliver ejjjj, pa tacno se vidi koliki kompleks mu je nabio Vujosevic, coovek je najobicnija picketina ciganska, mada ne znam ste se nervira zbog FMP-a?
Корисников грб
Sinke
World Class Manager
Поруке: 4357
Придружен: 26 Феб 2011, 20:47
Место: Zemun

Порука од Sinke »

Al onaj Jovanovic picka mu materina ona ciganska iskompleksirana,MRS BRE U FARMU STOKO!Ko si ti da gadjas Duleta loptom mamu ti J***m,a sto je najgore nece ga kazniti,a sutra ce ko zna sta da pise u telegrafu,picketina,kao i svi novinari koji prenose da je Bertansov lakat bio ''nameran'',u svakom slucaju momcima kapa dole,Rakocevic prima koliko cela nasa bekovska linija para,i za mene je dosta kad ovako iskaraju cigane,steta nisu mogli opet da prekinu utakmicu.i jos jednom svaka cast momcima,dobili su bar 3 puta TRENUTNO,ali ne i za godinu dve bolji tim od sebe !

Код: Изаберите све

https://www.facebook.com/salejovanovic
I evo vam fb,prozivajte ga slobodno picketina!
Корисников грб
fanst[E]
Manager

Порука од fanst[E] »

kiba пише:Bravo, svaka cast! Bili ste bolji, sralo vas je itd. mi nismo mogli ni bazen da pogodimo :slap: Radujte se do sledeceg derbija, mislim da vam je ovo jedina pobeda u svim sportovima? Balet ne racunam
Vaterpolo ne racunas zato sto ste Veterani ili??Kontam da zbog toga razloga ne pratis ni rukomet jer tu ni Butulija ne zna koliko je puta menjao ime kluba,da bi izbegao dugove...Do ove godine ni titule niste brojali,a od ove i pobede gledate?Veoma pametno treba prekinuti dominaciju JSDP...
Корисников грб
-MiX-
Manager
Поруке: 1380
Придружен: 21 Нов 2010, 23:05
Место: Leskovac

Порука од -MiX- »

Sinke пише:steta nisu mogli opet da prekinu utakmicu.
Jbg, nijedan protivpozarni aparat nije radio...

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=dgYuLpk2VCQ[/youtube]
“I can accept failure, everyone fails at something. But I can't accept not trying.”
― Michael Jordan
Слика
Sloba
Global Moderator

Порука од Sloba »

I Partizan ponovo nije izgubio kad sam ja otišao na utakmicu.. neverovatno ali istinito.. :)

Iskreno nisam verovao u pobedu.. tri poraza u tri utakmice prethodno u sezoni, te 5-6 hiljada neprijateljski nastrojenih navijača protivnika..

Bio sam sve među zvezdinim navijačima (iza koša) i malo je falilo zbog mog temperamenta i ponašanja da dobijem i batina, ali niko nije smeo ništa zbog policije.. :)

Ja sam elem u početku samo navijao tj aplaudirao potezima naših igrača.. nisam želeo da odmah navijam sa tih 30-50 Grobara koji su udaljeni od mene bili na tribini.. i na kraju u zadnjih 2-3 minuta krenuli da gube i utakmicu, a ovi me zapamtili neki već i ja krenuo naravno da vređam zvezdu, a tu se već pojavio veliki broj policajaca (normalno kako se približavao kraj utakmice) i onda ja još glasnije da ih provociram (ne pitajte koliko su bili nervozni jer gube ovi iza koša) i jedan retard mi se nasloni na rame (kao da me opomene) a policajac ga gleda.. to je bilo u zadnjem minutu, onako ironično ga pogledam i nasmejem mu se, očekivao je da se uplašim, a ja još glasnije pevao je*i Dule.. i on odustane.. :D Dobio bih batina negde usput možda jer su me baš zapamtili, ali tu je bio jedan nastavnik iz škole (navijač zvezde) i njegov stric pa smo išli zajedno..

Govno mi je se zaledilo, imam temperaturu otprilike, osećaj mučnine.. neprijateljska atmosfera, svi te gledaju, a ipak sam navijao za Partizan i ako je to moglo da me košta (ali bez zezancije).. ovo je negativno iskustvo.. ali na kraju ništa slađe nego slaviti pobedu na njihovom terenu (tu više mislim na navijače).. kako je to slatko..

Hvala Duletu i igračima za ovo veče.. VOLIM PARTIZAN! <3
Корисников грб
Sinke
World Class Manager
Поруке: 4357
Придружен: 26 Феб 2011, 20:47
Место: Zemun

Порука од Sinke »

Slobo moj si idol!

Код: Изаберите све

http://www.telegraf.rs/sport/629230-izvinjenje-kk-partizan-dusanu-vujosevicu-i-navijacima
vidi sto se sad ulizuje ciganstura mamu mu J***m,jos kaze da ako treba ce i licno da se izvini,pa ne bi ti pruzio ruku pa nema para bre,a i nadam se da nece,kakva ljiga od coveka,pa to je strasno,fuj,mars na FARMU STOKO!
Корисников грб
Gagi
SFM Hall Of Fame
Поруке: 12107
Придружен: 12 Апр 2011, 10:09
Место: Heimaey
Has thanked: 4 times
Been thanked: 29 times

Порука од Gagi »

kiba пише:Bravo, svaka cast! Bili ste bolji, sralo vas je itd. mi nismo mogli ni bazen da pogodimo :slap: Radujte se do sledeceg derbija, mislim da vam je ovo jedina pobeda u svim sportovima? Balet ne racunam
Ček, a u kojim spotovima moramo da odmeravamo penise kada FMP igra samo košarku? :wtf:

Morao sam to da napišem, savršen odgovor za tako glup post.

SD ili JSD Partizan je mnogo uspešnije od SDCZ u poslednjih 10-15 godina. Pričaš o ostalim sportovima verovatno ponesen velikom pobedom nad, ej, Hajdukom u fudbalu. I pored te pobede imate 6 bodova manje i meč više... O ostalim sportovima neću ni da pričam, toliko ste puta vaskrsli da Isus himself može da vam pozavidi.

Dalje, basket. Izvini, ali smešno je čuti takve stvar posle derbija u košarci, sportu koji ima jednog gazdu 11 godina. Jači ste, imate više para od nas, igrali ste pred svojim navijačima - stvoreni su apsolutno svi preduslovi da nas dobijete... I niste uspeli.

Lepo od tebe što si nam čestitao, to je sportski, ali ovo posle toga zvuči glupo i smešno. Ali dobro, nadam se da ćeš posle pobede nad Hajdukom lepše da spavaš.

Over and out. Hashtag: 11
Закључано

Повратак на “Arhiva sporta”