FK Crvena zvezda [2013/14]

Ko je najbolji igrač Zvezde?

Boban Bajković
1
4%
Boban Bajković
1
4%
Boban Bajković
1
4%
Darko Lazović
3
12%
Dragan Mrđa
6
23%
Miloš Ninković
2
8%
Nejc Pečnik
10
38%
Nikola Mijailović
0
Нема гласова
Nenad Milijaš
0
Нема гласова
Neko drugi
2
8%

Укупно гласова: 26

Корисников грб
C.RONALDO7
Manager
Поруке: 2135
Придружен: 31 Јан 2011, 23:43
Место: SRB (SD) - ITA
Status: Није на вези

Порука од C.RONALDO7 »

Слика

Слика

Слика

Toliko o tome kakav tim imamo, ali nemamo struku, tako da nam je jedino preostalo da se na FM-u radujemo zbog Zvezde.
kiba
World Class Manager
Поруке: 3915
Придружен: 29 Мар 2012, 18:00
Место: Pirot

Порука од kiba »

Звезда смењује Јанковића!
Слика
Црвено-бели ће наставити шампионат са другим стручњаком. Млади тренер није желео да поднесе оставку, ако то не учини у недељу- биће смењен!
Корисников грб
Sinke
World Class Manager
Поруке: 4357
Придружен: 26 Феб 2011, 20:47
Место: Zemun

Порука од Sinke »

C.RONALDO7 пише:Image

Image

Image

Toliko o tome kakav tim imamo, ali nemamo struku, tako da nam je jedino preostalo da se na FM-u radujemo zbog Zvezde.
Si ti dlu?
Pa samo na menadzeru Mikic moze da da gol,a dzaba vama i Murinjo,ne mislim na ovog malog,nego pravog,nemate vi dva krstena fudbalera,a ni nismo mnogo bolji,samo omamo ove Faljijeve i Damjanceve igrace,pa aon daju golove na silu u namestenim utakmicama,a ovo sve ostalo amateri,ne znam dal bi ih pustili u onu Sunday ligu u Engleskoj da igraju :slap:
Корисников грб
C.RONALDO7
Manager
Поруке: 2135
Придружен: 31 Јан 2011, 23:43
Место: SRB (SD) - ITA

Порука од C.RONALDO7 »

Sinke пише:
C.RONALDO7 пише:Image

Image

Image

Si ti dlu?
Pa samo na menadzeru Mikic moze da da gol,a dzaba vama i Murinjo,ne mislim na ovog malog,nego pravog,nemate vi dva krstena fudbalera,a ni nismo mnogo bolji,samo omamo ove Faljijeve i Damjanceve igrace,pa aon daju golove na silu u namestenim utakmicama,a ovo sve ostalo amateri,ne znam dal bi ih pustili u onu Sunday ligu u Engleskoj da igraju :slap:
Možda malo :zelenko:
Nije stvar samo u treneru, već u sistemu celog kluba, ako nije zdravo okruženje u klubu onda ni rezultati ne mogu biti Bog zna kakvi, eto vratio se Džaja ali i dalje u klubu sedi ostala bagra, dok se to sve ne očisti iz korena, neće biti napretka, a što se tiče igrača, generalno mi imamo vrlo talentovane igrače ali se ne obučavaju kako treba, onako kako se to radi u inostranstvu, primetili ste da je skoro svakom našem igraču koji ode u neku jaču ligu potrebno bar godinu dana da se navikne na sistem, jer se tamo mnogo pridaje značaja taktici a ne kao ovde kod nas, ovde se sve uglavnom svodi na individualne kvalitete, tako da i dalje tvrdim da je našoj zemlji potrebna baš jaka trenerska škola.
Корисников грб
Joca
World Class Manager
Поруке: 4764
Придружен: 27 Окт 2010, 21:00
Место: Novi Beograd

Порука од Joca »

Ma kakav Dzaja, kakva bagra, moze da dodje bilo koji funkcioner i bilo koji trener i sve ce biti isto. 50 miliona evra su ogromne pare i to nece niko oprostiti, jedini izlaz je da dodje neko ko ce da da velike pare, ovako dok smo u dugu samo se vrti prazna slama i pricaju se prazne price.
Корисников грб
Tik'al
World Class Manager
Поруке: 13282
Придружен: 20 Нов 2010, 16:36
Место: Petén
Been thanked: 5 times

Порука од Tik'al »

Rolando i ja sam sa timom Partizana u menadzeru prve sezone pobedio Barselonu i to na Nou Kampu, ali ovo je samo igra, nema veze sa stvarnoscu :poz:
Jusqu'ici tout va bien…
kiba
World Class Manager

Порука од kiba »

Stranac stiže umesto Jankovića?
Upravni odbor Crvene zvezde staviće večeras tačku na sagu o treneru! Aleksandar Janković će ili na sastanku klupskog rukovdstva ponuditi ostavku ili će dobiti otkaz. Loši rezultati i igra u prolećnom delu šampionata, naterali su i sve koji su verovali u njega da "dignu ruke" i razmisle o nekom novom rešenju, jer, očigledno, ovako više ne ide. Čak i predsednik Dragan Džajić, koji je čuvao Jankoviću klupu, nema više aduta da ga brani pred UO.

Zvezdinu brojnu navijačku armiju sad najviše interesuje ko će nasleditri Jankovića. Proteklih dana pominjana su mnoga imena, a posle remija sa Radom, od domaćih imena figurirali su: Simo Krunić, Zoran Filipović, Milovan Rajevac, Ilija Petković... Ni stranci nisu bili pošteđeni novinarske i navijačke kombinatorike, pa su pominjani Viktor Munjoz, Hoze Marija Bakero, Sa Pinto... Ko će večaras ostati u "bubnju", zna verovatno malo ljudi, a pre svih sportski sektoir kluba: Džajić, Stojadinović i Kokeza. Prema nekim aktivnostima poslednjih dana, kako SPORTAL. RS saznaje, Jankovićev naslednik će verovatno biti stranac. Njegovo ime znaće se posle sednice UO, koja počinje u 18.00 sati.
Корисников грб
Keyser Söze
World Class Manager
Поруке: 3053
Придружен: 29 Апр 2011, 18:46
Место: Bogatic

Порука од Keyser Söze »

Gvardiola ;)
Корисников грб
zele
SFM Hall Of Fame
Поруке: 14189
Придружен: 05 Нов 2011, 22:57
Место: Лазарево

Порука од zele »

Nece Gvardiola, kaze ne bi zeleo da radi u klubu gde je Murinjo dobio otkaz. :xD:
Milo Lompar: "Taj argument ima više slojeva, od kojih je njegov najdublji sloj da je izuzetno glup."

Bajka o Barnetu
Корисников грб
Velja93
Manager
Поруке: 2692
Придружен: 08 Нов 2010, 14:30
Место: Beograd
Been thanked: 2 times

Порука од Velja93 »

Sa Pinto novi trener Zvezde.
Um caruje, snaga dobro dodje.
kiba
World Class Manager

Порука од kiba »

Taj ce da podegne posle 2,3 kola u ligi :D
Корисников грб
markohn22
World Class Manager
Поруке: 7580
Придружен: 30 Окт 2010, 12:09
Место: Herceg Novi-Beograd
Контакт:

Порука од markohn22 »

ko je taj?
И душа и тело, све је црно бело...
kiba
World Class Manager

Порука од kiba »

bivsi trener sportinga iz lisabona, najveci uspeh 1/2 finale prosle godine sa sportingom
Последње учитавање од kiba дана 18 Мар 2013, 16:28, учитано 1 пут укупно.
Sloba
Global Moderator
Поруке: 11325
Придружен: 26 Окт 2010, 02:43
Место: Београд
Has thanked: 215 times
Been thanked: 58 times

Порука од Sloba »

Ja imam proverenu informaciju. Izvor Vučić. Janković ostaje do leta, a onda ga menja pravi Murinjo koji napušta Real Madrid. Kaže Vučić da je Murinjo više puta u toku razgovora ponovio da mu je zvezda dečački san i da će i honorarno da radi ako treba (a kako bi drugo?). :)
Корисников грб
Keyser Söze
World Class Manager
Поруке: 3053
Придружен: 29 Апр 2011, 18:46
Место: Bogatic

Порука од Keyser Söze »

Simo Krunic novi trener ... iz poverljivih izvora ;)
kiba
World Class Manager

Порука од kiba »

Gligoric je Chef Spy u Zvezdi, verujte mu :cheers:
Корисников грб
mmladja
World Class Manager
Поруке: 6483
Придружен: 26 Окт 2010, 00:36
Место: Ваљево
Has thanked: 1 time
Been thanked: 11 times

Порука од mmladja »

А да одјебете ви мало од Звезде и ове теме? И зашто ми се бришу поруке? Ништа слагао нисам кад сам набрајао историју болести овог Тумбасовог наследника.
Sloba
Global Moderator
Поруке: 11325
Придружен: 26 Окт 2010, 02:43
Место: Београд
Has thanked: 215 times
Been thanked: 58 times

Порука од Sloba »

Ako si me vređao na taj način to ide tebi na čast.. nije moj problem. Glupo je mešati navijačke stvari sa nečim sporednim.. ja pojedinca ni jednog, nikada ne bih pomenuo tek tako jer mi je dosadno.. :)
Корисников грб
Vladar
SFM Hall Of Fame
Поруке: 5943
Придружен: 30 Јун 2011, 18:27
Место: Arandjelovac
Has thanked: 2 times

Порука од Vladar »

Potvrdjeno iz kluba za Sa Pinta.
Корисников грб
Velja93
Manager
Поруке: 2692
Придружен: 08 Нов 2010, 14:30
Место: Beograd
Been thanked: 2 times

Порука од Velja93 »

Evo i ja da kazem nesto o njemu.Bio je dobar igrac,standardni reprezentativac Portugala,ali kao trener je vodio sam Sporting i to nesto bas kratko.On je pocetnik u ovom poslu,ali mozda i nesto bude,zato sto gore od ovoga sto je bilo do sad nece biti.Valjda nece moci da uticu na njega Falji i Zahavi i valjda ce igrati najbolji igraci.
Um caruje, snaga dobro dodje.
Закључано

Повратак на “Arhiva sporta”