Cuveni klip Lovernja.
KK Partizan [2013/14]
- markohn22
- World Class Manager
- Поруке: 7580
- Придружен: 30 Окт 2010, 12:09
- Место: Herceg Novi-Beograd
- Контакт:
- Status: Није на вези
Igokea je definitivno prva tako da finalisti idu na F4, ali pitanje je koliko i Radnički želi da dobije Zvezdu, mislim da bi sve 3 ove ekipe najrađe Igokeu za protivnika u polufinalu. Iako i jedni i drugi daju drugačije izjave, ne bi me začudilo da taj meč Radnički - Zvezda bude meč u kojem ni jedni ni drugi neće pretjerano htjeti da dobiju... 
И душа и тело, све је црно бело...
-
kiba
- World Class Manager
- Поруке: 3915
- Придружен: 29 Мар 2012, 18:00
- Место: Pirot
Партизан послао питања челницима АБА лиге
Партизан МТС је послао питања челницима АБА лиге поводом последњег споразума између Евролиге и регионалног такмичења око проходности у елиту.
Црно–бели су тражили да се разјасне све недоумице око тога које место и дефинитивно доноси пласман у Евролигу наредне сезоне.
Партизан МТС је послао питања челницима АБА лиге поводом последњег споразума између Евролиге и регионалног такмичења око проходности у елиту.
Црно–бели су тражили да се разјасне све недоумице око тога које место и дефинитивно доноси пласман у Евролигу наредне сезоне.
- Alexandar_81
- World Class Manager
- Поруке: 5167
- Придружен: 24 Окт 2010, 15:53
- Место: Leskovac
- Klub koji vodite: FK Partizan
- Formacija: 4-2-3-1 Wide
- Has thanked: 25 times
- Been thanked: 7 times
- Контакт:
Finalisti idu u EL i sad ce zvezda da pusti radnicki, jer radnicki nema uslova da igra i svejedno mu je sa kog mesta ce na F4 i on i Igosi ce u EC pa im se uopste ne isplati da prave nesto specijalno, Igokea ce u zamenu za igranje u EL dobiti novu dvoranu dok ce u EL najverovatnije uz PFC i CZV Olimpija tako sam danas cuo pricu i verujem da je istinita jer je sve do sad tako bilo. 
▓█ P █ A █ R █ T █ I █ Z █ A █ N █▓▒
Nikad ne prestaj, podigni glavu kao nekad, kreni hrabro sad za crno-belu slavu!
- markohn22
- World Class Manager
- Контакт:
teško da će sve to ići tek tako lagano, moramo mi dobiti Igokeu da bi išli u euroligu... pričao sam sa stricem juče koji zna odlično Dodika i kaže da su oni ozbiljni u namjeri da ispune te uslove i igraju EL... Radnički će već teže, a Budućnost može bez problema to da obezbjedi kad bi slučajno 5. išao u kvalifikacije ako ova 2 ne budu mogli. Njima fali samo još 500 mjesta u Morači, to je jedna montažna tribina i riješena stvar 
ali ja vjerujem u našu pobjedu protiv Igosa pa nek se ostali posle iza poređaju kako im je volja
PS. Vjerovatno idem u Banja Luku kod rodbine krajem aprila pa ću ići na F4
ali ja vjerujem u našu pobjedu protiv Igosa pa nek se ostali posle iza poređaju kako im je volja
PS. Vjerovatno idem u Banja Luku kod rodbine krajem aprila pa ću ići na F4
- SGrobar
- Youth Team Coach
- Поруке: 181
- Придружен: 22 Јан 2011, 18:03
- Место: Morovic
Mi smo sa plasmanom na F4 obezbedili evroligu a na ostalima je da vide kako ce i sta ce.
A ako procesljate malo forum videcete da vecina misli tako. 
Код: Изаберите све
http://partizan.net/srpski/?p=9685- markohn22
- World Class Manager
- Контакт:
Bilo bi to veoma lijepo, nadam se da ipak jeste tako, ali nek mi neko objasni kako smo mi to ovjerili euroligu dok ne dobijemo Igokeu u polufinalu? Znam iz vrlo pouzdanih izvora da se oni ne zajebavaju i da neće tako lako odustati od nje, tako da ništa ne uzimam zdravo za gotovo dok ih ne dobijemo ili oni slučajno zaista odustanu...
- markohn22
- World Class Manager
- Контакт:
Najgledaniji klub u ABA ligi - Partizan mt:s!
Košarkaški klub Partizan mt:s je tim koji je nakon odigranih 26. kola u ABA ligi, prema zvaničnim podacima, najgledaniji i na domaćem i na gostujućem terenu. Do sada je mečeve crno-belih gledalo ukupno 119 042 ljudi, u proseku 4 579 po utakmici, što predstavlja apsolutni rekord od kada se na ovim prostorima igra regionalna košarkaška liga!
U hali Pionir, kao domaćem terenu kluba iz Humske, srpskog šampiona je bodrilo ukupno 67 000 ljudi, što je u proseku 5 184 po meču. Zanimljivo je i to da je višestruki šampion regionalnog takmičenja i najgledaniji tim na gostovanjima. Ukupno 52 042 gledalaca prisustvovalo je u dvoranama širom regiona na utakmicama domaćeg tima i beogradskog Partizana. Na 13 gostujućih utakmica prosečno je prisustvovalo 4 003 ljudi. Čak 74% ispunjenosti ukupnog kapaciteta 13 dvorana je velika potvrda popularnosti KK Partizan u čitavom regionu.
Podatak da u Jadranskoj ligi podrška koju crno-beli imaju u hali Pionir prevazilazi dosadašnje proseke gledanosti još jednom potvrđuje vernost Partizanove publike koja je na pravi način podržala mlad i perspektivan tim.
"Ponosni smo što imamo takvu publiku, koja najbolje zna da je potrebno određeno vreme u sazrevanju tima, a njihova podrška je karika bez koje se ne može. Naša publika je shvatila i podržala ideju o podmlađivanju ekipe i bez obzira što smo nismo prošli u Top 16 fazu Evrolige, oni su nastavili u Pioniru da priređuju evroligaške atmosfere i daju vetar u leđa crno-belima. Posebno smo ponosni na činjenicu da smo najgledaniji tim na gostujućim terenima, što još jednom potvrđuje poštovanje prema onome što je godinama radio i sada radi KK Partizan, jer tako nešto nije moguće postići za kratko vreme. Još jednom se zahvaljujemo našoj publici i ljubiteljima košarke u regionu, koji su zajendo potvrdili veličinu brenda KK Partizan”, istakao je poslovni direktor kluba iz Humske Mlađan Šilobad.
Košarkaški klub Partizan mt:s je tim koji je nakon odigranih 26. kola u ABA ligi, prema zvaničnim podacima, najgledaniji i na domaćem i na gostujućem terenu. Do sada je mečeve crno-belih gledalo ukupno 119 042 ljudi, u proseku 4 579 po utakmici, što predstavlja apsolutni rekord od kada se na ovim prostorima igra regionalna košarkaška liga!
U hali Pionir, kao domaćem terenu kluba iz Humske, srpskog šampiona je bodrilo ukupno 67 000 ljudi, što je u proseku 5 184 po meču. Zanimljivo je i to da je višestruki šampion regionalnog takmičenja i najgledaniji tim na gostovanjima. Ukupno 52 042 gledalaca prisustvovalo je u dvoranama širom regiona na utakmicama domaćeg tima i beogradskog Partizana. Na 13 gostujućih utakmica prosečno je prisustvovalo 4 003 ljudi. Čak 74% ispunjenosti ukupnog kapaciteta 13 dvorana je velika potvrda popularnosti KK Partizan u čitavom regionu.
Podatak da u Jadranskoj ligi podrška koju crno-beli imaju u hali Pionir prevazilazi dosadašnje proseke gledanosti još jednom potvrđuje vernost Partizanove publike koja je na pravi način podržala mlad i perspektivan tim.
"Ponosni smo što imamo takvu publiku, koja najbolje zna da je potrebno određeno vreme u sazrevanju tima, a njihova podrška je karika bez koje se ne može. Naša publika je shvatila i podržala ideju o podmlađivanju ekipe i bez obzira što smo nismo prošli u Top 16 fazu Evrolige, oni su nastavili u Pioniru da priređuju evroligaške atmosfere i daju vetar u leđa crno-belima. Posebno smo ponosni na činjenicu da smo najgledaniji tim na gostujućim terenima, što još jednom potvrđuje poštovanje prema onome što je godinama radio i sada radi KK Partizan, jer tako nešto nije moguće postići za kratko vreme. Još jednom se zahvaljujemo našoj publici i ljubiteljima košarke u regionu, koji su zajendo potvrdili veličinu brenda KK Partizan”, istakao je poslovni direktor kluba iz Humske Mlađan Šilobad.
- Alexandar_81
- World Class Manager
- Поруке: 5167
- Придружен: 24 Окт 2010, 15:53
- Место: Leskovac
- Klub koji vodite: FK Partizan
- Formacija: 4-2-3-1 Wide
- Has thanked: 25 times
- Been thanked: 7 times
- Контакт:
markohn22, njih niko ne pita sta oni hoce jednostavno nemaju uslove koji su potrebni i sto je jos vaznije EL ih ne zeli ove sezone dok ne postanu "malo zanimljiviji" tako da tu nema sta da traze, dobice kintu da prave dvoranu i igraju EC 
▓█ P █ A █ R █ T █ I █ Z █ A █ N █▓▒
- markohn22
- World Class Manager
- Контакт:
daj Alex ne lupaj, zasto ce praviti dvoranu kad je ova u kojoj sada igraju nova, napravljena 2010. godine?! sta ce svake 2 godine da prave novu?! To da ih euroliga ne zeli jeste istina i to za nas jeste dobro, ali oni od tih uslova jedino nemaju dovoljan kapacitet dvorane, a on moze da se prosiri... E sad drugo je to sto ce vrlo moguce EL njima da izmisli neke nove uslove kako bi ih sprijecila...
I ko ce im to po tvom dati pare za dvoranu, EL?
pogledaj kako taj objekat izgleda, mislis da ce pored ovoga da prave novi, da u RS imaju ludacki standard pa lova nije problem?

I ko ce im to po tvom dati pare za dvoranu, EL?
pogledaj kako taj objekat izgleda, mislis da ce pored ovoga da prave novi, da u RS imaju ludacki standard pa lova nije problem?

Последње учитавање од markohn22 дана 24 Мар 2013, 18:08, учитано 1 пут укупно.
-
Sloba
- Global Moderator
- Поруке: 11325
- Придружен: 26 Окт 2010, 02:43
- Место: Београд
- Has thanked: 215 times
- Been thanked: 58 times
Idem na utakmicu večeras.. lud ili ne biću tamo. Da za navijače Partizana nema ulaznica, ali meni na čelu ne piše da navijam za Partizan, a zbog zdravlja propuštali su me uvek do sada..
Biću verovatno i sam na svih 4-5-6 hiljada, koliko već navijača zvezde, ali ako uđem ne mislim da ćutim. NAPRED PARTIZAN! <3
- Keyser Söze
- World Class Manager
- Поруке: 3053
- Придружен: 29 Апр 2011, 18:46
- Место: Bogatic
tako je Slobo idi nek te polome ko picku ... bar neces vise srati po forumu <3
p.s. vidi nekako da ispadne kao incident koji su izazvali cigani,mozda pocne jug i pesme da ti peva
p.s. vidi nekako da ispadne kao incident koji su izazvali cigani,mozda pocne jug i pesme da ti peva
Последње учитавање од Keyser Söze дана 03 Апр 2013, 18:35, учитано 1 пут укупно.
-
Sloba
- Global Moderator
- Поруке: 11325
- Придружен: 26 Окт 2010, 02:43
- Место: Београд
- Has thanked: 215 times
- Been thanked: 58 times
Ne sme mi niko ništa ni ti se ja bojim..
Ide prvo ja pa Bog i tako dalje.. hehe.. 
Smrt fašizmu, NAPRED PARTIZAN!
p.s. Računajte da će biti incidenata, još ako Partizan bude poveo pred kraj.. razmišljao sam o ružnim gestovima itd. itd. lep način da se uđe u srca navijača i verovatno završim na nekom klipu pa me svi prepoznaju kasnije i krenu i pesme da mi pevaju..
Smrt fašizmu, NAPRED PARTIZAN!
p.s. Računajte da će biti incidenata, još ako Partizan bude poveo pred kraj.. razmišljao sam o ružnim gestovima itd. itd. lep način da se uđe u srca navijača i verovatno završim na nekom klipu pa me svi prepoznaju kasnije i krenu i pesme da mi pevaju..
Последње учитавање од Sloba дана 03 Апр 2013, 18:38, учитано 1 пут укупно.