FK Crvena zvezda [2013/14]

Ko je najbolji igrač Zvezde?

Boban Bajković
1
4%
Boban Bajković
1
4%
Boban Bajković
1
4%
Darko Lazović
3
12%
Dragan Mrđa
6
23%
Miloš Ninković
2
8%
Nejc Pečnik
10
38%
Nikola Mijailović
0
Нема гласова
Nenad Milijaš
0
Нема гласова
Neko drugi
2
8%

Укупно гласова: 26

Корисников грб
Keyser Söze
World Class Manager
Поруке: 3053
Придружен: 29 Апр 2011, 18:46
Место: Bogatic
Status: Није на вези

Порука од Keyser Söze »

Kod nas se kradu pare a kod vas se lose radi :) Mi imamo prihode,a nemamo pare (kradja) a vi nemate prihode a opet trosite vece pare nego Partizan.
Корисников грб
Velja93
Manager
Поруке: 2692
Придружен: 08 Нов 2010, 14:30
Место: Beograd
Been thanked: 2 times

Порука од Velja93 »

Covic je rekao da se smanjiti ugovori svima.Al vidim da ima nekih koji nece pristati na to.Tako da dzabe nam mazu oci i kao pricaju da nemaju leba da jedu,ali ce dati sve od sebe na terenu.Pa ako je to sve sto mogu da dobijem od vas,onda sramota sto imate tolike plate.S ovim prihodima Zvezda mora da dobije Rad 3 0 glat.Samo mi je cudno sto su obe utakmica Crvena Zvezda Rad,i Rad Crvena Zvezda dosle iz 2-x.Mozda sam paranoican,ali na primer Ranko Stojic dosao i rekao covek namesticemo utakmicu da opeljesimo kladionice kad vec vi nemate pare da mi islplatite.Dosta mu dugujemo,ja ne znam kako nam covek ne pusta menicu.Lupam gluposti,ali nemoguce da se dva puta u sezoni isto zavrsi. :cheers:
Um caruje, snaga dobro dodje.
Корисников грб
neme93
World Class Manager
Поруке: 11002
Придружен: 10 Нов 2010, 18:15
Место: Valjevo/Beograd

Порука од neme93 »

Kisa pada, perem flase, serem ti se na zvezdase. .!.
Dragan Nikoljići, Vladar, Tik'al, Joca, Tokelara, zele, Olja, Ortodox, bubi.ue, dramit, mmladja.

Ja znam kako Simic izgleda.
Корисников грб
Velja93
Manager

Порука од Velja93 »

neme93, Au brt ovo nisam cuo 10 godina.Dao bi ti pivo,al posto se seres po meni i mojim Zvezdasima ne smem. :cheers:
Корисников грб
neme93
World Class Manager
Поруке: 11002
Придружен: 10 Нов 2010, 18:15
Место: Valjevo/Beograd

Порука од neme93 »

Kisa pada, ja se klizam, nosim pehar za Partizan.
Dragan Nikoljići, Vladar, Tik'al, Joca, Tokelara, zele, Olja, Ortodox, bubi.ue, dramit, mmladja.

Ja znam kako Simic izgleda.
Корисников грб
Velja93
Manager

Порука од Velja93 »

neme93, Ovo je tema FK Crvena Zvezda.O Partizanu pisi u temi FK Partizan.Poslednja opomena pred ban.Postuj pravila foruma.
By:Igor
kiba
World Class Manager
Поруке: 3915
Придружен: 29 Мар 2012, 18:00
Место: Pirot

Порука од kiba »

neme93, ima i u ovom pdfu zajebanih likova koji zavode red i disciplinu :zelenko:
sad sam te zajebao i banovao ti post, taman da isprobam da li radi :yesko:

ajde sad se vratite temi Fk Crvena Zvezda :cheers:
kiba
World Class Manager

Порука од kiba »

Janković dobio raskid ugovora
Слика
Talentovani fudbaler je dobio raskid ugovora, posle podnošenja tužbe Arbitražnoj komisiji Zajednice Super lige.

Igraču i klubu ostavljen je rok od tri dana da se eventualno dogovore o nastavku saradnje, u suprotnom plavokosi ofanzivni vezista slobodan je u izboru nove sredine.

Janković nije dostavio kompletnu dokumentaciju o dugovanjima kluba sa Marakane, ali je po svemu priloženom Arbitražna komisija utvrdila da Crvena zvezda nije ispunjavala obaveze i da je odgovarajuća pravna mera – raskid ugovora.

Na neslavan način staviće se tačka na priču o Jankoviću i Crvenoj zvezdi.

Bio je proglašavan za jednog od najvećih talenata u istoriji kluba, prognoziralo se da će Zvezda od njegovih igara imati niz titula, a u budućnosti ostvariti milionsku dobit.

Ništa od toga, jedino što bi trebalo da joj pripadne je trening kompenzacija od 400.000 do 500.000 evra.

Avgusta 2011. godine, Janković je postao drugi najmlađi debitant u istoriji Crvene zvezde. Pretekao je Dejana Stankovića, kad mu je Robert Prosinečki ukazao šansu protiv Ventspilsa u kvalifikacijama za Ligu Evrope.
kiba
World Class Manager

Порука од kiba »

Рачун клуба поново у блокади!
Слика
Рачун фудбалског клуба Црвена звезда поново је блокиран, пошто је компанија SIG пустила меницу због дуговања од око 23 милиона динара.
Ова компанија повукла је своју меницу крајем фебруара и помогла клубу да одблокира рачун и региструје нове играче, али је то учињено уз обећање да ће први следећи новац који Звезда добије бити уплаћен тој фирми.
То се, међутим, није десило, пошто је Звезда 150.000 евра које је добила ове недеље од трансфера Вељка Симића у Базел издвојила за плате играчима и запосленима. Клуб је очекивао и новац од спонзора Гаспрома, али он још није дошао. Компанија SIG, која се бави обезбеђењем, пустила је после тога меницу, тако да је сада клуб у минусу око 23 милиона динара.
Потпредседник црвено-белих Небојша Човић није желео да коментарише нову блокаду рачуна клуба и рекао је да ће бити прилике за разговор, а агенцији Бета је само путем СМС-а одговорио да сада нема коментар.
kiba
World Class Manager

Порука од kiba »

U ponedeljak konačna odluka povodom Jankovića

Слика

Filip Janković je nedavno zatražio raskid ugovora sa Crvenom zvezdom uprkos želji crveno-belih da izmirenjem dugovanja prema talentovanom igraču nastave saradnju. Na sastanku Arbitražne komisije u sredu predloženo je da klub i igrač pokušaju da dođu do dogovora.

- Nema ništa novo. Čekamo povratne informacije iz kluba. Dali smo im rok tri dana, ali zbog vikenda produženo je do ponedeljka - poručio je generalni sekretar Zajednice Superligaša Miodrag Janković za SPORTAL.RS.

Hoće li ponovo doći do sastanka igrača, kluba i vas.

- Ne! Tu više nema šta da se raspravlja sve je kristalno jasno. Ukoliko igrač i Zvezda ne postignu dogovor sve je poznato - zaključio je Janković.

Podseetimo, Janković je imao ugovor sa Crvenom zvezdom do 2015. godine, ali zbog neisplaćenih obaveza Arbitražna komisija FSS je odlučila da usvoji njegov zahtev o raskidu saradnje.
kiba
World Class Manager

Порука од kiba »

Слика
Корисников грб
paske
World Class Manager
Поруке: 4230
Придружен: 21 Феб 2011, 23:13
Место: S.Mitrovica/Novi Sad

Порука од paske »

Jedine dve pozitivne stvari od sinoc, slika i nova pesma:

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=4BTaR4UCW-M[/youtube]
Корисников грб
dramit
Manager
Поруке: 1483
Придружен: 28 Авг 2011, 10:57
Been thanked: 3 times

Порука од dramit »

Код: Изаберите све

http://www.redstarbelgrade.info/fudbal-srb-2/stampa/3224-het-trik-daude.html
YOU'LL NEVER WALK ALONE 6*
1977. (Rome, Italy) 1978. (London, England) 1981. (Paris, France) 1984. (Rome, Italy) 2005. (Istanbul, Turkey) 2019. (Madrid, Spain)
kiba
World Class Manager

Порука од kiba »

Veoma zanimljiva slika

Слика
salel
SFM Hall Of Fame
Поруке: 10649
Придружен: 15 Нов 2010, 16:00
Место: Subotica

Порука од salel »

Vidis da momci nemaju para ni za hleb nece da igraju za dz.
kiba
World Class Manager

Порука од kiba »

Јанковић: Не желим да причам о оставци
Слика

Александар Јанковић био је помало нервозан након пораза његове екипе у Нишу и наводи да ће се о његовом статусу разговарати иза ''заворених врата'':

- Од утакмице са Радом није било дана да ме неко подсећа на то, или да постави питање о оставци. Не желим да умањујем победу Радничког, о свему ће се причати у клубу, па и о томе. Наравно, тренер је увек први одговоран, зна се редослед. Ово није ни време ни место да се анализира то, то ћемо у нашем клубу иза затворених да решимо, разговараћемо - рекао је Јанковић новинарима у Нишу.

О самој утакмици и игри својих играча, Јанковић је рекао следеће:

- Честитам екипи Радничког на апсолутно заслуженој победи, као и мом колеги Мркићу. Моји играчи данас нису пружили ништа, или скоро ништа од онога што се очекује од Црвене звезде. Противник је био бољи у свим сегментима фудбалске игре, и потпуно нас је надиграо. Нисмо се добро кретали, наишли смо на висок блок који нисмо умели да разбијемо добрим кретањем и све лопте које смо слали пред шеснаестерац Радничког су они освојили. Ушли смо у несигурност, изгубили стабилност у игри и противник је то одлично сачекао и постигао гол који нас је унео у још већу нервозу.

Управни одбор је већ у понедељак, али тешко је очекивати да ће Александар Јанковић и трежи пут ''преживети'' расправу о његовој смени.
Miki.ftw
Assistant Manager
Поруке: 568
Придружен: 24 Мај 2012, 15:36
Место: Бар, ЦГ

Порука од Miki.ftw »

Nije čovek ništa kriv...
Корисников грб
mmladja
World Class Manager
Поруке: 6483
Придружен: 26 Окт 2010, 00:36
Место: Ваљево
Has thanked: 1 time
Been thanked: 11 times

Порука од mmladja »

Па није, криви су они који су га довели на клупу, као и они који су га оставили на њој после бруке у јесењем делу.
Корисников грб
Velja93
Manager

Порука од Velja93 »

Kako nije kriv?Igramo kao najveci debili,a nemamo najgori tim u ligi.Ovi amateri iz Nisa nas dobili sto su strajkovali cele zime i nisu isli na pripreme i promenili trenera 3 dana pred pocetak prolecnog dela prvenstva.I zar takva ekipa da te nadigra i razguzi u igri.Ajde bar da se bore nesto,ali koliko vidim bole ih qrac za Zvezdu.I sad im treba smanjiti plate na 200,300 evra mesecno pa da vidim kako ce da igraju.Ovi jadnici iz Nisa srecni ako prime 500 evra u 4 meseca,a ove nase Zvezde kao nece da igraju jer nemaju redovnu platu.Pa koji im je sad razlog sto igraju ovako ocajno kada ni ovi iz Nisa ne primaju plate.Sramota.Iskreno bilo mi je drago sto nas Radnicki zasluzeno dobio.
Корисников грб
dramit
Manager
Поруке: 1483
Придружен: 28 Авг 2011, 10:57
Been thanked: 3 times

Порука од dramit »

Zvezda ima neverovatan tim.. neverovatan tim...
Zvezda igra totalno drugačije od drugih, Zvezda igra totalno drugačije.. hej hej

Nj popularnije pesme severa u sezoni 2012-2013
YOU'LL NEVER WALK ALONE 6*
1977. (Rome, Italy) 1978. (London, England) 1981. (Paris, France) 1984. (Rome, Italy) 2005. (Istanbul, Turkey) 2019. (Madrid, Spain)
Закључано

Повратак на “Arhiva sporta”