FK Crvena zvezda [2013/14]
- zele
- SFM Hall Of Fame
- Поруке: 14189
- Придружен: 05 Нов 2011, 22:57
- Место: Лазарево
- Status: Није на вези
znam istoriju, ali mi se nije dopao kao trener. 
Milo Lompar: "Taj argument ima više slojeva, od kojih je njegov najdublji sloj da je izuzetno glup."
Bajka o Barnetu
Bajka o Barnetu
-
kiba
- World Class Manager
- Поруке: 3915
- Придружен: 29 Мар 2012, 18:00
- Место: Pirot
Стојадиновић: Нисам лажов, данас дајем 150.000 евра

Први оперативац црвено-белих напомиње да не жели да се овај потез протумачи као његово саморекламерство, већ жели да испуни обећање које су он и потпредседник Славиша Кокеза дали фудбалерима током припрема у Турској да ће им исплатити одређени део зараде на почетку пролећног дела шампионата.
- Ја лажов никада нисам био у животу, па нећу ни сада. Ако смо Кокеза и ја обећали момцима новац у Турској, онда је ред да им га и исплатимо и то ћемо учинити данас. Био сам на састанку са играчима у суботу по подне и видим да им је морал значајно опао, јер је обећана уплата зарада изостала. Управо зато, не постоји други начин да решимо тај проблем него да дам паре из свог џепа да им се исплате плате и да после тога наставе са испуњавањем професионалних обавеза - истиче Стојадиновић у разговору за Ало.
Директор црвено-белих напомиње да се на овакав потез одлучио иако није његов посао да обезбеди новац за исплату зарада играчима.
- Начуо сам да се по свлачионици провлачи како Кокеза и ја хоћемо да преваримо играче. То ме не занима нити желим да радим на такав начин и да дајем празна обећања било коме. Свашта се прича, па и то да ћу тражити камату од Звезде за 150.000 евра, колико ћу позајмити клубу да се исплате зараде.
Приоритет је да екипа настави са нормалним радом, сматра спортски директор Звезде.
- Па људи, у каквој смо ситуацији као клуб питање је да ли ћу и њих повратити, а камоли да узмем камату. Те паре су ми најмања брига, важно је да екипа настави са нормалним приступом обавезама. Боримо се сви у управи са великом кризом и надам се да ће током недеље бар мало ситуација да се преокрене - закључује Стојадиновић.
Последње учитавање од kiba дана 04 Мар 2013, 18:52, учитано 1 пут укупно.
Brate si ti uduvan sta je tebi ? Pa on je ukazio i ono malo sto je Prosinecki stvorio. Pa pogledaj ti to da zvezda nema ni jednu uigranu akciju salji sve neke centarsuteve koje bi ti i ja otklanjali. Njemu petkovic igra stopera, pantic isto. Za igrace si upravu da su operisani jesu pomenuta dvojica pogotovo. Milunovic ? pa on decko ima onu suvu tehniku je l primecujete i vi kako se on usere kad je u 16m? Mikic, kapiten bivsi, pa on u radnickom iz nisa nije probu prosao a ovamo kapiten bio. Milijas propalica ziva. Lazovic necu rec o njemu da napisem. Gotovo sam siguran da ako bude regularno prvenstvo osvajamo titulu. Nek vam Bog da srece da se vrate slavni dani vase proslosti. Bez komplexa i prozivanja molim.Tik'al пише:Ja stojim iza toga i dalje da je Jankovic odlican trene
Последње учитавање од laza95 дана 04 Мар 2013, 19:38, учитано 1 пут укупно.
- Vul3
- World Class Manager
- Поруке: 3033
- Придружен: 13 Апр 2011, 12:09
- Место: Trst
Rado bih raspravljao vise o ovoj temi ali se jako lose osecam pa cu reci samo:
Dok je bio Robi, sta je bilo? Davi igru, sporo, mrcvari, igraci nemaju snage da potrce, sad kad je dosao Sale opet ne valja(ja se slazem da ovo sada stvarno ne valja, a Robija branim jer je igrao prilicno lep fudbal s' obzirom kakav je igracki kadar imao), ali takav smo mi Srbi narod pa me to ne iznenadjuje. Ja se vise ni ne potresam oko fudbala, aktivno pratim basket koji je trenutno jedina svetla tacka ovog propalog sportskog drustva(nazalost tako je).
Dok je bio Robi, sta je bilo? Davi igru, sporo, mrcvari, igraci nemaju snage da potrce, sad kad je dosao Sale opet ne valja(ja se slazem da ovo sada stvarno ne valja, a Robija branim jer je igrao prilicno lep fudbal s' obzirom kakav je igracki kadar imao), ali takav smo mi Srbi narod pa me to ne iznenadjuje. Ja se vise ni ne potresam oko fudbala, aktivno pratim basket koji je trenutno jedina svetla tacka ovog propalog sportskog drustva(nazalost tako je).
- Vladar
- SFM Hall Of Fame
- Поруке: 5943
- Придружен: 30 Јун 2011, 18:27
- Место: Arandjelovac
- Has thanked: 2 times
Ima i dobrih stvari za videti u njegovim postavkama i u reprezentaciji i u Zvezdi, ali uslovi u kojima radi jednostavno nisu normalni, samim tim je i tesko oceniti njegov doprinos sranju u kom se Zvezda nasla. On je pokusao da korenito promeni stil koji je Zvezda forsriala do njegovog dolaska i to od starta nije bio lak posao. Nije da ga pravdam, ali sa trenerske pozicije je radio sve sto bi se i ocekivalo od trenera, mnogo je stvari u pozadini da bi se krivio on za lose igre pojedinaca, diskutabilne izmene i slicno. I pored svega sto se desavalo u Zvezdi otkako je on u klubu, nije se izletao sa neumerenim izjavama, uvek je prihvatao odgovornost za lose rezultate i branio igrace, sto i jeste obaveza trenera, ali ovu nasu bagru svakako ne treba braniti. Drzao se, koliko je to bilo moguce, istog pristupa sve vreme, pokusavao da sprovede ponasanje primereno velicini kluba, visok nivo discipline i profesionalnosti, ali je sve to tesko ostvarivo u situaciji u kojoj se nasla Zvezda. Pokazao je i ljudske kvalitete, sto nije neophodno, ali je lepo videti. Insistira na taktickim zamislima koje su sasvim pohvalne ali opet, tesko primenljive u ovim uslovima, i sa ovim igracima. Na primer, meni se dopada kako je koristio Mudrinskog, i u reprezentaciji i u Zvezdi. To je plan sa snaznim spicem i brzim igracima koji se ubacuju u kanale dok on zadrzava posed visoko na terenu. Kasalica je imao solidnu polusezonu, Lazovic je podbacio, ali i zato postoje nefudbalski razlozi. Mudrinski je imao odlicnu polu-sezonu. Od Milijasa koji je prakticno invalid(fizicki) izvlaci najbolje, i njegove igre nisu na nivou, ali za to treba kriviti igraca a ne trenera. Isto vazi i za ovu stoku na bekovskim pozicijama, koja je svrha pravljenje viska ako Mladenovic i Mikic ne mogu da ubace upotrebljivu loptu. Ova fora sa Panticem i Petkovicem, a ranije Jovanovicem je sasvim dobro funkcionisala u prvom delu dok nam se nije raspao stoperski par. Bilo je upotrebljivih lopti od stopera i to je cesto bilo resenje protvi potpuno povucenih protivnika. Uopste, mnoge stvari u njegovoj postavci bi mnogo bolje funkcionisale da radi covek u normalnim uslovima. Isto tako, mnoge stvari ne funkcionisu iz prostog razloga sto nam je tim pretezno sacinjen od polu-igraca i seljaka koji su postali zvezde onog trenutka kad su potpisali za Zvezdu i preselili se u Beograd. On je pookusao da se izbori sa pojedinima onako kako treba, odstranjivanjem iz tima, ali ne vredi, previse je bagre, a ne mogu svi da budu van protokola posto treba da se prodaju, ne pita se samo on.Gasttozz пише:ajde navedite mi neke stvari zbog kojih smatrate da je srpski Murinjo dobar trener
Opet kazem, postoje stvari na kojima mu i ja zameram, ali nije resenje sve svaliti na njega, iako on prihvata svu odgovornost. To je ionako prica koja pije vodu dok je trener, videcemo da li ce pricati o svemu kada ode iz kluba. Jasno je da mnoge stvari ne funkcionisu kako treba, i to je sranje koje ceka i novog trenera.
- Velja93
- Manager
- Поруке: 2692
- Придружен: 08 Нов 2010, 14:30
- Место: Beograd
- Been thanked: 2 times
Nije on toliko los trener,ali ne moze nikako da vodi Zvezdu.Da bi se iz ovih mamlaza izvukao maksimum treba neki iskusni trener motivator koji ce da ih izlozi da igraju za dzabe i da kidaju na terenu,a ne da se vuku po terenu kao mentoli i da ne znaju da spoje 2 pasa ili da odigraju neku akciju koju na nesto lici.I on da je neki trener ne bi ga onako oterali iz Lokerena.Moze on da vodi neki klub iz nase lige,ali ne Zvezdu.On je u rangu ovih iz lige Milinkovica,Krunica,Dodica..Nama treba neko kao Muslin,ali mi nemamo mogucnosti za tako nesto.Pa onda ko dodje dodje,valjda ce uneti neku zivost.
Um caruje, snaga dobro dodje.
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=KOgs9wmOdzU[/youtube]
Srecan Rodjendan ZVEZDO!
Srecan Rodjendan ZVEZDO!
"Нема велике љубави без велике радости, али и без велике патње. Е, то је Црвена звезда!"