Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Jebi ga, jedan je od najbojih u ligi, probace da izvuce nesto do kraja sezone, i on ce biti doveden kao privremeni trener, verovatno ugovor na godinu dana, sa mogucnoscu produzenja.
Nemamo mi puno da izgubimo, gore od ovoga ne mozemo.
zele, Da.Ucio se kod nas cini mi se 2002 ili 2003.Jedino pozitivno kod njega sto igra napadacki fudbal i sto je on isforsirao generaciju(Jankovic,Basta,Zigic..) rezultati su mu bili uzas izgubili smo titiulu u prvih 10 kola.
Последње учитавање од Velja93 дана 04 Мар 2013, 14:35, учитано 4 пута укупно.
Ja bi voleo da Stojadinovic izabere trenere pa ko god to bude. U njega imam poverenje, rekao je za Garida da je sjajan i stvarno je tako. Hteo da dovede Kuevu, koji bi sad kidao kod nas a ne tamo u Juznoj Americi, ali jbg pare problem bile.
Mislim da ce Stojadinovic da izabere Djorovica, iako mi se cini da je to losa ideja jer ce mu Zvezda biti prvi klub, ipak podrzavam to i voleo bih Djorovica da vidim na klupi, i ovako je prvenstvo vec reseno, moglo bi se reci, mada nista ne zavisi od nas nego od Partizana.
Ne razumem kako hvalite toliko Garida odigrao je covek tek 2 tekme protiv realno timova koji imaju los napad,Javor i rasprodati Rad ... sacekajte malo ne trcite pred rudu,gledao sam ga ja sad protiv Rada siguran je na lopti lepo trci,postavlja se ali ne mozete sa sigurnoscu jos uvek da kazete da je odlicna akvizicija.
To ne razumem ni ja, dva meca i vec se o njemu prica kao dobrom pojacanju. Mozda to zaista i jeste, ali valja sacekati malo pre donosenja takvih zakljucaka.
Mene vise nervira sto nas stalno guze igraci koje smo oterali u mladjim kategorijama.Ovaj Djurdjevic nam dao lagan gol,a i video sam da ima potencijala kod njega.Teramo mlade igrace a dovodimo neke mentole.
A sto se tice trenera stvarno ne znam ko bi sad pristao na ovo.Mislim da bi mozda Stepanovic mogao da bude trener ili Rajevac zato sto poseduju autoritet.
A sto se tice Krunica,Milinkovica,Dodica..Oni vode klubove koji nemaju imperativ pobede svaku utakmicu i lakse je trenirati takve klubove.Ne kazem da nisu neki treneri,ali nisu dorasli ovoj situaciji.
A sto se tice Filipovica,covek stvarno forsira lep fudbal,al su mu rezultati nula.
A Djorovic je pre 10 godina zavrsio karijeru i kako to da do sad nije nikog trenirao?
Dosta je vise sa pocetnicima,daj dovedite nekog trenera koji je makar nekog trenirao.Ali tesko je naci takvog a da je jeftin.Mozda matori Zivadinovic koji bi za dzabe trenirao u Zvezdi.
Ili onaj ludak iz Slobode Stamenkovic koji je izjavio da bi za 2 sezone sa Zvezdom ili Partizanom stigao bar do 1/2 lige sampiona.
Ne pamtim kad je bio neki trener koji je malo iskusniji i koji nije pocetnik.Jedino Zeman i Bajevic ali oni se nisu pokazali.
Ma nije to toliko bilo do igraca.Smatram da Zeman nije mnogo kriv,ali da dodje neki najbolji trener ne bi mogao nesto da uradi od onog tima sto je sastavio Bunjevcevic.Kad se samo setim Devica,Jakovica,Somea,Edgara,Subasica..Mada ni ovi sad igraci nisu nista bolji.