FK Crvena zvezda [2013/14]

Ko je najbolji igrač Zvezde?

Boban Bajković
1
4%
Boban Bajković
1
4%
Boban Bajković
1
4%
Darko Lazović
3
12%
Dragan Mrđa
6
23%
Miloš Ninković
2
8%
Nejc Pečnik
10
38%
Nikola Mijailović
0
Нема гласова
Nenad Milijaš
0
Нема гласова
Neko drugi
2
8%

Укупно гласова: 26

Корисников грб
mmladja
World Class Manager
Поруке: 6483
Придружен: 26 Окт 2010, 00:36
Место: Ваљево
Has thanked: 1 time
Been thanked: 11 times
Status: Није на вези

Порука од mmladja »

Шта је овај Јанковић њих спремао 3 месеца? Па још 2 последња дана држи тренинге затворене за јавност. Ако овако наставимо да играмо, боље да утакмице буду затворене за јавност, оно је стварно тужно.
Корисников грб
Dule93
World Class Manager
Поруке: 7064
Придружен: 04 Нов 2010, 02:03
Место: Jabucki Rit
Klub koji vodite: Frankfurt
Formacija: 3-5-2
Mood:

Порука од Dule93 »

Savicevic ko mator, rutinski dao ona dva gola, nisam gledao mec, kako je igrao osim tog gola?
kiba
World Class Manager
Поруке: 3915
Придружен: 29 Мар 2012, 18:00
Место: Pirot

Порука од kiba »

Garido napisao defijiciju DM-a
Корисников грб
Dule93
World Class Manager
Поруке: 7064
Придружен: 04 Нов 2010, 02:03
Место: Jabucki Rit
Klub koji vodite: Frankfurt
Formacija: 3-5-2
Mood:

Порука од Dule93 »

Savicevic izgleda dobija novi ugovor na 3 godine.

Kibo kako je igrao Garido, jel bolji od Mijailovica?
Последње учитавање од Dule93 дана 28 Феб 2013, 16:06, учитано 1 пут укупно.
Корисников грб
Velja93
Manager
Поруке: 2692
Придружен: 08 Нов 2010, 14:30
Место: Beograd
Been thanked: 2 times

Порука од Velja93 »

Garido po meni odigrao perfektno.Plus mu je ovo prvi mec,a plus je pokazao takvu sigurnost i vec mogu da tvrdim da je bolji od Mijailovica.Unosi sigurnost,ne gresi,ne komplikuje,ima siguran pas,agresivan.Dosta za igraca koji igra na poziciji zadnjeg veznog.
Igra ocajna.Preskace se sredina,nasi bekovi gadjaju dugim loptama nasa krila a ne mogu da ih pogode da gadjaju do sutra.Opet glupa igra u napadu.Lazovic se nije video.Kasalica debil simulira ko nenormalan i zbog toga mi ide na k***c.Mudrinski ima jedno 5 kilograma viska,ali decko i ne moze da da gol kad mu ovi ne stvaraju sanse.Odbrana blago retartirana kao da skupis 4 idiota iz publike i pustis ih da igraju zvanicnu utakmicu.Sva cetvorica stoje u liniji i pokusavaju da prave neke ofsajd zamke,i tako smo ispali 2,3 puta i oni su imali bar 2 ciste sanse koje nisu realizovali.Milijas solidan i jedini koji ume da da tacnu loptu.Jedine svetle tacke na utakmici Savicevic,Garido i mozda Milunovic.I Bajko je dobro branio.Imao odlicne procene kad je izleteo 2,3 puta.Nista se nije promenilo.Opet mrtvacka igra.Ne vidim da su nesto perfektno fizicki spremni,niti da ima napretka u igri.Ali videcemo vreme ce pokazati.
Um caruje, snaga dobro dodje.
Корисников грб
dramit
Manager
Поруке: 1483
Придружен: 28 Авг 2011, 10:57
Been thanked: 3 times

Порука од dramit »

Velja93 пише:Milijas solidan i jedini koji ume da da tacnu loptu....I Bajko je dobro branio.Imao odlicne procene kad je izleteo 2,3 puta.
Ja ne znam jel smo gledali isti mec.. Milijas 3-4 dodavanja kao najgori pocetnik.. nit u noge nit prema igracu nego u aut i nebu pod oblake.. Bajko 2-3 izletanja koja su mogla da nas kostaju gola..
Garido, kao sto kiba kaze..
kiba пише:Garido napisao defijiciju DM-a
Juce sam video zasto ima nadimak pitbul! Kasalica nista, Petkovic doveden ako pojacanje na poziciji levog beka, a ja ne znam ko je tuzniji.. on ili Mladenovic.
Kapiten prespor i losa dodavanja..
Samo ne kapiram zasto Cadu i Milivojevic sede na klupi ?
YOU'LL NEVER WALK ALONE 6*
1977. (Rome, Italy) 1978. (London, England) 1981. (Paris, France) 1984. (Rome, Italy) 2005. (Istanbul, Turkey) 2019. (Madrid, Spain)
Корисников грб
C.RONALDO7
Manager
Поруке: 2135
Придружен: 31 Јан 2011, 23:43
Место: SRB (SD) - ITA

Порука од C.RONALDO7 »

Potrebno je samo da se dovede novi trener, neko ko zna kako se igra lep fudbal i kako se prave zapaženi rezultati, ne znam šta vi bolje očekujete sa ''srpskim Murinjom'' na klupi, šta će bre vreme pokazati, samo da smo izgubili mnogo vremena i titula.
Корисников грб
Velja93
Manager

Порука од Velja93 »

dramit, Milijas je koliko toliko koristan igrac za svoju brzinu.Ima stvarno odlican centasut i sut i to su njegovi jedini kvaliteti.A kad vidim da je igrao Dimitrijevic,i kako je igrao Milijas je otac za njega.Nisam ni ja zadovoljan Milijasem bolje da igra Milivojevic kvalitetniji je igrac.A imamo problem i sto Milijas mora da igra da bi se prodao na leto.Za razliku od Milijasa Milivojevic ima dobar radius kretanja.Ali opet Milijas je konstanta opasnost zbog svog suta i imao je neke greske u dodavanjima ali realno u nasem timu jedini zna da posalje dugu loptu i loptu u prostor.
Корисников грб
dramit
Manager

Порука од dramit »

Velja93 пише: ali realno u nasem timu jedini zna da posalje dugu loptu i loptu u prostor.
Slazem se sa time u potpunosti, 100% ... ali da nije u "formi", nije.. ovo ne lici inasta.. ne znam kako zamisljaju da se situacija i igra popravi ali ovo ne obecava!
1977. (Rome, Italy) 1978. (London, England) 1981. (Paris, France) 1984. (Rome, Italy) 2005. (Istanbul, Turkey) 2019. (Madrid, Spain)
Корисников грб
Velja93
Manager

Порука од Velja93 »

dramit, Iskreno ja nisam video da igramo nista bolje u odnosu na jesen.Nema nikakve ideje,nemamo mastovitost.Nismo napravili ni 2 normalne akcije.Iskreno ne vidim kako smo napredovali kroz ove pripreme.Opet s druge strane cim krenu losi rezultati igraci ce se vaditi kako ne primaju platu nekoliko meseci itd..Tako da ne vidim da moze nesto dobro iz ovoga da izadje. :cheers:
Корисников грб
mmladja
World Class Manager

Порука од mmladja »

Једино добро што може да изађе из овога је да Јанковић добије отказ, нема ово везе са фудбалом. Додуше, можда ја и претерујем, можда су ово стварно лоши играчи па и не могу боље, али шта ми да причамо кад су нама два најбоља играча против Јавора задњи везни и голман.
Корисников грб
bubi.ue
World Class Manager
Поруке: 8508
Придружен: 22 Дец 2010, 15:02
Место: Užice / Novi Sad

Порука од bubi.ue »

No Cadu, no football :cheers:

Мора Каду да игра, једино он може да покрене екипу..
Корисников грб
dramit
Manager

Порука од dramit »

mmladja пише:Једино добро што може да изађе из овога је да Јанковић добије отказ, нема ово везе са фудбалом....
Ovo...
bubi.ue пише:No Cadu, no football :cheers:

Мора Каду да игра, једино он може да покрене екипу..
I ovo..

Veljo apsolutno si u pravu.. mesec dana ladjenja m**a po Turskoj, a nigde napredka.. Klub se bori sa finansijama, a po prikazanom mogli su da odrade pripreme i na Ub-u.

Ja ne znam dal vi kapirate i vidite da se ova ista igra provlaci kroz Zvezdu godinama? Svi njeni treneri/igraci.. kao da imaju neku vrstu sablona po kojem mora da se trenira i igra.. Ko god dodje (a dolazili su razni treneri) ili ko god da igra (a imali smo i do 15 transfera po sezoni) igra je konstantna.. nema kvaliteta ili napredka (ruku na srce, sa Robijem je to i koliko toliko licilo na nesto) ali nije samo problem do kvaliteta.. postoji ogroman problem u motivaciji i zelji!
Fudbal pocinje da me nervira samo zbog igraca/manekena.. sve ih je vise! Gledam klince po kraju koji treniraju fudbal.. pa ta moda i stajling kao da je moranje u fudbalu.. majke mi, svi nesto fensi itd...
Kao sto sam nedavno citao intervju Vladimira Cvetkovica i kaze: "Igraci su ranije, u nase vreme imali platu 1000 maraka, i dobijali bonuse po ucinku.. danas dobiju 10.000 evra mesecnu platu, i bonus 20.000 ako se osvoji titula.. gde tu da se nadje motiv, ako je do kesa?! E tako bi ja.. koliko pruzis i zasluzis, toliko budes placen...
kiba
World Class Manager
Поруке: 3915
Придружен: 29 Мар 2012, 18:00
Место: Pirot

Порука од kiba »

Džaja poručio igračima: Stisnite se još malo, para će biti sledeće nedelje
Слика
Fudbaleri Crvene zvezde, uprkos obećanju Slaviše Kokeze, i dalje nisu primili zaostala dugovanja, predsednik na sastanku smirivao situaciju. Imajući u vidu da se fudbaleri Crvene zvezde nalaze u državi u kojoj mnogo ljudi kuburi s novcem, kao i da je nezaposlenost ogromna, sledeći podatak ne zvuči toliko frapantno, ali je svakako do pre nekoliko godina bio potpuno nezamisliv: prvotimac crveno-belih je u protekla četiri meseca, dakle od novembra 2012, primio 66.000 dinara, ili preciznije tri minimalca......

Код: Изаберите све

http://www.mozzartsport.com/vesti/dzaja-porucio-igracima-stisnite-se-jos-malo-para-ce-biti-sledece-nedelje
Последње учитавање од kiba дана 01 Мар 2013, 21:27, учитано 1 пут укупно.
Корисников грб
RASMC
Assistant Manager
Поруке: 698
Придружен: 09 Апр 2012, 14:57
Место: Niš
Been thanked: 1 time

Порука од RASMC »

Raspad sistema.
Корисников грб
laza95
Manager
Поруке: 1875
Придружен: 11 Јул 2011, 10:55
Место: Kladovo

Порука од laza95 »

Krajnje vreme da smenite Jankovica i dovedete Djorovica.
Корисников грб
Vladar
SFM Hall Of Fame
Поруке: 5943
Придружен: 30 Јун 2011, 18:27
Место: Arandjelovac
Has thanked: 2 times

Порука од Vladar »

Ne znam kako im uspeva da ucine da mene bude vise sramota od njih na terenu. Iz meca u mec.
Корисников грб
JasminPetkovic
Assistant Manager
Поруке: 655
Придружен: 19 Јун 2012, 20:00
Место: Surdulica

Порука од JasminPetkovic »

ma ovo je jadna igra u odbrani,a i nista bolja u napadu....i ja sam za smenu Jankovica,zasto je koji djavo ubacio vesovica umesto mikica,mikicu ne bi ovaj lik pobego sigurno,jer je bolji defanzivac od vesovica,trebao je umesto lazovica da ga pusti,i onako se darko nije video celu utakmicu...svidja mi se garido kako je odigrao,jes da je imao par sitnih gresaka,ali nebitnih.....
Слика
Корисников грб
Vladar
SFM Hall Of Fame
Поруке: 5943
Придружен: 30 Јун 2011, 18:27
Место: Arandjelovac
Has thanked: 2 times

Порука од Vladar »

Pobedila slika:
Слика
Корисников грб
mmladja
World Class Manager

Порука од mmladja »

Сад се мисле, а требало је да га најуре још кад је понудио оставку пре зиме.
Закључано

Повратак на “Arhiva sporta”