Fantasy League - diskusija
- Andrej
- SFM Hall Of Fame
- Поруке: 8212
- Придружен: 10 Јун 2011, 20:49
- Место: Kotor , Crna Gora
- Status: Није на вези
Momci iskrsao je jedan problem. Sejv ce kasniti, neznam koliko, a razlog tome jeste sto je FM unapredjen na verziju 13.3.0, a FMRTE jos uven ne podrzava ovu verziju. Nadam se da ce u toku veceri i FMRTE biti unapredjen da bi mogao da sredim sejv, u suprotnom liga ce malo biti pauzirana.
Zao mi je zbog ovoga ali verujte nije do mene. Naravno postoji i opcija da igramo ovu nedelju sa starim sejvom dok ne unaprede FMRTE, ali to naravno zavisi od Nemea i svih vas ucesnika.
Zao mi je zbog ovoga ali verujte nije do mene. Naravno postoji i opcija da igramo ovu nedelju sa starim sejvom dok ne unaprede FMRTE, ali to naravno zavisi od Nemea i svih vas ucesnika.
- NesaStrah
- Youth Team Coach
- Поруке: 166
- Придружен: 13 Дец 2012, 16:19
- Место: Belgrade
Sta je FMRTE?andrej2311 пише:Momci iskrsao je jedan problem. Sejv ce kasniti, neznam koliko, a razlog tome jeste sto je FM unapredjen na verziju 13.3.0, a FMRTE jos uven ne podrzava ovu verziju. Nadam se da ce u toku veceri i FMRTE biti unapredjen da bi mogao da sredim sejv, u suprotnom liga ce malo biti pauzirana.
- Andrej
- SFM Hall Of Fame
Onda picimo sa starim sejvom dok ne izbace update za FMRTE. Da se sad liga ne bi zadrzavala, a u slucaju da u toku vikenda izbace update ja cu odma spremiti sejv za dalje. Samo se nadam da nece biti problema sa bazom kada budem pravio sejvove, u tom slucaju ce mi biti potrebno dan dva da sve sredim iz pocetka ali bice sve sredjeno.
- Andrej
- SFM Hall Of Fame
Ajmo onda ovako, Neme neka otvori temu za novu nedelju jer dosta ljudi nema promene u timovima. Oni koji zele mogu odigrati svoje meceve sa sejvom iz prosle nedelje, a oni koji to ne zele neka sacekaju novi sejv. Ukoliko se npr do ponedeljka ne pojavi update za FMRTE onda svi igramo sa starim sejvom.
Dal se slazete sa ovim?
Dal se slazete sa ovim?
-
ZakNik
- Youth Team Coach
- Поруке: 114
- Придружен: 26 Феб 2013, 14:30
- Место: Dugo Selo
evo da se javim da sam tu i da sudjelujem u ovome
pošto je vas puno nadam se da ćete biti dobri i dodati me na steamu jer bi prošao vijek dok bi ja sve vas dodao...zaknik1 pa dodajite
pošto je vas puno nadam se da ćete biti dobri i dodati me na steamu jer bi prošao vijek dok bi ja sve vas dodao...zaknik1 pa dodajite
Последње учитавање од ZakNik дана 01 Мар 2013, 14:16, учитано 1 пут укупно.
- Dule93
- World Class Manager
- Поруке: 7064
- Придружен: 04 Нов 2010, 02:03
- Место: Jabucki Rit
- Klub koji vodite: Frankfurt
- Formacija: 3-5-2
- Mood:
- Has thanked: 1 time
Samo meni sjebe vrhunsku taktiku. Priznaj siso, tresle ti se gace kad sam vezao 7 pobeda, cak si i pravila menjao. 
Последње учитавање од Dule93 дана 01 Мар 2013, 18:52, учитано 2 пута укупно.
- neme93
- World Class Manager
- Поруке: 11002
- Придружен: 10 Нов 2010, 18:15
- Место: Valjevo/Beograd
Namestio bih svim igracima u ligi da znaju engleski jezik, jer se svima desava da im iskace sa strane da igraci imaju problem sa komunikacijom.
Misli li neko da to treba da ostavim za sl. sezonu, i da nije u redu da se to menja u sred sezone?
Misli li neko da to treba da ostavim za sl. sezonu, i da nije u redu da se to menja u sred sezone?
Cuj tresle se, bukvalno sam se ukenjao, cak sam i pokusao da te izbacim iz ligeDule93 пише:Priznaj siso, tresle ti se gace kad sam vezao 7 pobeda, cak si i pravila menjao.
Последње учитавање од neme93 дана 01 Мар 2013, 18:55, учитано 1 пут укупно.
Dragan Nikoljići, Vladar, Tik'al, Joca, Tokelara, zele, Olja, Ortodox, bubi.ue, dramit, mmladja.
Ja znam kako Simic izgleda.
Ja znam kako Simic izgleda.
- NesaStrah
- Youth Team Coach
- Поруке: 166
- Придружен: 13 Дец 2012, 16:19
- Место: Belgrade
Moze engleski, mozda i familiarity da se nagruva na maksimum.neme93 пише:Namestio bih svim igracima u ligi da znaju engleski jezik, jer se svima desava da im iskace sa strane da igraci imaju problem sa komunikacijom.
Misli li neko da to treba da ostavim za sl. sezonu, i da nije u redu da se to menja u sred sezone?Cuj tresle se, bukvalno sam se ukenjao, cak sam i pokusao da te izbacim iz ligeDule93 пише:Priznaj siso, tresle ti se gace kad sam vezao 7 pobeda, cak si i pravila menjao.