KK Partizan [2013/14]

Корисников грб
laza95
Manager
Поруке: 1875
Придружен: 11 Јул 2011, 10:55
Место: Kladovo
Status: Није на вези

Порука од laza95 »

rts ?
Корисников грб
RASMC
Assistant Manager
Поруке: 698
Придружен: 09 Апр 2012, 14:57
Место: Niš
Been thanked: 1 time

Порука од RASMC »

Piše u programu da prenose Partizan, ali ako budu prenosili žensku odbojku od 16h onda nema ništa od Partizana, jer igraju od 17h.
Корисников грб
Sinke
World Class Manager
Поруке: 4357
Придружен: 26 Феб 2011, 20:47
Место: Zemun

Порука од Sinke »

Presekose 2/4 zenskom odbojkom,ako nista,makar smo 10 minuta gledali guzate devojke :yesko:
Salu na stranu,dobismo ovo malo teze nego ocekivano,Gagic odigrao odlicno u okviru mogucnosti,Musli go k***c veceras,Berta se opet ponekad izdrkava previse sa sutem,Vesterman u napadu dobar,u odbrani kriminalan,izbusio ga je Vasa(17 godina),Luce ce valjda biti bolji sutra kad bude trebalo :yesko:
Корисников грб
markohn22
World Class Manager
Поруке: 7580
Придружен: 30 Окт 2010, 12:09
Место: Herceg Novi-Beograd
Контакт:

Порука од markohn22 »

Iskreno skroz lose igramo i nisam veliki optimista vjrv prvi put u zivotu protiv ove ekipe sa kojom nocas igramo - nisam siguran kako se zove, ali krecem jos malo za KG da pomognem koliko mogu, nek nam je sa srecom nocas :cheers:

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=MIcAh1b1On4[/youtube]

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=F7Y0LGIZ2OU[/youtube]

:poz:
И душа и тело, све је црно бело...
Корисников грб
Alexandar_81
World Class Manager
Поруке: 5167
Придружен: 24 Окт 2010, 15:53
Место: Leskovac
Klub koji vodite: FK Partizan
Formacija: 4-2-3-1 Wide
Has thanked: 25 times
Been thanked: 7 times
Контакт:

Порука од Alexandar_81 »

Duhom INSTITUCIJE, protiv prostitucije! NAPRED KKP :partizan: !!! :fanman:

Слика
Последње учитавање од Alexandar_81 дана 10 Феб 2013, 19:52, учитано 1 пут укупно.
▓█ P █ A █ R █ T █ I █ Z █ A █ N █▓▒

Nikad ne prestaj, podigni glavu kao nekad, kreni hrabro sad za crno-belu slavu!
Корисников грб
Tokelara
World Class Manager
Поруке: 7828
Придружен: 19 Мар 2012, 18:29
Место: SU/NS

Порука од Tokelara »

Слика
Dok pošten narod nema za hranu i komunalije, zvezda u dugovima ima za bahanalije.

Слика
Корисников грб
Alexandar_81
World Class Manager
Поруке: 5167
Придружен: 24 Окт 2010, 15:53
Место: Leskovac
Klub koji vodite: FK Partizan
Formacija: 4-2-3-1 Wide
Has thanked: 25 times
Been thanked: 7 times
Контакт:

Порука од Alexandar_81 »

Da sam ja neko ja ne bih izasao sutra na teren, ko je bre Covic da odlucuje dali da se igra ili ne? Sudije to odlucuju u dogovoru sa delegatom! SRAMITE SE Radivoja Koraca!!! :banned:
▓█ P █ A █ R █ T █ I █ Z █ A █ N █▓▒

Nikad ne prestaj, podigni glavu kao nekad, kreni hrabro sad za crno-belu slavu!
Корисников грб
TheBlues
Manager
Поруке: 2419
Придружен: 21 Сеп 2011, 12:07
Formacija: 4-3-3
Been thanked: 5 times

Порука од TheBlues »

Stvarno bruka, jos ceo splet dogadjaja snimljen, kao Rakocevic se nesto zali a ovo govno mu naredilo da ne igraju.
"Football is simple. But the hardest thing is to play football in a simple way." Johan Cruyff
Корисников грб
Sinke
World Class Manager
Поруке: 4357
Придружен: 26 Феб 2011, 20:47
Место: Zemun

Порука од Sinke »

A najsmesnije je sto se Covic uoci pocetka kupa na Daniloviceve izjave o mogucim neredima iscudjavao,a et sad,ko ce drugi nego Cigani,nije odgovaralo Cokiju da se nastavi,Zvezda za 6 minuta samo 2 poena u trecoj cetvrtini,i onaj Djilas,mamu mu J***m tajkunsku koji je on k***c a ne predsednik,J***m te Srbijo,NE ZASLUZUJES INSTITUCIJU KAO STO JE KK PARTIZAN!
Корисников грб
laza95
Manager
Поруке: 1875
Придружен: 11 Јул 2011, 10:55
Место: Kladovo

Порука од laza95 »

Videlo se ko je FMP, ko je Covic, ko je Djilas ,videlo se da je cela drzava uz njih. Cas ljubavi prema klubu odrzan. Za mene su kosarkasi vec sampioni. A gani neka uzmu sutra titulu ako ih nije sramota.
Trle
Manager
Поруке: 2729
Придружен: 19 Феб 2011, 23:54
Место: Bojnik

Порука од Trle »

Pa moralo je da se prekine jer ipak Rakoc ima 34 godina, pa nije maloo ne moze da izdrzi visok ritam utakmice mora da se odmori !!
Oooo je*i FMP, ooooo je*i FMP ! :fanman:
Корисников грб
Velja93
Manager
Поруке: 2692
Придружен: 08 Нов 2010, 14:30
Место: Beograd
Been thanked: 2 times

Порука од Velja93 »

Sto jeste zasluzili da je osvojite igrom?Oni koji su usli na teren su Partizanovi navijaci,Zvezdini su bacili dimnu bombu.O cemu vi pricate kad imate neke 2 navijacke grupe koje se biju medjusobno svaku drugu utakmicu,i sta onda ocekujete da nece biti nereda protiv Zvezde?Vi ste nerede zapoceli,odnosno navijaci Partizana.Sto se mene tice goveda su I Zvezdini i Partizanovi navijaci,ali vi vidite samo ono sto hocete.Stvarno su vam jadni komentari.Sta trebala je utakmica da se nastavi u onakvoj atmosferi.A to sto su navijaci Partizana gadjali Zvezdine igrace i Covica flasama to niste videli?Vas problem je sto ste navikli da vam se svi sklanjaju na putu do titule i sto ste navikli na podrsku drzave,ali stvari se menjaju i to ne moze da traje vecno.Stvarno jadno.
Um caruje, snaga dobro dodje.
Trle
Manager

Порука од Trle »

A sto su Vujosevica gadjali flasama i igrace Partizana to nista?? I nisu Grobari zapocelu sukob nego vi jer ste pokusali da spasete veseg navijaca koji se nasao na nasoj tribini i koga su Grobari poceli da maltretiraju, sto je i normalno jer koji ce ku*ac on tamo, pa su delije posle tamo preko terena da se obracunaju. Da je trebalo da se nastavi svakako nijee u onoj atmosferi, ali zar o tome treba da odlucuje Covic i Rakocevic a ne sudija i delegat, Veljo budi realan malo??

A sto se podrske drzave tice, jeste imali smo je i mi ne kazem, ali nikad ovako javno i u ovolikoj meri kao vi, pa cela drzava se trudi oko vas da vas ne ugase kao sportsko drustvo.
Последње учитавање од Trle дана 11 Феб 2013, 01:47, учитано 1 пут укупно.
salel
SFM Hall Of Fame
Поруке: 10649
Придружен: 15 Нов 2010, 16:00
Место: Subotica

Порука од salel »

Tehnicki nije normalno maltretirati drugu osobu nije humano :(
Trle
Manager

Порука од Trle »

Nije, ali sta ce zvezdin navijac tamo i to jos da pali zastavu Grobarsku, pa aj recite da li bi Delije tako pustile nekog Grobara, normalno da ne bi. Ja nisam za tucu ali kazem da se takvi provokatori i pametnjakovici treba odrati od batina pa nebitno da li su grobari ili delije ili neki treci navijaci.
Корисников грб
fanst[E]
Manager
Поруке: 1365
Придружен: 08 Нов 2010, 15:59
Место: svud' po malo

Порука од fanst[E] »

Velja93 пише:Sto jeste zasluzili da je osvojite igrom?Oni koji su usli na teren su Partizanovi navijaci,Zvezdini su bacili dimnu bombu.O cemu vi pricate kad imate neke 2 navijacke grupe koje se biju medjusobno svaku drugu utakmicu,i sta onda ocekujete da nece biti nereda protiv Zvezde?Vi ste nerede zapoceli,odnosno navijaci Partizana.Sto se mene tice goveda su I Zvezdini i Partizanovi navijaci,ali vi vidite samo ono sto hocete.Stvarno su vam jadni komentari.Sta trebala je utakmica da se nastavi u onakvoj atmosferi.A to sto su navijaci Partizana gadjali Zvezdine igrace i Covica flasama to niste videli?Vas problem je sto ste navikli da vam se svi sklanjaju na putu do titule i sto ste navikli na podrsku drzave,ali stvari se menjaju i to ne moze da traje vecno.Stvarno jadno.
Jesi li ti ozbiljan ili se zezas??Navijaci Partizana uleteli na teren,mora da su se maskirali u crveno-bele boje i otisli na tribinu ljutog rivala.Sad sam skontao da su i Grobari krivi i za onu finalnu uktamicu u Zelezniku.A ovaj mucenik sto je zavrsio na drugoj strani verovatno je imao zadatak kao onaj u Areni,i verovatno su i tu Grobari krivi jer mu nisu dopustili da skine neku zastavu,nice.U pravu si nije trebalo da se igra u ovakvoj atmosferi trebalo je da se isprazne tribine,ali jbg neki igraci imaju 40 godina pa se malo umorili.Dok se jedni zagrejavaju drugu cekaju odluku da se mec prekine.
Stefan
Manager
Поруке: 1988
Придружен: 25 Окт 2010, 17:08

Порука од Stefan »

fanst[E] пише: A ovaj mucenik sto je zavrsio na drugoj strani verovatno je imao zadatak kao onaj u Areni,i verovatno su i tu Grobari krivi jer mu nisu dopustili da skine neku zastavu,nice.
U Areni su grobari po meni pravilno postupili jer su tog momka spustili vise nego da su mu nalupali 1000 samara,dali mu mikrofon,otpevao pesmu sa njima,lupili cusku(bukvlano pomazili po obrazu) i oterali a danas?Danas su decka ubili od batina,zapalili mu majicu(koja je posle pala na alcz transparent) i onda ga kao zivotinju kace na sipku,vezuju mu sal oko glave i razvlace ga dok im drugari pevaju "Ubij cigana".Ovo je 100% istina,od druga koji radi kao novinar,da ne bude da ja izmisljam.

Druga stvar zar vi svi stvarno verujete u tu pricu, da bi neko u majici delija isao na vasu tribinu da krade zastavu?Meni je ta prica nelogicna,da neko pokusava da ukrade zastavu koju cuvaju gromade, likovi 2x2,na tribini gde vas ima preko 1000,a on sam.Meni to ne ide nikako u glavu.
Последње учитавање од Stefan дана 11 Феб 2013, 03:22, учитано 1 пут укупно.
Корисников грб
RASMC
Assistant Manager
Поруке: 698
Придружен: 09 Апр 2012, 14:57
Место: Niš
Been thanked: 1 time

Порука од RASMC »

Jebao vas Vujošević, Čović, Đilas, grobari, delije i svi redom. Manite idiote, nama košarka propada i urušava se iz godine u godinu, a vi se i dalje bavite sporednim likovima.
Корисников грб
Velja93
Manager
Поруке: 2692
Придружен: 08 Нов 2010, 14:30
Been thanked: 2 times

Порука од Velja93 »

fanst[E], Oces da kazes da su Zvezdini navijaci krivi za sve,a da su Partizanovi navijaci nevini i isprovocirani od druge strane.Stvarno ne razumem ovo tvoje glupo razmisljanje.Pa brate to su ista goveda samo sto ovi imaju crne,a ovi crvene majice,tako da ne treba ih deliti nego se treba izboriti protiv njih.
I jos nesto mi je zanimljivo na primer niko ne prica o kosarci.Partizan je nikad slabiji,a ljudi se ponose Partizan i njegovom vasionski talentovanom ekipom,sto vam je nametnuo ovaj idiot Vujosevic.Zvezda je jaca nego pre naravno,ali ova ABA liga je totalno smesna,svi pricaju kako je jaca nego ikad,i takve stvari.Ali ako se pogleda realno ja se ne secam kad je liga bila ovako slaba.Partizan ocajan,Cibona ocajna,Olimpija uzasna.To je sve sasvim nevazno,vazno je da je ovaj Partizanov tim toliko talentovan,da ce po najavama osvojiti Evroligu sledece godine.Stvarno strasno.Ja u timu Partizana vidim samo Bertransa i Lucica.Ovi ostali ne da nisu ni prosecni,nego nemaju nikakav kvalitet,a ni potencijal.Ali ako Dule kaze da je to najtalentovanija ekipa,onda tu nema rasprave.

Код: Изаберите све

http://www.mozzartsport.com/vesti/policija-incidente-su-izazvali-grobari
Последње учитавање од Velja93 дана 11 Феб 2013, 10:24, учитано 1 пут укупно.
Um caruje, snaga dobro dodje.
Корисников грб
Tik'al
World Class Manager
Поруке: 13282
Придружен: 20 Нов 2010, 16:36
Место: Petén
Been thanked: 5 times

Порука од Tik'al »

Meni je samo zao jednog velikana kao sto je Korac, koji se sada prevrce u grobu, sramota, a drugo, zasto moramo biti stoka, sto Grci prave sranja, moramo i mi, jel, braca, kurci, palci, jebene sluge rezima, meni ovo ima jednu drugu konotaciju, a to je skidanje Djilasa sa vlasti u BG, i to je to.

p.s. Da u Partizanu ostane ovaj tim, naredne sezone, pa mislim da niko ne bi imao sta da trazi protiv nas u regionu, a Top 16 bi bila redovna stanica, kao i godinama unazad, a Zvezda sto igra na halabuku, run and go, Rakocevica i njegove indivuralne akcije, strava, odlicna kosarka, i naravno ako crnac proradi, proradio je, videli smo u Evropi ko je i sta je Zvezda, jbg Covic se nije povezao sa klijentelom iz drugog po redu ranga takmicenja u Evropi. :)
Последње учитавање од Tik'al дана 11 Феб 2013, 10:37, учитано 1 пут укупно.
Jusqu'ici tout va bien…
Закључано

Повратак на “Arhiva sporta”