KK Partizan [2013/14]

Корисников грб
Sinke
World Class Manager
Поруке: 4357
Придружен: 26 Феб 2011, 20:47
Место: Zemun
Status: Није на вези

Порука од Sinke »

au bre kakvu mi ovo kosarku igramo,samo Bog zna,spustimo ovd debile na 28 poena,i umeso da vodimo 20 razlike,mi Olimpijski bazen ne mozemo da ubodemo :D
Корисников грб
-MiX-
Manager
Поруке: 1380
Придружен: 21 Нов 2010, 23:05
Место: Leskovac

Порука од -MiX- »

Vodili bi makar 10 da smo imali pravedno sudjenje. Nije ovo onaj stari Partizan koji gazi na ovakvim gostovanjima sa 20 razlike.
“I can accept failure, everyone fails at something. But I can't accept not trying.”
― Michael Jordan
Слика
Lucifer
Assistant Manager
Поруке: 878
Придружен: 21 Феб 2011, 23:07
Место: Kruševac
Formacija: 4-1-2-3
Has thanked: 6 times
Been thanked: 2 times

Порука од Lucifer »

Tuga rodjaci, koja crna Krka sa ovim mrtvim Klobucarom .. :slap:
Technique is not being able to juggle a ball 1000 times. Anyone can do that by practicing. Then go and work in the circus. Technique is passing the ball with one touch, with the right speed, at the right time, to the correct foot of your team mate.
Корисников грб
Sinke
World Class Manager

Порука од Sinke »

Ovo je kriminal sta rade sudije!
Au bre,svi su se urotili protiv nas,pa ovo je bruka sta rade!
Последње учитавање од Sinke дана 22 Дец 2012, 18:37, учитано 1 пут укупно.
Корисников грб
-MiX-
Manager

Порука од -MiX- »

Dobismo ovo nekako, vidi se da je ovim momcima potreban odmor.
“I can accept failure, everyone fails at something. But I can't accept not trying.”
― Michael Jordan
Слика
Корисников грб
Sinke
World Class Manager

Порука од Sinke »

Najvaznije je da smo pobedili,kako bi nam sad legao poraz Zvezde,navjacu za Zadar,jer ni jednog cigana ne znam koji je za nas navijao u sredu,bice sve bolje posle ovoga,sad da vidimo sta ce biti sto se tice rostera :cheers:
Lucifer
Assistant Manager

Порука од Lucifer »

Ma oni me strogo ne zanimaju, uglavnom dobismo nekako teske muke. A koliko smo mrsavi najbolje pokazuje da nam ovaj pacer sa 2 leve noge sto smo ga sutnuli ubaci 20p .. Najbitnije je da se sto pre vratimo u seriju pobeda, da se ne uvlaci strah u ovu ekipu, pa da igraju cak i gore nego sto realno mogu, kao do sada .. Bice bolje,tempiramo jos formu, sa ovima mnogo bolje i nije moglo do sada ..
Technique is not being able to juggle a ball 1000 times. Anyone can do that by practicing. Then go and work in the circus. Technique is passing the ball with one touch, with the right speed, at the right time, to the correct foot of your team mate.
Корисников грб
Tokelara
World Class Manager
Поруке: 7828
Придружен: 19 Мар 2012, 18:29
Место: SU/NS

Порука од Tokelara »

Слика

Polako se KK pretvara u FK...
Dok pošten narod nema za hranu i komunalije, zvezda u dugovima ima za bahanalije.

Слика
Корисников грб
-MiX-
Manager

Порука од -MiX- »

Za razliku od fudbala imam neograniceno poverenje u ljude koji vode kosarkaski klub. Hvala Andjusicu na svemu, po meni jako kvalitetan igrac i veliki potencijal. U rad Todorica, Danilovica i Vujosevica ne bi smeo niko da se mesa, ljudi 100% rade samo za interes kluba i ako oni misle da Andjusic treba da ide, neka ide.
― Michael Jordan
Слика
Корисников грб
Sinke
World Class Manager

Порука од Sinke »

Ne znam,meni je zao,ali to je iz mog ugla,a mislim da to nije najbolji nacin gledanja,jer ja verujem,da je najbolji onaj koji ima trio,pa ako su oni odlucili tako,nadam se da ce i biti kako valja,vlajalo bi sad da Bogdanovic iskoristi ovo,jer verujem da je ovo zbog njega,sve u svemu,care,sve najbolje u nastavku karijere :cheers:
Корисников грб
Eldin96
Assistant Manager
Поруке: 775
Придружен: 19 Феб 2012, 15:06
Место: Beograd

Порука од Eldin96 »

KK Partizan pojacava Joffrey Lauvergne :D Nadam se da ce da se isplati.
Слика
Корисников грб
Sinke
World Class Manager

Порука од Sinke »

To znaci da Gagic leti,i jebote,odakle vise gafurama pare,dovedose sad i Traorea.imaju 4 crnca,ali nema veze,opet cemi ih karati,dzaba im i Lebrona da dovedu :)
Корисников грб
fanst[E]
Manager
Поруке: 1365
Придружен: 08 Нов 2010, 15:59
Место: svud' po malo

Порука од fanst[E] »

Molim te Boze da su insajderi ponovo promasili,nama treba 4 koja zna da pogodi za 3 poena.Opet ce biti mucno gledati kako se lopta dodaje na centre i kako oni bezidejno pokusavaju da izmisle kos.
Lucifer
Assistant Manager

Порука од Lucifer »

fanst[E] пише:nama treba 4 koja zna da pogodi za 3 poena
Pa ovaj zna da pogodi za 3p, u cemu je problem onda ?! :wtf:
Корисников грб
fanst[E]
Manager
Поруке: 1365
Придружен: 08 Нов 2010, 15:59
Место: svud' po malo

Порука од fanst[E] »

Zna ali pogledaj mu procenat,sem zadnje sezone u Chalonu(EL) gde je imao 50% 4/8 sve ostalo mu je po 20-25%..
Корисников грб
Sinke
World Class Manager

Порука од Sinke »

Ja mislim da ovaj ne dolazi,cini mi se da je rec o takozvanoj ''patki''
Sad se sat vremena zabuljih u forum na partizan.netu,izgleda da je ovaj potpisao,na 2,5 godine :D
Последње учитавање од Sinke дана 28 Дец 2012, 00:49, учитано 1 пут укупно.
Корисников грб
Clint Eastwood
Manager
Поруке: 1183
Придружен: 13 Нов 2010, 21:38
Место: Kragujevac
Klub koji vodite: Brighton
Mood:

Порука од Clint Eastwood »

Ladno Traore otisao u FMP :argh: Od stecaja i katanca do Evroligaskog tima...Nadam se da ce nam ovaj Francuz bar malo pomoci
Слика
Корисников грб
Sinke
World Class Manager

Порука од Sinke »

Taj Traore,mozda i ne prodje lekarse preglede u KK ''Crvenoj Zvezdi'' FMP,Telekom,diva,Beograd(Zeleznik),SS
To nije ni pola od onog coveka,od pre godinu-dve,ima strasnih problema sa kolenima,i nije igrao prethodnih 6 meseci
Ovaj ce svakako biti bolji od Djekica,dao je trojku za pobedu,sad skoro u Valensiji,kod nas ce igrati 4,nego,ljudi mnogo je bitnije da damo sto vecu podrsku ovom timu,i da se trudimo da nas sto je vise moguce bude u Pioniru,evo ja cu prvi,poceti da stekam pare,i kad god budem mogao,a da igramo u Pioniru ici da bodrim KKP,sta nisu skupe karte,budu po 200 dinara,a sto se ostalog tice,ako osvojimo ovu cigansko-ustasku ligu,ovoj drzavi iz protesta skinuti Beograd i Srbiju sa dresa,jer ne zasluzuju takav klub,mamu im J***m,pa oni samo nek ulazu u mutante,katance i ostale :yesko:
Lucifer
Assistant Manager

Порука од Lucifer »

fanst[E] пише:Zna ali pogledaj mu procenat,sem zadnje sezone u Chalonu(EL) gde je imao 50% 4/8 sve ostalo mu je po 20-25%..
Pa s' obzirom da je 2.11cm ne znam sta si ocekivao?! Nama bekovi nemaju bolje procente (kukate za Andjusicem a koje su njegove brojke, 2/14 u EL), to je nas najveci problem sto se suta tice. A generalno gledano mi nismo divljacka ekipa kao Radnicki da forsiramo toliko sut spolja.I to ove godine radimo vise nego inace, jer smo tanki pod kosem pa je vise iznudjeno resenje .
Корисников грб
Sinke
World Class Manager

Порука од Sinke »

Oooo Luce kapiten :ole:

Код: Изаберите све

http://www.mondo.rs/s272471/Sport/Kosarka/MONDO-_Rec_po_rec_sa_Vladimirom_Lucicem.html
Закључано

Повратак на “Arhiva sporta”