Fantasy League - diskusija
- TheBigOneFCB
- Manager
- Поруке: 2159
- Придружен: 02 Мар 2012, 20:16
- Место: Београд
- Status: Није на вези
- dramit
- Manager
- Поруке: 1483
- Придружен: 28 Авг 2011, 10:57
- Место: Beograd
- Been thanked: 3 times
i dalje se ceka ChopiNho'..
poslao poruku i nema odgovora..
Ne bih voleo da dodje do sluzbenog.Fantasy league pravila пише:U slucaju neodigranih utakmica, pisace se sluzbeni rezultati, ako ni jedan ni drugi takmicar nisu pokusali da odigraju utakmicu, pisace se sluzbeni 0:0, i takmicarima nece biti dodeljeni bodovi.
YOU'LL NEVER WALK ALONE 6*
1977. (Rome, Italy) 1978. (London, England) 1981. (Paris, France) 1984. (Rome, Italy) 2005. (Istanbul, Turkey) 2019. (Madrid, Spain)
1977. (Rome, Italy) 1978. (London, England) 1981. (Paris, France) 1984. (Rome, Italy) 2005. (Istanbul, Turkey) 2019. (Madrid, Spain)
- TheBigOneFCB
- Manager
- Поруке: 2159
- Придружен: 02 Мар 2012, 20:16
- Место: Београд
-
ChopiNho'
- Youth Team Coach
- Поруке: 99
- Придружен: 19 Авг 2011, 18:10
- Место: Svedska,Stokholm
Nek se upiše službeni za tebe, neću da osvajam bodove na prljav način. Bio sam tu, ali su me ortaci cimali da igram dotu, a dok to nisam radio, učio sam.dramit пише:i dalje se ceka ChopiNho'..
Ne bih voleo da dodje do sluzbenog.Fantasy league pravila пише:U slucaju neodigranih utakmica, pisace se sluzbeni rezultati, ako ni jedan ni drugi takmicar nisu pokusali da odigraju utakmicu, pisace se sluzbeni 0:0, i takmicarima nece biti dodeljeni bodovi.
Potrudiću se da odigram ovonedeljne mečeve na vreme.
Pozdrav.
- dramit
- Manager
- Поруке: 1483
- Придружен: 28 Авг 2011, 10:57
- Место: Beograd
- Been thanked: 3 times
Ma sve je to ok.. jedino sto sam ti poslao poruku, mogao si odgovoriti ili nesto slicno.. ja cekaoChopiNho' пише:Nek se upiše službeni za tebe, neću da osvajam bodove na prljav način. Bio sam tu, ali su me ortaci cimali da igram dotu, a dok to nisam radio, učio sam.dramit пише:i dalje se ceka ChopiNho'..
Potrudiću se da odigram ovonedeljne mečeve na vreme.
Pozdrav.
Posto po pravilu se pise 0-0 i ne dodeljuju se bodovi, neka tako i bude.. S'obzirom da si iskren, ne zelim ni ja da se kitim bodovima za zelenim stolom.
Pozz
YOU'LL NEVER WALK ALONE 6*
- delboy
- Assistant Manager
- Поруке: 658
- Придружен: 14 Јан 2011, 16:18
- Место: Srbija
- Has thanked: 1 time
- Been thanked: 7 times
Meni uopste nije jasno sta se sad desava. Zasto se odugovlaci ovoliko.. Ako nekom nedelju dana nije dosta vremena onda ne znam sta da kazem. Razumem, moze da se desi da dvoje ne mogu da se dogovore ali jbg, za to ima pravilo i to treba da se postuje..
Evo, sad ide slava i pretpostavljam da ce vecina biti nedostupna 3 dana (kao i ja) a za ova dva dana smo mogli da odigramo kolko tolko.. I ja isto ne znam kako da gledam onaj raspored odigravanja sto je izbacen gore..
Evo, sad ide slava i pretpostavljam da ce vecina biti nedostupna 3 dana (kao i ja) a za ova dva dana smo mogli da odigramo kolko tolko.. I ja isto ne znam kako da gledam onaj raspored odigravanja sto je izbacen gore..