Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Bice mi mnogo zao ako ode u januaru bio mi je jedan od omiljenih i Junajtedu,ali eto vidite sta pare ucinise coveku nece 90.000 funti nedeljno oce 120.000 ako sam dobro procitao
Najnovije transfer novosti (sa Liverpool FC Serbia):
- Daniel Sturridge (Chelsea)i Tom Ince (Blackpool) su, prema pisanjima twitteraša i po nekih sportskih portala, veoma blizu finaliziranja trasnfera, te se oni, kao novi igrači, očekuju početkom prelaznog roka.
- Agent Klass Jan Huntelaar-a je izjavio da njegov igrač preferira prelazak u Inter, pored interesovanja Arsenala i Liverpoola.
- I najnovja vest je da je Demba Ba (Newcastle) već gotov transfer i da će igrač biti predstavljen u prvoj nedelji Januara. Navodna odšteta je 10m funti.
“I can accept failure, everyone fails at something. But I can't accept not trying.”
― Michael Jordan
Još jedna od sezona za zaborav iako možemo očekivati pun k.urac pobeda u narednom vremenskom periodu, jer kao po običaju Arsenal se pali za božić, kao i u proteklih 4-5 sezona. Kazorla je vrhunsko pojačanje, koje je opravdalo ulaganje za 5 utakmica i postao Dmen! ALI JE URNISAO KONCEPCIJU IGRE I ŽIRU NEĆE DA PRORADI DOK GA NE MAKNE NA KRILO PA DA GA J.EBEŠ! Remzi i Arteta, realno, ne vrede pišljiva boba,(transfermarkt.com) nit kreacije, nit golgeterski npr! prošle godine najbolji asistent (19 asistencija) Song i o čemu mi pričamo, čovek koji nije prešo centar imao 19 a arteta npr. 4 u ligi a odigrao je skoro sve tekme. Lukas Podolski ne igra u napadu zato i ne daje golove a on može mnogo vise od ovoga što dade do sad, Žirua, jadnog, olajavate, a i sami vidite, da Arsenal nema jebeno krilo, koje zna da uputi centaršut, a Sanja je već pregoreo, Žervinjo, nikad neće biti igrač za Arsenal, nekvalitetan je i glup kao tocilo. Wolkot treba da ode odmah! Čovek od kojeg ja imam bolji prijem lopte a nemam dva, tri treninga dnevno, centaršutevi i asistencije su mu i išle prosle godine sa Van Persom, zato sto je pas u noge njemu gol 90posto. Najveće sranje, je u stvari što će da zaseru i Žirua kao i šamaka, koji je dobar igrač i koji će da ošuri čim ode iz Londona.
Čemberlen i Wilšir, hm od njih možda i bude nešto.
Šta im treba na zimu, krila da znaju da centriraju i jedan minimalno! Zadnji vezni! i naravno Levi bek.
Ziru nece nikad proraditi, sve i da ima Ronalda i Mesija iza sebe. Arteta stvarno nije klasa za Arsenal, Remzi se odavno izgubio, to stoji. Ovo za Songa nije tacno. Naime, on je jedinstvena pojava, igrao nam je kao zadnji vezni ali uvek sa loptom u nogama, kreirao igru iz dubine i najvaznije, uvek imao slobodu da krene napred i da napada sa pozicija visoko na terenu. Aleks je jebac, i mozemo samo da kukamo sto smo ga izgubili.
I od Podolskog se ocekuje previse, on nesrecnik ne moze to da pruzi, nejgov maksimum nije dovoljan za jak Arsenal. Samak je takodje bulja igrac, bar za uslove Premier Lige, nek guzi po Francuskim terenima, nemam nista protiv. Ziru... momak bi mogao u invalidsku penziju ovog momenta.
Последње учитавање од Vladar дана 15 Дец 2012, 12:18, учитано 1 пут укупно.
ma da.. a lozimo se da pobedimo 4/4 i budemo u vrhu..
Iskreno nisam hteo nista da komentarisem, a pitajte dal sam se nadao da mozemo da izvucemo maximum bodova iz ove 4 utakmice koje su se spominjale..
I Fulam ce da bude skroz za*eban protivnik.. da se nenadam ja tu nista, i ne malerisem.. onda mozda dobro i prodjemo
Ma to sve stoji, za mene su Chamakh i Giroud dobri napadaci samo ne za timove koji igraju kao Arsenal, mozda bi i oni bili bolje jelte da ima ko da normalnije centrira, ja bi doveo nekog levog beka a stavio Gibbsa na levo krilo, mislim da ne bi lose prosao, samo i on mora da uvezba centarsut. Treba Gervinha oterati u tri lepe, ne postoji igrac koji toliko zasere u jednoj najobicnijoj situaciji. Za Podolskog sam mislio da ce bolje, mislio sam da ako ce biti okruzen boljim igracim i on biti bolji al opet ne ide, Santi je stao u zadnjih mesec dana sto ne valja, mozda se i on lik smorio kad vidi kakvi tantusi igraju sa njim napred. Ramsey, mislio sam da ce biti neki igrac ali ocigledno je povreda mnogo uticala na njegov razvoj, vise mentalno nego ostalo. Nadam se samo da Jack nece nastaviti njegovim putem.