Fantasy League - diskusija
- neme93
- World Class Manager
- Поруке: 11002
- Придружен: 10 Нов 2010, 18:15
- Место: Valjevo/Beograd
- Status: Није на вези
Kako vam se cini prvo vece? Jeste zadovoljni igracima?
Ostavicu otvorenu temu, i mozete od sada pa do sutra uvece slobodno birati dalje, da mi skratili vreme za sutra uvece. Npr, BigOne i delboy su tu, mogu ako hoce odmah birati dalje.
Ostavicu otvorenu temu, i mozete od sada pa do sutra uvece slobodno birati dalje, da mi skratili vreme za sutra uvece. Npr, BigOne i delboy su tu, mogu ako hoce odmah birati dalje.
Dragan Nikoljići, Vladar, Tik'al, Joca, Tokelara, zele, Olja, Ortodox, bubi.ue, dramit, mmladja.
Ja znam kako Simic izgleda.
- dramit
- Manager
- Поруке: 1483
- Придружен: 28 Авг 2011, 10:57
- Место: Beograd
- Been thanked: 3 times
Nije lose, zadovoljan i ja.. imao sam neke druge na umu, ali nije frka.. ispravi se sutra (nadam se)
jos jednom se izvinjavam za previd sa Hamsikom.
btw citiram TheBigOneFCB sa drafta
jos jednom se izvinjavam za previd sa Hamsikom.
btw citiram TheBigOneFCB sa drafta
.. Jovetic ? Mislim da nije na listi za draft, jedino ako nesto propustam.TheBigOneFCB пише:Barcelona--->Jovetic
I to je to za danas.
Последње учитавање од dramit дана 26 Нов 2012, 22:16, учитано 1 пут укупно.
YOU'LL NEVER WALK ALONE 6*
1977. (Rome, Italy) 1978. (London, England) 1981. (Paris, France) 1984. (Rome, Italy) 2005. (Istanbul, Turkey) 2019. (Madrid, Spain)
1977. (Rome, Italy) 1978. (London, England) 1981. (Paris, France) 1984. (Rome, Italy) 2005. (Istanbul, Turkey) 2019. (Madrid, Spain)
- TheBigOneFCB
- Manager
- Поруке: 2159
- Придружен: 02 Мар 2012, 20:16
- Место: Београд
- neme93
- World Class Manager
Krece se sad, tj krenulo se, i ako uspemo nesto da zavrsimo u toku sutrasnjeg dana, a zvanicno pocinje u 9, ono sto je ostalo od 3. runde i cetvrta.kiba пише:neme, jel ce kreci nova runda sutra u 9 ili kad dodje thebigone moze da bira odma?
Dragan Nikoljići, Vladar, Tik'al, Joca, Tokelara, zele, Olja, Ortodox, bubi.ue, dramit, mmladja.
- neme93
- World Class Manager
Markirao sam igrace koji su birani, i posto su pikovani Nastasic i Lukaku, sa drafta su uklonjeni Kolocini i Huntelar.
Birate ukupno 11 igraca. Nakon toga, napisete formaciju, i koji su vam igraci potrebni, i ja vam dam rezervnih 11.
Birate ukupno 11 igraca. Nakon toga, napisete formaciju, i koji su vam igraci potrebni, i ja vam dam rezervnih 11.