FK Crvena zvezda [2013/14]

Ko je najbolji igrač Zvezde?

Boban Bajković
1
4%
Boban Bajković
1
4%
Boban Bajković
1
4%
Darko Lazović
3
12%
Dragan Mrđa
6
23%
Miloš Ninković
2
8%
Nejc Pečnik
10
38%
Nikola Mijailović
0
Нема гласова
Nenad Milijaš
0
Нема гласова
Neko drugi
2
8%

Укупно гласова: 26

Корисников грб
paske
World Class Manager
Поруке: 4230
Придружен: 21 Феб 2011, 23:13
Место: S.Mitrovica/Novi Sad
Status: Није на вези

Порука од paske »

kiba пише:ne znam sta ce biti ako dodje Djorovic :/ valjda nas nece skroz upropastiti
Citao sam i slusao o njemu da je valjda nesto naucio u Spaniji, istina je da nema iskustva ali sta da se radi...
kiba
World Class Manager
Поруке: 3915
Придружен: 29 Мар 2012, 18:00
Место: Pirot

Порука од kiba »

ne znam, ali meni se Jankovic kao trener jako dopada, mislim da moze da uzme titulu

mislim da nije problem u njemu nego u igracima, sta da radi covek kad ima manekene
Корисников грб
zele
SFM Hall Of Fame
Поруке: 14189
Придружен: 05 Нов 2011, 22:57
Место: Лазарево

Порука од zele »

ama ljudi kakva titula, nemojte se zanositi glupostima. Ja bih bio presrecan ako bismo se malo sredili sa finansijama i to ne mnogo, nego samo da igraci koji ostanu u klubu imaju redovne plate i da ne dovedemo opet neke sacuvaj boze strance. Znaci sve ove pizde koje setaju po terenu i koji su vec prodati raznim menadzerima pustiti da idu u neki drugi klub, dovesti neke zamene i dati svima redovnu platu. Toliko ja ocekujem od ove radne grupe i od ove sezone. To sto smo dobili partizan nije nista, odavno svi znaju da se titula ne osvaja u derbiju nego na malim terenima. Dzaba nama da dobijemo partizan, ako izgubimo u subotici, ako nam jagodina,rad i jos neki klubovi otkinu bodove. Sve je to ok, derbi je ipak velika stvar, ali zaboravljate da je Jankovic i protv ofk-a izveo istu ekipu, pa nije mogao da prodje u kupu i ne samo to sto je izgubio nego je i igra bila katastrofa losa. Neka se oni srede za sledecu sezonu, a ova je vec izgubljena.
Milo Lompar: "Taj argument ima više slojeva, od kojih je njegov najdublji sloj da je izuzetno glup."

Bajka o Barnetu
Корисников грб
paske
World Class Manager
Поруке: 4230
Придружен: 21 Феб 2011, 23:13
Место: S.Mitrovica/Novi Sad

Порука од paske »

Slazem se sa Zeletom. Oterati ove "prodate" manekene i trenera sa njima i dovesti igrace koji ce da razumeju da ce biti para i da se zadovoljavaju sa sitnicama..
Корисников грб
copE
Newgen
Поруке: 12
Придружен: 25 Нов 2012, 15:57
Место: Beograd

Порука од copE »

ovo,kako igraju je smesno! 2,3 u sezoni dati gol u nadnoknadi!!???
Шће
Assistant Manager
Поруке: 906
Придружен: 07 Јан 2011, 18:39
Место: Београд
Has thanked: 4 times
Been thanked: 16 times

Порука од Шће »

Тренер треба да остане, имао је и он грешака, ал' са оваквим балванима не би радио нико! Видели смо сви да није проблем само у тренеру, већ највише у болести играча која се зове курцобоља. Еј, њима није помогао ни разговор са Џајом и Ћокијем који су им скоро отворено рекли да победе ове две утакмице како знају и умеју или ће им се најебати кеве. Извињавам се на оваквим речима, али ови наши нису за боље. Незамисливо ми је било да ћу изговорити реченицу да је Игњатијевић бољи од неког фудбалера, али ето, данас се и то десило. Бригел је измислио фудбал за Млађу.

Лако је рећи треба отерати ове, а довести неког ко ће да игра срцем. Таквих данас скоро и да нема. Фудбал је бизнис, добар играч кошта и тешко ми можемо да парирамо другим клубовима на том пољу. Ми сада можемо само производити играче, али највише треба да се ради на њиховом односу према дресу који носе и људима који из недеље у недељу долазе да их бодре. Не да их гледају, пошто се ништа не може видети, већ да их бодре.

Ови сад кукају на судију! Да нам је лига индијанска говори и то да увек постоје већи дебили од наших. Судија није крив, тј. није намерно свирао корнер јер сигурно није могао да поверује да професионални фудбалер може онако да центрира, већ да оно може бити само изблокиран центаршут. Асамоа је својим "вансеријским" потезом зајебао све! Играчи Слободе уместо да играју, искористе шансе које су имали, они са жутим картоном расправљају са судијом. Голман им се после погубио, сами су себе победили. Ја тврдим да се нису толико бунили код тог корнера сигурно бисмо изгубили, не знам само како и сами нису видели да до сутра не можемо да им дамо гол. Боље да су играли фудбал, остало би 1:0, овако могу само да лају.

Најгоре је што ће сада манекени испасти хероји, а шта мислите како ће играти против Воше?
Следимо дух својих предака!
Корисников грб
copE
Newgen
Поруке: 12
Придружен: 25 Нов 2012, 15:57

Порука од copE »

kurcobolja. :kuronja:
srbinho

Порука од srbinho »

Sta kaze Covic?? Koliki ce deo duga da otpadne posle jos jednog unosnog prelaza ???
Последње учитавање од srbinho дана 25 Нов 2012, 17:45, учитано 1 пут укупно.
kiba
World Class Manager

Порука од kiba »

realno da Jankovic nije doveo Mudrinskog ne bi bili ni 2. na tabeli
Корисников грб
-MiX-
Manager
Поруке: 1380
Придружен: 21 Нов 2010, 23:05
Место: Leskovac

Порука од -MiX- »

Suvisno je pricati o sudjenju, sve ste videli. Sto se tice Jankovica, ne dopada mi se uopste, bolje da vam je ostao Robi, makar ste znali da bi poginuo za grb i da je radio samo za interes kluba.
Шће пише:Најгоре је што ће сада манекени испасти хероји, а шта мислите како ће играти против Воше?
Igrajte na kladzi 0-2, ne zna se ko igra gore u ovom trenutku.
“I can accept failure, everyone fails at something. But I can't accept not trying.”
― Michael Jordan
Слика
kiba
World Class Manager

Порука од kiba »

-MiX-, bolje odigraj iz x u 1 .... vosa ne zna da da gol a zvezda ce ga dati u 93em
Корисников грб
JasminPetkovic
Assistant Manager
Поруке: 655
Придружен: 19 Јун 2012, 20:00
Место: Surdulica
Has thanked: 1 time

Порука од JasminPetkovic »

Jao kad vidim ove grobare da se pale ovde nesto smuci mi se...da ste gledali danas celu tekmu,pa da vas razumem....SVAKI zuti karton koji je danas dosudjen,dosudjen je s pravom,zbog ostrih startova,cak je bio i neki za direktan crveni karton...a u golovima nevidim nista neregularno,niti ofsajd,niti faul...a nadohnada vremena od 5 minuta u drugom poluvremenu je cak i malo u odnosu na onu koliko je trebala da bude,jer se oni likovi jedno 10 minuta ukupno u drugom poluvremenu valjali po travi,kao da ih nasi puskama gadjali...
Zato vam je bolje da cutite i idete na vasu temu,jer stvarno niste upravu!!!
:zvezda:
Слика
Корисников грб
-MiX-
Manager
Поруке: 1380
Придружен: 21 Нов 2010, 23:05
Место: Leskovac

Порука од -MiX- »

JasminPetkovic пише:SVAKI zuti karton koji je danas dosudjen,dosudjen je s pravom,zbog ostrih startova,cak je bio i neki za direktan crveni karton...
Niko nije pomenuo "SVAKI", vec onaj jedan, i to drugi posle onog "kornera", gde je covek sa razlogom protestovao.
JasminPetkovic пише:Jao kad vidim ove grobare da se pale ovde nesto smuci mi se..
Procitaj opet moj komentar i zapitaj se da li sam se "palio"?
“I can accept failure, everyone fails at something. But I can't accept not trying.”
― Michael Jordan
Слика
Корисников грб
JasminPetkovic
Assistant Manager

[/quote]Procitaj opet moj komentar i zapitaj se da li sam se "palio"?[/quote]
ma ti si ok...mislio sam na ove druge.... :cheers:
Слика
Корисников грб
Шме
First Team Coach
Поруке: 407
Придружен: 07 Окт 2012, 08:30

Порука од Шме »

ono kako su odigrali...(nemam komentar).Kao da su igrali "panjevi".Ono je smesno, pobediti(2,3 puta u sezoni) u 94.minutu!!!!?? :slap:
Edit:Valjda ce da bude bolje???
Последње учитавање од Шме дана 26 Нов 2012, 07:56, учитано 1 пут укупно.
"Нема велике љубави без велике радости, али и без велике патње. Е, то је Црвена звезда!"
Корисников грб
Sinke
World Class Manager
Поруке: 4357
Придружен: 26 Феб 2011, 20:47
Место: Zemun

Порука од Sinke »

Код: Изаберите све

http://sport.blic.rs/Kosarka/Domaca-kosarka-i-ABA/224059/Covic-Zvezda-je-simbol-srpstva-nije-imala-u-upravi-Tudjmana-kao-neki-drugi
Sta reci na ovo? :nasty:
Корисников грб
JasminPetkovic
Assistant Manager

Sinke пише:

Код: Изаберите све

http://sport.blic.rs/Kosarka/Domaca-kosarka-i-ABA/224059/Covic-Zvezda-je-simbol-srpstva-nije-imala-u-upravi-Tudjmana-kao-neki-drugi
Sta reci na ovo? :nasty:
Ja nevidim nikakvu neistinu u ovome sto je reko..... :xD:
Слика
srbinho

Порука од srbinho »

Nije stvar u neistini nego u onome "simbol srpstva".....a lepo svi znmao ono...oj ____ veliki srbi vas osnivac.....dalje znate :zelenko:
Корисников грб
zele
SFM Hall Of Fame
Поруке: 14189
Придружен: 05 Нов 2011, 22:57
Место: Лазарево

Порука од zele »

Sinke пише:

Sta reci. Dokaz samo koliko smo jadni. Prvo, ja sam vec ranije objasnio ovu pojavu F. T. u upravi Partizana, a drugo koliki kreten treba da budes pa da izjavis ovako nesto. On nije ni svestan koliko to sto je rekao degradira srpski narod, zamislite jedno sportsko drustvo koje postoji oko 60 godina da bude simbol naroda koji ima preko HILJADU godina kulture, istorije i tradicije. Pa to nijedan iole kulturno obrazovan covek ne bi izjavio ni u najvecem bunilu. Gnusam se nasilja, ali za ovakve izjave treba ljude vesati. Ovo su opasne stvari, dolaze novi klinci koji nisu osakaceni ratovima, sazrevaju novi ljudi koji nemaju razloga za mrznju i onda se pojavi ovakva neka budala i izjavi ovako nesto. Zamislite klinca od deset godina procita ovo i pita caleta ko je taj Tudjman i kakve veze ima sa partizanom, cale mu da neko sturo objasnjenje i klinac ce danas-sutra da kaze nekom ortaku, a zajedno ce na stadionu da vicu u...še i sl, a zapravo pojma nemaju sta to znaci, mrzece nekoga bez razloga. Jadan smo narod postali i sto je najgore ne popravljamo se. Preci nas se stide.

PS. Jasmine, svi glagoli u odricnom obliku se pisu uvek ODVOJENO, osim ovih izuzetaka. nemoj, nisam, nemam, neću.
Milo Lompar: "Taj argument ima više slojeva, od kojih je njegov najdublji sloj da je izuzetno glup."

Bajka o Barnetu
Корисников грб
Velja93
Manager
Поруке: 2692
Придружен: 08 Нов 2010, 14:30
Been thanked: 2 times

Порука од Velja93 »

Nije ni on bas tako hteo da kaze,vidi se da covek voli zvezdu,al nije trebao bas tako grubo da se izrazi.Kad cete vise toga da se ostavite,pa sta ako je Tudjman bio u Partizanu,bas me briga sta se desavalo pre 40 godina,tad smo svi bili jedna drzava i to je bilo normalno,zato ostavite se toga,to je daleka proslost. :cheers:
Um caruje, snaga dobro dodje.
Закључано

Повратак на “Arhiva sporta”