FK Partizan [2013/14]
- Sinke
- World Class Manager
- Поруке: 4357
- Придружен: 26 Феб 2011, 20:47
- Место: Zemun
- Status: Није на вези
Izvini,ali za mene je igrac,koji je unistavao Zvezdu tri godine za redom svakako legendaNIKO TE NIKAD VOLETI NECE K'O STO TE VOLIM JA OO DIARRA,OO DIARRA,UBICO CIGANA!
Moreira,covek je,nasuprot tome sto mu je umro otac,igrao mec protiv APOEL-a,pre dve-tri godine.Igrao je i kada mu je sin bio bolestan,redovno se borio za svaku loptu u Partizanu.Juca je igrao srcem za Partizan,dok kraja zivota meni ce ostati njegova slika u glavi,onako sa onim gipsom oko ruke kako slavi gol koji vam je zabio majstorski.
Moreira,covek je,nasuprot tome sto mu je umro otac,igrao mec protiv APOEL-a,pre dve-tri godine.Igrao je i kada mu je sin bio bolestan,redovno se borio za svaku loptu u Partizanu.Juca je igrao srcem za Partizan,dok kraja zivota meni ce ostati njegova slika u glavi,onako sa onim gipsom oko ruke kako slavi gol koji vam je zabio majstorski.
Последње учитавање од Sinke дана 20 Нов 2012, 18:05, учитано 1 пут укупно.
- Velja93
- Manager
- Поруке: 2692
- Придружен: 08 Нов 2010, 14:30
- Место: Beograd
- Been thanked: 2 times
Trle,Sinke, nisam ja ovde dosao da prozivam,ali partizan je veliki klub,a ovi idioti od igraca ne bi mogli da udju medju 25 igraca da se nasa liga nije raspala..moreira i diara nemaju kvalitet da igraju u na primer belgijskoj ligi,diara kao nesto igra u turskoj,a moreira se vuce po terenu za pare u vojvodini..potcenjujete previse svoj klub,kad vam ja to kazem koji ne navijam za partizan.. 
Um caruje, snaga dobro dodje.
- Velja93
- Manager
- Поруке: 2692
- Придружен: 08 Нов 2010, 14:30
- Место: Beograd
- Been thanked: 2 times
Gojke90, u nasoj cobanskoj ligi..sto nije igrao nekoj od jacih liga,na primer lige petice,i ne mora da bude neki jaci klub,al da bude najbolji igrac na primer u betisu,ili palermu,on ni to nije mogao..ne osporavam ja njegov kvalitet,on je za ove nase njive i vise nego majstor,stvarno jedan od najboljih igraca partizanu poslednjih 7,8 godina,ali ima tu jos dosta dobrih igraca,na primer sta je on bolji od kezmana,koji je napravio karijeru,ili od sase ilica koji po meni vise zasluzuje da bude legenda,igra za klub koji voli,dao vise od 100 golova..moreira stvarno jedan prosecan igrac koji moze da igra u korejskoj ili kineskoj ligi,a za ozbiljnije nije..
Um caruje, snaga dobro dodje.
Moreira ti je igrao u HSV-u , za Standard Lijez odigrao preko 100 utakmica.Velja93 пише:Gojke90, u nasoj cobanskoj ligi..sto nije igrao nekoj od jacih liga,na primer lige petice,i ne mora da bude neki jaci klub,al da bude najbolji igrac na primer u betisu,ili palermu,on ni to nije mogao..ne osporavam ja njegov kvalitet,on je za ove nase njive i vise nego majstor,stvarno jedan od najboljih igraca partizanu poslednjih 7,8 godina,ali ima tu jos dosta dobrih igraca,na primer sta je on bolji od kezmana,koji je napravio karijeru,ili od sase ilica koji po meni vise zasluzuje da bude legenda,igra za klub koji voli,dao vise od 100 golova..moreira stvarno jedan prosecan igrac koji moze da igra u korejskoj ili kineskoj ligi,a za ozbiljnije nije..
- Clint Eastwood
- Manager
- Поруке: 1183
- Придружен: 13 Нов 2010, 21:38
- Место: Kragujevac
- Klub koji vodite: Brighton
- Mood:
- Keyser Söze
- World Class Manager
- Поруке: 3053
- Придружен: 29 Апр 2011, 18:46
- Место: Bogatic
-
srbinho
Hahha Bumbarevo brdo
to klub iz trece srpske lige....navijaci uglavnom djaci prvaci i bake i deke
lepo ja kazem da su kupovali te zstave i salove pa se kurce
Inace....od koga mi izgubismo u subotu ??? tacnije koga smo pustili da pobedi u subotu...izdajnicima iz nasih redova zelim da vecno gore u paklu....
Inace....od koga mi izgubismo u subotu ??? tacnije koga smo pustili da pobedi u subotu...izdajnicima iz nasih redova zelim da vecno gore u paklu....
- Alexandar_81
- World Class Manager
- Поруке: 5167
- Придружен: 24 Окт 2010, 15:53
- Место: Leskovac
- Klub koji vodite: FK Partizan
- Formacija: 4-2-3-1 Wide
- Has thanked: 25 times
- Been thanked: 7 times
- Контакт:
Пошто је тема замрла да мало раздрмамо, није све за ову тему, али у овој ситуацији кад је све што је црно бело анти српско и постоји само један српски прави клуб, ја ћу баш у овој теми да напишем једну истину :
ФУДБАЛ
- Партизан- шампион 5 година за редом
- Ц.звезда-последња титула 2006-те (титуле 24-25)
КОШАРКА
- Партизан- шампион 11 година за редом
- Ц.звезда-последња титула 1998. (титуле 19-15)
РУКОМЕТ
- Партизан- шампион 3 године за редом
- Ц.звезда-последња титула 2008. (титуле 9-9)
ВАТЕРПОЛО
- Партизан- шампион 6 година за редом
- Ц.звезда-последња титула 1993. (титуле 25-2)
ХОКЕЈ
- Ц.звезда-немају ни једну титулу. (титуле 6-0)
ОДБОЈКА
Партизан - Црвена Звезда - (титуле 11-8)
ЕВРОПСКЕ ТИТУЛЕ:
Партизан 8
Ц.звезда 1
СВЕ УКУПНО :
ПАРТИЗАН 102 титуле
Ц.ЗВЕЗДА 60 титула.
ФК ПАРТИЗАН - редован учесник европских такмичења и редовни противници Интера,Арсенала,Реал Мадрида,Шахтјора. 2009 године победа у лиги шампиона 8:0 и 4:0 против Рила.. у првенству победе углавном резултатима 3:0,4:0,7:0, наравно намештене, све до једне! тако неки кажу..
ФК Ц.звезда - без европе више од једне деценије,примљених 7 голова од аматера,
десетопласираног тима из белоруске лиге..у првенству и купу порази од Златибор воде 3:0, 2:0, ОФК-а 1:0,3:1, Јагодине,Војводине и многих других..а све победе углавном од 1:0,2:1 или 3:2 головима у 90+ минуту из пенала или офсајда(или црвени картон за противника у првом полувремену (Доњи Срем при резултату 1-0 за исти)). Прваци европе 91 године! И освајачи Тојота купа следеће године.
КК ПАРТИЗАН - редовни учесници евролиге и победе над најјачим тимовима у европи (Цска,Панатинаикос,Макаби,Барселона,Реал-не постоји тим у евролиги који
Партизан није победио). Рекорд Евролиге-најубедљивија победа (Партизан-Бамберг 85:37) Рекорд евролиге по броју навијача. Прваци Европе '92, 11 година за редом прваци Србије. Два пута победе од +41 у дербију.
КК Ц.звезда - порази од Тамиша,Металца, Војводине,Цедевите,Задра,Сплита
и још неких аматерских клубова..
Клуб УГАШЕН 2010/2011 године, али се спојили са ФМП-ом,сви играчи су из Железника као и председник, али то сви ипак називају Ц.звездом.. од 2012 год
постали Шампиони и добили један дерби (последњих 30 дербија, 3 победе цзв, 27
победа Партизана) и та победа је највећи успех у историји клуба.
Евролигу играли једном без икаквог резултата.
Последњу титулу освојили '98.
ВК ПАРТИЗАН - Најтрофејнији клуб на свету, 7 европских титула. Рекордна победа 74:0 у дербију. 10 најбољих играча на свету икада играли за Партизан. Сви репрезентативци Србије (прваци Европе и Света) чланове ВК Партизан.
ВК Ц.звезда - победа у дербију 2012 прва после 17 година појављују се паре од негде и доводе све бивше Партизанове играче.
СД Партизан- НАЈЈТРОФЕЈНИЈЕ СД У ЕВРОПИ са преко 500 титула.
СД Ц.звезда- испод 300 титула.
♥ ПАРТИЗАН ♥
Толе ЛОПОВЕ 
ФУДБАЛ
- Партизан- шампион 5 година за редом
- Ц.звезда-последња титула 2006-те (титуле 24-25)
КОШАРКА
- Партизан- шампион 11 година за редом
- Ц.звезда-последња титула 1998. (титуле 19-15)
РУКОМЕТ
- Партизан- шампион 3 године за редом
- Ц.звезда-последња титула 2008. (титуле 9-9)
ВАТЕРПОЛО
- Ц.звезда-последња титула 1993. (титуле 25-2)
ХОКЕЈ
- Ц.звезда-немају ни једну титулу. (титуле 6-0)
ОДБОЈКА
Партизан - Црвена Звезда - (титуле 11-8)
ЕВРОПСКЕ ТИТУЛЕ:
Партизан 8
Ц.звезда 1
СВЕ УКУПНО :
ПАРТИЗАН 102 титуле
Ц.ЗВЕЗДА 60 титула.
ФК ПАРТИЗАН - редован учесник европских такмичења и редовни противници Интера,Арсенала,Реал Мадрида,Шахтјора. 2009 године победа у лиги шампиона 8:0 и 4:0 против Рила.. у првенству победе углавном резултатима 3:0,4:0,7:0, наравно намештене, све до једне! тако неки кажу..
ФК Ц.звезда - без европе више од једне деценије,примљених 7 голова од аматера,
десетопласираног тима из белоруске лиге..у првенству и купу порази од Златибор воде 3:0, 2:0, ОФК-а 1:0,3:1, Јагодине,Војводине и многих других..а све победе углавном од 1:0,2:1 или 3:2 головима у 90+ минуту из пенала или офсајда(или црвени картон за противника у првом полувремену (Доњи Срем при резултату 1-0 за исти)). Прваци европе 91 године! И освајачи Тојота купа следеће године.
КК ПАРТИЗАН - редовни учесници евролиге и победе над најјачим тимовима у европи (Цска,Панатинаикос,Макаби,Барселона,Реал-не постоји тим у евролиги који
Партизан није победио). Рекорд Евролиге-најубедљивија победа (Партизан-Бамберг 85:37) Рекорд евролиге по броју навијача. Прваци Европе '92, 11 година за редом прваци Србије. Два пута победе од +41 у дербију.
КК Ц.звезда - порази од Тамиша,Металца, Војводине,Цедевите,Задра,Сплита
и још неких аматерских клубова..
Клуб УГАШЕН 2010/2011 године, али се спојили са ФМП-ом,сви играчи су из Железника као и председник, али то сви ипак називају Ц.звездом.. од 2012 год
постали Шампиони и добили један дерби (последњих 30 дербија, 3 победе цзв, 27
победа Партизана) и та победа је највећи успех у историји клуба.
Евролигу играли једном без икаквог резултата.
Последњу титулу освојили '98.
ВК ПАРТИЗАН - Најтрофејнији клуб на свету, 7 европских титула. Рекордна победа 74:0 у дербију. 10 најбољих играча на свету икада играли за Партизан. Сви репрезентативци Србије (прваци Европе и Света) чланове ВК Партизан.
ВК Ц.звезда - победа у дербију 2012 прва после 17 година појављују се паре од негде и доводе све бивше Партизанове играче.
СД Партизан- НАЈЈТРОФЕЈНИЈЕ СД У ЕВРОПИ са преко 500 титула.
СД Ц.звезда- испод 300 титула.
▓█ P █ A █ R █ T █ I █ Z █ A █ N █▓▒
Nikad ne prestaj, podigni glavu kao nekad, kreni hrabro sad za crno-belu slavu!
Nikad ne prestaj, podigni glavu kao nekad, kreni hrabro sad za crno-belu slavu!
- Keyser Söze
- World Class Manager
- Поруке: 3053
- Придружен: 29 Апр 2011, 18:46
- Место: Bogatic
- Lola
- Youth Team Coach
- Поруке: 164
- Придружен: 06 Нов 2012, 10:49
- Место: Subotica
Код: Изаберите све
http://www.zurnal.rs/2012/11/29/partizan-prodao-aksentijevica-apolonu-a-ne-viteseu/index.html- SGrobar
- Youth Team Coach
- Поруке: 181
- Придружен: 22 Јан 2011, 18:03
- Место: Morovic
Cestitke ovim bilmezima na osvojenom bodu na teskom gostovanju u Subotici. PLJUC! Naj*bem im se majke!
Последње учитавање од SGrobar дана 01 Дец 2012, 15:28, учитано 1 пут укупно.