Dnevnik jednog tinejdzera
- zele
- SFM Hall Of Fame
- Поруке: 14189
- Придружен: 05 Нов 2011, 22:57
- Место: Лазарево
- Status: Није на вези
sinke dominator, sigurno je bio neki tripl dabl ucinak. 
Milo Lompar: "Taj argument ima više slojeva, od kojih je njegov najdublji sloj da je izuzetno glup."
Bajka o Barnetu
Bajka o Barnetu
- Sinke
- World Class Manager
- Поруке: 4357
- Придружен: 26 Феб 2011, 20:47
- Место: Zemun
E u k***c,otpadose mi ruke,montirala se garaza u dvoristu,a ima pun k***c cevi i strana, a tesko sve u pm,i sve treba da se prenosi,ne znam 'de bijem,radio sam od tri do sad,i jos sam upao u rupu sa sve vratima od garaze,posto mi je brat retard,tako da zamalo nogu da polomim,srecom u nesreci,samo mi je pomodrela butina,i imam oziljak,i malu ogrebotinu na kolenu,probacu da se izvadim da ne idem u skolu,al' cisto sumnjam da cu uspeti,za onaj sastav sto sam pisao do 2 sinoc,razredna me ishvalila,fazon kadar nevera,dala mi 5+ i oce da me nakaci u skolski casopis opet 
- Keyser Söze
- World Class Manager
- Поруке: 3053
- Придружен: 29 Апр 2011, 18:46
- Место: Bogatic
- Sinke
- World Class Manager
- Поруке: 4357
- Придружен: 26 Феб 2011, 20:47
- Место: Zemun
Ahahahahaahh koja bleja danas na dva casa sam mozda bio,cistili sneg ispred skole,fazon samo vidis,izlaze napolje oni koji treba da odgovaraju,fazon biologiju ne zna niko,svi bi keceve podovijali,i kaze domar,ae dobro,ostanite tu cistite,posle idite kuci,i mis umesto kuci,pravac u drugu skolu,a fora sto ja u toj skoli imam trening veceras,i vidi me trener,zna da ne idem tu u skol,i cudi se otkud ja tu,sreca pa je bio vec 6 cas,pa sam mu rekao kako smo imali 5 casova,a ova 3 ortaka sto treniraju fudbal,kao dosli da se vide sa ovima sto isto treniraju,kao da se dogovere nesto za utakmicu,pa isao i ja sa njima 
Последње учитавање од Sinke дана 15 Дец 2012, 00:28, учитано 1 пут укупно.