Ja hvatam prvi voz iz Pirota i stizem na utakmicu!Sinke пише:Ima nas 12 za sad,inace za vas Borcance,zele i kompanija,utakmica KK Borca-KK Mondo Basket se igra u OS Jovan Ristic(Bele Bartoka 48a),to mu dodje naselje Borca 2 valjda,igra se u subotu u 17:20,pa ako neko zaluta nek dodje da pogleda utakmicu
Dnevnik jednog tinejdzera
-
kiba
- World Class Manager
- Поруке: 3915
- Придружен: 29 Мар 2012, 18:00
- Место: Pirot
- Status: Није на вези
- Sinke
- World Class Manager
- Поруке: 4357
- Придружен: 26 Феб 2011, 20:47
- Место: Zemun
- Status: Није на вези
Ne,to je naziv kluba Mondo Basket,verovatno ga je osmislio predsednik kluba Milan,posto je klub 2004 godine osnovan,kada se raspala jeda od najboljih skoli kosarke u Srbiji Drvomarket,koji je imao svoju skolu i u Batajnici,i na Novom Beogradu,kao i jos svuda po Srbiji,ali eto,nas danasnji predsednik Milan Zivkovic,i nas danasnji trener Milan Djukic su osnovali klub,i zaposlili jos nekoliko trenera 
Inace,izgubili smo 15 razlike,al nema veze,igrali smo bez jednog igraca,usli smo malo nervozno,malo su nas i sudije pokrale ali dobro,bolji su mozda od nas za neku nijansu,bezveze smo izgubili prve dve utakmice i sad je kasno za pricu o prvoj ligi,sledece nedelje je kuci vrlo bitna utakmica protiv Zvezdare za direktan plasman u Drugu ligu,dakle pobeda od +11 i poraz Zvezdare od Borce,sto uposte nije nemoguce,jer smo tamo protiv Zvezdare imali +16 na poluvremenu,mozemo lagano da ih dobijemo,pogotovo uz prednost domaceg terena,samo se bojim da ih Borca ne pusti u poslednjem kolu,jer ce do tad imati 5-0 i bolece ih uvo,mada mislim da je nesto Borca draza nama,posle utakmice,kaze meni njihov trener,ae valjda cete da ih dobijete kuci,skorz dobar covek,a cini mi se i trener i psiholog,imaju dva stvarno dobra igraca,sportski su se poneli u oba meca i svaka im cast
Dakle sledece nedelje svi u Bataju da karamo Zvezdaru!
Inace,izgubili smo 15 razlike,al nema veze,igrali smo bez jednog igraca,usli smo malo nervozno,malo su nas i sudije pokrale ali dobro,bolji su mozda od nas za neku nijansu,bezveze smo izgubili prve dve utakmice i sad je kasno za pricu o prvoj ligi,sledece nedelje je kuci vrlo bitna utakmica protiv Zvezdare za direktan plasman u Drugu ligu,dakle pobeda od +11 i poraz Zvezdare od Borce,sto uposte nije nemoguce,jer smo tamo protiv Zvezdare imali +16 na poluvremenu,mozemo lagano da ih dobijemo,pogotovo uz prednost domaceg terena,samo se bojim da ih Borca ne pusti u poslednjem kolu,jer ce do tad imati 5-0 i bolece ih uvo,mada mislim da je nesto Borca draza nama,posle utakmice,kaze meni njihov trener,ae valjda cete da ih dobijete kuci,skorz dobar covek,a cini mi se i trener i psiholog,imaju dva stvarno dobra igraca,sportski su se poneli u oba meca i svaka im cast
Dakle sledece nedelje svi u Bataju da karamo Zvezdaru!