FK Crvena zvezda [2013/14]
- zele
- SFM Hall Of Fame
- Поруке: 14189
- Придружен: 05 Нов 2011, 22:57
- Место: Лазарево
- Status: Није на вези
iskreno cela ekipa je tada bila, zanimljiva, protiv rendzersa je bila katastrofa lose, a mogli smo da ih prodjemo. Filip je bas lose odigrao, nije usao u sansu kako treba, a bio nam je kao neki targer man. Video sam ga sad kod mene na sejvu sa zvezdom, kosta lik 6.5m funti.
Milo Lompar: "Taj argument ima više slojeva, od kojih je njegov najdublji sloj da je izuzetno glup."
Bajka o Barnetu
Bajka o Barnetu
- Velja93
- Manager
- Поруке: 2692
- Придружен: 08 Нов 2010, 14:30
- Место: Beograd
- Been thanked: 2 times
Ovde je veliku sansu imao Burzanovic jedan na jedan sa golmanom,i promasio..a tamo nam nije trebalo onakav gol da primimo,al jbg to se nama stalno desava,i to u 90-om minutu..al nije bio los rendzers tad cini mi se da su stigli do polufinala kupa uefa ili finala..svako ko nas izbaci uradi nesto u evropi,milan kad nas izbacio osvojio te sezone ligu sampiona.. 
Um caruje, snaga dobro dodje.
- Vladar
- SFM Hall Of Fame
- Поруке: 5943
- Придружен: 30 Јун 2011, 18:27
- Место: Arandjelovac
- Has thanked: 2 times
Protiv Rendzersa su tada svi igrali ocajno, Djordjevic je bio medju onima koji su ostavili nesto bolji utisak. Secam se da je u Glazgovu zakovao precku sa nekih tridesetak metara.
Последње учитавање од Vladar дана 15 Нов 2012, 10:50, учитано 1 пут укупно.
- JasminPetkovic
- Assistant Manager
- Поруке: 655
- Придружен: 19 Јун 2012, 20:00
- Место: Surdulica
- Has thanked: 1 time
- zele
- SFM Hall Of Fame
- Поруке: 14189
- Придружен: 05 Нов 2011, 22:57
- Место: Лазарево
Potpuno neumesan komentar. Da kojim slucajem ovde imam vlast ovaj post bi bio banovan, upravo zbog ovog citiranog dela i ovog boldiranog. Da si se malo informisao znao bi neke stvari i verovatno ne bi lupao ovakve gluposti. Sad si ti kao veci zvezdas zato sto si napisao to.JasminPetkovic пише:a ovaj srbinho je vise ovde nego kod franjevca
Za slucaj da pokusas da se napravis pametan i napises kako je Franjo Tudjman bio predsednik rivalskog kluba, da ti kazem da njega niko nije ni hteo, a na tu poziciju je dosao samo zato sto je partizan bio vojni klub, a Tudjam bio neki general, te su mu pred vojnu penziju dali taj polozaj. To se sve radilo po kljucu, onaj ko je bio u vojnom vrhu pre ili kasnije je postajao predsednik SD Partizan, kao neki vid nagrade pred kraj vojne karijere. I na kraju, pokusaj da izguglas ko su franjevci, mozda tada uvidis da nemaju veze sa Franjom Tudjmanom.
Milo Lompar: "Taj argument ima više slojeva, od kojih je njegov najdublji sloj da je izuzetno glup."
Bajka o Barnetu
Bajka o Barnetu
-
kiba
- World Class Manager
- Поруке: 3915
- Придружен: 29 Мар 2012, 18:00
- Место: Pirot
ДРАГАН ЏАЈИЋ И ДЕФИНИТИВНО ОСЛОБОЂЕН КРИВИЧНОГ ГОЊЕЊА !!!
Због Џаје на Маракану креће 15 аутобуса из Македоније!
Код: Изаберите све
http://www.sportal.rs/news.php?news=86769Jedino u Srbiji može da bude pomilovan neko ko nije ni osuđen,ali da ne otvaram novu temu..kiba пише:ДРАГАН ЏАЈИЋ И ДЕФИНИТИВНО ОСЛОБОЂЕН КРИВИЧНОГ ГОЊЕЊА !!!
Због Џаје на Маракану креће 15 аутобуса из Македоније!Код: Изаберите све
http://www.sportal.rs/news.php?news=86769
- Alexandar_81
- World Class Manager
- Поруке: 5167
- Придружен: 24 Окт 2010, 15:53
- Место: Leskovac
- Klub koji vodite: FK Partizan
- Formacija: 4-2-3-1 Wide
- Has thanked: 25 times
- Been thanked: 7 times
- Контакт:
- dramit
- Manager
- Поруке: 1483
- Придружен: 28 Авг 2011, 10:57
- Been thanked: 3 times
Velja93 пише:tad smo najblize bili ligi sampiona..
Ja ipak mislim da smo bili blizi 2000 godine.
Kada smo igrali protiv Dinamo Kiev... U Ukrajni o-o u Beogradu 1-1..
Kakvu je tad golcinu dao Boskovic.
YOU'LL NEVER WALK ALONE 6*
1977. (Rome, Italy) 1978. (London, England) 1981. (Paris, France) 1984. (Rome, Italy) 2005. (Istanbul, Turkey) 2019. (Madrid, Spain)
1977. (Rome, Italy) 1978. (London, England) 1981. (Paris, France) 1984. (Rome, Italy) 2005. (Istanbul, Turkey) 2019. (Madrid, Spain)
-
kiba
- World Class Manager
Mozda dodje Slobodan Medojevic

http://www.mozzartsport.com/vesti/signal-za-zvezdu-medojevic-medju-11-igraca-koje-bi-volfsburg-mogao-da-otera
Последње учитавање од kiba дана 16 Нов 2012, 19:42, учитано 1 пут укупно.
- Velja93
- Manager
- Поруке: 2692
- Придружен: 08 Нов 2010, 14:30
- Been thanked: 2 times
dramit, znam brt bio sam na toj utakmici,to mi je prvi put da sam gledao utakmicu uzivo,kad me cale odveo..imao sam cini mi se 7 godina.. 
Alexandar_81, ma brt strasno da hoce da osude takvog coveka kao sto je dzajic,a razni kriminalci setaju ulicama..sramota za drzavu..
Alexandar_81, ma brt strasno da hoce da osude takvog coveka kao sto je dzajic,a razni kriminalci setaju ulicama..sramota za drzavu..
Последње учитавање од Velja93 дана 17 Нов 2012, 10:29, учитано 1 пут укупно.
Um caruje, snaga dobro dodje.
-
Rossobianco
- World Class Manager
- Поруке: 3468
- Придружен: 24 Окт 2010, 14:08
- Место: Jagodina
http://www.mozzartsport.com/vesti/srpski-kalcopoli-policijska-otrkica-o-zvezdinom-vladaru-iz-senke-goranu-vesicu-
kiba
- World Class Manager
pa evo gde idu pare, picka lopovska!Maree пише:Код: Изаберите све
http://www.mozzartsport.com/vesti/srpski-kalcopoli-policijska-otrkica-o-zvezdinom-vladaru-iz-senke-goranu-vesicu![]()
![]()
sto ga ne uhapse vise, da ga ne gledam
zele пише:Potpuno neumesan komentar. Da kojim slucajem ovde imam vlast ovaj post bi bio banovan, upravo zbog ovog citiranog dela i ovog boldiranog. Da si se malo informisao znao bi neke stvari i verovatno ne bi lupao ovakve gluposti. Sad si ti kao veci zvezdas zato sto si napisao to.JasminPetkovic пише:a ovaj srbinho je vise ovde nego kod franjevca
Za slucaj da pokusas da se napravis pametan i napises kako je Franjo Tudjman bio predsednik rivalskog kluba, da ti kazem da njega niko nije ni hteo, a na tu poziciju je dosao samo zato sto je partizan bio vojni klub, a Tudjam bio neki general, te su mu pred vojnu penziju dali taj polozaj. To se sve radilo po kljucu, onaj ko je bio u vojnom vrhu pre ili kasnije je postajao predsednik SD Partizan, kao neki vid nagrade pred kraj vojne karijere. I na kraju, pokusaj da izguglas ko su franjevci, mozda tada uvidis da nemaju veze sa Franjom Tudjmanom.
Svaka cast za komentar, mogu slobodno da kazem da si ti ubedljivo NAJREALNIJI Zvezdas na forumu. RESPECT!
- Alexandar_81
- World Class Manager
- Поруке: 5167
- Придружен: 24 Окт 2010, 15:53
- Место: Leskovac
- Klub koji vodite: FK Partizan
- Formacija: 4-2-3-1 Wide
- Has thanked: 25 times
- Been thanked: 7 times
- Контакт: