KK Crvena zvezda [2013/14]
- zele
- SFM Hall Of Fame
- Поруке: 14189
- Придружен: 05 Нов 2011, 22:57
- Место: Лазарево
- Status: Није на вези
naravno da jeste. RTS - vase pravo de ne vidite nista.
Milo Lompar: "Taj argument ima više slojeva, od kojih je njegov najdublji sloj da je izuzetno glup."
Bajka o Barnetu
Bajka o Barnetu
- Игор
- Manager
- Поруке: 2163
- Придружен: 28 Јун 2012, 02:19
- Место: Панчево
- Контакт:
РТС јуче преносио Цибона-Раднички КГ 
“A man will, like, steal your car or burn your house down or beat the shit out of you, but a woman will ruin your fuckin’ life. Do you see the difference? Like, a man will cut your arm off and throw it in a river, but he’ll leave you as a human being intact. He won’t fuck with who you are. Women are nonviolent, but they will shit inside of your heart.” ― Louis C.K.
- Игор
- Manager
- Контакт:
Овај тим је сада доказао да може М-Н-О-Г-О !!!!!!!
Браво Звездо!
Нелсон је пакао од играча 24 индекс. Скот погађао кад је требало 19 индекс. Месо у рекету са Брауном и Катићем који је играо одлично до искључења. Савовић одличан. Симоновић опет блед. Ракочевић ми је био доста лош иако је убацио 10 поена, срљао је безвезе али нема везе. БРАВО ЗВЕЗДО !
Браво Звездо!
Нелсон је пакао од играча 24 индекс. Скот погађао кад је требало 19 индекс. Месо у рекету са Брауном и Катићем који је играо одлично до искључења. Савовић одличан. Симоновић опет блед. Ракочевић ми је био доста лош иако је убацио 10 поена, срљао је безвезе али нема везе. БРАВО ЗВЕЗДО !
“A man will, like, steal your car or burn your house down or beat the shit out of you, but a woman will ruin your fuckin’ life. Do you see the difference? Like, a man will cut your arm off and throw it in a river, but he’ll leave you as a human being intact. He won’t fuck with who you are. Women are nonviolent, but they will shit inside of your heart.” ― Louis C.K.
- Keyser Söze
- World Class Manager
- Поруке: 3053
- Придружен: 29 Апр 2011, 18:46
- Место: Bogatic
Bravo ... primetno je bilo koliko ste vise zeleli pobedu od naseg tima,bili ste angazovaniji i organizovaniji u napadu i iskoristili istrosenos partizana i na psihickom i fizickom planu ... crnje su vam donele prevagu,bravo jos jednom za pobedu ... ali nemojte puno da poletite sad,jedna utakmica ne cini "prolece" 
- bubi.ue
- World Class Manager
- Поруке: 8508
- Придружен: 22 Дец 2010, 15:02
- Место: Užice / Novi Sad
Ко је овде био домаћин? хахахахаха
Каква докторска игра Нелсона, Скота и Брауна. Мада су се опасно усрали кад су ови почели пресинг да играју..
ЕДИТ: Глигорићу расисто!
Каква докторска игра Нелсона, Скота и Брауна. Мада су се опасно усрали кад су ови почели пресинг да играју..
ЕДИТ: Глигорићу расисто!
Последње учитавање од bubi.ue дана 11 Нов 2012, 23:12, учитано 1 пут укупно.
- Игор
- Manager
- Контакт:
Јебига, РАСМЦ. Морало је негде да се падне, нико не може да одигра буквално савршену утакмицу.
Ја сам задовољан и оваквим исходом
Ја сам задовољан и оваквим исходом
-
kiba
- World Class Manager
- Поруке: 3915
- Придружен: 29 Мар 2012, 18:00
- Место: Pirot
Da se najezis ...
Код: Изаберите све
http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=GFoIhEcsqEI- Игор
- Manager
- Контакт:
Право са Карабурме у Пионир ? Утакмица на Карабурми је завршена око пола 3-4, не знам кад тачно а кошарка је почела у 21.00
Сад мало о утакмици :
Звезда је одиграла савршених 35 минута. Оних 5 минута кад нисмо могли да се повежемо у 4/4 је само плод пада концентрације и то се морало очекивати, не може се свих 40 минута одиграти без икакве грешке.
Странци су одлични. Скот је изузетно рационално играо, нема срљања, исхитрених шутева, сиљења, кад год је нешто урадио, урадио је добро. Осим оне изгубљене лопте пред крај саме утакмице.
Шут за 3 поена, одличан, чак 50 % и то без много покушаја, само 12 док је Партизан шутнуо 3 пута више тројки и дао само 8.
Појели смо их у рекету са Брауном и Катићем који је играо одлично до искључења. Први пут имамо озбиљно месо у рекету и крштене центре и то је велики плус за неку екипу. Колико сам видео, наши центри имају индекс 40 док Партизанови имају 0. Ето где сте изгубили утакмицу. Савовић перфектан.
Све у свему, свака част момцима на борбености и сигуран сам да могу још много боље да одиграју.
У среду Кахасол у гостима који је у тешком каналу и ето прилике за брејк у гостима и да једном ногом закорачимо у наредну фазу Еврокупа.
Јебеш дерби ако нема супарничке групе прекопута. Наравно да ми је боље и занимљивије кад имаш са неким са ким ћеш да се препуцаваш, адреналин, јаче се навија. Све има своје.
Штета што није више пола-пола али добро, боље и овако него да су скроз применили Грчки метод па да нема гостујућих навијача уопште, али ипак то код нас није могуће и свиђа ми се што је тако.
Сад мало о утакмици :
Звезда је одиграла савршених 35 минута. Оних 5 минута кад нисмо могли да се повежемо у 4/4 је само плод пада концентрације и то се морало очекивати, не може се свих 40 минута одиграти без икакве грешке.
Странци су одлични. Скот је изузетно рационално играо, нема срљања, исхитрених шутева, сиљења, кад год је нешто урадио, урадио је добро. Осим оне изгубљене лопте пред крај саме утакмице.
Шут за 3 поена, одличан, чак 50 % и то без много покушаја, само 12 док је Партизан шутнуо 3 пута више тројки и дао само 8.
Појели смо их у рекету са Брауном и Катићем који је играо одлично до искључења. Први пут имамо озбиљно месо у рекету и крштене центре и то је велики плус за неку екипу. Колико сам видео, наши центри имају индекс 40 док Партизанови имају 0. Ето где сте изгубили утакмицу. Савовић перфектан.
Све у свему, свака част момцима на борбености и сигуран сам да могу још много боље да одиграју.
У среду Кахасол у гостима који је у тешком каналу и ето прилике за брејк у гостима и да једном ногом закорачимо у наредну фазу Еврокупа.
Јебеш дерби ако нема супарничке групе прекопута. Наравно да ми је боље и занимљивије кад имаш са неким са ким ћеш да се препуцаваш, адреналин, јаче се навија. Све има своје.
Штета што није више пола-пола али добро, боље и овако него да су скроз применили Грчки метод па да нема гостујућих навијача уопште, али ипак то код нас није могуће и свиђа ми се што је тако.
- Игор
- Manager
- Контакт:
Комплекс малог града и клуба.
Иначе, против Кахасола пренос на б92 највероватније, макар по информацијама које долазе са званичног сајта Еврокупа. Среда 20:30.
Иначе, против Кахасола пренос на б92 највероватније, макар по информацијама које долазе са званичног сајта Еврокупа. Среда 20:30.
Последње учитавање од Игор дана 12 Нов 2012, 22:59, учитано 1 пут укупно.
- Игор
- Manager
- Контакт:
Рашић близу доласка!
- Alexandar_81
- World Class Manager
- Поруке: 5167
- Придружен: 24 Окт 2010, 15:53
- Место: Leskovac
- Klub koji vodite: FK Partizan
- Formacija: 4-2-3-1 Wide
- Has thanked: 25 times
- Been thanked: 7 times
- Контакт:
Ipak mislim da ce pojacanje biti Keselj, samo se trazi resenje za njegov izlaz iz ugovora! Uglavnom i jedan i drugi su pojacanje ma ko god to bio!
Aleksandar Rasic-Nikada ne bih obukao dres Zvezde
jedino ako ce da jede svoja... mislim da se ne izrazavam
Aleksandar Rasic-Nikada ne bih obukao dres Zvezde
jedino ako ce da jede svoja... mislim da se ne izrazavam
Последње учитавање од Alexandar_81 дана 13 Нов 2012, 00:21, учитано 1 пут укупно.
▓█ P █ A █ R █ T █ I █ Z █ A █ N █▓▒
Nikad ne prestaj, podigni glavu kao nekad, kreni hrabro sad za crno-belu slavu!
Nikad ne prestaj, podigni glavu kao nekad, kreni hrabro sad za crno-belu slavu!