FK Partizan [2013/14]

Da li ste zadovoljni pojacanjima do sad ?

Da
18
69%
Ne
8
31%

Укупно гласова: 26

Корисников грб
Alexandar_81
World Class Manager
Поруке: 5167
Придружен: 24 Окт 2010, 15:53
Место: Leskovac
Klub koji vodite: FK Partizan
Formacija: 4-2-3-1 Wide
Has thanked: 25 times
Been thanked: 7 times
Контакт:
Status: Није на вези

Порука од Alexandar_81 »

Prvo: Ja lepo reko da ce biti cupavo! Luzer Vermez je cudo! Ja jednog Scepakadabru mogu da svarim, ali DVA ne mogu! Ja sad ovde pitam sve forumase: Koje kvalitete ima Stefan Scepovic? posto ih ja ne zapazam budite dobri pa mi kazite! :nasty:
Drugo: Sutnite u bulju vise Kamaru, posto svi vide da on nece da igra za nas!
Trece: Ti si prvi trener STANOJE!
Cetvrto: Djuricu crkni!
HVALA! :gunman:
▓█ P █ A █ R █ T █ I █ Z █ A █ N █▓▒

Nikad ne prestaj, podigni glavu kao nekad, kreni hrabro sad za crno-belu slavu!
Lucifer
Assistant Manager
Поруке: 878
Придружен: 21 Феб 2011, 23:07
Место: Kruševac
Formacija: 4-1-2-3
Has thanked: 6 times
Been thanked: 2 times

Порука од Lucifer »

Ma oba Scepovica su indijanci, a ovaj mali Mitrovic ima jos mnogo pasulja da pojede da bi postao igrac ..

Pa ko ispade od Shamroka ?!
Последње учитавање од Lucifer дана 08 Нов 2012, 23:18, учитано 1 пут укупно.
Корисников грб
Alexandar_81
World Class Manager
Поруке: 5167
Придружен: 24 Окт 2010, 15:53
Место: Leskovac
Klub koji vodite: FK Partizan
Formacija: 4-2-3-1 Wide
Has thanked: 25 times
Been thanked: 7 times
Контакт:

Порука од Alexandar_81 »

Ako cu da biram, biracu Shamrok uz spletke i prodaju pola tog tima nego ovog LUZERA!
▓█ P █ A █ R █ T █ I █ Z █ A █ N █▓▒

Nikad ne prestaj, podigni glavu kao nekad, kreni hrabro sad za crno-belu slavu!
Корисников грб
Sinke
World Class Manager
Поруке: 4357
Придружен: 26 Феб 2011, 20:47
Место: Zemun

Порука од Sinke »

1.Scepovici,Miljko,Kamara,Smiljanic sve lepo oterati u picku materinu,pa jel se tako bori za sveti dres mamu vam J***m?Zinulo dupe za pare,pa dam mi ovaj Kamara trazi povecanje plate a na terenu se vuce ko prebijeni ker,oterao bi ga iz kluba da ga ne bi doveo posle ni FK Brzi Brod,koliko god on dobar defanzivac bio,i drzao celu ovu raspalu odbranu,daj Boze da neko uzme i ovog Miljkovica nekada,da ga ne gledam vise,Scepovici prica za sebe,pa oni bre nisu ni za FK Babusnicu,mogu ovde u ovoj jebenoj Srbiji da daju golove,J***m ti ligu uu kojoj je Spalevic njabolji strelac...
2.Inter odigao lagano,presli su 4 puta centar i dali nam 3 gola,igrali su iz sprdnje
3.Vermezovicu,velemajstor taktike,bolje nek ide u Juznu Afriku odakle je i dosao
4.Duricu odlazi vise J***m li ti mater mrtvu,unistio si FK Partizan totalno,umesto da smo sad u grupi LS i da se borimo za prolaz dalje sa nekom ekipicom kao sto su Braga,Kluz,Anderleht,mi se ovako brukamo,prodao si bre celu omladinsku skolu,a pare stavio sebi u dzep,a danas su ti igraci glavni igraci mnogih velikih Evropskih klubova.
Nisi imao 500k evra za Djurdjica,ali je bilo para za Zubije,Scepovice i ostale anti talente,pa nije ni cudo sto ne mozemo u Evropi za 360 minuta gol da damo,a ne bi ga ni sad dali,da nas prakticno nis pustili igraci Intera
5.Zabranjeni-Alkatraz,dokle vise prepucavanje?Pun mi vas je bre k***c,svi ste tu zbog interesa a najmanje zbog Partizana,dabog da se svi poubijali medjusobno da ni jedan neostao,da mogu normalni ljudi,koji ce zbog Partizana da dodju na stadion i da navijaju,a ne ovako!
Последње учитавање од Sinke дана 08 Нов 2012, 23:33, учитано 1 пут укупно.
Корисников грб
Игор
Manager
Поруке: 2163
Придружен: 28 Јун 2012, 02:19
Место: Панчево
Контакт:

Порука од Игор »

Катастрофа шта је све Хандан одбранио.
“A man will, like, steal your car or burn your house down or beat the shit out of you, but a woman will ruin your fuckin’ life. Do you see the difference? Like, a man will cut your arm off and throw it in a river, but he’ll leave you as a human being intact. He won’t fuck with who you are. Women are nonviolent, but they will shit inside of your heart.” ― Louis C.K.
Корисников грб
Tokelara
World Class Manager
Поруке: 7828
Придружен: 19 Мар 2012, 18:29
Место: SU/NS

Порука од Tokelara »

Miljkovicu napusi se kurca!
Dok pošten narod nema za hranu i komunalije, zvezda u dugovima ima za bahanalije.

Слика
Корисников грб
fanst[E]
Manager
Поруке: 1365
Придружен: 08 Нов 2010, 15:59
Место: svud' po malo

Порука од fanst[E] »

hteo sam da napisem komentar ali par puta sam brisao jer ne treba trosite reci na ove pacere sa ovim buljasem na klupi.Momcima koji ce sutra igrati,odbrojavam dane do sledece utakmice,dok ove uopste ne vredi ne gledati...
Корисников грб
Keyser Söze
World Class Manager
Поруке: 3053
Придружен: 29 Апр 2011, 18:46
Место: Bogatic

Порука од Keyser Söze »

ja ne znam ljudi koji je vama k***c jebo vas vermezovic pa ne moze on covek od retarda da napravi igraca njemu je dato to sto jeste i on mora sa tim da igra,sad ste i sami rekli da nam je napad idiot do idiota a ocekujete golove a kad se ne daju onda vermez kriv,koji je vama djavo covek je na klupi 3 jebena meseca,ocete na svaka 3 da ih menjamo dok se nekom kuronji ne svidi,imamo los tim za evropu,mlade,neskoncentrisane i neodgovrne igrace ... i sa njima takvima ne moze da se dobije inter ... sale ilic (koliko god ja njega voleo jer je legenda) je izasao jer nije mogao da trci jer je usao u duel 2 puta i dva puta umalo kicmu da polomi ne moze on vise da igra u evropi on je za nasu ligu Bog i batina,ali u evropi ne,kada njega nema nema ko da cusne loptu ka napred,mozemo da se nadamo da ce posle prekida ivanov da da gol,miljkovic je retard retardirani i od njega ne moze da se ocekuju normalne partije,lazevski je iskljucivo defanzivni igrac ne poseduje ni driblig ni centarsut i medo za kojeg verujem da je jedan od najboljih zadnjih veznih na nasim prostorima u zadnjih 7-8 godina vidi se da covek nece da igra jer mu se ne daju pare zbog cega je on ovde ... ne razumem koja je fora derati se na tim posle poraza od Intera ... zbog takvih navijaca kao lucifer nam i propada tribina,njima bi odgovaralo samo kad bi dosao sam mesi,xavi i ostali bogocevi u pfc i kad bi murinjo seo na klupu,al ne moze braco,ne valja stanoje,ne valja ovaj,ne valja onaj ... (ne branim vermezovica jer mi je svejedno ko sedi na klupi samo da je grobar i da voli svoj klub i da mu zeli najbolje)

DJURICU GORI MAJKU TI J***m RETARDIRANU!!!
Корисников грб
Sinke
World Class Manager

Порука од Sinke »

Nadamo se da ce dok Joca i njegova ekipica dodju do prvog tima,da ce nesto da se promeni(citaj ode Djura sa svojim kompanjerosima,i ovaj papan od trenera),pa da gledamo Partizan kao normalan i stabilan evropski klub :cheers:
Lucifer
Assistant Manager

Порука од Lucifer »

-Gligara- пише:ja ne znam ljudi koji je vama k***c jebo vas vermezovic pa ne moze on covek od retarda da napravi igraca njemu je dato to sto jeste i on mora sa tim da igra,sad ste i sami rekli da nam je napad idiot do idiota a ocekujete golove a kad se ne daju onda vermez kriv,koji je vama djavo covek je na klupi 3 jebena meseca,ocete na svaka 3 da ih menjamo dok se nekom kuronji ne svidi,imamo los tim za evropu,mlade,neskoncentrisane i neodgovrne igrace ... i sa njima takvima ne moze da se dobije inter ..
Pa sto bi ikog onda ikad menjali, jednostavno po tvojoj logici svaki trener je dobar koliko mu je dobar tim. Znaci dajte mi dobar tim, pa ce te da vidite kakav sam ja trener .. On je valjda saradjivao sa upravom oko dovodjenja igraca, ako jeste zajebo se jer Zabija, Scepovic 1 i Scepovic 2 nisu ni pola jednog dobrog igraca, a ako nije on je obicna marioneta I MOZEMO DA ZAKUCAMO DASKU NA KLUPU DA NAS VODI KAO STO NAS ON VODI ...
Technique is not being able to juggle a ball 1000 times. Anyone can do that by practicing. Then go and work in the circus. Technique is passing the ball with one touch, with the right speed, at the right time, to the correct foot of your team mate.
Корисников грб
Keyser Söze
World Class Manager

Порука од Keyser Söze »

ma saradjivao je on oko oca mog sto se dovodjenja tice ... zabija je doveden jer se nasao u povoljnom trenutku jer su iz libije i onako hteli da ga proteraju,scepovic 2 je uzet jer ga ni tim iz izraela nije hteo ... i tacno je da delimicno igra kako mu se nalaze i tako ce biti dok se nesto ne promeni u nasoj cemernoj zemlji,ali vi ste poceli posle mesec dana da vicete vermeze odlazi,nije on kriv sto su pojedini igraci nesposobni pa se saplicu po terenu i ne znaju gde je lopta ...
Корисников грб
The Rock
Assistant Manager
Поруке: 565
Придружен: 16 Јун 2011, 18:42
Место: Despotovac

Порука од The Rock »

Ne znam sto kukate i krivite Vermezovica... Za vecerasnji poraz je "kriv" Handanovic (mozda malo i Medjed Kamara), jer je ladno skinuo 3 sigurna gola... Sto se Mitrovica tice, gledao sam ga 3 puta u LE i stekao sam utisak da je rupa, mada ne znam kako igra u JSL... Miljkovic je prica za sebe... Nego, jel sam ja corav ili veceras nije igrao S. Markovic? Cini mi se kao pouzdan i stabilan igrac...
Последње учитавање од The Rock дана 09 Нов 2012, 01:38, учитано 1 пут укупно.
srbinho

Порука од srbinho »

Cinjenica je da je Handanovic prelomio utakmicu kad je odbranio udarac Ivanova...tada je sve palo na stranu Intera a ostalo je bila samo rutina...
Cinjenica je takodje da posedujemo jajarski mentalitet - igraci su pretrnuli od treme (svi redom osim Ivanova), fizicki su nespremni za ovaj nivo (svaki slobodan dan koriste da vise po splavovima i da skacu na starlete, idu na spavanje ujutru a bude se popodne...nekima nije ni slobodan dan potreban da bi ovo radili) i ja nikad ni na bilo kojoj utakmici nisam video da se igraci vise plase da daju gol nego nasi....Miljkovic kad je usao u sansu OKRECE SE I GLEDA DAL JE OFSAJD !!! PA STA RAADIS TO BREE !!!?? covek je pretrno od straha.....ona dvojica nasih bilmeza u petercu stoje kao ukopani, iskolacili oci, a nogice im se tresu usrali se u cega....i naravno ode sansa u tri lepe...kad sam video da smo ono promasili znao sam da ce nas posle Inter ugaziti...ali bilo je lepo videti da na trenutak moze da sabijemo ovako jakog protivnika na njegovu polovinu i do nekle kontrolisemo mec....
A ovi sto silje patku na nasim losim rezultatima ne shvataju da nam upravo to igranje u Evropi omogucuje da dominiramo u prvenstvu i delimo im lekcije svaki derbi....sto ce se ponovo potvrditi sledece nedelje...
Samo Ivanov dobija prelaznu ocenu, a ostali su svi katastrofalni - neko vise, a neko jos vise....tako da ih ne bi komentarisao...
Igrali smo dokle god smo imali snage, sve je bilo ok, cim je daha nestalo nestali smo i mi - jajarski mentalitet....nova definicija...
Jajarski mentalitet - ono kad se izivljavas nad slabijima, tuces redovno najveceg rivala, a onda dodje neko jaci i manji si od makovog zrna..jos jedna definicija...
Последње учитавање од srbinho дана 09 Нов 2012, 12:21, учитано 1 пут укупно.
Корисников грб
Sinke
World Class Manager

Порука од Sinke »

Stanoje se za razliku od ovog ''strucnjaka'' borio protiv uprave,borio se za odrzavanje maldih igraca,sa 30k budzeta je covek usao medju 32 najbolje ekipe u Evropi,da nije uprava prodala Savica 2 dana pred mec sa Genkom i dovela buzdovana Rnica,mozda bi izbacili Genk,a posle se nikome nije ni igralo protiv Samroka jer je stanej u klubu bilo ocajno,opet zbog Djurica!
Последње учитавање од Sinke дана 09 Нов 2012, 12:24, учитано 1 пут укупно.
srbinho

Порука од srbinho »

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=jJ2MF8ewUYI[/youtube]
Dace Bog da se vrati duh u nas klub jer bez njega smo bleda senka....
Nie mi jasno samo kako nemaju motivaciju da grizu, da izgaraju da kidaju da budu hrabri....najela se goveda, pun im stomak, a pod ruke zanosne pickice....
Последње учитавање од srbinho дана 09 Нов 2012, 12:27, учитано 1 пут укупно.
Корисников грб
Clint Eastwood
Manager
Поруке: 1183
Придружен: 13 Нов 2010, 21:38
Место: Kragujevac
Klub koji vodite: Brighton
Mood:

Порука од Clint Eastwood »

Videti Zanetija uzivo...neprocenljivo :shy: Ostalo ne vredi komentarisati.Da je neka druga ekipa bila u pitanju,nikad ne bih dao 2.5k za kartu.Koje dranje ovog jadnog naroda majko moja...bravo šnajderu,naklon do poda.Ja ne znam kako je to izgledalo preko TV-a,ali uzivo...Inter sa 30% snage igra ceo mec,a ovi amateri pocrkali u 15-om minutu.Ustvari amateri je blaga rec za ovo sto mi prikazujemo...ne mogu dalje ni da komentarisem,gade mi se svi do jednog,zajedno sa onim nazovi navijackim grupama.
Слика
Корисников грб
markohn22
World Class Manager
Поруке: 7580
Придружен: 30 Окт 2010, 12:09
Место: Herceg Novi-Beograd
Контакт:

Порука од markohn22 »

ne znam samo sta se koji k***c sad svi brecate da na igrace i trenera... jednostavno imamo mladu i neiskusnu ekipu, ali talentovanu, sa kojom treba mnogo da se radi a to nema ko... Vermez jeste 0, to svi znamo, ali koja bi bila korist sad ga otjerati kad ce svaki iduci dok je Djuric tu biti isti... sto se tice igraca, ja ovim klincima ne mogu nista da zamjerim, igrali su koliko znaju, ne mozete reci da se nisu trudili, ali njima treba i ozbiljan psiholog, trener koji ce kao DV da im svima bude kao 2. otac... medo odavno igra preko kurca jer oce da ide... sve dok je govedo glibavo djuric tu, ista ce pjesma biti, nebitno ko ce biti trener i ko ce igrati...
И душа и тело, све је црно бело...
Lucifer
Assistant Manager

Порука од Lucifer »

Ma koji otac, DV im je otac koliko da im j.. majku svima, te price Moka Slavnic fazon svi smo drugari i to kod nas ne pije vodu ni u jednom sportu .. Samo rad,red i gvozdena disciplina nista drugo.
Sinke пише:Stanoje se za razliku od ovog ''strucnjaka'' borio protiv uprave,borio se za odrzavanje maldih igraca,sa 30k budzeta je covek usao medju 32 najbolje ekipe u Evropi,da nije uprava prodala Savica 2 dana pred mec sa Genkom i dovela buzdovana Rnica,mozda bi izbacili Genk,a posle se nikome nije ni igralo protiv Samroka jer je stanej u klubu bilo ocajno,opet zbog Djurica!
Stanoje se "borio" protiv uprave kad video da mu sledi sut u dupe, da mu nije pretio otkaz nikad nista lose o Djuricu i kompaniji ne bi reko .. Uso i Mateus i to kad se igralo sa ozbiljnim ekipama, pa sta sa tim .. BATE Borisov redovan ucesnik sa 2 stranca u timu, nikad lakse nije bilo da se udje u LS, jos uzima bodove u grupi ..

Uz to nije nas prodao Rnic koliko nas je prodao Rankovic, a Stanoje je bio za njegovo dovodjenje kao i za dovodjenje onog Jovancica .. Covek je imao nesto vise srece od ostalih i to je to, nikakav strucnjak ali u zemlji slepih, jednooki kralj . Uvek bilo ..
Последње учитавање од Lucifer дана 09 Нов 2012, 15:22, учитано 1 пут укупно.
Корисников грб
Keyser Söze
World Class Manager

Порука од Keyser Söze »

Rankovic je doveden za jednu noc kao privremena zamena za Miljkovica posto se povredio... nije tu stanojevic nista trazio ...
Корисников грб
Sinke
World Class Manager

Порука од Sinke »

Nijedan bod u LS nismo imali zato sto mutavi nije hteo da da pare da se pojacamo,nego smo morali na kraju Boju da dovedemo,i za Stojketa nista nije platio,jer smo ga doveli na pozajmicu,pa potom doveli za dz. posto mu je istekao ugovor,da se mutavi isprsio,tad bi mozda i uradili nesto u LS,a i nije im za zameriti,tada su igrali stvarno muski,svih 6 utakmica,protiv dostaaa jacih od sebe!
Закључано

Повратак на “Arhiva sporta”