Drugo: Sutnite u bulju vise Kamaru, posto svi vide da on nece da igra za nas!
Trece: Ti si prvi trener STANOJE!
Cetvrto: Djuricu crkni!
HVALA!
Pa sto bi ikog onda ikad menjali, jednostavno po tvojoj logici svaki trener je dobar koliko mu je dobar tim. Znaci dajte mi dobar tim, pa ce te da vidite kakav sam ja trener .. On je valjda saradjivao sa upravom oko dovodjenja igraca, ako jeste zajebo se jer Zabija, Scepovic 1 i Scepovic 2 nisu ni pola jednog dobrog igraca, a ako nije on je obicna marioneta I MOZEMO DA ZAKUCAMO DASKU NA KLUPU DA NAS VODI KAO STO NAS ON VODI ...-Gligara- пише:ja ne znam ljudi koji je vama k***c jebo vas vermezovic pa ne moze on covek od retarda da napravi igraca njemu je dato to sto jeste i on mora sa tim da igra,sad ste i sami rekli da nam je napad idiot do idiota a ocekujete golove a kad se ne daju onda vermez kriv,koji je vama djavo covek je na klupi 3 jebena meseca,ocete na svaka 3 da ih menjamo dok se nekom kuronji ne svidi,imamo los tim za evropu,mlade,neskoncentrisane i neodgovrne igrace ... i sa njima takvima ne moze da se dobije inter ..
Technique is not being able to juggle a ball 1000 times. Anyone can do that by practicing. Then go and work in the circus. Technique is passing the ball with one touch, with the right speed, at the right time, to the correct foot of your team mate.
Stanoje se "borio" protiv uprave kad video da mu sledi sut u dupe, da mu nije pretio otkaz nikad nista lose o Djuricu i kompaniji ne bi reko .. Uso i Mateus i to kad se igralo sa ozbiljnim ekipama, pa sta sa tim .. BATE Borisov redovan ucesnik sa 2 stranca u timu, nikad lakse nije bilo da se udje u LS, jos uzima bodove u grupi ..Sinke пише:Stanoje se za razliku od ovog ''strucnjaka'' borio protiv uprave,borio se za odrzavanje maldih igraca,sa 30k budzeta je covek usao medju 32 najbolje ekipe u Evropi,da nije uprava prodala Savica 2 dana pred mec sa Genkom i dovela buzdovana Rnica,mozda bi izbacili Genk,a posle se nikome nije ni igralo protiv Samroka jer je stanej u klubu bilo ocajno,opet zbog Djurica!