- World Class Manager
- Поруке: 4357
- Придружен: 26 Феб 2011, 20:47
- Место: Zemun
- Status: Није на вези
To je na ono starom profilu,i to jos dok sam bio clan FM Bosnia foruma,gde sam dobio trajni ban(bolesnici me banovali jer nisam hteo da sklonim sliku Ratka Mladica),a posle sam napravio ovaj profil,taj je Manda obrisao 
Sta bi sa onom grupom sto su je cinili Maree,C.RONALDO7,i ostali,FM stars valjda,i ona grupa sto je bio onaj amer sto je pravio backgrounde za fm,minnerapolisjohn,kako vec bese?
Sta bi sa onom grupom sto su je cinili Maree,C.RONALDO7,i ostali,FM stars valjda,i ona grupa sto je bio onaj amer sto je pravio backgrounde za fm,minnerapolisjohn,kako vec bese?
Последње учитавање од Sinke дана 04 Нов 2012, 23:30, учитано 1 пут укупно.
- kLeSa
- World Class Manager
- Поруке: 3305
- Придружен: 13 Нов 2010, 14:08
- Место: Srbija - Beograd
- Контакт:
Sinke пише:Svejedni,bezi bre,prva sam smena,treba sutra u skoli da izgledam k'o Dragan Ciric na slikaju za FKP![]()
Ionako sam danas na treningu dobio oziljak,ima 10cm sigurno,preko desnog obraza,ne smem iz kuce da izdjem,gledaju me ljudi i fazonu(sta je ovom bilo,sa kim se ovaj tukao,a ustvari sasvim slucajno sam postao nakaza,prilikom borke za loptu
To je to sto se trazi,Sinisa pisi dnevnik!
a sad skajp..klesa88
- Игор
- Manager
- Поруке: 2163
- Придружен: 28 Јун 2012, 02:19
- Место: Панчево
- Контакт:
Пошто сам заборавио свој скајп нејм, нек ми неко да ко ме има за пријатеља 

“A man will, like, steal your car or burn your house down or beat the shit out of you, but a woman will ruin your fuckin’ life. Do you see the difference? Like, a man will cut your arm off and throw it in a river, but he’ll leave you as a human being intact. He won’t fuck with who you are. Women are nonviolent, but they will shit inside of your heart.” ― Louis C.K.
- Keyser Söze
- World Class Manager
- Поруке: 3053
- Придружен: 29 Апр 2011, 18:46
- Место: Bogatic