ivanvess пише:Kako se ponasa kada skidas direktno na njega sa torenta, da li ima problema sa pustanjem filmova (znam da je debilno pitanje ali opet =D), koliko mu traje baterija i kako si resio to sto nema slot za sim karticu vec samo WiFi?
Pa torent ti zavisi od brzine neta, ali jeste malo sporije koliko sam provalio... Imam SBB-ov od 10mbps, normalno skida do 1mbps, a torrent mozda nabije 400kbps, mada sam samo skidao aplikacije koje nisam nasao kao direktan download, tako da mozda nije ni imao vremena da ubrza do maxa posto su mali fajlovi...
Baterija ceo dan lagano, ako ga bas drkas sa igrama, filmovima, upaljen WiFi i brightness na 50 posto, moze 6 sati sa default kernelom. A vec mi se desavalo da ga ne punim preko noci i tek sledeceg dana popodne na 20 posto kad padne ga upalim u struju.
Imam WiFi ruter i koristim telefon kao hotspot.
Stefan пише:Vidim da ovi skuplji tableti imaju 3g,e sad mene interesuje kako se to naplacuje koriscenje 3g,jer on nije za dzabe.Mozda da se poveze sa telefonom kao hotspot ili usb-om?I da kad saljes poruke sa tableta na telefon kako se to naplacuje?Video sam neku marku Prestigio,povoljna je cena pa kakvom vam se ona cini?
Za 3g imas pakete kod operatera, kako ide kad kupis sa strane stvarno ne znam. A WiFi mozes sa telefona da uzimas, kao ja, kad nema signala. I poruke su u okviru paketa, mada sto bi slao sms sa tableta kad imas fon i whatsapp, viber, messenger od aplikacija?
A nisam gledao Prestigio tablete, mada koliko sam pratio ispada koliko para, toliko muzike. Dok ih Google ne sjebe sa nekim Nexusom, kao sad sa N10 i N7 (N7 prakticno isti kao Note 10.1 osim slota za SD karticu, a kosta oko 400e vise).