NBA 2k13
- Eldin96
- Assistant Manager
- Поруке: 775
- Придружен: 19 Феб 2012, 15:06
- Место: Beograd
- Status: Није на вези
Ja sam ponovo ispao u prvoj rundi plej ofa od Lejkersa.Rekli mi da nece novi ugovor da mi daju pa sam trazio trejd.Dosao sam u Lejkerse.Nakon prve tekme svi se odusevise i dobih pismo gde pise da se sastanem sa GM da trazim ugovor.Trazim ugovor ponudise startnu redovno i dobru platu.Idem Acept offer i izbaci me iz igre.Pomoc plzz 

- Gagi
- SFM Hall Of Fame
- Поруке: 12107
- Придружен: 12 Апр 2011, 10:09
- Место: Heimaey
- Has thanked: 4 times
- Been thanked: 29 times
Ja ne volim my player i to, asocijacija je zakon, volim te trejdove, drillove, treninge, jurnjavu za dobrim pikovima i sl. Igrao sa Rocketsima neko vreme, ali smorilo me jer sam savladao Pro nivo. Krenuću All-Star sa nekim osrednjim timom. Skinuo sam roster, tako da igra može da počne. Još samo da izaberem klub...
-
kiba
- World Class Manager
- Поруке: 3915
- Придружен: 29 Мар 2012, 18:00
- Место: Pirot
ja sam prvo krenuo da igram my player mod i bio 9 pik u 1 rundi...otisao u detroit ali mi se gasila igrica tako da sam poceo ispocetka i provalio zasto se gasi i sad je sve ok ....
1 runda 14 pik otisao sam u milvoki bukse evo vec je kraj novembra imamo pozitivan skor i ja sam u prvoj petorci.... zadnja 2 meca sam igrac meca... inace igram na poziciji PG/SG kao i sto sam igrao dok sam trenirao kosarku
planiram da ostanem tu do kraja ugovora pa videcemo dalje
solidna smo ekipica 
1 runda 14 pik otisao sam u milvoki bukse evo vec je kraj novembra imamo pozitivan skor i ja sam u prvoj petorci.... zadnja 2 meca sam igrac meca... inace igram na poziciji PG/SG kao i sto sam igrao dok sam trenirao kosarku