Ti si ovde slikao Tissot koliko vidim a IWC Safhauzen satovi kostaju barem 2-3 soma evra(o originalima pricam,kopije su nesto drugo)
Dobra prica, samo ako bi mogao malo vise da opises Sen Galen i Lucern,posto me nesto ova fizika ne privlaci
Хтео сам да кажем да су скупи у пм, јер сам ја брале носио у Швицу 250 франака, а један ручни сат кошта толико. Могао сам ја да ставим и Ролекс, ал није фораStefan пише:Matori pa u Safhauzen ti se prave jedni od najskupljih satova
Ti si ovde slikao Tissot koliko vidim a IWC Safhauzen satovi kostaju barem 2-3 soma evra(o originalima pricam,kopije su nesto drugo)![]()
Dobra prica, samo ako bi mogao malo vise da opises Sen Galen i Lucern,posto me nesto ova fizika ne privlaci

Iako sam odrastao tamo zbog kafane koju moji drze, koja je na nekih 200m od ovog kampa ne secam se kad sam zadnji put usao u jezero da se kupammmladja пише:Делује фино. Можда и дођем на лето, једино се цимам тога што језеро није истражено, ко зна шта се крије све у водиИма ли воз до Алексинца? Ајд ти нас подсети на овај камп једно месец дана раније, таман да се фино организујемо па да дођемо.
Код: Изаберите све
https://maps.google.com/maps?q=kula%C5%A1i+republika+srpska&ie=UTF-8&hq=&hnear=0x475e77470950147f:0x4123439b469b4ee1,%D0%9A%D1%83%D0%BB%D0%B0%D1%88%D0%B8&gl=ba&ei=2TCNUOuIC8TcsgaKuoGYDA&ved=0CCAQ8gEwAA