FK Partizan [2013/14]
-
Danijel_CH
- Status: Није на вези
- Keyser Söze
- World Class Manager
- Поруке: 3053
- Придружен: 29 Апр 2011, 18:46
- Место: Bogatic
ja ne znam ali jesi ti glup ili tvrdoglav ili sta ... ne zavisi samo od tebe da li ces da napadas ili ne ... sta vi uopste mislite pod napadom ... da kad se uzme lopta 9 igraca se preseli u kazneni prostor protivnickog tima ... nerealno sagledavate igru ... razmislite malo ... (glupo poredjenje ali) ni real koji je poznat po strasnom napadu ne moze da napada ukoliko mu protivnik to ne dozvoli,a i cinjenica je da partizan nema kadar da igra napadacki u evropi ... najlakse je reci ja bi stavio 8 igraca u napad pa onda makar izgubio 10-0 bar cu reci ja sam napadao ... nije tako ... i ne moze na fudbal da se gleda tako ...
Последње учитавање од Keyser Söze дана 04 Окт 2012, 22:51, учитано 1 пут укупно.
- zele
- SFM Hall Of Fame
- Поруке: 14189
- Придружен: 05 Нов 2011, 22:57
- Место: Лазарево
mislim da je potpuno logicno zahtevati napad od igraca kada situacije to dozvoljava, a ne kao sto je bilo, kod kornera, da Vermez vraca igraca nazad. Inace partizan nije toliko lose odigrao danas, cak je bilo i dobrih trenutaka, pogotovo u prvom poluvremenu, ali se jasno vidi da ovoj ekipi fali desni bek, stoper i napadac ubica. Onog miljkovica ostaviti u gulagu, decko je kiksara neverovatna. Ovo mu je ko zna koji put da kiksne, jednostavno je zentara. I na kraju koliko vas je ocekivalo nesto iz ovog meca, ja znam da sam se nadao samo dobroj igri i mozda golu, ali bodovima ne. Mislio sam da ce rezultat biti 3-1 za rubin.
Последње учитавање од zele дана 04 Окт 2012, 22:56, учитано 1 пут укупно.
Milo Lompar: "Taj argument ima više slojeva, od kojih je njegov najdublji sloj da je izuzetno glup."
Bajka o Barnetu
Bajka o Barnetu
- Keyser Söze
- World Class Manager
- Tik'al
- World Class Manager
- Поруке: 13282
- Придружен: 20 Нов 2010, 16:36
- Место: Petén
- Been thanked: 5 times
Pojma ne znamo, Ostojic teska rupetina, Miljkoni, haha posebna prica, njemu zakonom treba zabraniti da prdije stadionu, oterali smo cupavca, jos ovog i mirna backa, pre bi gledo Asovskog na desnoj strani, majkemimile. Cika crni igra fudbal kakav mozes protiv 4x slabijih ekipa, protiv egal ili pak za nijansu slabijih sve pada u vodu, jednostavno postavka igre je pusangija, a protiv velicine kao sto je Rubin, nismo imali sta da trazimo, zao mi je sto sam samo pao tiket na to da primimo dva u prvom, sada bi bio bogatiji, a ovi nasi nek ih bude sramota kako se bore za klub koji slavi svoj 67. rodjendan, bruka i sramota. Vermeze kupi kofere i pali u Svazilend.
Jusqu'ici tout va bien…
-
Danijel_CH
Prvo mi nemamo organizatora igre, kreativca jednog, ne mozes od Ilica u 40 i Ninkovica u 17 da ocekujes nesto bum da naprave, lopta dodje do centra i kad se ima prostor za brzi napad lopta se vraca nazad do Stojkovica. Vermez hoce da iskoristi brzinu Markovica na duge i visoke lopte od 60 metara a o svilen igrac, njemu treba lopta u prostor da se da ali nema ko to da uradi. Drugo stoper jedan kvalitetan jer Ostojic je ne rupa, nego ozonsku rupetina, za koji moj smo onda dovodili Sretenovica ako ce ovaj papan da igra! Trece, desni bek podhitno da se nadje i to makar solidan u defanzivi i da zna da centrira, ovaj Miljkovic ne zna covek gde udara, takodje i Volkov ima neki Skashgda centarsut nema ko da pogodi Mitrovica kad igra !
Cetvrto, bilo je vec gore pomenuto, nije spor sto se prodaju igraci jebi ga klub zivi od toga ali daj makar da se dovedu adekvatne zamene za njih a ne nekog Zubiju ili Stefana Scepovica kog je isti taj Partizan isterao kao netalentovanog !
Cetvrto, bilo je vec gore pomenuto, nije spor sto se prodaju igraci jebi ga klub zivi od toga ali daj makar da se dovedu adekvatne zamene za njih a ne nekog Zubiju ili Stefana Scepovica kog je isti taj Partizan isterao kao netalentovanog !
- Alexandar_81
- World Class Manager
- Поруке: 5167
- Придружен: 24 Окт 2010, 15:53
- Место: Leskovac
- Klub koji vodite: FK Partizan
- Formacija: 4-2-3-1 Wide
- Has thanked: 25 times
- Been thanked: 7 times
- Контакт:
Ljudi potrosiste sva slova, Partizan nema SPORTSKI SEKTOR! Klub vodi Dragan Djuric licno i njegova la kampanela! Sve sto vredi on proda za neku sitnu proviziju (ala Srecko Sojic) njega coveka ne zanima sta ce biti sa klubom jer je svestan da to sto sad uzme to je, jer ce ga smeniti cim nadju boljeg poltrona! A vi kukate na fudbalere pa cekajte zasto je prodat Aksent posle 18 zvanicnih utakmica sa 19 godina! Bolji desni bek do Miljkona! Zasto da kupujemo! Pa zato sto nije imalo koga da proda, Babovica su navijaci isterali i on je otisao bud zasto (ne kazem da nije trebalo, i da smo mi platili da ode ja zadovoljan) a VUkuca su najurili zar on nije zamena za Ilica mogu da odigraju na visokom nivou bar 45 minuta jedan i drugi! Ali prodavanje mladih igraca tek zato sto ce neko da uzme proviziju treba zabraniti! AKo ne mozes vec da da zabranih igracima da odu u 18 godina! Postupi po BRAZILSKOM sistemu, igrac potpisuje ugovor uz klauzulu o visini transfera i on moze iz kluba kad neko ponudi recimo za Markovica 7,5 m evra, Aksentijevic 5 miliona evra, Ninkovic 6 miliona evra (lupam cene) znaci po nekim procenama koliko klub proceni da je tom igracu tolika cena slobode! Za te pare nas klub bi mogao da dovede ADEKVATNU zamenu! A sta moze za 1,5 miliona da pokrije dugove! I sve dok se tako ne pocne raditi mi dzabe ovde mlatimo praznu slamu i tupimo zube pricajuci kao da ce nas neko poslusati!
To je ono sto ja mislim a vi procenite nisam li u pravu! 
Последње учитавање од Alexandar_81 дана 05 Окт 2012, 14:07, учитано 1 пут укупно.
▓█ P █ A █ R █ T █ I █ Z █ A █ N █▓▒
Nikad ne prestaj, podigni glavu kao nekad, kreni hrabro sad za crno-belu slavu!
- Clint Eastwood
- Manager
- Поруке: 1183
- Придружен: 13 Нов 2010, 21:38
- Место: Kragujevac
- Klub koji vodite: Brighton
- Mood:
- Alexandar_81
- World Class Manager
- Контакт:
Kakava je kukavica ovaj Vermezovic sa igracem vise igramo na JNA i on igra sa 1 spicem! Trener nema sta!!!!! FAIL! :argh:
Evo 10 minuta sa 2 spica i vodimo 2-1 Aleksandar Mitrovic
Evo 10 minuta sa 2 spica i vodimo 2-1 Aleksandar Mitrovic
Последње учитавање од Alexandar_81 дана 07 Окт 2012, 18:37, учитано 1 пут укупно.
- Keyser Söze
- World Class Manager
- Alexandar_81
- World Class Manager
- Контакт:
Код: Изаберите све
http://www.mozzartbet.com/sr/kladjenje/status-tiketa?ticket=1048-9797839-1022&fb_action_ids=370678133008967&fb_action_types=og.likes&fb_source=aggregation&fb_aggregation_id=288381481237582i posle mi kazite da je regularno, ono iz 2-1 i 1-2 pa sad ovo
Sampion se ocigledno zna unapred i cak sam 100% siguran da ce titula ostati u Humskoj 1! Kovacevica i Ifeania dovesti u PFK i zatvoriti srpsku scenu! Nadam se da ce 1 Scepovic ubrzo van kluba Mitrovicu treba prostor! Kakav igrac
-
Lucifer
- Assistant Manager
- Поруке: 878
- Придружен: 21 Феб 2011, 23:07
- Место: Kruševac
- Formacija: 4-1-2-3
- Has thanked: 6 times
- Been thanked: 2 times
Ma koji "crni" Ifeani, onaj promasaj protiv Zvezde proslo kolo ijao majko ..Alexandar_81 пише: Kovacevica i Ifeania dovesti u PFK i zatvoriti srpsku scenu! Nadam se da ce 1 Scepovic ubrzo van
Kog Kovacevica onog malog iz SZV ? Pa on je isto kao i Despotovic sutnut iz CZ ..
Последње учитавање од Lucifer дана 08 Окт 2012, 03:10, учитано 1 пут укупно.
- Alexandar_81
- World Class Manager
- Контакт:
Pa bas zato XD Mali ima potencijala kao i Despotovic! Kovacevica je trazila Roma meni se cini ili se varam inace sa njim Sasom Markovicem i Medom zatvaramo zadnjeg veznog za prolece, Ifeani ima ono sto Partizan odavno nema igru glavom i Diarra je kiksirao pa je postao ljubimac! Inace svidja mi se taj tip igraca!
Despotovic kao i Kovacevic nisu sutnuti iz Zvezde,vec nisu prihvatili ugovor,sto je velika razlika.Ako cemo tim rezonom,onda su i Nastasic i Sujemani oterani iz Partizna,a to nije istina..Nije ga trazila Roma,nego je on jos davne 2007 zajedno sa Filipom Djuricicem pokusao da ode iz Zvezde u Olimpijakos,ali su hteli da zaobidju obestecenje sto su nasi prijavili UEFI i ceo transfer je bio blokiran.Inace njihovim roditeljima je bio nadjen i posao u Grkoj i sve im je bilo placeno od strane Olimpijakosa.Zbog toga se Djuricic naljutio uzeo papire i vratio se u rodni Obrenovac,gde je igrao jos sezonu dve,pa je onda usledila proba kod Fergunsona u Mancesteru i na kraju Herenven,a Kovacevic se vratio u Zvezdu gde je bio do prosle godine,cak je i pre dve sezone bio kapiten Sopota.Nasi nisu ozbiljno racunali na njega i presao je u SZL.Kazu za njega da je izuzetno snazan,zvali su ga tenk.To je cela istina.