FK Partizan [2013/14]

Da li ste zadovoljni pojacanjima do sad ?

Da
18
69%
Ne
8
31%

Укупно гласова: 26

Корисников грб
Alexandar_81
World Class Manager
Поруке: 5167
Придружен: 24 Окт 2010, 15:53
Место: Leskovac
Klub koji vodite: FK Partizan
Formacija: 4-2-3-1 Wide
Has thanked: 25 times
Been thanked: 7 times
Контакт:
Status: Није на вези

Порука од Alexandar_81 »

Pa sta su ga dovodili ako nije ? Da glupim navijacima zamazu oci? Ja samo ne znam dokle ce se trpeti ovaj zulum? Sta je sledece prodaja Dzigija ili Jojica i tad bi cutali? Ne razumem da mi je.es sve... :slap:
▓█ P █ A █ R █ T █ I █ Z █ A █ N █▓▒

Nikad ne prestaj, podigni glavu kao nekad, kreni hrabro sad za crno-belu slavu!
Корисников грб
TheBlues
Manager
Поруке: 2419
Придружен: 21 Сеп 2011, 12:07
Formacija: 4-3-3
Been thanked: 5 times

Порука од TheBlues »

1.Doveli su ga jer nije kostao ni naradi :D

2. Pa tu je sve receno vec 1000 x. Svi valjda znamo da uprava finansira vrh znackatraza, a ostali tantusi ih gledaju (i dalje) kao Bogove pored svega sto se desilo. Protiv AEL-a se videlo, tj culo, sta mi koji volimo Partizan mislimo o upravi, a pevao je ceo stadion (ukljucujuci i 90 % Juga).

Слика
"Football is simple. But the hardest thing is to play football in a simple way." Johan Cruyff
salel
SFM Hall Of Fame
Поруке: 10649
Придружен: 15 Нов 2010, 16:00
Место: Subotica

Порука од salel »

a otkud to da tako odjednom raskinuli ugovor sa njim lik je dosta i igrao?
Корисников грб
Alexandar_81
World Class Manager
Контакт:

Порука од Alexandar_81 »

salel, burazeru to je sto da ga placamo kad ce klinci za manje para da odigraju i bolje od njega! A ja sam siguran da je imao minimum 30 k mesecno! Ne daju im se te parice!
On je igrac za neku meku ligu vidis da se povredi na svaki start! Covek ima problem sa primicacem i sa preponama unisten povredama! Greska u startu! Ali jbg sve naj mu zelim u karijeri!!! :yesko:

Корисников грб
zele
SFM Hall Of Fame
Поруке: 14189
Придружен: 05 Нов 2011, 22:57
Место: Лазарево

Порука од zele »

ja rekoh na nekom sajtu, ne mogu da se setim gde, da je to izraubovan igrac. Iskreno on da je bio skroz spreman i da stvarno ima kvalitet i da moze da igra na visokom nivou ostao bi on na zapadu. Isto kao milijas, da je mogao ostao bi, ali posto nije eto vratio se iz ljubavi prema klubu, lova je samo onako da se nadje za kafu i kiselu. Znate ko se vratio iz ljubavi prema klubu, Hari Redanp, eno ga u Bornmautu, volontira kao savetnik, a mozda postane i menadzer. :cheers:
Milo Lompar: "Taj argument ima više slojeva, od kojih je njegov najdublji sloj da je izuzetno glup."

Bajka o Barnetu
Корисников грб
Игор
Manager
Поруке: 2163
Придружен: 28 Јун 2012, 02:19
Место: Панчево
Контакт:

Порука од Игор »

Ловре да има преко 300к годишње ? Не верујем.
“A man will, like, steal your car or burn your house down or beat the shit out of you, but a woman will ruin your fuckin’ life. Do you see the difference? Like, a man will cut your arm off and throw it in a river, but he’ll leave you as a human being intact. He won’t fuck with who you are. Women are nonviolent, but they will shit inside of your heart.” ― Louis C.K.
Корисников грб
markohn22
World Class Manager
Поруке: 7580
Придружен: 30 Окт 2010, 12:09
Место: Herceg Novi-Beograd
Контакт:

Порука од markohn22 »

kakvih crnih 300k, preko 200k nema niko sem mozda medo, eduardo :slap: i sad Tomić kojem je nedavno pojacan ugovor :)
И душа и тело, све је црно бело...
Корисников грб
Alexandar_81
World Class Manager
Контакт:

Порука од Alexandar_81 »

Crno-beli narode, srećan nam praznik našeg Partizana! Rođendan naše krvi, odrastanja, kućnog božanstva. Naše ljubavi. I naše estetike.

„Ko je Partizanovac, ne treba mu još mnogo da bi bio srećan“

Duško Radović

Mi ga zovemo našim, jer se svojim zove sve što je srcu milo. Ali, Partizan se ne može imati, na bilo koji način posedovati, ne može se prodati ni kupiti, ne može se od njega ništa uzimati, ako se neće sve davati. Jedino tako se može imati pravo na trenutke koji nemaju cenu i koji se zauvek pamte i samo tako se može bez stida pogledati u požutele slike onih čija se imena sa ponosom izgovaraju.

Temelje mom odrastanju uz crno-belo dale su 1984, 1985, 1986. Prelep dečji crno-beli dres sa tankim prugama koji sam dobio od roditelja. Sintetika koja skoro da izaziva osip, ali ceo svet je bio moj.

Kasnije sam tek saznao kakav je to „teret“ ali i privilegija. Kažem „teret“, i namerno pod navodnicima, jer to pravi teret nije. „Teret“ ali i privilegija da si drugačiji od beslovesne mase, da si svoj, da pišaš uz vetar, da te ne zanima što te zadirkuju da će ti klub ispasti iz lige dok oni igraju evropske utakmice. Privilegija jer nisi „mainstream“, jer se razlikuješ, jer tvoje klubaštvo nije vezano za uspehe, pehare i „ali mi imamo najveći stadion“ već za istinsku ljubav. Privilegija što nisi duhovno osakaćen pa da u istorijskim čitankama tražiš da li, možda, tvoj klub vuče korene iz Dušanovog carstva. Privilegija što se ne odričeš svojih, ma gde da su otišli i šta god da su postali, što se ne odričeš ni Stjepana, ni Zlatka, ni Fadilja, ni Srečka, ni Admira. Što su tvoji koliko i Momčilo, Saša, Milutin, Miloš i Bora. Privilegija što u prvom razredu ne ideš na utakmicu jer su vam podeljene besplatne karte za Zvezda – Olimpija, već ideš onda kada te tata odvede, ali na neko drugo i lepše mesto. Privilegija jer uz Partizan i njegove boje shvatiš da ako neki klub odslikava život u svoj svojoj punoći i obliku, to je baš Partizan. Jer život nije obojen samo veselim bojama i nijansama crvene, roze, plave…život je ravnoteža crnog i belog, uspon i pad, sreća i nesreća. Crno i belo, baš kao na našem dresu. I blato prosečnosti i dna i uspon do najvećih visina. I Brisel 1966. i čemer sezone 1978/79. I Maksimir 1997. i Njukasl 2003.

Estetika je i duhovna i moralna kategorija, ne samo fizička. Moje je zadovoljstvo i čast da Vas podsetim na neke od tih moralnih dostignuća, koja ostaju skrivena iza pehara, bliceva, priča o šampionskim titulama i milionskim transferima. Dela koja bolje od bilo čega govore kakva je čast i ekskluzivitet biti Partizanovac.

I svaki put, kada nam kažu, da postoje i „veći“ i „bolji“ za koje se navijati mora i kako njihovi trofeji vrede više i sijaju jače, mi odmahnemo rukom dobrog čika Duška, znajući da smo od početka oslobođeni obaveze da navijamo. Ta potreba je oduvek pripadala drugima, a za Partizan je bilo dovoljno samo da se voli.
Последње учитавање од Alexandar_81 дана 04 Окт 2012, 10:27, учитано 1 пут укупно.

Корисников грб
markohn22
World Class Manager
Контакт:

Порука од markohn22 »

Privilegija jer nisi „mainstream“, jer se razlikuješ, jer tvoje klubaštvo nije vezano za uspehe, pehare i „ali mi imamo najveći stadion“ već za istinsku ljubav. Privilegija što nisi duhovno osakaćen pa da u istorijskim čitankama tražiš da li, možda, tvoj klub vuče korene iz Dušanovog carstva. Privilegija što se ne odričeš svojih, ma gde da su otišli i šta god da su postali, što se ne odričeš ni Stjepana, ni Zlatka, ni Fadilja, ni Srečka, ni Admira. Što su tvoji koliko i Momčilo, Saša, Milutin, Miloš i Bora.
ovo je ono na šta sam zaista ponosan :)

a ova recenica: Privilegija što nisi duhovno osakaćen pa da u istorijskim čitankama tražiš da li, možda, tvoj klub vuče korene iz Dušanovog carstva.

znaci EPIC!!! hahahaha
Корисников грб
markohn22
World Class Manager
Контакт:

Порука од markohn22 »

preko 3.000 Armejaca u Kazanju ce navijati za Partizan :fanman: hvala braćo! :cheers:
Корисников грб
Alexandar_81
World Class Manager
Контакт:

Порука од Alexandar_81 »

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=Eah-VaR_sBM[/youtube]

GATE 4 (PARTIZAN, PAOK, CSKA MOSKOW) :fanman:

Корисников грб
zele
SFM Hall Of Fame

Порука од zele »

svaka cast za bracu ruse, stvaro za postovanje. Ja nisam hteo da stavim Rondona u spic fantazi ekipe. Nadam se dobrom rezultatu.

Evo i sastava.

Слика
Milo Lompar: "Taj argument ima više slojeva, od kojih je njegov najdublji sloj da je izuzetno glup."

Bajka o Barnetu
Корисников грб
fanst[E]
Manager
Поруке: 1365
Придружен: 08 Нов 2010, 15:59
Место: svud' po malo

Порука од fanst[E] »

Bez klasicnog napadaca lepo,lepo.Do 5min ljudi su mogli da nam uvale 2 gola...
Корисников грб
zele
SFM Hall Of Fame

Порука од zele »

e do mojega kad niste mogli da izdrzite do poluvremena. Jedan od najgorih trenutaka da se primi gol...

Bajka o Barnetu
Lucifer
Assistant Manager
Поруке: 878
Придружен: 21 Феб 2011, 23:07
Место: Kruševac
Formacija: 4-1-2-3
Has thanked: 6 times
Been thanked: 2 times

Порука од Lucifer »

Ma mi Evropu igramo turisticki, zalutali smo u ovo takmicenje kao Dinamo u LS. Neki tamo BATE Borisov ponizava jednog velikana kakav je Bajern, Videoton koji je duplo jefitiniji od Partizana utrpao Sportingu 3 komada za poluvreme, cak i Maribor proslo kolo ponizi PAO-a. A mi pricamo i dalje o neiskustvu, o glupim golovima, decijim bolestima i ostalim glupostima .. Idemo rukama na tenk, sa ovom nezrelom decom bez pravog trenera i pravih pojacanja, zaludjujemo se ovom smesnom ligom koja je gora od Albanske 3 divizije po kvalitetu .. Mi nemamo zadnjih 5 godina pobedu u gostima u Evro takmicenjima, protiv iole ozbiljnijeg tima i pricamo o necemu i necemu se nadamo .. :slap:
Последње учитавање од Lucifer дана 04 Окт 2012, 20:06, учитано 1 пут укупно.
Корисников грб
Keyser Söze
World Class Manager
Поруке: 3053
Придружен: 29 Апр 2011, 18:46
Место: Bogatic

Порука од Keyser Söze »

primetna je razlika u klasi .... prvi gol je miljkovicev koji trci oko igraca i to trci tako da ide van terena idiot,ja ne znam na osnovu cega on igra,prodali aksu i sad nam igra decko koji ima IQ ko konzerva pastete ...
Корисников грб
fanst[E]
Manager
Поруке: 1365
Придружен: 08 Нов 2010, 15:59
Место: svud' po malo

Порука од fanst[E] »

Miljkovic je imao gresku i na pocetku utakmicu ali na nasu srecu tu nisu uspeli da iskoriste.Ne znam stvarno koliki on ima iq kad je otisao sa spoljne strane da ga brani,posle toga sam ugasio tv nije mi se ni gledalo vise.Verovatno smo igrali bedno kao i do tad.Dok ne pocne da se ulaze u tim nema nista od rezultata,ma koliko nam god klicni bili dobri(bar oni sto ostanu).Jeste da se*emo svaki put o istoj temi kada izgubimo u Evropi,razumem ja da moramo da zivimo od prodaje igraca,pa jbm mu mater prodate igraca za 10mil pokusajte bar dovesti pojacenje od 1-2mil,nego svaki put gledate sta se za dz moze uzeti.Kontam da su Babovica prodali za 1milion,a za Djurdjica su trazili 1.3m,covek uspeva da postigne gol u Evropi sto je za Scepovaca samo san...
Корисников грб
zele
SFM Hall Of Fame

Порука од zele »

jebo ti ovaj nas fudbal. Najteze mi je sto svi napreduju, a mi ko poslednji papci, nazadujemo, da smo barem tapkali u mestu, nego nismo ni to... Kad se pojavila ona fora sa dve staze za kvalifikacije za LS, ja se nalozio kao kreten, kao sad ce svake godine liga sampiona ili partizan ili zvezda, mogu to nasi klubovi, ima da nas krene i sve ce biti ok. Racunao sam da ce nam klubovi biti kao rozenborg, redovni ucesnici ls, secam se da sam prociotao da su ono 9 godina zaredom ucestvovali u ls. A ono mi ni blizu. Najgore je sto se u klubove ne ulaze, vec se oni samo odrzavaju da ne propadnu. Onako zivotare... A pare od prodaje igraca samo nestaju, dok jednog dana ne ponestane igraca za prodaju...

Bajka o Barnetu
Danijel_CH

Порука од Danijel_CH »

Ja i dalje tvrdim da je sve do trenera. Kako mi da pobedimo kad mi evropske utakmice igramo u fazonu da primimo sto manje golova, a ne da postignemo koji i pobedimo.
Корисников грб
zele
SFM Hall Of Fame

Порука од zele »

sve je to ok, vermez jeste papan kakvog nema, ali sa kim on da napadne? Sa Scepovicem koji nije mogao sanse 1 na 1 da resi protiv AEL-a, ili sa drugim Scepovicem koji je tek prosle nedelje oporavio ili da detetom od 17 godina(Mitrovicem). U igracki kadar treba ulagati, a ne samo prodavati iz njega. Sta im je falilpo da su doveli ovog Djurdjica za 1,3 kad su ionako dali 800k za Zabiju. Ili sto su dovodili Lovrea? To su greske. A za trenera, pa Djura i mornari oterase Saleta, a covek je cale za sve nase trenere. Pritom su imali igracki kadar sastavljen od deci i ko ce da dodje da bude trener, pa niko nece da se igra sa svojom reputacijom. Sto je Grant dosao u partizan, prvo zbog love, a drugo titula mu bila osigurana, pa moze da metne u svoj CV kako je on bio prvak Srbije. Znaci sta? Kvalitetna uprava, valjan igracki kadar i klub vec postaje interesantan mnogim trenerima.

Bajka o Barnetu
Закључано

Повратак на “Arhiva sporta”