Skole i Fakulteti
- zele
- SFM Hall Of Fame
- Поруке: 14189
- Придружен: 05 Нов 2011, 22:57
- Место: Лазарево
- Status: Није на вези
Иста ствар код мене. Ја сам разбијао матиш и физику у основној, ишао на такмичења из матиша и сл. Кад сам дошао у средњу мрзело ме да радим, почео много више да читам, мада сам читао доста и у основној и на крају филолошки. Контам да је то зато што ми је много лакше да прочитам књижевно дело, прочитам неку студију о том делу и после на испиту испричам шта сам запазио и шта сам причитао и ћао, а на матишу мораш да радиш као црнац, сваки дан и то постаје готово механички, а ја нисам за то.
Milo Lompar: "Taj argument ima više slojeva, od kojih je njegov najdublji sloj da je izuzetno glup."
Bajka o Barnetu
Bajka o Barnetu
- Bard
- SFM Hall Of Fame
- Поруке: 3355
- Придружен: 25 Окт 2010, 15:15
- Место: Beograd
- Steam: bard_whtid
- Been thanked: 5 times
Potvrdjujem. Npr. da uzmem pravila polaganja ispita. Normalno je da se razlikuju na fakultetima, ajde nekako i u okviru faksa po katedrama, ali i na samoj katedri se svaki ispit drugacije polaze i ima svoja pravila predispitnih obaveza. Koje menjaju svake godine. U septembru.zele пише:A nek vam kaze Bárðúr, kakvo je neorganizovano i nereformisano sranje filoloski faks.
We will remember
Skies may fade
And stars may wane
We won't forget
We will remember
Until the skies will fall
We won't forget
We will remember
We all shall follow doom
Skies may fade
And stars may wane
We won't forget
We will remember
Until the skies will fall
We won't forget
We will remember
We all shall follow doom
- Fon Karajan
- Assistant Manager
- Поруке: 812
- Придружен: 15 Мај 2011, 22:36
- Место: Алексинац
- Sinke
- World Class Manager
- Поруке: 4357
- Придружен: 26 Феб 2011, 20:47
- Место: Zemun
Toke,ima ih koliko ja znam 15,za Trecu ti itreba najvise bodova,oko 97-96 za matematicki a oko 95 za drustveni cini mi se,ali je smesna skola,a posle nje ide Deveta nekde oko 94 boda za oba smera,po meni najjaca gimnazija u Bg,bas,bas dosta njih lagano upadne na fax-u na budzet posle Devete,a Deseta je kul,moj burazer je isao u nju,a i znam dosta njih koji su je upisali/ce je upisati,inace je opsta,treba oko 80 bodova,pa videcemo,iz skole cu verovatno imati 60 bodova,i prijemni verujem da cu srpski uraditi za 20-19,a matu 17-18,pa cemo videti 
Djomla,idem u sredu
Djomla,idem u sredu
Последње учитавање од Sinke дана 01 Окт 2012, 23:46, учитано 2 пута укупно.
- zele
- SFM Hall Of Fame
E moj sinke, pocetnicka greska. Kako ti ide matis? Bezi od gimnazije sto dalje, ako ti imalo ide matis upisuj neku ekonomsku ili elektrotehnicku, zasto? Prvo, bice ti lakse na faksu, drugo kada zavrsis gimnaziju, koje je tvoje zvanje? Ja sam zavrsio gimnaziju i sustina je da smo niko i nista, dok ne zavrsimo faks. Ovako zavrsis neku tehnicku skolu i imas struku, a takodje mozes na faks. Razmisli dobro. Izvagaj. Kakva su ti interesovanja? Gimnazija je precenjena, tamo dobijas siroko znanje koje ti nicemu ne sluzi, a ovako sa nekom strucnom skolom, vec posle 4. razreda imas neku struku, pa kad upises faks mozes pomalo i da radis nesto u toj struci, paralelno sa studiranjem, a ne da cekas preko omladinske zadruge neko deljenje letaka ili ko zna sta.Sinke пише:Najverovatnije,tj 99% gimnaziju,verovatno Devetu ili Desetu
Milo Lompar: "Taj argument ima više slojeva, od kojih je njegov najdublji sloj da je izuzetno glup."
Bajka o Barnetu
Bajka o Barnetu
- Sinke
- World Class Manager
- Поруке: 4357
- Придружен: 26 Феб 2011, 20:47
- Место: Zemun
Jos ne vidim sebe ni u jednom poslu,i sto bih ja sad upisao Ekonomsku,i da mi se smuci posle 4 godine,a posle moram na Ekonomski i da se ceo zivot bakcem sa ekomonijom hteo to ili ne,a i da zavrsin neku tehnicku skolu,a ne upisem fax,i sta cu ja sa tim,mislim mene to ne zadovoljava i imam vise ciljeve 
Последње учитавање од Sinke дана 01 Окт 2012, 23:49, учитано 1 пут укупно.
- Fon Karajan
- Assistant Manager
- Поруке: 812
- Придружен: 15 Мај 2011, 22:36
- Место: Алексинац
- zele
- SFM Hall Of Fame
sve to stoji, gimnazija ti daje vremena da izberes sta ces da radis u zivotu. Ali to nema veze, kod mene na faksu ima ljudi zavrsavali medicinske, tehnicke neku hemiju i slicno. Tako da mozes ti da upises bilo koji faks posle bilo koje srednje. Moja sestra zavrsila srednju ekonomsku, a upisala i zavrsila arhitekturu. Ako imas ambicije za vise, svejedno ti je koju ces srednju da upises, vazno ti onda samo da se posvetis i da ucis. Naravno,da bi ti sa srednjom elektrotehnickom bilo lakse na etf-u, ali opet ako nesto volis i ako te nesto zanima nebitno koja ti je srednja. Pa ne bi bio prvi koje je upiso jednu srednju, a posle odabrao potpuno drugi faks. Sustina je da se ti sa srednjom obezbedis, a gimnazija ti to ne moze pruziti.
Последње учитавање од zele дана 02 Окт 2012, 00:04, учитано 1 пут укупно.
Bajka o Barnetu
Bajka o Barnetu