KK Crvena zvezda [2013/14]
- zele
- SFM Hall Of Fame
- Поруке: 14189
- Придружен: 05 Нов 2011, 22:57
- Место: Лазарево
- Status: Није на вези
Evo jedan Lazic dzedzi u Radnickom, a Filip igra ABA ligu. Ono jeste Filip je plej, a ovaj je klasican bek-suter, ali opet Cvele i amerikanac uz pomoc Rakoca mogu lagnano da iznesu sezonu, Lazic bi igrao na svojoj poziciji i sve ok. Ali jebiga mora sin Filip da igra. Naravno da nije njegova igra uzrokovala poraz, ali zar nije zdrav razum da ako imas kvalitetnijeg igraca da on igra i da bude u timu. Pa nije ovo mini-maksi liga uzrasta do 6 godina, pa je poenta druzenje i da svi igraju po malo.
Последње учитавање од zele дана 30 Сеп 2012, 15:48, учитано 1 пут укупно.
Milo Lompar: "Taj argument ima više slojeva, od kojih je njegov najdublji sloj da je izuzetno glup."
Bajka o Barnetu
Bajka o Barnetu
-
kiba
- World Class Manager
- Поруке: 3915
- Придружен: 29 Мар 2012, 18:00
- Место: Pirot
Almond po meni treba da dobije vecu minutazu. Covic decko me nervira ali ono, ne mogu da ga gledam. Brown je lose odigrao juce moze on to mnogo bolje. Simonovic i Savovic isto moraju mnogo bolju igru da pokazu.
Nadam se da dobijamo Zadar, imamo solidan tim, mozemo uzeti neko od prva 3. mesta koja vode u Evroligu ili kvalifikacije
Ocekujem da posle ovog meca zaigramo bolje.
Nadam se da dobijamo Zadar, imamo solidan tim, mozemo uzeti neko od prva 3. mesta koja vode u Evroligu ili kvalifikacije
Ocekujem da posle ovog meca zaigramo bolje.
- Alexandar_81
- World Class Manager
- Поруке: 5167
- Придружен: 24 Окт 2010, 15:53
- Место: Leskovac
- Klub koji vodite: FK Partizan
- Formacija: 4-2-3-1 Wide
- Has thanked: 25 times
- Been thanked: 7 times
- Контакт:
Problem Filipa Covica i kompletne Zvezdine odbrane kad je on u igri sto samo Tori Tomas protiv njega nema miss match! Svi ostali plejevi ce ga puniti kao Mimica! Pazi Nelson 191 raspon ruku 212 znas kad bi mu onaj sutnuo onu trojku preko ruke SLEDECE GODINE! Ali dobro! Vas predednik vas sin! Ako je vama OK da neko ko ne moze u Nasoj ligi da bude starter vama u ekipi u ABA ligi odigra 20 minuta meni skroz ok! 
▓█ P █ A █ R █ T █ I █ Z █ A █ N █▓▒
Nikad ne prestaj, podigni glavu kao nekad, kreni hrabro sad za crno-belu slavu!
- Игор
- Manager
- Поруке: 2163
- Придружен: 28 Јун 2012, 02:19
- Место: Панчево
- Контакт:
Лепо је то што се ти секираш толико због нас.
“A man will, like, steal your car or burn your house down or beat the shit out of you, but a woman will ruin your fuckin’ life. Do you see the difference? Like, a man will cut your arm off and throw it in a river, but he’ll leave you as a human being intact. He won’t fuck with who you are. Women are nonviolent, but they will shit inside of your heart.” ― Louis C.K.
- Alexandar_81
- World Class Manager
- Контакт:
Sekiram se za nasu jadnu kosarku da skinemo pritisak sa sudija! Lepo budemo 1 i osvajac ABA lige idemo u Evroligu pa brate da igramo kosarku a ne da pljuju jedni druge! Dosta mi je vise ovaj krade ovaj ne krade ovi prodali ovi kupili!
- mmladja
- World Class Manager
- Поруке: 6483
- Придружен: 26 Окт 2010, 00:36
- Место: Ваљево
- Has thanked: 1 time
- Been thanked: 11 times
Ма сигурно се секираш, немој то лагати. И што скиде ону једну слику са фејсбука, таман сам хтео да је копирам да виде људи ко си ти уствари. Едит, ево слике

Последње учитавање од mmladja дана 01 Окт 2012, 00:43, учитано 1 пут укупно.
Na zalost vec prva utakmica je pokazala goruce probleme - los trener (ili barem bez autoriteta), mi navijaci nervozni od starta, Covic u timu, Covic na tribinama (nikako ne moze biti pobednicki mix, na zalost). Pored toga i jedno, za mene iznenadjenje - ocajna borbenost. Nadam se da ce u Zadru da bude mnogo bolje.
- Alexandar_81
- World Class Manager
- Контакт:
Bravo mmladjo dokazao si sta ? da ja mrzim zvezdu? gresis sinko! Ja sam odredjenim ljudima koji slepo veruju covicu pokazao da je FMP promenio ime a da KK Zvezda i dalje postoji ali se ne takmici! A kad me neko isprovocira ja umem da se branim! A ti sa mog profila stavljaj slike! SLobodan si sad...
- zele
- SFM Hall Of Fame
Ne razumem sta vi ocekujete kad prodje ovaj period ozivljavanja zvezde? Da svi igraci iz zvezde diva samo predju u zvezdu i da prava zvezda zauzme mesto ovom sadasnjem klubu? Pa kako mislite da se to odradi? Ono jeste da nam je savez kaubojstina nevidjena i da moze sve i svasta da prodje, ali tako ladno gasenje jednog kluba i aktiviranje drugog koji nije ucestvovao u takmicenjima, pa to ne bi proslo ne znam gde. Moze, ali ako nas neko iz vlasti pogura. Najrealnije resenje je da se kkcz i kkczbg diva spoje opet u neku fuziju, ali po pravilima to bi trebalo da rezultira slanjem u nizi rang, upravo zbog toga sto kkcz nije ucestvovala ni u jednom takmicenju.
Mozda ce neko reci kako sad ovaj klub nije slat u nizi rang, ali to je zato sto je fmp igrao ligu i takmicio se redovno. Videcemo sta ce biti. Nego, sta je rekao Covic koliko godina ce da traje vracanje zvezdinog duga? Kada planira da aktivira kkcz?
Mozda ce neko reci kako sad ovaj klub nije slat u nizi rang, ali to je zato sto je fmp igrao ligu i takmicio se redovno. Videcemo sta ce biti. Nego, sta je rekao Covic koliko godina ce da traje vracanje zvezdinog duga? Kada planira da aktivira kkcz?
Milo Lompar: "Taj argument ima više slojeva, od kojih je njegov najdublji sloj da je izuzetno glup."
Bajka o Barnetu
Bajka o Barnetu
- Игор
- Manager
- Контакт:
Уговор је склопњен на 5 година.
“A man will, like, steal your car or burn your house down or beat the shit out of you, but a woman will ruin your fuckin’ life. Do you see the difference? Like, a man will cut your arm off and throw it in a river, but he’ll leave you as a human being intact. He won’t fuck with who you are. Women are nonviolent, but they will shit inside of your heart.” ― Louis C.K.
- Игор
- Manager
- Контакт:
Све што сам добро рекао за Лазића, повлачим.
Ово је катастрофа шта ми играмо.
Ово је катастрофа шта ми играмо.
- Keyser Söze
- World Class Manager
- Поруке: 3053
- Придружен: 29 Апр 2011, 18:46
- Место: Bogatic
Molim vas nemojte ovo da shvatite kao provokaciju nije mi to ideja nego samo da iskazem svoje misljenje,ako vas vredja misljenje grobara nemojte ga citati
Zvezda ocajna,bezidejna,lopte se bezveze gube u napadu ... stranci promasene akvizicije,jedino almond moze da igra u zvezdi,onaj plej nelson covek ne zna da vodi loptu 3x mu ispada u 4/4 ne zna da sutira slobodna,da vam nije rakocevica jos gore bi bilo ... onaj trener ko da ga je neko tu stavio sa uperenim pistoljem u glavu,nema zara kad prica na tajmautu,samo ga otaljava,ne zna da digne igrace,da ih motivise ... bogami ako ovako nastavite moracete i treci klub da pravite ...
Zvezda ocajna,bezidejna,lopte se bezveze gube u napadu ... stranci promasene akvizicije,jedino almond moze da igra u zvezdi,onaj plej nelson covek ne zna da vodi loptu 3x mu ispada u 4/4 ne zna da sutira slobodna,da vam nije rakocevica jos gore bi bilo ... onaj trener ko da ga je neko tu stavio sa uperenim pistoljem u glavu,nema zara kad prica na tajmautu,samo ga otaljava,ne zna da digne igrace,da ih motivise ... bogami ako ovako nastavite moracete i treci klub da pravite ...
- zele
- SFM Hall Of Fame
jel smo mi ono igrali kosarku danas? Ja to ne bih nazvao kosarkom.
Bajka o Barnetu
Bajka o Barnetu
- Игор
- Manager
- Контакт:
Сада 2 играмо кући али опет јаке утакмице, против Олимпије и никад јаче Цедевите. Видећемо како ћемо ту проћи, после ове прве две утакмице ја се ове две прибојавам, надам се да је ово само тренутна фаза лоше игре.