Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Znaci ne mogu da docekam ovaj film. Svidelo mi se sta je Blomkamp uradio sa svojim prvim filmom, District devetkom, plus je sad skupio fantasticnu ekipu, Met Dejmon, Dzodi Foster, ima lepu kintu za film, iskreno ocekujem mnogo. Pored Xaviera Gensa i Dankana Dzounsa, na ovog lika treba obratiti paznju.
Pogledao sam neke od onih Hanekeovih filmova sto ivanvees preporuci pre par dana, navukao me umesno, mislio sam da se radi o hororima.
Cache- pristojan film, dosadan na momente, kapiram da je to potpis rezisera posto sam primetio te prazne scene i u drugim filmovima, ali sasvim dovoljno dobar da me odrzi budnim. Cak sam i propustio kljucni momenat u filmu, koja predstavlja razresenje citave misterije i nije me bilo briga. Jednostavno nisam video, toliko su se potrudili da sakriju to. Sve se desava, ako se ne varam, dok credits vrte preko ekrana, tako da kapa dole i za to-zbilja brilajntno. Ali dobro, uzevsi u obzir da ne podnosim francuski jezik, dobro sam i dotle stigao. Nekako sam ostao ravnodusan, ne bih smeo da kazem da je dobar film, niti da ga preporucim bilo kome, a opet, film nije ni toliko los.
The pianist, piano teacher kakogod - neopisivo sranje od filma. Dao sam mu sansu, stvarno, ocekivao sam da ce se nesto dogoditi, ali nista. Svaki sekund filma mi je bio neinteresentan i odbojan, proveo sam dva sata muceci sebe.
Za Sedmi kontinent nisam imao strpljenja, jebi ga, izgradih losu sliku na osnovu ova dva filma, i nisam imao volje da odgledam i to.
Nevezano za ovo iznad, skinuo sam da pogledam i Beyond the black rainbow, previse mi se svidja muzika a i scene koje sam video u trejleru.
Последње учитавање од Vladar дана 17 Сеп 2012, 23:00, учитано 1 пут укупно.
Zna li neko gde mogu da pogledam film o Aleksandru Makedonskom ,, a da nije onaj film gde glumi Anjelina Dzoli .. ima jos jedan.. gde ima i scena kako mu ubijaju oca.. ovde ima 19 godina i onaj starac krene da prica i odmah dodje do bitke pred Vavilonom..nema nista kako je postepeno isao
Mullholland Dr
Linc
Ne verujem koliko je dobar film, bar sa moje tacke gledista, neko ga je mozda drugacije shvatio. Blago se meni, ovo mi je prvi film Dejvida Linca koji sam gledao. Mnogo istripovan lik, vidi mu se i po kosi
Moram sve filmove ponovo ocenjivati na imdb, ne moze se vise ovako xD Mada jedno znam, Cloverfield ce i dalje imati jako, jako, jako subjektivnu desetku.
neme93 пише:Ne verujem koliko je dobar film, bar sa moje tacke gledista, neko ga je mozda drugacije shvatio. Blago se meni, ovo mi je prvi film Dejvida Linca koji sam gledao. Mnogo istripovan lik, vidi mu se i po kosi
Ako ti se svideo Mulholland Drive, neces pogresiti ni sa ostalim njegovim filmovima, istripovan lik totalno. Mulholland je jedan od mojih omiljenih filmova, gledao sam ga nekoliko puta, poslednji pre par godina, i jos uvek nisam potpuno razsjasnio pojedinosti u filmu. Mislim da cu uskoro gledati ponovo.
Teraj dalje sa Lincom, Elephant man je gigant, Lost HIgway se meni dosta dopao, Eraserhead je kultno ostvarenje, moras to pregledati.
E Inland Empire nisam gledao, ne znam iz kog razloga sam to propustio. Inace spreman je Mulholland, vec veceras ga gledam ponovo, setih se i jos jednog razloga zbog cega sam toliko zaljubljen u film, Laura Harring!
Inception, Shutter Island, Memento, Se7en, Tinker Tailor Soldier Spy, Black Swan, The Usual Suspects, Rear Window, The Departed, Mystic River, Eastern Promises, Zodiac...
Nadam se da nisi pogledao sve filmove koje sam preporučio.