FK Crvena zvezda [2013/14]
- Игор
- Manager
- Поруке: 2163
- Придружен: 28 Јун 2012, 02:19
- Место: Панчево
- Контакт:
- Status: Није на вези
Како ми је мука више од једне те исте приче.
Значи толико пута је оваква вест написана да неко са стране гледа, помислио би да имамо буџет од 450 милиона евра за полусезону. Смејурија.
Значи толико пута је оваква вест написана да неко са стране гледа, помислио би да имамо буџет од 450 милиона евра за полусезону. Смејурија.
“A man will, like, steal your car or burn your house down or beat the shit out of you, but a woman will ruin your fuckin’ life. Do you see the difference? Like, a man will cut your arm off and throw it in a river, but he’ll leave you as a human being intact. He won’t fuck with who you are. Women are nonviolent, but they will shit inside of your heart.” ― Louis C.K.
- Clint Eastwood
- Manager
- Поруке: 1183
- Придружен: 13 Нов 2010, 21:38
- Место: Kragujevac
- Klub koji vodite: Brighton
- Mood:
- Dule93
- World Class Manager
- Поруке: 7064
- Придружен: 04 Нов 2010, 02:03
- Место: Jabucki Rit
- Klub koji vodite: Frankfurt
- Formacija: 3-5-2
- Mood:
- Has thanked: 1 time
I tako Naftan daje Zvezdi šesti gol u dva meča i sa 10 igrača nastavlja da preti kroz dve – tri ozbiljne šanse. Duel sa Omonijom visi o koncu. Publika skandira “Uprava napolje” i “Igrate k’o pičke.” U igru ulazi Vešović. Jedan od onih igrača koji na menadžeru ima ubrzanje 15 i ostale ocene prikladno raspoređene u rasponu od 4-9.
Код: Изаберите све
http://www.tarzanija.com/radovanje-vesovica-dijagnoza-nacije/- paske
- World Class Manager
- Поруке: 4230
- Придружен: 21 Феб 2011, 23:13
- Место: S.Mitrovica/Novi Sad
Звезда ти је као дрога. Навучеш се као клинац и нема више назад. Ја од Звезде нисам добио ништа осим успомена. Једноставно, ја Звезду волим. Моје је да навијам за њу, да се радујем када победи или тугујем када изгуби. Нема великих и малих утакмица кад игра Звезда. Гледам Звезду а не њене противнике. И онда увек уследи питање зашто сам толико фанатичан, да ли сам нормалан, откуд толики оптимизам, воља и зашто је толико волим ? Увек прво кажем -" Не знам ". Али онда одмах настављам - " Волим је због шездесет шест година историје, због црвено-белих шара на дресу, због прелепог грба. Волим је због шест Звездиних Звезда, због Маракане, због песме на северној трибини. Волим је због Барија и Токија, због музеја препуног трофеја. Волим је због Пиксијевог гола из корнера на кокошињцу, волим је због Робијевих лоб удараца, због Дејових мајсторија и Џајиних дриблинга, због оних Крупниковићевих маказица." А онда завршим са оним речима: " Једноставно је волим ". А онај ко Звезду не воли онолико колико је ја волим то не може да схвати ! Неко је рођен под срећном звездом, а ја под Црвеном Звездом. Нема веће среће од тога !!!!! ♥
- Velja93
- Manager
- Поруке: 2692
- Придружен: 08 Нов 2010, 14:30
- Место: Beograd
- Been thanked: 2 times
realno brtpaske пише:Звезда ти је као дрога. Навучеш се као клинац и нема више назад. Ја од Звезде нисам добио ништа осим успомена. Једноставно, ја Звезду волим. Моје је да навијам за њу, да се радујем када победи или тугујем када изгуби. Нема великих и малих утакмица кад игра Звезда. Гледам Звезду а не њене противнике. И онда увек уследи питање зашто сам толико фанатичан, да ли сам нормалан, откуд толики оптимизам, воља и зашто је толико волим ? Увек прво кажем -" Не знам ". Али онда одмах настављам - " Волим је због шездесет шест година историје, због црвено-белих шара на дресу, због прелепог грба. Волим је због шест Звездиних Звезда, због Маракане, због песме на северној трибини. Волим је због Барија и Токија, због музеја препуног трофеја. Волим је због Пиксијевог гола из корнера на кокошињцу, волим је због Робијевих лоб удараца, због Дејових мајсторија и Џајиних дриблинга, због оних Крупниковићевих маказица." А онда завршим са оним речима: " Једноставно је волим ". А онај ко Звезду не воли онолико колико је ја волим то не може да схвати ! Неко је рођен под срећном звездом, а ја под Црвеном Звездом. Нема веће среће од тога !!!!! ♥
Um caruje, snaga dobro dodje.
- TOMARA
- Assistant Manager
- Поруке: 667
- Придружен: 26 Нов 2010, 00:26
- Место: Stara Pazova
Прелеп текст, истинска емоција... Немам речи, најежио сам се док сам читао текст... Свака реч је на свом месту...paske пише:Звезда ти је као дрога. Навучеш се као клинац и нема више назад. Ја од Звезде нисам добио ништа осим успомена. Једноставно, ја Звезду волим. Моје је да навијам за њу, да се радујем када победи или тугујем када изгуби. Нема великих и малих утакмица кад игра Звезда. Гледам Звезду а не њене противнике. И онда увек уследи питање зашто сам толико фанатичан, да ли сам нормалан, откуд толики оптимизам, воља и зашто је толико волим ? Увек прво кажем -" Не знам ". Али онда одмах настављам - " Волим је због шездесет шест година историје, због црвено-белих шара на дресу, због прелепог грба. Волим је због шест Звездиних Звезда, због Маракане, због песме на северној трибини. Волим је због Барија и Токија, због музеја препуног трофеја. Волим је због Пиксијевог гола из корнера на кокошињцу, волим је због Робијевих лоб удараца, због Дејових мајсторија и Џајиних дриблинга, због оних Крупниковићевих маказица." А онда завршим са оним речима: " Једноставно је волим ". А онај ко Звезду не воли онолико колико је ја волим то не може да схвати ! Неко је рођен под срећном звездом, а ја под Црвеном Звездом. Нема веће среће од тога !!!!! ♥

-
kiba
- World Class Manager
- Поруке: 3915
- Придружен: 29 Мар 2012, 18:00
- Место: Pirot
Misimović: Najlepši kraj karijere? U Zvezdi!
Bas bi voleo da dodje u Zvezdu
http://www.mondo.rs/s259690/Sport/Fudbal/Misimovic-_Najlepsi_kraj_karijere_U_Zvezdi.htmlBas bi voleo da dodje u Zvezdu
- Игор
- Manager
- Поруке: 2163
- Придружен: 28 Јун 2012, 02:19
- Место: Панчево
- Контакт:
Немој случајно да те Делијаши чују.
Увек је лепо чути нешто тако од тако квалитетног играча.
Иначе у Крагујевцу кажу пре утакмице квалитетна шорка.
Увек је лепо чути нешто тако од тако квалитетног играча.
Иначе у Крагујевцу кажу пре утакмице квалитетна шорка.
“A man will, like, steal your car or burn your house down or beat the shit out of you, but a woman will ruin your fuckin’ life. Do you see the difference? Like, a man will cut your arm off and throw it in a river, but he’ll leave you as a human being intact. He won’t fuck with who you are. Women are nonviolent, but they will shit inside of your heart.” ― Louis C.K.
- Velja93
- Manager
- Поруке: 2692
- Придружен: 08 Нов 2010, 14:30
- Место: Beograd
- Been thanked: 2 times
http://pakisport.cc.cc/p/channel-1.htmlUm caruje, snaga dobro dodje.
-
Rossobianco
- World Class Manager
- Поруке: 3468
- Придружен: 24 Окт 2010, 14:08
- Место: Jagodina
0:1
Milijas iz slobodnjaka!
EDIT : Tuca i crveni karton za Radnicki.
Milijas iz slobodnjaka!
EDIT : Tuca i crveni karton za Radnicki.
Последње учитавање од Rossobianco дана 16 Сеп 2012, 16:51, учитано 1 пут укупно.
-
Rossobianco
- World Class Manager
- Поруке: 3468
- Придружен: 24 Окт 2010, 14:08
- Место: Jagodina
- Clint Eastwood
- Manager
- Поруке: 1183
- Придружен: 13 Нов 2010, 21:38
- Место: Kragujevac