Premier League Fantasy 2012/13

Корисников грб
Androsito
World Class Manager
Поруке: 3025
Придружен: 11 Јун 2011, 20:06
Место: Krusevac
Status: Није на вези

Порука од Androsito »

Ja sam odigrao svoje najgore kolo otkako igram fantasy za bilo koju ligu na bilo kom sajtu... ovo je bio blagi očaj... Što reče zele ne znam koj je tuki ovim senegalcima...
Корисников грб
RASMC
Assistant Manager
Поруке: 698
Придружен: 09 Апр 2012, 14:57
Место: Niš
Been thanked: 1 time

Порука од RASMC »

Evo i ja sam vam se priključio.
Корисников грб
zele
SFM Hall Of Fame
Поруке: 14189
Придружен: 05 Нов 2011, 22:57
Место: Лазарево

Порука од zele »

Niko da osvezi temu. Pocinje novo kolo. Brate ja sam pored ovoga odigrao jos 3 fantazija, nasu ligu, le , ls. Malo sam menjao ekipu opet, pa sad imam minus 20, ali valjada ce ovi novi to da anuliraju. Stavio sam po tri igraca celzija i sitija i dva arsenalai west hema. Videcemo sta ce biti, po prvi put ocekujem bas mnogo bodova, jer su tu kazorla, tevez, tores, harazd, yaya ture, bane, vermalen i kompany. Kakva su vasa ocekivanja?
Milo Lompar: "Taj argument ima više slojeva, od kojih je njegov najdublji sloj da je izuzetno glup."

Bajka o Barnetu
Корисников грб
RASMC
Assistant Manager
Поруке: 698
Придружен: 09 Апр 2012, 14:57
Место: Niš
Been thanked: 1 time

Порука од RASMC »

Slaba. Nisam stigao da promenim neke igrače, a plus se Krul povredio.
Корисников грб
zele
SFM Hall Of Fame

Порука од zele »

Idemo! Prvi mec i 14 bodova, Jaskelainen i Demel nisu primili gol+ plus od Jusija ocekujem jos 3 boda jer je imao 6 odbrana, pa ce valjada biti igrac meca. Jedino me jebe SAF, nije ubacio Kleverlija u startnih 11 i ima da ga pusti da igra 20min i to je samo jedan bod, ako nista ne uradi. :slap:
Milo Lompar: "Taj argument ima više slojeva, od kojih je njegov najdublji sloj da je izuzetno glup."

Bajka o Barnetu
Корисников грб
TSG
World Class Manager
Поруке: 4557
Придружен: 11 Нов 2010, 18:47
Место: Banja Luka

Порука од TSG »

Prvi meč imam samo Jaskalainena koji je na klupi i uzeo je 8 bodova, inače na golu mi je Vorm.
salel
SFM Hall Of Fame
Поруке: 10649
Придружен: 15 Нов 2010, 16:00
Место: Subotica

Порука од salel »

a mene kagawa i RVP koji mi kapiten a VC torres
Корисников грб
TSG
World Class Manager

Порука од TSG »

Kako sam iskusno izostavio kagawu za prvu ovo kolo. :da:
Корисников грб
markohn22
World Class Manager
Поруке: 7580
Придружен: 30 Окт 2010, 12:09
Место: Herceg Novi-Beograd
Контакт:

Порука од markohn22 »

Demel uzeo 6 bodova 3. put :)
Al kako me samo Fergi sjebao jbt, ostavio Kagawu i RvPa na klupi, a jos imam Toressa i Teveza i bas mi RvP kapiten, sad bolje da ni ne ulazi u igru pa da mi prebaci na Teveza...
И душа и тело, све је црно бело...
Корисников грб
zele
SFM Hall Of Fame

Порука од zele »

neverovatni fergi i skols i gigs mu igraju od starta, a mladi junosa kleverli sedi na klupi i ima da udje na poluvreme zato sto ova dvojica nemaju snage i eto meni samo jedan bod. Umesto lepo da ova dva matorca menjaju jedan drugoga po poluvreme, a ovaj klinja neka trci 90 min, mozda u uradi nesto i donese mi neki bod. Tako me u prvom kolu sjebao AVB, ubacio VdV samo 20 min. Nije mi jasno kako samo ubodem takve igrace. :slap:

Bajka o Barnetu
Корисников грб
TSG
World Class Manager

Порука од TSG »

24 boda, s tim što Valencia i Petric nisu igrali ni minute tako da mi ulaze rezerve a tamo su Kagawa(koji mije takođe igrao ni minute), Hangeland i Miralas. Hangeland 6, čekam sutra Miralasa,Beinsa i Felainija.

Biće ovo prosjek kolo. :zelenko:
Корисников грб
Игор
Manager
Поруке: 2163
Придружен: 28 Јун 2012, 02:19
Место: Панчево
Контакт:

Порука од Игор »

Ја само 31. Тугалео.
Дефо ми донео 9 и Барнет 6 и то је то вредно помена.
“A man will, like, steal your car or burn your house down or beat the shit out of you, but a woman will ruin your fuckin’ life. Do you see the difference? Like, a man will cut your arm off and throw it in a river, but he’ll leave you as a human being intact. He won’t fuck with who you are. Women are nonviolent, but they will shit inside of your heart.” ― Louis C.K.
Корисников грб
zele
SFM Hall Of Fame

Порука од zele »

Pocelo je kao katastorafa, tevez 5p, harazd 3px2, tores 2p, yaya ture 2p, pa je ko za racKu arsenal primio gol te mi vermalen ostao na dva boda, a kazorla samo jedna asistencija i 5p, demel i ivanovic po 6p, jaskelainen 10p i onda iznenadjenje srecom kleverli nije igrao, a prva izmena mi robson kanu koji je igrao 8 minuta i dao gol za reding i to je 6p. Nije lose ukupno 52, ali me jebe -20 na transfere, tako da sam oko kolo prosecan. Sledece mnogo medjusobnih susreta i opet qrac, ali sad nista ne menjam ili mozda samo jedna izmena.

Bajka o Barnetu
Корисников грб
Vladar
SFM Hall Of Fame
Поруке: 5943
Придружен: 30 Јун 2011, 18:27
Место: Arandjelovac
Has thanked: 2 times

Порука од Vladar »

Moj napravili 55 za sad, imam jos Howarda i Heintingu ali se ne ocekuje vatromet, par bodova i to ako bude. Popravio sam se i na tabeli sfm, da nisam bacio onih dvajest i kusur u prvo kolu bio bih u samom vrhu. Ali, dobro. Hvatam neki prosek od 60 poena po kolu i to je fin ritam, ne bih se zalio da ostane tako.
Последње учитавање од Vladar дана 17 Сеп 2012, 10:53, учитано 1 пут укупно.
Корисников грб
SGrobar
Youth Team Coach
Поруке: 181
Придружен: 22 Јан 2011, 18:03
Место: Morovic

Порука од SGrobar »

42 za sad, ostali mi jos Pienar, Jagielka i Ba, bice pedesetak valjda :)
:partizan: Срце, руке, глас! :partizan:
Корисников грб
Androsito
World Class Manager
Поруке: 3025
Придружен: 11 Јун 2011, 20:06
Место: Krusevac

Порука од Androsito »

Ja feilujem iz kola u kolo... strašno...
Корисников грб
TSG
World Class Manager

Порука од TSG »

Miralas 2, Beins 7 i Felaini 1 mada je poništen čist gol Felainiju, strašno. Uglavnom zadovoljan sam ovim kolom.
Корисников грб
zele
SFM Hall Of Fame

Порука од zele »

s obzirom da su mi glavni igraci(tores, hazard, tevez, yaya ture, kazorla) odigrali katastrofa, ja sam prezadovoljan sa 52 boda, ako kao sto rekoh, jebe me minus 20 i to je samo mrsavih 32 onda. Nadam se goleadi na itihadu sledece nedelje i da bude u reziji kazorle, turea i teveza uz dominaciju celzija sa dobrim toresom, hazardom i banetom. Imam u planu dve izmene, sigurno lete Kompani i Kleverli, ako ce uci, videcemo.

Bajka o Barnetu
Корисников грб
TSG
World Class Manager

Порука од TSG »

Evo i ekipice koja mi je donijela 40 bodova ovo kolo, samo da vidite koliko mi je odbrana donijela bodova (nikad nebih rekao da će mi odbrana donijeti najviše bodova u kolu).

Слика
Корисников грб
zele
SFM Hall Of Fame

Порука од zele »

steta sto ti je jusi bio na klupi.

Bajka o Barnetu
Пошаљи Одговор

Повратак на “Igre”