Filmovi
- zele
- SFM Hall Of Fame
- Поруке: 14189
- Придружен: 05 Нов 2011, 22:57
- Место: Лазарево
- Status: Није на вези
Ako izuzmes ove komunjarske, slabo sta ti ostaje. Od bioskopskih filmova preporucujem ti Mars na Drinu, ubedljivo najbolji nas istorijsko-ratni film. Ljuba Tadic odlican. Tu je uvek Kosovski boj, ali to je polu krs, Kad vidim Laneta Gutovica u ulozi srpskog velmoze odmah mi dodje da deinstaliram power dvd. Naravno imas i nekoliko filmova o prvom srpskom ustanku. Karadjordjeva smrt nije los fim, a imas dosta tv filmova koji su se prikazivali na rts-u oni nisu losi.
Milo Lompar: "Taj argument ima više slojeva, od kojih je njegov najdublji sloj da je izuzetno glup."
Bajka o Barnetu
Bajka o Barnetu
- zele
- SFM Hall Of Fame

Milo Lompar: "Taj argument ima više slojeva, od kojih je njegov najdublji sloj da je izuzetno glup."
Bajka o Barnetu
Bajka o Barnetu
- mmladja
- World Class Manager
- Поруке: 6483
- Придружен: 26 Окт 2010, 00:36
- Место: Ваљево
- Has thanked: 1 time
- Been thanked: 11 times
Вуле, ево ти представа о Милану Недићу, мени се свидела. Снимак је лошији, али може да се гледа.
Ако неко налети на нешто интересантно са сличном тематиком, нек баци овде, верујем да ће Шће имати нешто да препоручи. 
Код: Изаберите све
http://www.youtube.com/watch?v=6KpGyOY-lq4- neme93
- World Class Manager
- Поруке: 11002
- Придружен: 10 Нов 2010, 18:15
- Место: Valjevo/Beograd
Evo malo zanimljivosti, i ogromnih gresaka glumaca, uloga koje su odbijali da glume:
Will Smith odbio ulogu Nea u Matriksu.Prica se da su za istu ponudjeni Nicolas Cage, Ewan McGregor, DiCaprio i Val Kilmer.
Mel Gibson odbio da glumi Maximusa u Gladiatoru.
John Travolta i Bill Murray su odbili da glume Forest Gampa.
Jack Nicholson odbio ulogu Majkla Korleonea u Kumu.
DiCaprio i Edward Norton su odbili glavnu ulogu u filmu Americki Psiho.
Samuel L. Jackson i Russell Crowe odbili ulogu Morfiusa u Matrixu.
Al Pacino je trebao da bude Han u Star Warsu.
Ray Liotta nije hteo da glumi Tonija Soprana.
Denzel Washington odbio glavnu musku ulogu u filmu Ja robot.
Will Smith odbio takodje i glavnu musku ulogu u Phone Boot.
Mogli smo videti i Dzuliju Roberts u Kumu 3.
Trebali smo da vidimo Toma Henksa u Bekstvu iz Soseka, ali, odbio je ponudjenu ulogu.
Will Smith odbio ulogu Nea u Matriksu.Prica se da su za istu ponudjeni Nicolas Cage, Ewan McGregor, DiCaprio i Val Kilmer.
Mel Gibson odbio da glumi Maximusa u Gladiatoru.
John Travolta i Bill Murray su odbili da glume Forest Gampa.
Jack Nicholson odbio ulogu Majkla Korleonea u Kumu.
DiCaprio i Edward Norton su odbili glavnu ulogu u filmu Americki Psiho.
Samuel L. Jackson i Russell Crowe odbili ulogu Morfiusa u Matrixu.
Al Pacino je trebao da bude Han u Star Warsu.
Ray Liotta nije hteo da glumi Tonija Soprana.
Denzel Washington odbio glavnu musku ulogu u filmu Ja robot.
Will Smith odbio takodje i glavnu musku ulogu u Phone Boot.
Mogli smo videti i Dzuliju Roberts u Kumu 3.
Trebali smo da vidimo Toma Henksa u Bekstvu iz Soseka, ali, odbio je ponudjenu ulogu.
Dragan Nikoljići, Vladar, Tik'al, Joca, Tokelara, zele, Olja, Ortodox, bubi.ue, dramit, mmladja.
Ja znam kako Simic izgleda.
- Игор
- Manager
- Поруке: 2163
- Придружен: 28 Јун 2012, 02:19
- Место: Панчево
- Контакт:
Обожавам овакве занимљивости што се тичу филмова. Свака част.
Добро су се неки испалили.
Добро су се неки испалили.
“A man will, like, steal your car or burn your house down or beat the shit out of you, but a woman will ruin your fuckin’ life. Do you see the difference? Like, a man will cut your arm off and throw it in a river, but he’ll leave you as a human being intact. He won’t fuck with who you are. Women are nonviolent, but they will shit inside of your heart.” ― Louis C.K.
- zele
- SFM Hall Of Fame
Stvarno svaka cast, ali zamislite Rasela Krouva kao Morfijusa. Ne ide nikako. Voleo bih da je Mel prihvatio ulogu Maksimusa, bilo bi interesantno, pogotovo kada se ima u vidu njegova uloga u Patrioti.
Bajka o Barnetu
Bajka o Barnetu
- Игор
- Manager
- Поруке: 2163
- Придружен: 28 Јун 2012, 02:19
- Место: Панчево
- Контакт:
Добро је што је Траволта одбио улогу у ФорстГампу, некако не мислим да би ико био бољи него што је то одрадио Том Хенкс.
“A man will, like, steal your car or burn your house down or beat the shit out of you, but a woman will ruin your fuckin’ life. Do you see the difference? Like, a man will cut your arm off and throw it in a river, but he’ll leave you as a human being intact. He won’t fuck with who you are. Women are nonviolent, but they will shit inside of your heart.” ― Louis C.K.
- neme93
- World Class Manager
- Поруке: 11002
- Придружен: 10 Нов 2010, 18:15
- Место: Valjevo/Beograd
Da,da, Henks neprejebiv u Gampu. Ja mislim da bi Vil Smit bolje odradio posao od Ferela u Govornici(ne kazem da je ovaj los bio). I kapiram da bi Liota bio fantastican kao Toni Soprano. A sa druge strane Bejl je Americki Psiho, Rasel je Maksimus, mozda bi zanimljivo bilo videti i druge u tim ulogama, pogotovo, kao sto rece Zele, Gibsona, ali ja ih ne bih menjao.
Mozda ga mnogi znaju kao komedijasa, ali ima filmova van tog zanra gde je bio i vise nego solidan. The Pursuit of Happyness, dovoljno receno.
Mojne mi diras brata camugu, opasan jeVladar пише:Definitivno.
Inace, prava je stvar sto je Will Smith odbio Matrixa i Govornicu, upropastio bi obe uloge.
Mozda ga mnogi znaju kao komedijasa, ali ima filmova van tog zanra gde je bio i vise nego solidan. The Pursuit of Happyness, dovoljno receno.
Последње учитавање од neme93 дана 15 Сеп 2012, 22:37, учитано 1 пут укупно.
Dragan Nikoljići, Vladar, Tik'al, Joca, Tokelara, zele, Olja, Ortodox, bubi.ue, dramit, mmladja.
- Clint Eastwood
- Manager
- Поруке: 1183
- Придружен: 13 Нов 2010, 21:38
- Место: Kragujevac
- Klub koji vodite: Brighton
- Mood:
- Vladar
- SFM Hall Of Fame
- Поруке: 5943
- Придружен: 30 Јун 2011, 18:27
- Место: Arandjelovac
- Has thanked: 2 times
Poceo sam malopre da gledam snakes on a plane-nevidjeno sranje, Odustao sam i gledao fudbal sa uzivanjem. O filmu:
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=pXq9A12BDKY[/youtube]
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=pXq9A12BDKY[/youtube]
Последње учитавање од Vladar дана 16 Сеп 2012, 23:17, учитано 1 пут укупно.