Reprezentacija Srbije

Корисников грб
markohn22
World Class Manager
Поруке: 7580
Придружен: 30 Окт 2010, 12:09
Место: Herceg Novi-Beograd
Контакт:
Status: Није на вези

Порука од markohn22 »

ja ne mogu da vjerujem... mislim da je stvarno vrijeme za neke radikalne promjene :argh:
И душа и тело, све је црно бело...
Корисников грб
Игор
Manager
Поруке: 2163
Придружен: 28 Јун 2012, 02:19
Место: Панчево
Контакт:

Порука од Игор »

За пролаз треба да победимо Израел са више од 13 разлике.
Просто не знам дал желим да одемо на ово првенство, брука у најави. :slap:
“A man will, like, steal your car or burn your house down or beat the shit out of you, but a woman will ruin your fuckin’ life. Do you see the difference? Like, a man will cut your arm off and throw it in a river, but he’ll leave you as a human being intact. He won’t fuck with who you are. Women are nonviolent, but they will shit inside of your heart.” ― Louis C.K.
Trle
Manager
Поруке: 2729
Придружен: 19 Феб 2011, 23:54
Место: Bojnik

Порука од Trle »

Mi ako odemo uopste na ovo Evropsko, osvajamo ga 100%.
Последње учитавање од Trle дана 08 Сеп 2012, 22:19, учитано 1 пут укупно.
Корисников грб
fanst[E]
Manager
Поруке: 1365
Придружен: 08 Нов 2010, 15:59
Место: svud' po malo

Порука од fanst[E] »

Nismo mogli da pobedimo Estonce,a hocemo Izrael da tucemo 14 razlike???Nekako mi je to nejasno ali kakav smo mi narod moze lagano to i da se desi...Savanovica isterati pod hitno iz reprezentacije,covek se raspada,ne znam gde je gori u napadu ili odbrani??
Корисников грб
Игор
Manager
Контакт:

Порука од Игор »

Иду први и други из групе и то је 12 репрензетација али иду и 4 најбоље трећепласиране. :zelenko:
“A man will, like, steal your car or burn your house down or beat the shit out of you, but a woman will ruin your fuckin’ life. Do you see the difference? Like, a man will cut your arm off and throw it in a river, but he’ll leave you as a human being intact. He won’t fuck with who you are. Women are nonviolent, but they will shit inside of your heart.” ― Louis C.K.
Корисников грб
Sinke
World Class Manager
Поруке: 4357
Придружен: 26 Феб 2011, 20:47
Место: Zemun

Порука од Sinke »

Ma sad ce bii pun Pionir protiv Izraela,vrlo lako moze da se desi da ih dobijemo 14 razlike,takav smo narod,sve ludo majku mu :slap:
Stefan
Manager
Поруке: 1988
Придружен: 25 Окт 2010, 17:08
Место: Beograd

Порука од Stefan »

Nama je za drugo mesto potrebna pobeda od 19 poena a ne 14.Jer valjda Estonci igraju protiv Islanda i ako ih pobede tu ce se praviti neki trougao.Uglavnom ovoliko koliko sam napisao nam je potrebno za drugo mesto.
Корисников грб
Игор
Manager
Контакт:

Порука од Игор »

Па ми са Естонијом имамо бољи скроз, у БГ-у смо их добили 25 разлике ?
Како год окренемо, имамо јако тежак задатак.

Ево и објашњења :
Ukoliko Srbija pobedi sa manje od 19 poena biće treća u grupi sa skorom 4-4 jer će se obrisati dve pobede nad Slovačkom koja je poslednja u grupi, zato što A grupa u kojoj je Srbija jedina ima šest timova.

Uoči poslednjeg kola već tri reprezentacije koje će (u najgorem slučaju po njih) takmičenje završiti kao treće u svojim grupama imaju po četiri pobede (Letonija, Belgija, Azerbejdžan) pa će se tek u utorak u kasnim večernjim satima znati koje će četiri reprezentacije (od šest) kao treće u svojim grupama otići na Evropsko prvenstvo.

Ukoliko se Srbija ne plasira na Evropsko prvenstvo neće moći da učestvuje u kvalifikacijama za Svetsko prvenstvo 2014. godine.
Ukoliko je sve tacno onda nam treba da dobijemo Izrael i imacemo odlicnu kos razliku 63+.
Moguce su seldece komplikacije:
- Nemci tuku Azerbejdzan pa su Svedjani a ne Bugari treci. Svedjani imaju 37 kos razliku i trebalo bi da dobiju Luksemburg sa vise od 30 da bi bili ispred nas.
- Slovaci tuku Crnogorce, a mi dobijemo Izrael sa manje od 14, tada smo treci a kos razlika je +40 plus sve sto dobijemo Izrael. (Ovo je problem samo u scenariju da Azerbejdzan dobije Nemce)

Ono sto bi nam islo na ruku je da:
- Rumunija dobije Letoniju (grupa D)
- Albanija ili Finska dobiju Belgiju (grupa E)
- Ceska ili Portugal dobiju Tursku (grupa F)

Pobeda od +19 nam treba da budemo drugi i izborimo siguran plasman na EP.

U slucaju manje pobede treci smo i cekamo ishode ostalih grupa. Evo sta sam nasao na nekom forumu:
U grupi B najverovatnije je Bugarska treća sa skorom 4-4 (koš razlika +22).
U grupi C treća Austrija skor 3-5 (ako ih Hrvati dobiju kod kuće, ali i ako dobiju Hrvate imaju mnogo slabiju koš razliku od nas).
U grupi D Latvia treća, najverovatniji skor 5-3.
U grupi E najverovatnije Belgija, skor 5-3.
U grupi F Turska ili Češka, skor i jednih i drugih 5-3.
Последње учитавање од Игор дана 09 Сеп 2012, 00:52, учитано 1 пут укупно.
Корисников грб
Sinke
World Class Manager

Порука од Sinke »

E sta smo docekali,da gledamo rezultate Rumunije,Albanije,Svedske,Azerbeidzana i Bugraske :slap:
Корисников грб
westlife92
World Class Manager
Поруке: 3952
Придружен: 26 Мај 2011, 17:59
Место: Nis

Порука од westlife92 »

Па ми са Естонијом имамо бољи скроз, у БГ-у смо их добили 25 разлике ?
u Novom Sadu smo valjda igrali sa njima :D U BG-u samo dve utakmice se igraju, ona sa CG i sad ova sa Izraelom. :zelenko:

Nego da probaju da dobiju ovaj Izrael, sigurno da ce u Pioniru biti HOT HOT i atmosfera kao kad Partizan igra Euroleague. :)

Poredak treceplasiranih gore u citatu sve objasnjeno, nepotrebno je vise komentarisati to. :zelenko: E sad sto se tice rezultata zadnjeg kola, realno je da izgubi Azerbejdzan i Austrija (ukoliko ne muljaju nesto pa da ih puste :D ) Belgija 100% pobeda i Letonija 100% pobeda, dok Turci su izgubili prvi mec od Ceske bas ubedljivo ne znam ni sam kako, verovatno ce ih Turci dobiti, znamo kakvu publiku ludu imaju, a onaj Arslan kad krene da sipa trojke sa 7-8 metara onda je to kraj :D
Корисников грб
markohn22
World Class Manager
Контакт:

Порука од markohn22 »

Austrija nam u principu nista ne znaci, ona je sigurno gora pa sve da dobije Hrvate, znaci nama treba pobjeda bilo kakva i poraz Azerbejdzana... ja stvarno ne mogu da vjerujem koliko nisko smo pali da zavisimo od azerbejdzana ocemo li ici na evropsko...

a sto je jos gore ako sad ne odemo na euro, ne igramo kvalifikacije za svetsko a onda samim tim ne mozemo ni olimpijadu da izborimo, sto znaci da se pozdravljamo sa velikim takmicenjima na 4 godine...
Корисников грб
Sinke
World Class Manager

Порука од Sinke »

Jel onaj Kerol iz Reala igra za Azerbejdzan?
Корисников грб
Игор
Manager
Контакт:

Порука од Игор »

Изгледа да се ипак не бришу дуели против Словака тако да, ако победимо Израел (није битно којом разликом) идемо на ЕП.
FTD
Manager
Поруке: 2182
Придружен: 28 Апр 2011, 15:48
Место: Srbija

Порука од FTD »

Aca Informacija.
Sinoćna pobeda protiv Srbije, navela je estonske košarkaše da ozbiljno razmisle o tome da počnu profesionalno da se bave košarkom.
Корисников грб
westlife92
World Class Manager
Поруке: 3952
Придружен: 26 Мај 2011, 17:59
Место: Nis

...

Порука од westlife92 »

Sinke пише:Jel onaj Kerol iz Reala igra za Azerbejdzan?
Ne, on moze za CG da igra

Edit: ipak moze da igra za Azere, sad sam proverio, imaju jos 2-3 imena koja su mi poznata, ali opet je to smesna reprezentacija, imaju para i mogu da dovuku koga hoce :D
Последње учитавање од westlife92 дана 09 Сеп 2012, 14:24, учитано 1 пут укупно.
Корисников грб
mmladja
World Class Manager
Поруке: 6483
Придружен: 26 Окт 2010, 00:36
Место: Ваљево
Has thanked: 1 time
Been thanked: 11 times

Порука од mmladja »

Не могу да верујем да су карте за Јевреје нестале за 15 минута, контам да су смрдљиви тапкароши све покупили. Боље да је карта била 100 кинти...
Корисников грб
markohn22
World Class Manager
Контакт:

Порука од markohn22 »

šta je bila dž? dje se to igra, u areni ili pioniru? pa protiv CG je bilo 20k karata pa je nestalo za 15 minuta :nasty:
Корисников грб
mmladja
World Class Manager

Порука од mmladja »

Ма џабе. Полудео сам, а ја још сазивао све живе да идемо, џабе сам и људе сјебао, дошли тамо у 14:15 кад оно нема ништа, 100 људи чека и нада се да ће карте пасти с неба... А у Пиониру се игра, да ми је само знати којој будали је то пало на памет.
Корисников грб
markohn22
World Class Manager
Контакт:

Порука од markohn22 »

ma lopurde su bre razdjelile karte i prije meca nekim "bitnim facama", kao i protiv CG... meni je drug radio kao redar u areni tad i kaze da od 18k nisu ni 3k karata podjelili ispred arene, da je sve ostalo ranije podjeljeno...
Корисников грб
mmladja
World Class Manager

Порука од mmladja »

Могуће, неки тип испред ми рече да је само 800 карата подељено. Ја ћу да пробам да одем увече и да се увучем без карте, јебига, можда ме неки редар пусти. Тапкарошима нећу дати ни динар.
Пошаљи Одговор

Повратак на “Košarka”