KK Partizan [2013/14]

Корисников грб
zele
SFM Hall Of Fame
Поруке: 14189
Придружен: 05 Нов 2011, 22:57
Место: Лазарево
Status: Није на вези

Порука од zele »

Nije lik los, drago mi je da ste uzeli amera koji ima iskustva u igranju evropske kosarke. Ne morate da ga cekate. Dule voli kad mu je plaj brz i prodoran, tako pravi pometnju u protivnickoj odbrani, koja zbog brzine plaja mora uvek da bude na oprezu i da se brzo skupi, a onda ova moze da vadi lopti napolje i eto otvorene pozicije za tri poena.
Milo Lompar: "Taj argument ima više slojeva, od kojih je njegov najdublji sloj da je izuzetno glup."

Bajka o Barnetu
Корисников грб
Velja93
Manager
Поруке: 2692
Придружен: 08 Нов 2010, 14:30
Место: Beograd
Been thanked: 2 times

Порука од Velja93 »

meni nesto deluje kao da ce se u Partizan vratiti Novica Velickovic i Uros Tripkovic imam neki takav osecaj..
Um caruje, snaga dobro dodje.
Корисников грб
Sinke
World Class Manager
Поруке: 4357
Придружен: 26 Феб 2011, 20:47
Место: Zemun

Порука од Sinke »

Lepo bi to bilo,a sto se novog pleja tice,malo sam skeptican,mislim da je Pulen,bolji igrac,ali cim je on zbog 50 ili 100k otisao u Hapoel,ne treba nam takav,a kad Dule nadje igraca to mora da valja,u upravu imam poverenja,sigurno da su odabrali ono sto valja,ovaj ''australijanac'',jebote pa mi ima bre da jebemo celu Evropu za 2 godine ako ovako nastavimo sa skupljanjem talentata po svetu,i jos nesto,sto se tice petice,ne bih voleo da to bude neki crnac,ne znam sto,ali od onog Jawaia,nesto ne valja nam toliko amerikanaca,jos jednog i cela ulicna banda,a to nevalja nikako,mada ipak,sto puta sam rekao sebi,cuti i uzivaj znaju Dule,Tosa i Danilovic znanje,raduj se onoj milki sto si se kladio sa drugom da prolazite u top 16,kad dodje vreme idi i podrzi tim,i to je to :cheers:
Корисников грб
Sinke
World Class Manager

Порука од Sinke »

Djeric dosao na probu,a veoma losa vest,Radicevic otisao u Kahasol :(
Корисников грб
Ivan 96
Assistant Manager
Поруке: 757
Придружен: 27 Окт 2010, 08:44
Место: Begaljica

Порука од Ivan 96 »

Ko to bese, stao mi mozak ?!?
Корисников грб
Sinke
World Class Manager

Порука од Sinke »

Proslogodisnji nosilac Partizanove juniorske ekipe,igra na pozicijama 1-2,jedan od najtalentovanijih srpskih kosarkasa
Корисников грб
fanst[E]
Manager
Поруке: 1365
Придружен: 08 Нов 2010, 15:59
Место: svud' po malo

Порука од fanst[E] »

Jos jedan poraz u pripremnim utakmicama,68-72 od ekipe Spartaka iz Donjetska koju vodi Vlada Jovanovic xD
Последње учитавање од fanst[E] дана 04 Сеп 2012, 20:15, учитано 1 пут укупно.
Корисников грб
markohn22
World Class Manager
Поруке: 7580
Придружен: 30 Окт 2010, 12:09
Место: Herceg Novi-Beograd
Контакт:

Порука од markohn22 »

Код: Изаберите све

http://www.novosti.rs/vesti/sport.295.html:395582-Tomas-Dolazim-u-slavan-klub
ovaj mi ne djeluje kao klasični amer, izgleda pametan, obrazovan momak, čak se bavi i humanitarnim radom :)
И душа и тело, све је црно бело...
Корисников грб
Sinke
World Class Manager

Порука од Sinke »

Ma samo da on puni,to je najbitnije :cheers:
Корисников грб
Sinke
World Class Manager

Порука од Sinke »

Tori Tomas stigao u Beograd,cutim,dok ne vidim igraca na terenu,duvali smo se da ce Ejsi Lo da prca celu Evropu a ispade prosecan plej,o ovom ne znamo puno,nezavidna istorija(los univerzitet i u Evropi igranje u Holandiji i Rusiji,a ko zna,mozda bude od njega nesto,imamo dosta mladu ekipu,puno x faktor igraca,od kojih se ne zna kad ko moze da proradi,treba neko poput nejga da je smiri,situacija je drugacija u odnosu na prethodne godine(uvek smo imali po jednog jakog pleja,amera,a sada imamo dva dobra pleja),situacija je jasna na 1 i 3,za dvojku se jos uvek ne zna,Bogdanovic igra odlicno u ovim pripremnim utakmicama,na 4 imamo Gordona i od novembra verovatno Novicu,za 5 je situacija jos nejasna,zbog manjka dobrih igraca na trzistu,verujem da ce trio naci najbolje resnje i da cemoda uzivamo u jos jednoj dobroj sezoni :cheers:
Корисников грб
Sinke
World Class Manager

Порука од Sinke »

http://www.sportal.rs/news.php?news=82218&c=60013
Hahahahahhaahah,pa zar pored jedanaestostrukog sampiona drzave,on svoj tim naziva glavnim favoritom,kaze:
''Spustili smo jedan po kvalitetu jako ozbiljan evroligaški tim ispod 70 poena. ''
Kad je Donjeck igrao Evroligu,da je i igra,imao bi 0-10 skor,ili mozda 1-9,stvarno smesna izjava za takvog igraca :haa:
Корисников грб
Alexandar_81
World Class Manager
Поруке: 5167
Придружен: 24 Окт 2010, 15:53
Место: Leskovac
Klub koji vodite: FK Partizan
Formacija: 4-2-3-1 Wide
Has thanked: 25 times
Been thanked: 7 times
Контакт:

Порука од Alexandar_81 »

Izgleda da cemo vratiti Stefona Lazmea! Nije nista sigurno ali on je bez angazmana i nije skup a obostrana zelja postoji! Ako se ne nadje posle last cut-a NBA! I ako se proceni da niko nije bolji Lazme ce opet obuci crno beli dres! :yesko:
▓█ P █ A █ R █ T █ I █ Z █ A █ N █▓▒

Nikad ne prestaj, podigni glavu kao nekad, kreni hrabro sad za crno-belu slavu!
Stefan
Manager
Поруке: 1988
Придружен: 25 Окт 2010, 17:08
Место: Beograd

Порука од Stefan »

trebalo bi ovde da bude prenos vaseg turnira:

http://rtrs.rs/tv/index.php
sa leve strane klik na tv uzivo
Корисников грб
markohn22
World Class Manager
Поруке: 7580
Придружен: 30 Окт 2010, 12:09
Место: Herceg Novi-Beograd
Контакт:

Порука од markohn22 »

http://tv.mojbuk.com/joomla-license/rtrs.html
ja gledam tu, nego sad mi pade na pamet, misle li ovi nasi ikako da promjene malo dresove jbt, smorio sam se vise, 3. sezonu za redom isti dresovi...
И душа и тело, све је црно бело...
Корисников грб
Sinke
World Class Manager

Порука од Sinke »

Ne znam,ja sam cuo da je istekla saradnja sa kapom,a jos uvek nije bila oficijalna promocija tima,cekaju da dovedemo neku mrcinu,da mu siju dres XXXXL,da ne moraju posle posebno :)
Последње учитавање од Sinke дана 14 Сеп 2012, 19:25, учитано 1 пут укупно.
Lucifer
Assistant Manager
Поруке: 878
Придружен: 21 Феб 2011, 23:07
Место: Kruševac
Formacija: 4-1-2-3
Has thanked: 6 times
Been thanked: 2 times

Порука од Lucifer »

markohn22 пише:

http://tv.mojbuk.com/joomla-license/rtrs.html
ja gledam tu, nego sad mi pade na pamet, misle li ovi nasi ikako da promjene malo dresove jbt, smorio sam se vise, 3. sezonu za redom isti dresovi...
Ovaj sajt je pun virusa i ostalih sranja ..

Imate ovde skoro sve kanale domace ja tu gledam tekme i sl ..

http://webtv.vektor.net/channel_list.php?q=lq
Корисников грб
Alexandar_81
World Class Manager
Поруке: 5167
Придружен: 24 Окт 2010, 15:53
Место: Leskovac
Klub koji vodite: FK Partizan
Formacija: 4-2-3-1 Wide
Has thanked: 25 times
Been thanked: 7 times
Контакт:

Порука од Alexandar_81 »

Leo Westerman BRUKA IGRAC i dalje mi nije jasno kako jedan ovakav igrac dodje kod nas! BRUKA! Gagic me odusevio kao i Milutinov! Djekic, Cakarevic i Milosavljevic nisu za Partizan! Tori Tomas malo pogubljen doduse ovo mu je prva utakmica! Vidi se Duletova ruka u radu sa centrima! I dalje nam treba neka masa u reketu! :yesko:
▓█ P █ A █ R █ T █ I █ Z █ A █ N █▓▒

Nikad ne prestaj, podigni glavu kao nekad, kreni hrabro sad za crno-belu slavu!
Корисников грб
Sinke
World Class Manager

Порука од Sinke »

Koliko glup post,Pa Gagi i Cakarevic su nam najbolji defanzivni igraci,Gordon,slican Robertsu po onome sto se vidi(jedino losiji sut za 3 od Lija),ima dobre tike :D
Dobro,dobar ce biti Tomas,ono sto samo gledao,dobro je prenosio loptu sto je osnovni zadadak pleja,al dobro,doci ce sce na svoje kad se uigra,Vesterman i centri su nam bili odlicni,veliko je pitanje hocemo li ili ne dovoditi centra,Dule Tosa i Danilovic to najbolje znaju,i ja cu im verovati sta god da urade :cheers:
Корисников грб
RASMC
Assistant Manager
Поруке: 698
Придружен: 09 Апр 2012, 14:57
Место: Niš
Been thanked: 1 time

Порука од RASMC »

Meni se najviše dopao Gagić, a i nadam se da će Bogdanović eksplodirati ove sezone, jer nam je potreban takav igrač u reprezentaciji.
Корисников грб
Sinke
World Class Manager

Порука од Sinke »

Osvojili smo turnir u Laktasima,pao Himki 68-56,Gagic 27 poena!
Gordon i Vesterman po 11,odlicno su igrali,Tomas samo jedan poen,ajde,bice valjda bolje za njega :cheers:
Закључано

Повратак на “Arhiva sporta”