Reprezentacija Srbije
Iskreno mislim da treba doci novi selektor, hvala Ivkovicu na svemu ucinjenom preporodio je reprezentaciju ali nema vise sta da trazii treba dovesti nekog mladog ambicioznog trenera, npr Sasu Dojrdjevica.
Sto se same igre ticee Teodosic i daljee igra po starom, trosi mnogo lopti, ja ne mogu da verujem da on ima toliki kredit zbog one trojke Spancima, treba mu malo uskratiti slobodu sutiranja svega mi, covek baci 20 trojki po mecu a pogodi 4-5, ne opravdava zvanje najboljeg pleja Evrope.
A ni ostali nisu bolji nesto mnogo.
Sto se same igre ticee Teodosic i daljee igra po starom, trosi mnogo lopti, ja ne mogu da verujem da on ima toliki kredit zbog one trojke Spancima, treba mu malo uskratiti slobodu sutiranja svega mi, covek baci 20 trojki po mecu a pogodi 4-5, ne opravdava zvanje najboljeg pleja Evrope.
Последње учитавање од Trle дана 03 Сеп 2012, 03:01, учитано 1 пут укупно.
- zele
- SFM Hall Of Fame
- Поруке: 14189
- Придружен: 05 Нов 2011, 22:57
- Место: Лазарево
- Status: Није на вези
Sad svi optuzujemo Teodosica, ali kako taj igrac moze da odigra onako dobro u cska, sa malo potrosenih lopti, a u reprezentaciji trosi kao u supermarketu. Postoje dva izvora problema, prvi je selektor, a drugi su ostali igraci na terenu. Duda mu previse dopusta i tip to nevidjeno koristi, drugo imam utisak da nam repertoar pripmljenih akcija nije velik. Medjutim, plej da bi bio dobar treba da ima saigrace koji se kvalitetno krecu, koji dobro citaju igru, koji se otvaraju u pravom trenutku, koji rade bez lopte, a to kod nas izgleda skripi. Teo ima loptu i sad svi cekaju sta ce da se desi, aj sad Teo prodor, aj sad asistenciju, pa trojku, pa dokle tako? Traba malo analizirati sve pa onda kritikovati. Mozda bi promena selektora bila dobro resenje, ali sad uvaliti nekom drugom ekipu koja se raspala, pa potrositi i tog mladjeg selektora, ne znam koliko je to pametno. Mozda sve ovo treba ostaviti nako eura, ako se plasiramo, a ako ispadnemo onda odmah nakon kvalifikacija.
Milo Lompar: "Taj argument ima više slojeva, od kojih je njegov najdublji sloj da je izuzetno glup."
Bajka o Barnetu
Bajka o Barnetu
- Sinke
- World Class Manager
- Поруке: 4357
- Придружен: 26 Феб 2011, 20:47
- Место: Zemun
Hvala Saletu Djordjevicu na svemu,najvise na onoj trojki protiv Huventuda,ali,daleko je on od dobrog trenera,mislim nemojte da me shvatite pogresno,neverovatno postujem njegovu igracku karijeru,kao i zivot,ali,ima jos mnogo da uci da bi bio selektor SrbijeTrle пише:Iskreno mislim da treba doci novi selektor, hvala Ivkovicu na svemu ucinjenom preporodio je reprezentaciju ali nema vise sta da trazii treba dovesti nekog mladog ambicioznog trenera, npr Sasu Dojrdjevica.
Burazeru i Gvardiola je bio daleko od dobrog treneraa pa sta napravi covek, nema to vezee treba dati repku nekome sa ambicijama ali nebitno, uglavnom hvala Dudi za svee ali nije on vise za taj posao.Sinke пише:Hvala Saletu Djordjevicu na svemu,najvise na onoj trojki protiv Huventuda,ali,daleko je on od dobrog trenera,mislim nemojte da me shvatite pogresno,neverovatno postujem njegovu igracku karijeru,kao i zivot,ali,ima jos mnogo da uci da bi bio selektor SrbijeTrle пише:Iskreno mislim da treba doci novi selektor, hvala Ivkovicu na svemu ucinjenom preporodio je reprezentaciju ali nema vise sta da trazii treba dovesti nekog mladog ambicioznog trenera, npr Sasu Dojrdjevica.
A sto se zeletovog posta tice: Ja ne napadam Teodosica, samo kazem da ima previse slobode i da on to maksimalno koristi a ne bi trebao, u CSKA moze lepo da igraa jer ako ga Kirilenko sibne po usima ima da pevaa, takodje u CSKA ako pogresi ode od plate bato pa mora lepo da igra. Takodje treba i ostali da se kritikuju ne kazem ali ipak Teo najvise trosi i niko nece da trci da bi on sutnuo tricu sa pola terena 16 sekundi pre kraja napada.
- zele
- SFM Hall Of Fame
Ja sam tada ima 15 godina, sedeo sam u fotelji umotan zastavom... Bodiroga 
Milo Lompar: "Taj argument ima više slojeva, od kojih je njegov najdublji sloj da je izuzetno glup."
Bajka o Barnetu
Bajka o Barnetu
-
salel
- SFM Hall Of Fame
- Поруке: 10649
- Придружен: 15 Нов 2010, 16:00
- Место: Subotica
bio klinac osnovna jos kod uciteljice, svi smo bili srecni kao da smo na lotu dobili, igralo se posle ponoci ali nikog nije bilo briga svi smo se protivili roditeljima i gledali taj mec da da ludi osnovci iako se islo pre podne u skolu...
Последње учитавање од salel дана 08 Сеп 2012, 13:24, учитано 2 пута укупно.
- zele
- SFM Hall Of Fame
Prvi cas u ponedeljak bio geografija, profesor dosao i poceo da predaje i onda popizio i kaze deco ja sam umoran sinoc sam gledao kosarku, idite vi negde, a ja kao da sam vam predavao. 

Bajka o Barnetu
Bajka o Barnetu
- zele
- SFM Hall Of Fame
Steta za ove mladje generacije, kao sto je tvoja, koja se ne seca tih utakmica. Mozete samo da se nadate da ce biti i u vase vreme takvih meceva i takvih igraca.
Bajka o Barnetu
Bajka o Barnetu
- zele
- SFM Hall Of Fame
Sad kad se setim onih Vladovih bekdor pasova za Pedju protiv amera, zasuze mi oci...u J***m ti zivot.
Bajka o Barnetu
Bajka o Barnetu
- zele
- SFM Hall Of Fame
Ne mogu da verujem da nas estonci karaju, dobicemo kompleks od ove nacije. Prvo nas klepe u fudbalu, sad u kosarci, sta je sledece? Da napomenem oba puta u odlucujucim mecevima kvalifikacija za euro.

Bajka o Barnetu
Bajka o Barnetu