FK Partizan [2013/14]
- zele
- SFM Hall Of Fame
- Поруке: 14189
- Придружен: 05 Нов 2011, 22:57
- Место: Лазарево
- Status: Није на вези
Mitrovic me demantuje, svaka cast, izgleda da ga nisam dobro skautirao.
Mora vezni red i odbrana bolje protiv ovih norvezana. Ja se nadam da ce oni malo da se useru od vruce atmosfere na JNA i u prvih 20min da ga mali Mitrovic bocne i prolazite sigurno, a verovatno dobijate 2-0. 
Milo Lompar: "Taj argument ima više slojeva, od kojih je njegov najdublji sloj da je izuzetno glup."
Bajka o Barnetu
Bajka o Barnetu
- markohn22
- World Class Manager
- Поруке: 7580
- Придружен: 30 Окт 2010, 12:09
- Место: Herceg Novi-Beograd
- Контакт:
prvo poluvrijeme ocajno, drugo malo bolje, Mitrovic jos jednom dokazao ono sto sam rekao za njega 
posjeta na tekmi ocajna, na Jugu se izgleda nesto mjenja, bar me Rade iznenadio i poveo ovo!
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=T7sJYLUCIQI[/youtube]
posjeta na tekmi ocajna, na Jugu se izgleda nesto mjenja, bar me Rade iznenadio i poveo ovo!
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=T7sJYLUCIQI[/youtube]
И душа и тело, све је црно бело...
-
Lucifer
- Assistant Manager
- Поруке: 878
- Придружен: 21 Феб 2011, 23:07
- Место: Kruševac
- Formacija: 4-1-2-3
- Has thanked: 6 times
- Been thanked: 2 times
Vermezović: Igrači su pod strahovitim pritiskom
Obicne babe eto sta ste vi !!!!! 
Код: Изаберите све
http://youtu.be/u34x7KMuQO0?t=44s
Последње учитавање од Lucifer дана 26 Авг 2012, 23:38, учитано 2 пута укупно.
- fanst[E]
- Manager
- Поруке: 1365
- Придружен: 08 Нов 2010, 15:59
- Место: svud' po malo
Nama ne treba samo stoper,nama fali min 4 igraca.Napadac,krilo,plej i stoper.Kao u proslim utakmicama sto nam je Ivanov kreirao napada sada je to radio Miljkovic.Par puta se uziveo kao da igra beka nekoliko puta bio ispred Aksentijevica.Igra katastrofalna,ni zalaganje nije nista bolje,sem kapitena koji u 35god pretrci vise od vecine tima.Sreca sto Jagodina nije uspela da iskoristi one 3 prilike,da su imali malo vise srece na odmoru bi stajalo 0-2.Titulu mozemo da sanjamo,max u kupu 1/2,a u Evropi nadam se da cemo odigrati jos 7 utakmica i to bi bila ova sezona....
-
srbinho
Tacno ali trenutno ne gledamo ko nam je potreban (jer bi to bilo suludo zato sto nam je potreban skoro ceo tim
) vec gledamo ko nam je preko potreban..a to je stoper...sto se mene tice spic nam i ne treba....
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=59R4ReSL2MQ[/youtube]

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=59R4ReSL2MQ[/youtube]
Последње учитавање од srbinho дана 27 Авг 2012, 00:36, учитано 1 пут укупно.
- Alexandar_81
- World Class Manager
- Поруке: 5167
- Придружен: 24 Окт 2010, 15:53
- Место: Leskovac
- Klub koji vodite: FK Partizan
- Formacija: 4-2-3-1 Wide
- Has thanked: 25 times
- Been thanked: 7 times
- Контакт:
CUo sam da cemo ukoliko prodjemo trumse dovesti 2 spica i jednog beka i jednog centralng! Ko su sta su i kakvi su ne znam! Uglavnom znam da je 1 onaj Madjar iz Genoe na pozajmicu! Ali on je po meni vise krilo nego napadac! Ali je za nase KLASA! 
▓█ P █ A █ R █ T █ I █ Z █ A █ N █▓▒
Nikad ne prestaj, podigni glavu kao nekad, kreni hrabro sad za crno-belu slavu!
Nikad ne prestaj, podigni glavu kao nekad, kreni hrabro sad za crno-belu slavu!
- Sinke
- World Class Manager
- Поруке: 4357
- Придружен: 26 Феб 2011, 20:47
- Место: Zemun
Samo jos da ima ko da ovim''napadacima'' namesti loptu iz sredine i ko normalan sa beka/krila da centrira,i jos jedan dobar pozadi da bije uz Kamaru u Ivanova i nije tako lose,valjda i nas malo sreca pogleda,ja koliko se secam,jos od Temisvara nismo prosli nikoga a da se prvi mec igrao tamo a drugi ovde u Evropi,daj Boze malo srece da i mi i Zvezda nekako udjemo u tu ligu Evrope 
- zele
- SFM Hall Of Fame
Lepo ja rekoh, treba vam paker jedan i stoper, da li ce taj paker da bude krilo ili amc nije bitno i stoper odmah, neki krljac, kostolomac. Nije tesko dati gol, ako dobijes ,,dobru" loptu, a vasim napadacima nedostaje ,,dobrih" lopti. Babopirlo ode u Saragosu, potpisuje sutra, ide da Mesiju i Ronaldu objasni.
Milo Lompar: "Taj argument ima više slojeva, od kojih je njegov najdublji sloj da je izuzetno glup."
Bajka o Barnetu
Bajka o Barnetu
- Keyser Söze
- World Class Manager
- Поруке: 3053
- Придружен: 29 Апр 2011, 18:46
- Место: Bogatic
- zele
- SFM Hall Of Fame
Pitaj boga, taj izgleda puko totalno. Kupili ste ga nabrzaka nesto samo da ga zvezda ne uzme, a izgleda de je lik neki kljakavac. Ako pak neko hoce da kaze da nije kupljen samo da se capi zvezdi ispred nosa, onda su Djura i mornari takvi lopovi, jer su vec tada onda znali da je Aksentijevic na prodaju, a vamo kao prica nema prodaje i niko nije ni spominjao Aksentijevica da ce otici. 
Bajka o Barnetu
Bajka o Barnetu
- Clint Eastwood
- Manager
- Поруке: 1183
- Придружен: 13 Нов 2010, 21:38
- Место: Kragujevac
- Klub koji vodite: Brighton
- Mood:
- Игор
- Manager
- Поруке: 2163
- Придружен: 28 Јун 2012, 02:19
- Место: Панчево
- Контакт:
Аксентијевић у Витесеу одмах после утакмице против Тромса.
Лош потез. Одличан играч.
Лош потез. Одличан играч.
“A man will, like, steal your car or burn your house down or beat the shit out of you, but a woman will ruin your fuckin’ life. Do you see the difference? Like, a man will cut your arm off and throw it in a river, but he’ll leave you as a human being intact. He won’t fuck with who you are. Women are nonviolent, but they will shit inside of your heart.” ― Louis C.K.
- markohn22
- World Class Manager
- Поруке: 7580
- Придружен: 30 Окт 2010, 12:09
- Место: Herceg Novi-Beograd
- Контакт:
Djuricu mutava kretencino jebao ti pas mater!!! jedan od rijetkih koji je pokazao nesto ove sezone, nije ni godinu dana sastavio i odma ga prodase
prvi nas bek posle ne znam koliko koji zna koliko toliko da centrira, blago nama sad sa nasom odbranom, ostade nam Miljko sam na desnom beku dok se Bolt ne oporavi, a veliko je pitanje zna li on ista...
И душа и тело, све је црно бело...
-
srbinho
Ode Aksentijevic u Vitese navodno za 2 miliona evra....odigrace samo jos protiv norvezana u cetvrtak....pocela rasprodaja..prvo Djura pusti patku kako dovodi ovog pa onog narod se malo popali i oraspolozi a on proda igraca...prodajemo buducnost, a od proslosti se ne zivi....samo Bog moze da nam pomogne zato se molite svi...
- zele
- SFM Hall Of Fame
Evo zasto je Vermez dosao, da bi Djura lagano mogao da proda sve. Da je ostao Sale ili da je dosao malo drcniji trener, da li bi prodaja Aksentijevica mogla ovako tiho da prodje.
Код: Изаберите све
http://www.sportske.net/vest/domaci-fudbal/od-necega-se-ziveti-mora-93276.htmlMilo Lompar: "Taj argument ima više slojeva, od kojih je njegov najdublji sloj da je izuzetno glup."
Bajka o Barnetu
Bajka o Barnetu