FK Crvena zvezda [2013/14]

Ko je najbolji igrač Zvezde?

Boban Bajković
1
4%
Boban Bajković
1
4%
Boban Bajković
1
4%
Darko Lazović
3
12%
Dragan Mrđa
6
23%
Miloš Ninković
2
8%
Nejc Pečnik
10
38%
Nikola Mijailović
0
Нема гласова
Nenad Milijaš
0
Нема гласова
Neko drugi
2
8%

Укупно гласова: 26

Корисников грб
zele
SFM Hall Of Fame
Поруке: 14189
Придружен: 05 Нов 2011, 22:57
Место: Лазарево
Status: Није на вези

Порука од zele »

O ovome se sve vise bruji, nadam se da ce se uskoro i ostvariti.

Код: Изаберите све

http://www.sportske.net/vest/domaci-fudbal/doslo-vreme-da-lukic-stefanovic-i-vesic-spakuju-kofere-92949.html
Samo da vidim debelo prase da sjase, ima da budem nasmejan ceo dan, ili kad Princ od Sopota isprazni radni sto. :smajli1: :zelenko:
Последње учитавање од zele дана 25 Авг 2012, 04:13, учитано 1 пут укупно.
Milo Lompar: "Taj argument ima više slojeva, od kojih je njegov najdublji sloj da je izuzetno glup."

Bajka o Barnetu
FTD
Manager
Поруке: 2182
Придружен: 28 Апр 2011, 15:48
Место: Srbija

Порука од FTD »

Dace Bog.
Корисников грб
Игор
Manager
Поруке: 2163
Придружен: 28 Јун 2012, 02:19
Место: Панчево
Контакт:

Порука од Игор »

Стефановић је ту још и најбољи. Највећи проблем су Весић и Лукић.
“A man will, like, steal your car or burn your house down or beat the shit out of you, but a woman will ruin your fuckin’ life. Do you see the difference? Like, a man will cut your arm off and throw it in a river, but he’ll leave you as a human being intact. He won’t fuck with who you are. Women are nonviolent, but they will shit inside of your heart.” ― Louis C.K.
Корисников грб
Игор
Manager
Контакт:

Порука од Игор »

:mozzart:

Пантић долази у Звезду

Дефанзивац Рада је изричита жеља новог тренера Јанковића

Слика

Александар Пантић (20), дефанзивац Рада, за који дан ће и званично постати члан Црвене звезде. Млади фудбалер рођен у Аранађеловцу је изричита жеља новог тренера Александра Јанковића, а договор је практично већ постигнут и остале су само формалности. Пантић је првотимац Грађевинара од маја 2011, а претходно је био у Грчкој где је носио дрес Панатинаикоса и екипе ОФИ са Крита. У Раду игра десног бека, а у младој репрезентацији Србије штопера тако да Звезда добија универзалног дефанзивца.

Јасно је да конкуренција на месту штопера мора да се ојача јер Максимовић и Јовановић не могу сами да изнесу целу сезону док је Крнета заказао, а Спајић нема искуства. Занимљиво да је Пантић прошле недеље искључен у дуелу са Црвеном звездом и то у 25. минуту због фаула над Касалицом. Пантић долази, чека се дозвола Вулверхемптона да Ненад Милијаш игра за црвено-беле на позајмици док од ангажмана Немање Којића из Рада нема ништа због превисоке цене.
Последње учитавање од Игор дана 25 Авг 2012, 12:06, учитано 1 пут укупно.
“A man will, like, steal your car or burn your house down or beat the shit out of you, but a woman will ruin your fuckin’ life. Do you see the difference? Like, a man will cut your arm off and throw it in a river, but he’ll leave you as a human being intact. He won’t fuck with who you are. Women are nonviolent, but they will shit inside of your heart.” ― Louis C.K.
FTD
Manager
Поруке: 2182
Придружен: 28 Апр 2011, 15:48
Место: Srbija

Порука од FTD »

Stojic ih je zakinuo za 20-30% sledeceg transfera, sigurno.
Корисников грб
Игор
Manager
Контакт:

Порука од Игор »

Ма и 50 %. Боли ме уво за проценте више. Хоћу титулу.
Корисников грб
TOMARA
Assistant Manager
Поруке: 667
Придружен: 26 Нов 2010, 00:26
Место: Stara Pazova

Порука од TOMARA »

Mislim da ce Pantic pojacati i pomoci Zvezdi, pogotovo sto nam odbrana skripi i sto nemamo klupu za istu... Mlad i perspektivan igrac, koji igra u svom klubu, sto je jako bitno. Ali od Milijasa nista ne ocekujem... On je, kako to nas narod voli da kaze "ispusena lula", tako da ce biti nesto kao sa Milovanovicem kad se vratio u Zvezdu. Nema utakmica u nogama, konstantno ne igra i siguran sam da ce to biti veliki promasaj. Samo se nadam da ce Sale Jankovic naci nekog adekvatnog napadaca, jer mi je muka od poslednjih "pojacanja" u napadu. :cheers:
:zvezda: FOOTBALL MANAGER MANIAC :zvezda:
Слика
kiba
World Class Manager
Поруке: 3915
Придружен: 29 Мар 2012, 18:00
Место: Pirot

Порука од kiba »

Stize Oumaru iz Vose ili Mudrinski iz Jagodine najverovatnije
Корисников грб
Velja93
Manager
Поруке: 2692
Придружен: 08 Нов 2010, 14:30
Место: Beograd
Been thanked: 2 times

Порука од Velja93 »

kiba пише:Stize Oumaru iz Vose ili Mudrinski iz Jagodine najverovatnije
mudrinski mozda,a oumarou-a nema sanse da puste u zvezdu,najbolji im igrac a i nemamo pare za njega..
Um caruje, snaga dobro dodje.
Корисников грб
zele
SFM Hall Of Fame

Порука од zele »

Iskreno navijam vise za mudrinskog, nije ovaj oumaru los, ali glas dajem za domaceg igraca. Jeste oumaru kao domaci, godinama je ovde, ako ga dovedemo racnjte da sledece godine ide prodaja, a ovaj mudrinski ima da ostane najmanje dve sezone, jos kad malo stasa ozegovic. Ekipa od sfrj igraca, Sale igra izgleda ovaj izazov sa naseg sajta.
Milo Lompar: "Taj argument ima više slojeva, od kojih je njegov najdublji sloj da je izuzetno glup."

Bajka o Barnetu
Корисников грб
paske
World Class Manager
Поруке: 4230
Придружен: 21 Феб 2011, 23:13
Место: S.Mitrovica/Novi Sad

Порука од paske »

zele пише:Ekipa od sfrj igraca, Sale igra izgleda ovaj izazov sa naseg sajta.
Izgleda da su procitali tvoj komentar od pre neki dan pa su klonirali mene, samo mi promenili facu i licnu kartu i malko obogatili biografiju :zelenko:
Корисников грб
zele
SFM Hall Of Fame

Порука од zele »

Paske, adje lepo priznaj da te zvao sale da mu budes pomocnik. Nije ti fora da krijes to od ostalih forumasa.

Nego kao sto sam slutio i nadao se.

http://www.b92.net/sport/fudbal/vesti.php?yyyy=2012&mm=08&dd=25&nav_id=637624
Optimizam pred Bordo raste. Barem kad sam ja u pitanju. :zvezda:

Bajka o Barnetu
Корисников грб
Velja93
Manager
Поруке: 2692
Придружен: 08 Нов 2010, 14:30
Been thanked: 2 times

Порука од Velja93 »

zele пише:Paske, adje lepo priznaj da te zvao sale da mu budes pomocnik. Nije ti fora da krijes to od ostalih forumasa.

Nego kao sto sam slutio i nadao se.

http://www.b92.net/sport/fudbal/vesti.php?yyyy=2012&mm=08&dd=25&nav_id=637624
Optimizam pred Bordo raste. Barem kad sam ja u pitanju. :zvezda:
mislim da je bolje da on igra zato sto je klasicno krilo ima centarsut i solidan dribling,i plus decko uopste nije kriv samo je hteo da mu se isplati ono sto mu pripada,kad evandro moze da dobije pare sto ne bi dobio i on?
Um caruje, snaga dobro dodje.
Корисников грб
Игор
Manager
Контакт:

Порука од Игор »

Проблем је што је активирао меницу која износи 80.000 евра а дужни су му били око 15.000, зато је одстрањен. То је урадио на наговор свог адвоката који је очито ретардиран.
Перке је по мени ок играч али је много свилен, склон повредама а није да је баш толико матор.
Видећемо, ја бих волео да га видим у стартних 11.
Корисников грб
samson
SFM Hall Of Fame
Поруке: 7745
Придружен: 05 Нов 2010, 23:41
Место: Podgorica

Порука од samson »

Mi nemamo veznih, fali nam tu igraca. Koji ce nam moj spicevi, kad ih ima koliko hoces. Mirica kad su doveli mrak mi je na oci pao, nadam se samo da nece on dobijati preveliku minutazu.

Sad protiv Bordoa ima samo Dimitrijevica i Micka za vezu, ne znam kako ce to funkcionisati bas.
Milijas ce samo da uzima lovu koju je mogao da uzima i Evandro. A Evandro je bolji od njega + bi se lijepo prodao, pa bi Zvezda zaradila. Sale je mijenjao formaciju, mijenjace i stil, Evandro bi bolji bio kada bi ga ovaj golu primakao. Ne kapiram neke poteze uprave Zvezde nikako. Da li su zaista toliko glupi ili ih neko ''uci'' pogresno, ne ide mi u glavu.
What we do in life echoes in eternity!!
Šarm Beograda i huk sa Marakane
Корисников грб
zele
SFM Hall Of Fame

Порука од zele »

Ja vec rekoh cava ide na Milivojievicevo mesto, a Lazovic ulazi kao AMC i perovic na AML, verovatno nece mozi celu da odigra i menjace ga Milunovic na AML, treba nam veznjak pod hitno. Milijas bi bio dobar, ali ako bude igrao ozbiljno, on covek moze da odigra i mc i amc i dm i aml, bez obzira sto mu na fm-u pise da je mc-l. Onog asamou negde dati na pozajmicu i dovesto onog iz jagodine, bolji je, a mirica, e jebiga, neka ga tu nek smeta malo. Ionako ce da ode u tursku, kinu ili negde slicno.

Bajka o Barnetu
Корисников грб
samson
SFM Hall Of Fame
Поруке: 7745
Придружен: 05 Нов 2010, 23:41
Место: Podgorica

Порука од samson »

Ne znam, ali ubaciti Perovica bez meca od Bog te pita kad da igra u mecu protiv Bordoa meni je suludo. Ali me nervira sto pricaju o dovodjenju spiceva, a fale nam dva vezna sezonu da iznesemo kako treba.
What we do in life echoes in eternity!!
Šarm Beograda i huk sa Marakane
Корисников грб
Karna
SFM Hall Of Fame
Поруке: 1156
Придружен: 13 Окт 2011, 22:13
Has thanked: 1 time
Been thanked: 37 times

Порука од Karna »

Sve je to lepo, ali kako je Perovic registrovan za LE? Kolko ja znam, registracije je poslao Robi a on u timu nije imao Perovica.
Корисников грб
Игор
Manager
Контакт:

Порука од Игор »

Није нигде ни спомињано да ће он играти против Бордоа. Каже се да се само враћа у конкуренцију за тим. :cheers:
Корисников грб
zele
SFM Hall Of Fame

Порука од zele »

Prvo, vraca ga u konkurenciju za tim, a Milivojevic je kaznjen i nece igati protiv bordoa. Razmislite malo, ko ce da igra ako ne perovic, ja kontam da ce podeliti minutazu sa milunovicem na aml, ali videcemo, moze i Mladenovic na aml, a Nenadic na dl, ali to je vec smesno. Drugo, Robi jeste sastavljao tim, ali ima pravo izmene ekipe pre prvog meca(ja mislim da ova odluka nije od juce doneta i da je sale to mislio i ranije, samo su novinari saznali kasno), a drugo ako nije perovic u 25 koga je onda Robi stavio, pa mi ni nemamo 25 igraca. Pokusajte da nabrojite 25 zvezdinih igraca, pa cete videti.

Bajka o Barnetu
Закључано

Повратак на “Arhiva sporta”