Sto je on drvo ? Sta se vi zvezdasi pravite pametni ovde po nasoj temi? A ko je kvalitet onaj ZamzaMoa ? Sto vam ga preporucio neki pustolov, videvsi ga kako bos bezi od nosoroga ..zele пише:Ma vama teba jedan kvalitetan paker, kad se oporavi ovaj Scepovic M. odmah treba da ga upari sa onim drvetom, kako se zove, Mitrovic i uz podrsku Zabije i S. Sepovica i Markovica, sasvim dovoljno. Njima nema ko da da loptu, centarsutevi katastrofa, igraci vam imaju strah da li ce dobaciti loptu do sesnaesterca (to ne vazi samo za partizan, gotovo svi igraci u nasoj ligi imaju taj strah, pa onda gruvaju loptu iz sve snage), ovako pasovi kroz sredinu boze sacuvaj. Ne mozes ocekivati od spica da da gol iz jedne sanse, ustvari mozes, ali taj spic kosta 20 milkiSamo jedan zajeban kreativac i sve ce biti ok.
FK Partizan [2013/14]
-
Lucifer
- Assistant Manager
- Поруке: 878
- Придружен: 21 Феб 2011, 23:07
- Место: Kruševac
- Formacija: 4-1-2-3
- Has thanked: 6 times
- Been thanked: 2 times
- Status: Није на вези
Последње учитавање од Lucifer дана 25 Авг 2012, 19:10, учитано 1 пут укупно.
- zele
- SFM Hall Of Fame
- Поруке: 14189
- Придружен: 05 Нов 2011, 22:57
- Место: Лазарево
Da se ne lazemo decko je sirovina, zbog toga sam rekao drvo. Njegov jedini kvalitet u ovom trenutku je snaga, videcemo za ubuduce mozda bude od njega nesto. Dalje, pa ne pravim se pametan, samo sa rekao realno sta je. Mislim da vecina grobara misli da vam je preci stoper i kreativac. Moji komentari u vasoj temi su uvek bili korektni i fer i takvi ce i u buduce biti.
Milo Lompar: "Taj argument ima više slojeva, od kojih je njegov najdublji sloj da je izuzetno glup."
Bajka o Barnetu
Bajka o Barnetu
-
Sloba
- Global Moderator
- Поруке: 11325
- Придружен: 26 Окт 2010, 02:43
- Место: Београд
- Has thanked: 215 times
- Been thanked: 58 times
Zato što nas "delije" (da ne iskoristim neki grublji izraz) stalno za*ebavaju. U Sport delu foruma nema (Igor i FTD navijaju za zvezdu).
Jeste zele korektan, ali bilo ko da je od nas Grobara ušao u temu zvezde i iz čista mira napisao za nekog igrača da je drvo bilo bi svašta, revolucija i ostalo... ali ok.
Jeste zele korektan, ali bilo ko da je od nas Grobara ušao u temu zvezde i iz čista mira napisao za nekog igrača da je drvo bilo bi svašta, revolucija i ostalo... ali ok.
- Игор
- Manager
- Поруке: 2163
- Придружен: 28 Јун 2012, 02:19
- Место: Панчево
- Контакт:
Ја навијам за Звезду али свој посао на форуму одрађујем објективно и савесно.
Ако нисам био у крајњу руку коректан што овде, што на форуму на којем сам пре био онда ствааарно...
Пецкања и зајебанције су дозвољене, то не можемо никог ускратити, да тога нема не би било ни ривалства. Забрањено је вређање и то ће се сигурно кажњавати.
Толико од мене а ви ако имате неке примедбе, постоји тема за то па тамо изложите, да се не иде у офф топик без потребе.
Ако нисам био у крајњу руку коректан што овде, што на форуму на којем сам пре био онда ствааарно...
Пецкања и зајебанције су дозвољене, то не можемо никог ускратити, да тога нема не би било ни ривалства. Забрањено је вређање и то ће се сигурно кажњавати.
Толико од мене а ви ако имате неке примедбе, постоји тема за то па тамо изложите, да се не иде у офф топик без потребе.
“A man will, like, steal your car or burn your house down or beat the shit out of you, but a woman will ruin your fuckin’ life. Do you see the difference? Like, a man will cut your arm off and throw it in a river, but he’ll leave you as a human being intact. He won’t fuck with who you are. Women are nonviolent, but they will shit inside of your heart.” ― Louis C.K.
- zele
- SFM Hall Of Fame
Meni nije tesko reci istinu i prihvatiti je. Cava nije drvo on je bure, miric je kako neko rece bandera, sto mu dodje malo gore od drveta, krneta je panj i to je realno stanje stvari. Ako je nesto braon i smrdi zasto ga jednostavno ne zovemo govnetom(ni na koga se ne odnosi, samo banalizujem)... Tek kada pogledamo istini u oci i suocimo se sa cinjenicama i kada to urade svi, pre svega funkcioneri, pa i navijaci onda ce nam fudbal mozda napredovati, do tada ima samo da nazadujemo.
Milo Lompar: "Taj argument ima više slojeva, od kojih je njegov najdublji sloj da je izuzetno glup."
Bajka o Barnetu
Bajka o Barnetu
- Velja93
- Manager
- Поруке: 2692
- Придружен: 08 Нов 2010, 14:30
- Место: Beograd
pa svako ima pravo da kaze svoje misljenje o nekom igracu..ako on misli da je drvo to je njegovo misljenje,a to ne znaci da je drvo,zar je zabranjeno izneti svoje misljenje?pa sta ako je ovo Partizanova tema,ako navijam za Zvezdu ne znaci da treba da mrzim Partizan i da zaobilazim ovu temu..stvarno ne razumem ovakve stvari..Svi ste vi dobrodosli na Zvezdinoj temi..Zar je zabranjeno izneti svoje misljenje?
Um caruje, snaga dobro dodje.
-
Sloba
- Global Moderator
- Поруке: 11325
- Придружен: 26 Окт 2010, 02:43
- Место: Београд
- Has thanked: 215 times
- Been thanked: 58 times
Ja mrzim zvezdu i ne pada mi na pamet da zaobilazim zvezdinu temu. Ja za Partizan ne navijam, ja Partizan volim i ne priznajem pod patriotizam navijanje za zvezdu u evropi. To je lažni patriotizam, uvek ću navijati protiv zvezde u evropi pa makar igrali i protiv Ejbisanija (Albanija) ili nekog Hrvatskog tima za koji mi nije strano da navijam ako hoću, a navijao sam protiv zvezde i za Naftan i za Omoniju i navijao sam u prvoj protiv Bordoa. Ako me neko pita, ja volim Partizan, a navijam za svakog ko igra protiv zvezde i mogu za sve da navijam osim za zvezdu i olimpijakos. I ovo nije nikakva provokacija, ko me zna, (recimo Igor) zna da ja ovako stalno radim, zvezdu gledam da ponizim u svakoj prilici (čak i na pismenim zadacima uzdižem Partizan, a zvezdu srozavam do maksimuma, pisao sam i na jednom pismenom o Draganu Manceu..). Protiv zvezdaša generalno nemam ništa, ko je dobar samnom i ja sam sa njim, uvek gledam da pomognem i menjam se ja dosta, ali kada je u pitanju zvezda NIKADA! Ne nerviraju mene navijači zvezde toliko (ćale mi je cigos kao i cela tatina strana, ja jedini Grobar u celoj porodici sa tatine strane), kažem ok sam sa dosta njih, ali sam klub zvezda i ono što čini zvezdu (pogotovo njeni funkcioneri u raznim sportovima) je ono što me nervira i sada, odnosno sutra protiv zvezde, za N. Pazar ću navijati svim srcem!
p.s. A Boža Koprivnica isti ja, legenda, car...
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=nxZ9XQ1463k[/youtube]
p.s. A Boža Koprivnica isti ja, legenda, car...
- Velja93
- Manager
- Поруке: 2692
- Придружен: 08 Нов 2010, 14:30
- Место: Beograd
pa ni ja ne navijam za partizan kad igra u evropi,ali imam neko misljenje o partizanu jer da nema rivalstva izmedju zvezde i partizana ne bi bilo uopste zanimljivo..naravno da uopste ne volim partizan necu da lazem,volim zvezdu,ali jer zbog toga ne mogu da kazem neko moje razmisljanje vezano za protivnicki tim..to sto si ti kompleksas to je vec drugo..nemam nameru da se prozivam uopste,i niko mi nece zabraniti da komentarisem na ovoj temi..SlobaGrobar пише:Ja mrzim zvezdu i ne pada mi na pamet da zaobilazim zvezdinu temu. Ja za Partizan ne navijam, ja Partizan volim i ne priznajem pod patriotizam navijanje za zvezdu u evropi. To je lažni patriotizam, uvek ću navijati protiv zvezde u evropi pa makar igrali i protiv Ejbisanija (Albanija) ili nekog Hrvatskog tima za koji mi nije strano da navijam ako hoću, a navijao sam protiv zvezde i za Naftan i za Omoniju i navijao sam u prvoj protiv Bordoa. Ako me neko pita, ja volim Partizan, a navijam za svakog ko igra protiv zvezde i mogu za sve da navijam osim za zvezdu i olimpijakos. I ovo nije nikakva provokacija, ko me zna, (recimo Igor) zna da ja ovako stalno radim, zvezdu gledam da ponizim u svakoj prilici (čak i na pismenim zadacima uzdižem Partizan, a zvezdu srozavam do maksimuma, pisao sam i na jednom pismenom o Draganu Manceu..). Protiv zvezdaša generalno nemam ništa, ko je dobar samnom i ja sam sa njim, uvek gledam da pomognem i menjam se ja dosta, ali kada je u pitanju zvezda NIKADA! Ne nerviraju mene navijači zvezde toliko (ćale mi je cigos kao i cela tatina strana, ja jedini Grobar u celoj porodici sa tatine strane), kažem ok sam sa dosta njih, ali sam klub zvezda i ono što čini zvezdu (pogotovo njeni funkcioneri u raznim sportovima) je ono što me nervira i sada, odnosno sutra protiv zvezde, za N. Pazar ću navijati svim srcem!
p.s. A Boža Koprivnica isti ja, legenda, car...![]()
Um caruje, snaga dobro dodje.
- Игор
- Manager
- Контакт:
Да се ова тема не би претворила у "колико волим Партизан - колико мрзим Звезду" гледајте да се више не пишу такви постови пошто ће они бити избрисани.
Вратите се на топик, сутра је утакмица Партизан-Јагодина и нека вам то буде већа преокупација него ово што сам написао изнад.
Понављам, вратите се теми.
Вратите се на топик, сутра је утакмица Партизан-Јагодина и нека вам то буде већа преокупација него ово што сам написао изнад.
Понављам, вратите се теми.
“A man will, like, steal your car or burn your house down or beat the shit out of you, but a woman will ruin your fuckin’ life. Do you see the difference? Like, a man will cut your arm off and throw it in a river, but he’ll leave you as a human being intact. He won’t fuck with who you are. Women are nonviolent, but they will shit inside of your heart.” ― Louis C.K.
- markohn22
- World Class Manager
- Поруке: 7580
- Придружен: 30 Окт 2010, 12:09
- Место: Herceg Novi-Beograd
- Контакт:
sto se tice ovog drvo, Zele je stvarno najkorektniji forumas koji zalazi u ove klupske teme, to se vidjelo po svim komentarima i ja sam mu prvi lupio pivo masu puta zbog toga
ali da je Mitrovic drvo, to se ne slazem, decko je dobio do sada veoma malo prilike i za to vrijeme pokazao vise od svih ostalih nasih napadaca... cak mislim da je najbolji centarfor kojeg trenutno imamo, zna da primi loptu fino, zagradi je, igra ledjima. A sto kazes igra na snagu, pa ne igra on sad u mladjim kategorijama pa da kazes da je zbog toga dominantan, a i to je veliki plus, on je tek napunio 18 godina a vidis kako se nosi fizicki sa mnogo zrelijim igracima...
Igore ovdje je vec 100 puta receno da u svojoj temi mozemo da pisemo sta hocemo i prozivamo cigane do mile volje, tako da nema sta da pises kako ce se takve poruke brisati...
ps. ide ko na jagodinu? ja ne mogu iscekat sutra vece, preko 3 mjeseca nisam bio na stadion, jedva cekam da se izvristim sutra
Igore ovdje je vec 100 puta receno da u svojoj temi mozemo da pisemo sta hocemo i prozivamo cigane do mile volje, tako da nema sta da pises kako ce se takve poruke brisati...
ps. ide ko na jagodinu? ja ne mogu iscekat sutra vece, preko 3 mjeseca nisam bio na stadion, jedva cekam da se izvristim sutra
Последње учитавање од markohn22 дана 25 Авг 2012, 22:19, учитано 1 пут укупно.
И душа и тело, све је црно бело...
- zele
- SFM Hall Of Fame
Malom treba obrade, ali bice od njega nesto. Mene smo onaj gol protiv maltezana podsetio kao da se lopta odbila od drvo, pa zbog toga. Da sam znao da ce izazvati ovoliku polemiku, ne bih ni pisao.
A za ovo ti hvala, mislim da sam i ja stvarno bio iskren i korektan i da je to naislo na odziv u vidu postovanja koje dobijam od tebe i ostalih grobara.markohn22 пише:Zele je stvarno najkorektniji forumas koji zalazi u ove klupske teme, to se vidjelo po svim komentarima i ja sam mu prvi lupio pivo masu puta zbog toga
Последње учитавање од zele дана 26 Авг 2012, 03:32, учитано 2 пута укупно.
Bajka o Barnetu
Bajka o Barnetu
- Игор
- Manager
- Контакт:
Е овако, правила која су важила до сада, више не важе и на снази су нова.
А то је следеће :
1. У теми ФК Партизан се дискутује искључиво о ПАРТИЗАНУ.
2. У теми ФК Црвена звезда се дискутује искључиво о ЗВЕЗДИ.
3. У теми ФК Партизан НЕМА МЕСТА за коментаре о ФК ЦРВЕНА ЗВЕЗДА.
4. У теми ФК Црвена звезда НЕМА МЕСТА за коментаре о ФК ПАРТИЗАН.
Ако неко ко навија за Партизан дође у Звездину тему нека се понаша достојанствено и нормално или ће бити санкционисања, прво упозорење а онда ћу се потрудити свим снагама да исти добије и бан од минимум 3 дана.
Исто важи и за навијаче Звезде у теми за Партизан.
Тако да вас све молим да се понашате нормално, у складу са годинама и да водите нормалне разговоре о фудбалу, кошарци, рукомету и осталим спортовима.
Ово сам сада написао и не пада ми апсолутно више на памет да пишем други пут.
Овај пост прочитајте а онда наставите да постујете искључиво о теми односно о ФКЦЗ или ФКП и немојте се надовезивати на овај пост који сам написао пошто ће сваки пост бити обрисан.
А то је следеће :
1. У теми ФК Партизан се дискутује искључиво о ПАРТИЗАНУ.
2. У теми ФК Црвена звезда се дискутује искључиво о ЗВЕЗДИ.
3. У теми ФК Партизан НЕМА МЕСТА за коментаре о ФК ЦРВЕНА ЗВЕЗДА.
4. У теми ФК Црвена звезда НЕМА МЕСТА за коментаре о ФК ПАРТИЗАН.
Ако неко ко навија за Партизан дође у Звездину тему нека се понаша достојанствено и нормално или ће бити санкционисања, прво упозорење а онда ћу се потрудити свим снагама да исти добије и бан од минимум 3 дана.
Исто важи и за навијаче Звезде у теми за Партизан.
Тако да вас све молим да се понашате нормално, у складу са годинама и да водите нормалне разговоре о фудбалу, кошарци, рукомету и осталим спортовима.
Ово сам сада написао и не пада ми апсолутно више на памет да пишем други пут.
Овај пост прочитајте а онда наставите да постујете искључиво о теми односно о ФКЦЗ или ФКП и немојте се надовезивати на овај пост који сам написао пошто ће сваки пост бити обрисан.
-
srbinho