Premier League Fantasy 2012/13

Корисников грб
Androsito
World Class Manager
Поруке: 3025
Придружен: 11 Јун 2011, 20:06
Место: Krusevac
Status: Није на вези

Порука од Androsito »

Ja blagi očaj, zaboravio da potvrdim izmene pa mi ostali senegalci iz Njukasla u rezervama i to na 2 i 3 mestu. Hose Enrike nije igrao tako da upada Rise sa 9 boda, a jedina dobra strana mog tima je Bane Ivanović... Sve u svemu 36 i kad upadne Rise biće 45, nije loše za početak...
Корисников грб
Игор
Manager
Поруке: 2163
Придружен: 28 Јун 2012, 02:19
Место: Панчево
Контакт:

Порука од Игор »

32 поена само за сада. Имам сутра Евру и Ван Персија који ми је капитен. Ваљда ће зунути на старту једно 2 комада и асистенцију. Јаја Туре ми донео највише 7. Тери и Дефо по 6, Лукаку 5, остали смешни. :cheers:
“A man will, like, steal your car or burn your house down or beat the shit out of you, but a woman will ruin your fuckin’ life. Do you see the difference? Like, a man will cut your arm off and throw it in a river, but he’ll leave you as a human being intact. He won’t fuck with who you are. Women are nonviolent, but they will shit inside of your heart.” ― Louis C.K.
Корисников грб
zele
SFM Hall Of Fame
Поруке: 14189
Придружен: 05 Нов 2011, 22:57
Место: Лазарево

Порука од zele »

Da nisi rekao da ti je Yaya doneo 7 poena ja sad ne bih proveravao moje poene, meni je on kapiten i pisalo mi je danas 10p, a sad pogledam 14. Ekstra. Skor 52, moglo je i bolje, Najtlija necu prezaliti 11p, a na klupi mi, starter mi VdV sa 1 poenom, Demel 6p, a starter mi Showcros sa 1p. :slap: Jebiga takticke greske. Za prosutim mlekom ne vredi plakati. Imam jos Terija i Hazarda da odigraju. Kontam da bih mogao do 65 uz malo srece.
Milo Lompar: "Taj argument ima više slojeva, od kojih je njegov najdublji sloj da je izuzetno glup."

Bajka o Barnetu
Корисников грб
Androsito
World Class Manager

Порука од Androsito »

Oni koji imaju igrače Čelsija za ovo kolo mogu da zarade više poena jer je iz nekog meni nepoznatog razloga utakmica Čelsi Reading uračunata u prvo kolo.
Корисников грб
SGrobar
Youth Team Coach
Поруке: 181
Придружен: 22 Јан 2011, 18:03
Место: Morovic

Порука од SGrobar »

Da, ali sve ce doci na svoje posle... Ja sam skupio 51 poen za vikend i cekam jos sredu da vidim koliko ce biti za ovaj Gameweek, nadam se oko 60-65... Jeste skontali onog Srbendu sto ima 99 poena? :ole:
:partizan: Срце, руке, глас! :partizan:
Корисников грб
zele
SFM Hall Of Fame

Порука од zele »

:yesko: Neki lav. Nego jeste skontali lika koji je prvi, stavio baneta da mu bude kapiten, doneo mu 30p, imao jos u ekipi Petrica i Michua, ubo lik svaka mu cast.
Milo Lompar: "Taj argument ima više slojeva, od kojih je njegov najdublji sloj da je izuzetno glup."

Bajka o Barnetu
Корисников грб
TSG
World Class Manager
Поруке: 4557
Придружен: 11 Нов 2010, 18:47
Место: Banja Luka

Порука од TSG »

Tek je počelo, doće vreme kad će mu ti igrači donijeti po 1, možda čak i minus.
Корисников грб
xavi
World Class Manager
Поруке: 4004
Придружен: 11 Авг 2011, 09:07
Место: Zajecar

Порука од xavi »

jbg neverujem da sam zakasnio neki minut sa ekipom ali svejedno osvajam to sto imam kolo manje nista ne znaci....

a to sto je covek imao savrseno kolo sigurno nece biti stalno tako vec ce sigurno nekad imati i najmanje poena cudna je ovo stvar... :cheers:
Корисников грб
zele
SFM Hall Of Fame

Порука од zele »

E ovako, kao sto je vec neko napisao ko ima igrace celzija ima mogucnost dodatnih poena. Zasto je ta utakmica u ovom kolu? Celzi igra supercup evrope i nece igrati trece kolo premijer lige. :zelenko:

Edit: Kako me ujebao ovaj Hazard, da je dao gol dobio bih dva poena vise(3 za asist, a 5 se dobija za gol) i plus bi bio igrac mece sto je jos nova 3 boda. Zajebao me lik za cirka 5 bodova. :censored: :angry:
Последње учитавање од zele дана 23 Авг 2012, 07:29, учитано 2 пута укупно.

Bajka o Barnetu
Корисников грб
Androsito
World Class Manager

Порука од Androsito »

Ja završih kolo sa 58 poena... moglo je to i bolje...
Корисников грб
zele
SFM Hall Of Fame

Порука од zele »

Da osvezimo temu, sutra krece novo kolo. Teri nece igrati, stavio sam demela umesto njega, nadam se da labudovi nece odigrati kao proslo kolo. Iskoristio sam free transfer otpustio VdV i doveo Kazorlu. Promenio sam i kapitena. Nego jel imam i sledece nedelje pravo na free transfer?

Bajka o Barnetu
Корисников грб
TSG
World Class Manager

Порука од TSG »

Svako kolo imaš 1 free transfer, a i možeš i više transfera samo plaćaš 4 boda za svaki transfer(to valjda znaš). Imaš i 2 wild card, jednu kad hoćeš iskoristiti a drugu u periodu od 21 do 24 kola.
Корисников грб
Vladar
SFM Hall Of Fame
Поруке: 5943
Придружен: 30 Јун 2011, 18:27
Место: Arandjelovac
Has thanked: 2 times

Порука од Vladar »

Upravo napakovah sebi -20 za transfere. Mnogo los tim sam sastavio, nisam razmisljao kad sam ih pakovao, tako sam imao u timu Modrica, Valenciu, Hernandeza, Koscielnog koji je bio povredjen, i jos par promasaja. Rekonstrukcija bila neophodna, racunam da ce se anulirati minus vec u sledecem kolu sa nekim enormnim rezultatom.
Корисников грб
TSG
World Class Manager

Порука од TSG »

Mogao si iskoristiti wild card, tako ne bih gubio bodove.
Корисников грб
Androsito
World Class Manager

Порука од Androsito »

Ja sam napravio sitan transfer, otkačio Delapa, doveo Kačaniklića ili kako se već zove. Malo izmenio postavu ali je problem što mi pola ekipe igra međusobno...
Корисников грб
zele
SFM Hall Of Fame

Порука од zele »

Pu, tri igraca 5 bodova, Djibra promasio penal, a ova druga dvojica Demel i Nolan doziveli katastrofu u Velsu. :slap: Ostali mi ovi glavni igraci koji igraju izmedju sebe, chelsea- NU, Lpool-City i Stoke- Arsenal. Najebao sam. ovo kolo ima da bude totalni promasaj.

Bajka o Barnetu
Корисников грб
SGrobar
Youth Team Coach
Поруке: 181
Придружен: 22 Јан 2011, 18:03
Место: Morovic

Порука од SGrobar »

Samo 20 budjavih poena, ostalo jos 5 igraca, 4 igraju sad za pola sata(mozda i 3 posto je Terry povredjen), a Dzeko sutra, ako udje uopste. Katastrofa ce biti ovo kolo, 40 poena max ako me dobro ukenja.
Последње учитавање од SGrobar дана 25 Авг 2012, 18:07, учитано 1 пут укупно.
:partizan: Срце, руке, глас! :partizan:
Корисников грб
TSG
World Class Manager

Порука од TSG »

27 bodova za sad, Odemwingie nije bio ni u protokolu tako da mi prvi sa klupe ulazi a to je Hangeland sa 0 bodova(žuti, primio 3 gola to je -2 i 90min +2), Vidic -1 i Nolan 1 to su igrači koji su me sjebali a Kagawa(7),Vorm(7),Dyer(6) mi čupaju kolo. Još 3 igrača mi ostala, A.Cole, Tores(kapiten) i Vermalen.
Корисников грб
zele
SFM Hall Of Fame

Порука од zele »

Hazard izdominirao danas, spasio mi ekipu, stavio sam ga kao kapitena posle sjajnog prvog kola i doneo mi lik 22p kontam jos da ce dobiti bonus 3p sa tim sto je kap. to mu dodje 6 i ukupno 28 od njega. Dosta za jedno kolo. Ostali katastrofa. Jos imam Harta, Kompanija, Yayu Turea, Kazorlu i Soukrosa i Krauca. Nadam se da ce City da razmontira Lpool, a ovi sta urade. Mislim da za sledece kolo pada reorganizacija odbrane sa eventualnom promenom jednog napadaca. Videcemo.

Bajka o Barnetu
Корисников грб
-MiX-
Manager
Поруке: 1380
Придружен: 21 Нов 2010, 23:05
Место: Leskovac

Порука од -MiX- »

Ovo kolo po mene katastrofalno, morao sam da napravim rekonstrukciju tima. Najjaci sam na sredini: Kagava, Kleverli, Silva, Hazard i Alen. Runi se povredio na 4 nedelje, menjajte ga ako ga imate u timu.
“I can accept failure, everyone fails at something. But I can't accept not trying.”
― Michael Jordan
Слика
Пошаљи Одговор

Повратак на “Igre”