FK Crvena zvezda [2013/14]

Ko je najbolji igrač Zvezde?

Boban Bajković
1
4%
Boban Bajković
1
4%
Boban Bajković
1
4%
Darko Lazović
3
12%
Dragan Mrđa
6
23%
Miloš Ninković
2
8%
Nejc Pečnik
10
38%
Nikola Mijailović
0
Нема гласова
Nenad Milijaš
0
Нема гласова
Neko drugi
2
8%

Укупно гласова: 26

Корисников грб
Ivan 96
Assistant Manager
Поруке: 757
Придружен: 27 Окт 2010, 08:44
Место: Begaljica
Status: Није на вези

Порука од Ivan 96 »

Ajmo cigani po pobedu !! :fanman:
Корисников грб
Игор
Manager
Поруке: 2163
Придружен: 28 Јун 2012, 02:19
Место: Панчево
Контакт:

Порука од Игор »

Диабите, Саивет и Плашић на клупи. :wtf:
“A man will, like, steal your car or burn your house down or beat the shit out of you, but a woman will ruin your fuckin’ life. Do you see the difference? Like, a man will cut your arm off and throw it in a river, but he’ll leave you as a human being intact. He won’t fuck with who you are. Women are nonviolent, but they will shit inside of your heart.” ― Louis C.K.
Корисников грб
zele
SFM Hall Of Fame
Поруке: 14189
Придружен: 05 Нов 2011, 22:57
Место: Лазарево

Порука од zele »

Moze li neko da stavi formaciju zvezde, slusam radio prenos koji rade neki debili i pricaju kako lazovic igra spica. :slap:

Edit: Jel smo tako dobri ili me ovi komentatori loze? Cujem imamo neke sanse.
Последње учитавање од zele дана 23 Авг 2012, 21:38, учитано 1 пут укупно.
Milo Lompar: "Taj argument ima više slojeva, od kojih je njegov najdublji sloj da je izuzetno glup."

Bajka o Barnetu
Корисников грб
Игор
Manager
Контакт:

Порука од Игор »

Одлично полувреме!
По једна шанса и за њих и за нас, Карасо је показао колико је премоћан голман шта је извукао.
Свака им част на залагању, види се Салетова поставка игре, лопта иде мање назад, висок пресинг. Идемо...
“A man will, like, steal your car or burn your house down or beat the shit out of you, but a woman will ruin your fuckin’ life. Do you see the difference? Like, a man will cut your arm off and throw it in a river, but he’ll leave you as a human being intact. He won’t fuck with who you are. Women are nonviolent, but they will shit inside of your heart.” ― Louis C.K.
Корисников грб
Keyser Söze
World Class Manager
Поруке: 3053
Придружен: 29 Апр 2011, 18:46
Место: Bogatic

Порука од Keyser Söze »

Nije losa zvezda borbeni su ... ali ovi strucni komentatori na prvoj su bruka,oni imaju veze sa fudbalom koliko moja baba Bula sa robotikom ... samo nesto mrmljaju ...
Корисников грб
Velja93
Manager
Поруке: 2692
Придружен: 08 Нов 2010, 14:30
Место: Beograd
Been thanked: 2 times

Порука од Velja93 »

zele sto ne gledas utakmicu nego slusas radio prenos?
Um caruje, snaga dobro dodje.
Корисников грб
zele
SFM Hall Of Fame

Порука од zele »

Zato sto nemam tv u stanu, a imam telenor internet gde mi je brzina oko 1mb/s, a nisam otisao u kladionu, ne mogu ni tamo da provedem ceo dan. Jebiga. Nije bas lose ovako, oni komentatori su kreteni, imaju terminologiju iz 60-tih godina, bekovski prostor, polutka i sl, ale me zato loze me ko magarca, sve skacem po stanu. :xD: :xD: :xD:
Milo Lompar: "Taj argument ima više slojeva, od kojih je njegov najdublji sloj da je izuzetno glup."

Bajka o Barnetu
Корисников грб
Velja93
Manager
Поруке: 2692
Придружен: 08 Нов 2010, 14:30
Been thanked: 2 times

Порука од Velja93 »

zele пише:Zato sto nemam tv u stanu, a imam telenor internet gde mi je brzina oko 1mb/s, a nisam otisao u kladionu, ne mogu ni tamo da provedem ceo dan. Jebiga. Nije bas lose ovako, oni komentatori su kreteni, imaju terminologiju iz 60-tih godina, bekovski prostor, polutka i sl, ale me zato loze me ko magarca, sve skacem po stanu. :xD: :xD: :xD:
jbg..al ako je tebi zanimljivo sto da ne..samo uzivaj.. :fanman:
Um caruje, snaga dobro dodje.
FTD
Manager
Поруке: 2182
Придружен: 28 Апр 2011, 15:48
Место: Srbija

Порука од FTD »

Sale Jankovic!
Корисников грб
Игор
Manager
Контакт:

Порука од Игор »

Ако овако играмо сваку на крају првенства +15 минимум!
Како су се борили, трчали, ма шта трчали, летели бре! Тако се бори и тако се игра фудбал па и против најреспектабилнијих клубова у Европи. Ја сам после ове утакмице поносан на ове момке а толико пута су ме доводоили до самог лудила њихових играма. Ово је показатељ да могу само кад хоће.
Сале Јанковић је тренерчина, леп деби. А сад, гази у првенству па на реванш!
САМО СЕ БОРИТЕ ЗА ТЕ БОЈЕ ДВЕ!
Корисников грб
DS_RS
World Class Manager
Поруке: 5579
Придружен: 20 Јан 2011, 11:34
Место: BL
Контакт:

Порука од DS_RS »

Super odigrali (kako inace znaju), u Asamoi vidi se ima potencijala, stoperi pokidali, samo gol nedostajao, nije ovaj Bordo uopste losiji od Rena kako kazu nego smo mi bolji nego prosle godine :zelenko:
srbinho

Порука од srbinho »

SVAKA CAST igracima Zvezde na pristupu !! Odavno kod nasih klubova, igraca nisam video onoliku agresivnost, trcanje, borbenost, hrabrost, bezobrazluk...extremno zestoko su ulazili u svaki duel....zadnji put sam to video kad je Partizan igrao sa Njukaslom onaj revans mec i posle toga ni jednom....ovo je prava pouka i za igrace Zvezde i za igrace svih nasih klubova kako treba da se udje u mech....sumnjam da ce Zvezda izdrzati u francuskoj ali ako uspe da ponovi ovakav pristup i zalaganje onda nije nemoguce uopste....
salel
SFM Hall Of Fame
Поруке: 10649
Придружен: 15 Нов 2010, 16:00
Место: Subotica

Порука од salel »

a sada jos borbenije u Francuskoj !
FTD
Manager
Поруке: 2182
Придружен: 28 Апр 2011, 15:48
Место: Srbija

Порука од FTD »

U Francuskoj ce biti 2x teze, da se ne zanosimo previse ovim remijem.
Ali sve je moguce sa ovakvim pristupom i zalaganjem. :D
Stefan
Manager
Поруке: 1988
Придружен: 25 Окт 2010, 17:08

Порука од Stefan »

Svaka cast na igri,pozrtvovanju ja sam zadovoljan.Asamoa ima potencijala,samo Miric :slap:
Корисников грб
Joca
World Class Manager
Поруке: 4764
Придружен: 27 Окт 2010, 21:00
Место: Novi Beograd

Порука од Joca »

E to je Zvezda !
Корисников грб
DS_RS
World Class Manager
Поруке: 5579
Придружен: 20 Јан 2011, 11:34
Место: BL
Контакт:

Порука од DS_RS »

Stefan пише:samo Miric
Kako ne podnosim to covjeka :slap:
Корисников грб
zele
SFM Hall Of Fame

Порука од zele »

Moram da nadjem negde da pogledam snimak, ovako sam samo odslusao prenos. Ja rekoh samo neka borbenost bude na nivou i bicu zadovoljan. Odlicno. Rezultata isto tako. Ostaje zal mozda sto ovaj Babalj nije spreman, ali eto. Valjda ce ovaj Jovanovic preziveti udarac Bajkovoza. Takticki samo dobro odigrali, disciplinovano i ja sam prezadovoljan. Svaka cast Saletu Jankovic. Imam samo neki osecaj da su se francuzi namerno povukli, jer nisu znali sta da ocekuju od Saleta. Oni su se spremali za Robijevu zvezdu, tako da im je sve ovo bilo novo i nepoznato. Ako ponove istu borbenost i zelju i zalaganje u Francuskoj, ja cu biti zadovoljan. Samo da ne polete previse, znaci, skromno, hrabro i borbeno. :zvezda:

Bajka o Barnetu
Корисников грб
Игор
Manager
Контакт:

Порука од Игор »

У реваншу само храбро, пожртвовано па да пробамо нешто преко Касалице који добија право наступа у Франуцској односно бришу му се картони које је одрадио вечерас.
kiba
World Class Manager
Поруке: 3915
Придружен: 29 Мар 2012, 18:00
Место: Pirot

Порука од kiba »

samo mogu da kazem OVO JE ZVEZDA!

milunovic se sjajno borio....miric je igrao lose kao i uvek....ne znam sta je s njim.....a asamoa :slap: :argh: jedino sto je brz....loptu ne zna da primi
Закључано

Повратак на “Arhiva sporta”