Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Ovo lagano moz' da se sljepa i tamo, kakav Trumze, Tromze ili kako god. Ovi veze nemaju. Jedino sto imaju visoke igrace (tako i primismo gol). Mogao bi neko ovim norvezanima sto rade za FM da skrene malo paznju da ne siluju igrace na sledecem FMu, ovaj Kara je drvo obicno (osim fizikalije i pozrtvovanja decko nista ne zna) .. Medo je lagano doktor za njega.
Последње учитавање од Lucifer дана 23 Авг 2012, 19:23, учитано 1 пут укупно.
Primetio sam i ja da svi nesto budze svoje igrace na fm-u, hvale ih nevudjeno. Bas sam pre neki dan gledao ekipu tromza na fm-u, brate sa onim igracima lagano prodjes u nokaut fazu lige evrope.
Milo Lompar: "Taj argument ima više slojeva, od kojih je njegov najdublji sloj da je izuzetno glup."
Ovaj Kara je VOL neopevani sem hedinga i jampinga nema nista! Kakav prosek! A u FM-u je ZMAJCINA! Batali me i posle ce mi neko kaze da ga dovedemo! Ovaj Yettger Andersen covek se ne sastavi sa loptom!Ovaj Prijovic jedini zna fudbal ima stofa!
Vermeze ubaci Ilica umesto Nece vidis da je hendikepiran!
▓█ P █ A █ R █ T █ I █ Z █ A █ N █▓▒
Nikad ne prestaj, podigni glavu kao nekad, kreni hrabro sad za crno-belu slavu!
E covek nas kosta djavo i po, tako omasio ono protiv AELa, evo ga sad opet ..
Technique is not being able to juggle a ball 1000 times. Anyone can do that by practicing. Then go and work in the circus. Technique is passing the ball with one touch, with the right speed, at the right time, to the correct foot of your team mate.
Komentator blago katastrofalan.Umesto Scepovica vice Markovic,umesto Tomica Mitrovic,i tako jos mnogo puta.Ivanov presao centar on vice otvoren mu prostor do 16m.Kakva nama ekipa napravi 3 100% sanse,pa ovo treba lagano da se napuni i u gostima...
Pa gde mi da igramo Evropu kad fizicki spremniji od nas i amateri, dobro ovi su negde u sredini prvenstva. Al mi delujemo tako umorno, kao da svakom igracu vezan po jedan teg na nozi od 10kg ..
Kazem ja Laza je zreo za Teleoptik ...
Technique is not being able to juggle a ball 1000 times. Anyone can do that by practicing. Then go and work in the circus. Technique is passing the ball with one touch, with the right speed, at the right time, to the correct foot of your team mate.
ma sa ovim rezultatom partizan ce lagano da eliminise tromso ovde u beogradu..kada dodju na nasih plus 40 stepeni ima da se poguse ovde i partizan ce da im da 3 komada..a i partizan je tehnicki mnogo bolja ekipa nego su oni dominantniji fizicki i to ih izvlaci..
Ma sve je pitanje, dobro je sto smo dali ova dva gola, s' obzirom da nama treba 100 sansi da damo gol. Nije los rezultat, ali opet ista prica moramo da jurimo, a to nam je problem vec duze vreme ..
4 шансе Партизана, 2 гола и две омашене прилике 1 на 1, Шћеповића и Марковића.
Готово да сам сигуран да Партизан прима гол у Београду, са оваквом игром једноставно је неминовно да приме гол. Питање је дал ће проћи, све у свему очекује нас занимљив реванш.
Тромзо створио баш доста шанси али Иванов је најзаслужнији што није 5:2, одлично је одиграо.
Иначе двојка код Тромза, онај црнац што игра ДМЦ-а је препаклен играч. Колико човек трчи, колико је сналажљив, брз, има добру лопту. Свака му част на партији.
“A man will, like, steal your car or burn your house down or beat the shit out of you, but a woman will ruin your fuckin’ life. Do you see the difference? Like, a man will cut your arm off and throw it in a river, but he’ll leave you as a human being intact. He won’t fuck with who you are. Women are nonviolent, but they will shit inside of your heart.” ― Louis C.K.
Bez 3 gola u njihovoj mrezi necu ni da razgovaram.Stvarno ne znam na kojim su oni drogama bili kada su davali onakve izjave???Ili nemaju pojma ili se nisu trudili kao ni ove nase balerine.Sem Ilica,Aksentijevica i Mitrovica koji posle promiljenih golova zele da pozure,ostatak ekipe onako se izgubljeno gleda.