KK Partizan [2013/14]

Корисников грб
Alexandar_81
World Class Manager
Поруке: 5167
Придружен: 24 Окт 2010, 15:53
Место: Leskovac
Klub koji vodite: FK Partizan
Formacija: 4-2-3-1 Wide
Has thanked: 25 times
Been thanked: 7 times
Контакт:
Status: Није на вези

Порука од Alexandar_81 »

Pa i onako ne izvlacite glavu iz nase ekipe! Samo gledate kako da nam uzmete nekoga! Uzmite bar cakarevica da vam budemo zahvalni! 100 puta pomenuta laz postaje istina :xD:
▓█ P █ A █ R █ T █ I █ Z █ A █ N █▓▒

Nikad ne prestaj, podigni glavu kao nekad, kreni hrabro sad za crno-belu slavu!
Sloba
Global Moderator
Поруке: 11325
Придружен: 26 Окт 2010, 02:43
Место: Београд
Has thanked: 215 times
Been thanked: 58 times

Порука од Sloba »

Opušteno bre. Osvajamo triplu krunu ove sezone i napadamo evroligu. PARTIZAN je siguran prvak, ostali... ček, koji ostali? :)
Корисников грб
fanst[E]
Manager
Поруке: 1365
Придружен: 08 Нов 2010, 15:59
Место: svud' po malo

Порука од fanst[E] »

Izgleda da ce samo meni biti krivo sto nas Cakarevic napusta(ako nas uopste napusti).Nekako sam zeleo da vise on pokaze nego Milosavljevic.Bilo mi je drago kada je odigrao dobro u kupu,ali posle toga opet je imao pad u formi.Nema nista od ovih pojacanja,jer do sad o nijednom pojacanju se nije pisalo dok nije potpisao zvanicno ugovor.
Корисников грб
Alexandar_81
World Class Manager
Контакт:

Порука од Alexandar_81 »

Ako dodje bek suter kako se sad suska! Sigurno Dule nece da izbaci Miljenovica ili Bogdanovica iz 12! Oni imaju mesta za napredak! Realno je da ispadne Cakar jer imamo Bertransa, Lucica pa cak i Milosavljevic moze na poziciju 3! Ako dodje Suter i on moze ne 3! Realno Partizan nikada ne moze da izrotira toliko trojki jer se koncept Duleta Vujosevica zasniva na poziciji PF a ne SF prema tome! Cakarevic je bukvalno vec otpisan, e sad na ciganskim forumima se pise da dolazi neko osim ovog starca sto ima 32 godine! Sto kaze igror da se informisem! Prodaju naseg reprezentativca a dovedu polovnjaka iz slovenije KONCEPT JEBI SE U DUPE SVOJE! KLASIKA i opet ce biti TOLE JE KRIV!

Корисников грб
Игор
Manager
Поруке: 2163
Придружен: 28 Јун 2012, 02:19
Место: Панчево
Контакт:

Порука од Игор »

Илиевски је Македонац. :slap:
“A man will, like, steal your car or burn your house down or beat the shit out of you, but a woman will ruin your fuckin’ life. Do you see the difference? Like, a man will cut your arm off and throw it in a river, but he’ll leave you as a human being intact. He won’t fuck with who you are. Women are nonviolent, but they will shit inside of your heart.” ― Louis C.K.
Корисников грб
westlife92
World Class Manager
Поруке: 3952
Придружен: 26 Мај 2011, 17:59
Место: Nis

Порука од westlife92 »

Jeste Ilievski Makedonac, ali mozda je Aleks mislio na Jaku :zelenko:
Корисников грб
Alexandar_81
World Class Manager
Контакт:

Порука од Alexandar_81 »

Dobro pomesao sam zato sto sam nesto potikan! Ti bre Igore samo sitnicaris :) Isto je meni Slovenac i Makedonac! Jeste pomesao sam Jaku i Vladu! I za godine ne samo za drzavljanstva :) IZVINI MOLIM TE :ole:

Корисников грб
Alexandar_81
World Class Manager
Контакт:

Порука од Alexandar_81 »

Код: Изаберите све

http://www.mozzartsport.com/vesti/covic-ako-budu-hteli-da-muljaju-sa-sudijama-hvatamo-za-vrat
Vec je pocelo da se preti sudijama a jos 2 meseca do pocetka lige! Pa bre ovo je banana drzava! Pa bre Covicu ako hoces titulu pa odvedi svoj FMP u turkmenistan i osvoji je!
Posto hoces RAT bogami ces ga i dobiti! I TI i onaj lepa usta VUCIC!

Dule Vujosevic sha la la, Dule Vujosevic sha la la la, :winner:

Корисников грб
markohn22
World Class Manager
Поруке: 7580
Придружен: 30 Окт 2010, 12:09
Место: Herceg Novi-Beograd
Контакт:

Порука од markohn22 »

NBA PARTIZAN: Lester Hadson je toliko čekani kec iz rukava

Dvadesetosmogodišnji NBA plej/bek koji je prošle godine igrao u Klivlendu trebalo bi da bude lider novog tima Duška Vujoševića.
Partizan je na dobrom putu da dovede bombu prelaznog roka, toliko dugo najavljivanu!

Telegraf iz pouzdanih izvora saznaje da bi crno beli dres u narednih nekoliko dana treba da obuče iskusni američki koledž i NBA igrač, Lester Hadson.

Hadson ima 28 godina, visok je 190 centimetara, ima 86 kilograma i igra na pozicijama beka i plejmejkera.

Sjajno se pokazao u koledž ligi, pa je 2009. godine na draftu bio uzet od strane Boston Seltiksa. Nakon toga je nekoliko puta igrao u razvojnoj ligi Amerike gde se fantastično pokazao. U nekoliko navrata se vraćao u NBA klubove kao što su Vašington, Memfis i Klivlend.

On je inače i jedini američki igrač koji je (NCAA) koledž ligi postigao četvorostruki dabl učinak (25 poena, 12 skokova, 10 asistencija i 10 ukradenih lopti).

Prošle sezone je nakon povrede Irvinga, došao na kraju sezone u Klivlend i beležio fantastične rezultate od 13 poena po meču. Igrao je i dve sezone u Kini za ekipe Guangdong i Kvingdao.

[youtube]http://www.youtube.com/watch?feature=pl ... aIbfdD_j1E#![/youtube]

nije neki pouzdan izvor, ali ako do ovoga stvarno dodje, sa njim i Gordonom ima da gazimo sve redom... nek pokaze pola od onoga sto je njegov imenjak uradio za nas i bice odlicno :)

ps. covjek trpa trojke ko lud :fanman:
Последње учитавање од markohn22 дана 22 Авг 2012, 01:11, учитано 2 пута укупно.
И душа и тело, све је црно бело...
Корисников грб
Игор
Manager
Контакт:

Порука од Игор »

Одличан играч :cheers:
“A man will, like, steal your car or burn your house down or beat the shit out of you, but a woman will ruin your fuckin’ life. Do you see the difference? Like, a man will cut your arm off and throw it in a river, but he’ll leave you as a human being intact. He won’t fuck with who you are. Women are nonviolent, but they will shit inside of your heart.” ― Louis C.K.
Корисников грб
markohn22
World Class Manager
Контакт:

Порука од markohn22 »

znate sta mi se svidja, izgleda smo konacno shvatili da nismo fudbalska nacija i okrenuli se nasim slavnim sportovima, u basketu cemo izgleda biti najjaci dvojac u regionu, a u vaterpolu kako najavljuju kod nas stizu filipovic, udovicic i mozda zlokovic, onda cemo definitivno biti 2 najjace ekipe u evropi :cheers:
Корисников грб
fanst[E]
Manager

Порука од fanst[E] »

Meni je nestvarno da Partizan uspe da dovede igraca koji je prosecno prosle godine imao 11 poena.Plata mu je negde oko 400k.Todoric je najavljivao transfere u ovoj sedmici i nadam se da je ovo jedan od njih.

@marko po procentu ne bih bas rekao da je neki suter...Ali kako kazu,statistika je kao bikini xD
Корисников грб
markohn22
World Class Manager
Контакт:

Порука од markohn22 »

pogledaj bre video ovaj, dao je na tom mecu 6-7 trojki i to sa svih mogucih pozicija, a na 0:03 iz samog coska za produzetke... ne moze to niko bez mirne ruke :)
Lucifer
Assistant Manager
Поруке: 878
Придружен: 21 Феб 2011, 23:07
Место: Kruševac
Formacija: 4-1-2-3
Has thanked: 6 times
Been thanked: 2 times

Порука од Lucifer »

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=utlSvWAGMIg[/youtube]

I ona trica na 0.3, definitivno decko ima muda da preuzme stvar u svoje ruke kad treba :D
Technique is not being able to juggle a ball 1000 times. Anyone can do that by practicing. Then go and work in the circus. Technique is passing the ball with one touch, with the right speed, at the right time, to the correct foot of your team mate.
Корисников грб
fanst[E]
Manager

Порука од fanst[E] »

Posto sad vidim da su na avangardi prvo pustili buvu,pa telegraf objavio,a onda sportske prenele,previse sam sumnjicav da ce se ovo ostvariti...
Корисников грб
zele
SFM Hall Of Fame
Поруке: 14189
Придружен: 05 Нов 2011, 22:57
Место: Лазарево

Порука од zele »

Ovaj je neki madafaker i to zajeban, Svaka cast grobarima ako uspete da ga ugrabite. Joj, ima da haramo gumi ligom.

Ps. Kod haranja sam mislio na srpske klubove, ipak sam ja zvezdas. :zelenko:
Milo Lompar: "Taj argument ima više slojeva, od kojih je njegov najdublji sloj da je izuzetno glup."

Bajka o Barnetu
Корисников грб
markohn22
World Class Manager
Контакт:

Порука од markohn22 »

Todoric demantovao za Hadsona... steta, mada ko zna :)
Корисников грб
Игор
Manager
Контакт:

Порука од Игор »

Чим је он демантовао значи да долази за дан-два. :zelenko:
Корисников грб
laza95
Manager
Поруке: 1875
Придружен: 11 Јул 2011, 10:55
Место: Kladovo

Порука од laza95 »

markohn22 пише:ko zna :)
ja znam :cheers:
Корисников грб
Gagi