KK Partizan [2013/14]
- Alexandar_81
- World Class Manager
- Поруке: 5167
- Придружен: 24 Окт 2010, 15:53
- Место: Leskovac
- Klub koji vodite: FK Partizan
- Formacija: 4-2-3-1 Wide
- Has thanked: 25 times
- Been thanked: 7 times
- Контакт:
- Status: Није на вези
- fanst[E]
- Manager
- Поруке: 1365
- Придружен: 08 Нов 2010, 15:59
- Место: svud' po malo
Izgleda da ce samo meni biti krivo sto nas Cakarevic napusta(ako nas uopste napusti).Nekako sam zeleo da vise on pokaze nego Milosavljevic.Bilo mi je drago kada je odigrao dobro u kupu,ali posle toga opet je imao pad u formi.Nema nista od ovih pojacanja,jer do sad o nijednom pojacanju se nije pisalo dok nije potpisao zvanicno ugovor.
- Alexandar_81
- World Class Manager
- Контакт:
Ako dodje bek suter kako se sad suska! Sigurno Dule nece da izbaci Miljenovica ili Bogdanovica iz 12! Oni imaju mesta za napredak! Realno je da ispadne Cakar jer imamo Bertransa, Lucica pa cak i Milosavljevic moze na poziciju 3! Ako dodje Suter i on moze ne 3! Realno Partizan nikada ne moze da izrotira toliko trojki jer se koncept Duleta Vujosevica zasniva na poziciji PF a ne SF prema tome! Cakarevic je bukvalno vec otpisan, e sad na ciganskim forumima se pise da dolazi neko osim ovog starca sto ima 32 godine! Sto kaze igror da se informisem! Prodaju naseg reprezentativca a dovedu polovnjaka iz slovenije KONCEPT JEBI SE U DUPE SVOJE! KLASIKA i opet ce biti TOLE JE KRIV!
▓█ P █ A █ R █ T █ I █ Z █ A █ N █▓▒
Nikad ne prestaj, podigni glavu kao nekad, kreni hrabro sad za crno-belu slavu!
- Игор
- Manager
- Поруке: 2163
- Придружен: 28 Јун 2012, 02:19
- Место: Панчево
- Контакт:
Илиевски је Македонац. 
“A man will, like, steal your car or burn your house down or beat the shit out of you, but a woman will ruin your fuckin’ life. Do you see the difference? Like, a man will cut your arm off and throw it in a river, but he’ll leave you as a human being intact. He won’t fuck with who you are. Women are nonviolent, but they will shit inside of your heart.” ― Louis C.K.
- westlife92
- World Class Manager
- Поруке: 3952
- Придружен: 26 Мај 2011, 17:59
- Место: Nis
- Alexandar_81
- World Class Manager
- Контакт:
Dobro pomesao sam zato sto sam nesto potikan! Ti bre Igore samo sitnicaris
Isto je meni Slovenac i Makedonac! Jeste pomesao sam Jaku i Vladu! I za godine ne samo za drzavljanstva
IZVINI MOLIM TE 
- Alexandar_81
- World Class Manager
- Контакт:
Код: Изаберите све
http://www.mozzartsport.com/vesti/covic-ako-budu-hteli-da-muljaju-sa-sudijama-hvatamo-za-vratPosto hoces RAT bogami ces ga i dobiti! I TI i onaj lepa usta VUCIC!
Dule Vujosevic sha la la, Dule Vujosevic sha la la la,
- markohn22
- World Class Manager
- Поруке: 7580
- Придружен: 30 Окт 2010, 12:09
- Место: Herceg Novi-Beograd
- Контакт:
NBA PARTIZAN: Lester Hadson je toliko čekani kec iz rukava
Dvadesetosmogodišnji NBA plej/bek koji je prošle godine igrao u Klivlendu trebalo bi da bude lider novog tima Duška Vujoševića.
Partizan je na dobrom putu da dovede bombu prelaznog roka, toliko dugo najavljivanu!
Telegraf iz pouzdanih izvora saznaje da bi crno beli dres u narednih nekoliko dana treba da obuče iskusni američki koledž i NBA igrač, Lester Hadson.
Hadson ima 28 godina, visok je 190 centimetara, ima 86 kilograma i igra na pozicijama beka i plejmejkera.
Sjajno se pokazao u koledž ligi, pa je 2009. godine na draftu bio uzet od strane Boston Seltiksa. Nakon toga je nekoliko puta igrao u razvojnoj ligi Amerike gde se fantastično pokazao. U nekoliko navrata se vraćao u NBA klubove kao što su Vašington, Memfis i Klivlend.
On je inače i jedini američki igrač koji je (NCAA) koledž ligi postigao četvorostruki dabl učinak (25 poena, 12 skokova, 10 asistencija i 10 ukradenih lopti).
Prošle sezone je nakon povrede Irvinga, došao na kraju sezone u Klivlend i beležio fantastične rezultate od 13 poena po meču. Igrao je i dve sezone u Kini za ekipe Guangdong i Kvingdao.
[youtube]http://www.youtube.com/watch?feature=pl ... aIbfdD_j1E#![/youtube]
nije neki pouzdan izvor, ali ako do ovoga stvarno dodje, sa njim i Gordonom ima da gazimo sve redom... nek pokaze pola od onoga sto je njegov imenjak uradio za nas i bice odlicno
ps. covjek trpa trojke ko lud
Dvadesetosmogodišnji NBA plej/bek koji je prošle godine igrao u Klivlendu trebalo bi da bude lider novog tima Duška Vujoševića.
Partizan je na dobrom putu da dovede bombu prelaznog roka, toliko dugo najavljivanu!
Telegraf iz pouzdanih izvora saznaje da bi crno beli dres u narednih nekoliko dana treba da obuče iskusni američki koledž i NBA igrač, Lester Hadson.
Hadson ima 28 godina, visok je 190 centimetara, ima 86 kilograma i igra na pozicijama beka i plejmejkera.
Sjajno se pokazao u koledž ligi, pa je 2009. godine na draftu bio uzet od strane Boston Seltiksa. Nakon toga je nekoliko puta igrao u razvojnoj ligi Amerike gde se fantastično pokazao. U nekoliko navrata se vraćao u NBA klubove kao što su Vašington, Memfis i Klivlend.
On je inače i jedini američki igrač koji je (NCAA) koledž ligi postigao četvorostruki dabl učinak (25 poena, 12 skokova, 10 asistencija i 10 ukradenih lopti).
Prošle sezone je nakon povrede Irvinga, došao na kraju sezone u Klivlend i beležio fantastične rezultate od 13 poena po meču. Igrao je i dve sezone u Kini za ekipe Guangdong i Kvingdao.
[youtube]http://www.youtube.com/watch?feature=pl ... aIbfdD_j1E#![/youtube]
nije neki pouzdan izvor, ali ako do ovoga stvarno dodje, sa njim i Gordonom ima da gazimo sve redom... nek pokaze pola od onoga sto je njegov imenjak uradio za nas i bice odlicno
ps. covjek trpa trojke ko lud
Последње учитавање од markohn22 дана 22 Авг 2012, 01:11, учитано 2 пута укупно.
И душа и тело, све је црно бело...
- Игор
- Manager
- Контакт:
Одличан играч 
“A man will, like, steal your car or burn your house down or beat the shit out of you, but a woman will ruin your fuckin’ life. Do you see the difference? Like, a man will cut your arm off and throw it in a river, but he’ll leave you as a human being intact. He won’t fuck with who you are. Women are nonviolent, but they will shit inside of your heart.” ― Louis C.K.
- markohn22
- World Class Manager
- Поруке: 7580
- Придружен: 30 Окт 2010, 12:09
- Место: Herceg Novi-Beograd
- Контакт:
znate sta mi se svidja, izgleda smo konacno shvatili da nismo fudbalska nacija i okrenuli se nasim slavnim sportovima, u basketu cemo izgleda biti najjaci dvojac u regionu, a u vaterpolu kako najavljuju kod nas stizu filipovic, udovicic i mozda zlokovic, onda cemo definitivno biti 2 najjace ekipe u evropi 
И душа и тело, све је црно бело...
- fanst[E]
- Manager
- Поруке: 1365
- Придружен: 08 Нов 2010, 15:59
- Место: svud' po malo
Meni je nestvarno da Partizan uspe da dovede igraca koji je prosecno prosle godine imao 11 poena.Plata mu je negde oko 400k.Todoric je najavljivao transfere u ovoj sedmici i nadam se da je ovo jedan od njih.
@marko po procentu ne bih bas rekao da je neki suter...Ali kako kazu,statistika je kao bikini xD
@marko po procentu ne bih bas rekao da je neki suter...Ali kako kazu,statistika je kao bikini xD
-
Lucifer
- Assistant Manager
- Поруке: 878
- Придружен: 21 Феб 2011, 23:07
- Место: Kruševac
- Formacija: 4-1-2-3
- Has thanked: 6 times
- Been thanked: 2 times
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=utlSvWAGMIg[/youtube]
I ona trica na 0.3, definitivno decko ima muda da preuzme stvar u svoje ruke kad treba
I ona trica na 0.3, definitivno decko ima muda da preuzme stvar u svoje ruke kad treba
Technique is not being able to juggle a ball 1000 times. Anyone can do that by practicing. Then go and work in the circus. Technique is passing the ball with one touch, with the right speed, at the right time, to the correct foot of your team mate.
- zele
- SFM Hall Of Fame
- Поруке: 14189
- Придружен: 05 Нов 2011, 22:57
- Место: Лазарево
Ovaj je neki madafaker i to zajeban, Svaka cast grobarima ako uspete da ga ugrabite. Joj, ima da haramo gumi ligom.
Ps. Kod haranja sam mislio na srpske klubove, ipak sam ja zvezdas.
Ps. Kod haranja sam mislio na srpske klubove, ipak sam ja zvezdas.
Milo Lompar: "Taj argument ima više slojeva, od kojih je njegov najdublji sloj da je izuzetno glup."
Bajka o Barnetu
Bajka o Barnetu
- Игор
- Manager
- Контакт:
Чим је он демантовао значи да долази за дан-два.