FK Crvena zvezda [2013/14]
- zele
- SFM Hall Of Fame
- Поруке: 14189
- Придружен: 05 Нов 2011, 22:57
- Место: Лазарево
- Status: Није на вези
Cinjenica je da u zvezdu vise niko nece, a i onaj ko hoce ide tamo da se okoristi. Tako vec godinama,Toplica, konobar, Lukic . Ne bih da pametujem, ali taj Jankovic je sve sto zna naucio od Muslina. Ovaj ga vodao sa sobom kao sina. Mozda je ucenik bolji od ucitelja, mozda, ja nebih da se to testira na zvezdi. A to za kandidaturu, hteo sam ja, ali sam se uplasio da me Lukic ne proglasi za navijaca partizana i ne pocepa mi clansku. 

Milo Lompar: "Taj argument ima više slojeva, od kojih je njegov najdublji sloj da je izuzetno glup."
Bajka o Barnetu
Bajka o Barnetu
-
УлтраСрбија
- Youth Team Coach
- Поруке: 179
- Придружен: 06 Мај 2011, 15:00
- Место: Београд
Nisam ja pratilac nicije demagogije,ali niko ne moze da kaze da ono sto ja pricam nije istina.Vise mi se povraca od tih zvezdasa sto sve znaju najbolje,a kada im se otvori sansa da urade nesto oni se sklone.Mogli su da se kandiduju i za predsenika i za skupustinu,i sami na kraju da dodju kod lukica i da pricaju sa njim.Vladar пише:Verni pratioce Lukiceve demagogije, nije rec samo o liku gospodina predsednika kojeg bezocno cenis i uvazavas, vec o celom klupskom vrhu, Skupstini, Upravnom odboru i ostalim rukovodiocima. Lukic je u celoj prici najmanje bitan, ljudi koji ga okruzuju su ono sto je bolesno u klubu, i to treba menjati. Sa njima je mnogo teze izaci na kraj, da je rec o sposobnim i moralnim ljudima ne bi nam klub bio u glibu sve ove godine.
Isto mi se povraca i od ovih sto sada dizu revolucije na raznim drustvenim mrezama,a stadion vide mozda 2-3 puta u toku godine.Iz prostog razloga sto su ti isti ljudi oterali Dzajica pre 8 godina,a sada ga zovu da se vrati.Za mene nisu nista drugo nego obicni licemeri i govnari,pa oni se bre raduju neuspehu svog kluba(ne odnosi se na tebe,niti na ikoga sa ovog foruma).Oni zele da odigramo lose i ispadnemo da bi imali razloga da mrze i pljuju ceo svet.
Meni je recimo uvek bilo nepojmljivo da zvizdim svom timu dok ima napad,ili dok mu recimo prolaz u narednu rundu visi o koncu.Za sve to postoji kraj utakmice,al ocigledno neki ljudi koji posete stadion znaju sve najbolje za razliku od onih mucenika koji godinama gledaju ovaj fudbal na marakani,a i po raznim livadama sirom srbije
- zele
- SFM Hall Of Fame
Nemam pojma kad god se menja trener zvezde ja pozelim da on dodje. A za solidne uspehe, pa valjda je bolje boriti se za titulu i ovde u srbiji, nego krljati sa terekom iz groznog za 8 mesto posto je prvih sedam rezervizano za zenit, rubin, lokomotivu, anzi, dinamo, cska, spartak? A ovi ljudi, pa oni su trebali da pdu pre Robija. Lrpo izadju pred javnost i priznaju da su nesposobni i sklone se. A sto se tice Robija, ko je citao izmedju redova mogao je da shvati da je Robi otisao zbog uprave. Covek jednostavno nije mogao vise da motivise igrace koji mesecima cekaju na pare, a pritom ne smeju da se zale, setite se slucaja Perovic. Ranije kad su igrazi strajkovali, Robi je bio uz njih, sto mu dodje kao potvrda za ovu moju tvrdnju.
Edit: Dinamo se sjebao nesto, ali to ne menja poentu.
Edit: Dinamo se sjebao nesto, ali to ne menja poentu.
Последње учитавање од zele дана 20 Авг 2012, 19:43, учитано 1 пут укупно.
Milo Lompar: "Taj argument ima više slojeva, od kojih je njegov najdublji sloj da je izuzetno glup."
Bajka o Barnetu
Bajka o Barnetu
Pa ruska liga ti je medju TOP 6 liga na svetu,plus mu je gazda neki ruski burzujzele пише:Nemam pojma kad god se menja trener zvezde ja pozelim da on dodje. A za solidne uspehe, pa valjda je bolje boriti se za titulu i ovde u srbiji, nego krljati sa terekom iz groznog za 8 mesto posto je prvih sedam rezervizano za zenit, rubin, lokomotivu, anzi, dinamo, cska, spartak?
Ja iskreno nemam nista protiv Jankovica,kvalitetan je strucnjak vecinu igraca poznaje,ne vidim trenutno bolje resenje od njega.
- zele
- SFM Hall Of Fame
Slazem se ja i da je Ruska liga kvalitetna i taj Krasnodar je bolji od skoro cele nase lige, samo valjda je bolje biti u borbi za titulu, pa makar to bila jadna Srbija, a ne krljati se za poslednje mesto u plejofu ruske lige. Jedino finansije su problem, mi smo teska sirotinja i to sto on tamo ima i plata i transfer budzet, mi ne mozemo da skupimo ni za 10 godina. Ali opet kad pogledas, tamo su svi klubovi bogati, tako da ni tu nije u vrhu. Sale je ok resenje, tu je prati igrace, sa dosta njih je radio i jos uvek radi, samo da vidimo da li ce se to lepo uklopiti i kako ce izgledati to na terenu, iskreno mislim da zvezdi treba bolja igra od one koju prikazuje mlada repka.
Bajka o Barnetu
Bajka o Barnetu
- Gagi
- SFM Hall Of Fame
- Поруке: 12107
- Придружен: 12 Апр 2011, 10:09
- Место: Heimaey
- Has thanked: 4 times
- Been thanked: 29 times
On je ovde osvojio sve sto se moze osvojiti, jebe mu se da se vraca u Srbiju kada u Krasnodaru ima odlican ugovor. Plus, dobar plasman u ruskom prvenstvu mu moze doneti novi angazman u vodecim ruskim klubovima ili negde drugde. U Srbij bi, i da se vrati, morao dve titule da osvoji kako bi ga klub poput Krasnodara pozvao.
- Orthodox
- Ćale s' Bagdale
- Поруке: 18983
- Придружен: 24 Окт 2010, 00:36
- Место: Kruševac
- Klub koji vodite: Napredak
- Formacija: 5-4-1 WB
- Steam: OrthodoxSFM
- Has thanked: 250 times
- Been thanked: 263 times
- Контакт:
Saša Janković je školovan trener, jedan od retkih ljudi koji poznaju fudbal kao gradivo i materiju. Pedagog je, a skolovao se zaista za taj posao. Ne kazem da je to prednost u odnosu na neke koji nisu ali verovatno fudbal gleda sa mnogo vise razumevanja nego sto to rade laici u ovom poslu koji samo ''znaju''.
Što se tiče Lukica i uprave i toga da niko nece da doje u Zvezdu, opet mislim da je to klasicna laz. Luic je napravio instrument skupstine kluba gde clanovi sa placenom clanarinom i odabrani od njegove strane (navijaci, veterani bla bla) imaju pravo odlucivanja. To je klasicni glasacki mehanizam koji je dobar kada zna da se iskoristi.. Sta je poenta? Pa niko ne zeli da udje u trku za predsednicke izbore i da izgubi.Ljudi ne vole gubitnike i to je prosto tako, a na posrednim izborima ce svako ko se suprotstavi Lukicu izgubiti, pa niko ne zeli da dobije tu ulogu. Lobi je najznacajniji deo svakog oragnizovanog rada i Lukic tu drzi monopol. Na tome se prica i zavrsava. Sposobnost mu nije jaca strana...to je pokazao i dokazao. JA ne volim pricu o Mojsiju koji je uskocio da pomogne kada niko nije...to je laz takodje. Ko se ne bi uhvatio u pricu oko preduzeca koje vrti milione i milione godisnje...pa taj je lud. No i tada je vec sve bilo definisano u krugovima van kluba, pa je Lukic samo proizvod onoga sto ej unapred dogovoreno.
U svakom slucaju, jedino sto je meni bitno je to da ce se sa promenom trenera promeniti i formacija a i sistem igre...a to je ono sto meni smeta vec unazad pitaj Boga od kada. Nemamo igrace za ovaj Robijem stil i ne moze se insistirati na tome non stop. Ne pobedjuje onaj ko drzi loptu nego onaj ko da gol vise i to je cilj ove igre...da se da gol. Robi se sleo drzao svoje ideje i to nije proslo...jbga, zato mi je drago da odlazi jer je nasa igra nikakva.
Kako god se zavrsilo sve ovo, nadam se boljitku.Nek mi daju titulu i Marakanu kao neosvojivu tvrdjavu kava je nekad bila , a predsednik i trener neka bude ko hoce...totalno mi je nebitno!
Što se tiče Lukica i uprave i toga da niko nece da doje u Zvezdu, opet mislim da je to klasicna laz. Luic je napravio instrument skupstine kluba gde clanovi sa placenom clanarinom i odabrani od njegove strane (navijaci, veterani bla bla) imaju pravo odlucivanja. To je klasicni glasacki mehanizam koji je dobar kada zna da se iskoristi.. Sta je poenta? Pa niko ne zeli da udje u trku za predsednicke izbore i da izgubi.Ljudi ne vole gubitnike i to je prosto tako, a na posrednim izborima ce svako ko se suprotstavi Lukicu izgubiti, pa niko ne zeli da dobije tu ulogu. Lobi je najznacajniji deo svakog oragnizovanog rada i Lukic tu drzi monopol. Na tome se prica i zavrsava. Sposobnost mu nije jaca strana...to je pokazao i dokazao. JA ne volim pricu o Mojsiju koji je uskocio da pomogne kada niko nije...to je laz takodje. Ko se ne bi uhvatio u pricu oko preduzeca koje vrti milione i milione godisnje...pa taj je lud. No i tada je vec sve bilo definisano u krugovima van kluba, pa je Lukic samo proizvod onoga sto ej unapred dogovoreno.
U svakom slucaju, jedino sto je meni bitno je to da ce se sa promenom trenera promeniti i formacija a i sistem igre...a to je ono sto meni smeta vec unazad pitaj Boga od kada. Nemamo igrace za ovaj Robijem stil i ne moze se insistirati na tome non stop. Ne pobedjuje onaj ko drzi loptu nego onaj ko da gol vise i to je cilj ove igre...da se da gol. Robi se sleo drzao svoje ideje i to nije proslo...jbga, zato mi je drago da odlazi jer je nasa igra nikakva.
Kako god se zavrsilo sve ovo, nadam se boljitku.Nek mi daju titulu i Marakanu kao neosvojivu tvrdjavu kava je nekad bila , a predsednik i trener neka bude ko hoce...totalno mi je nebitno!
- zele
- SFM Hall Of Fame
Ono Robijevo silovanje jednog sistema stvarno nije vise islo, malo mu neko odigra presing ode sve u k***c, odseces evandra opet ode sve u k***c. Verovatno je i bolje sto je otisao, naravno da je trenutak nezgodan, ali sta je tu je. Sto se tice Jankovica, postujem obrazovanje i dosadasnju karijeru i sve to, trenutno je on najbolje resenje za mesto trenera i iskreno treba mu dati sansu.
Ja samo kazem da ovaj fudbal sto igra mlada reprezentacija mene ne zadovoljava, mislim da, ako zvezdu preuzme Jankovic, da ce zvezda morati da igramnogo bolji fudbal da bi ostvarila zapazene rezultate.
Sto se tice Lukica i ostalih jajara, postoje bolji i uspesniji, koji ce zvezdu bolje i uspesnije voditi, nadam se nekom cudu i njihovom skorom odlasku. Da li je dobra ideja da se Dzaja vrati pa mislim da nije, svaka cast njemu, ali malo ga je vreme pregazilo.
Ja samo kazem da ovaj fudbal sto igra mlada reprezentacija mene ne zadovoljava, mislim da, ako zvezdu preuzme Jankovic, da ce zvezda morati da igramnogo bolji fudbal da bi ostvarila zapazene rezultate.
Sto se tice Lukica i ostalih jajara, postoje bolji i uspesniji, koji ce zvezdu bolje i uspesnije voditi, nadam se nekom cudu i njihovom skorom odlasku. Da li je dobra ideja da se Dzaja vrati pa mislim da nije, svaka cast njemu, ali malo ga je vreme pregazilo.
Bajka o Barnetu
Bajka o Barnetu
-
УлтраСрбија
- Youth Team Coach
Pravo odlucivanja je imao svaki punoletni clan sa placenom clanarinomOrthodox пише:Saša Janković je školovan trener, jedan od retkih ljudi koji poznaju fudbal kao gradivo i materiju. Pedagog je, a skolovao se zaista za taj posao. Ne kazem da je to prednost u odnosu na neke koji nisu ali verovatno fudbal gleda sa mnogo vise razumevanja nego sto to rade laici u ovom poslu koji samo ''znaju''.
- Игор
- Manager
- Поруке: 2163
- Придружен: 28 Јун 2012, 02:19
- Место: Панчево
- Контакт:
Не знам само како неко као Лукић, Весић, Маза и остали мрачни људи из сенке имају образа да тако уништавају овај клуб.
На почетку сам им дао подршку, имали су јасан циљ и програм и једини су имали петље да преузму клуб али они од свега онога што су обећали у ЗВАНИЧНОМ програму нису ништа остварили. Обећавали су титулу, обећавали су да ћемо у ово време бити сталан учесник Лиге шампиона, а ми нисмо ниједном играли ни Европа лигу а камоли ЛШ и зато МРШ ИЗ ЗВЕЗДЕ БАГРО ЛОПОВСКА!
Срамота је шта се ради, стварно срамота...
На почетку сам им дао подршку, имали су јасан циљ и програм и једини су имали петље да преузму клуб али они од свега онога што су обећали у ЗВАНИЧНОМ програму нису ништа остварили. Обећавали су титулу, обећавали су да ћемо у ово време бити сталан учесник Лиге шампиона, а ми нисмо ниједном играли ни Европа лигу а камоли ЛШ и зато МРШ ИЗ ЗВЕЗДЕ БАГРО ЛОПОВСКА!
Срамота је шта се ради, стварно срамота...
“A man will, like, steal your car or burn your house down or beat the shit out of you, but a woman will ruin your fuckin’ life. Do you see the difference? Like, a man will cut your arm off and throw it in a river, but he’ll leave you as a human being intact. He won’t fuck with who you are. Women are nonviolent, but they will shit inside of your heart.” ― Louis C.K.
-
УлтраСрбија
- Youth Team Coach
- zele
- SFM Hall Of Fame
Jel to vodja, narko diler smislio? Gad mi se tribina od takvih, placenih vodja.
Bajka o Barnetu
Bajka o Barnetu
- Игор
- Manager
- Контакт:
Они који треба да поведу "Управа напоље" ћуте ко заливени.
Исти су ко значкатрази.
Исти су ко значкатрази.
“A man will, like, steal your car or burn your house down or beat the shit out of you, but a woman will ruin your fuckin’ life. Do you see the difference? Like, a man will cut your arm off and throw it in a river, but he’ll leave you as a human being intact. He won’t fuck with who you are. Women are nonviolent, but they will shit inside of your heart.” ― Louis C.K.
- Игор
- Manager
- Контакт:
Они ће певати "Играј и бори се" и тако неке форе, а то што нам клуб поткрадају са свих страна и што пуцамо по шавовима, шта их брига кад им се дају плате за навијање...
- BRAVEHEART!
- Newgen
- Поруке: 35
- Придружен: 19 Авг 2012, 13:48
- Место: Podgorica
Баш ми је жао Робија.. Није био баш најбољи тренер, правио је грешке, пре свега није на вријеме измене извршавао (некад их уопште није извршавао).. Али опет, стао је на страну играча кад им нису исплаћиване плате, чак се није бунио што му не дају плату.. Велики је човјек, и због тога ми је жао што иде.
А сад, Сале Јанковић. По мени идеално решење. Он је тренирао ове момке у младој репрезентацији, зна их, зна колико могу и то може бити од великог значаја. Исто је значајно што би преко њега могли довести још младих играча.. А и добро би било да имамо два тренера на дуге стазе и у кошарци и у фудбалу
А сад, Сале Јанковић. По мени идеално решење. Он је тренирао ове момке у младој репрезентацији, зна их, зна колико могу и то може бити од великог значаја. Исто је значајно што би преко њега могли довести још младих играча.. А и добро би било да имамо два тренера на дуге стазе и у кошарци и у фудбалу
- paske
- World Class Manager
- Поруке: 4230
- Придружен: 21 Феб 2011, 23:13
- Место: S.Mitrovica/Novi Sad
Da i ja dam neko svoje misljenje
1. Muslin je jedan od najboljih Zvezdinih trenera ikada. Dokaz za to lezi u duplim krunama i tzv. playoffu za LS 2000/2001 godine kada nesrecno ispadosmo od Dinama iz Kijeva
Sada nece da se vrati u Zvezdu, jer ko je jos lud da se petlja sa srpskom mafijom, gde nema ni coravog dinara. Normalno lakse je sa ruskom mafijom. Kod njih para vrti.
2. Sale Jankovic je jedan od najprerspektivnijih trenera. Covek je odlicno baratao ekipom, kresao Partizan, itd.
3. Robiju nista nisam zamerao sem 4-3-3 taktike koju nisam mogao smisliti. Coveka veoma cenim i postujem ali to mi je jedna jedina zamerka.Velika steta ali sta ces, nece covek da radi za dzabe, nije lud.
Da se dotaknem i konferencije. Jebote zivot! Kad sam odgledao svih 20 minuta suza suzu stize.
1. Muslin je jedan od najboljih Zvezdinih trenera ikada. Dokaz za to lezi u duplim krunama i tzv. playoffu za LS 2000/2001 godine kada nesrecno ispadosmo od Dinama iz Kijeva
Sada nece da se vrati u Zvezdu, jer ko je jos lud da se petlja sa srpskom mafijom, gde nema ni coravog dinara. Normalno lakse je sa ruskom mafijom. Kod njih para vrti.
2. Sale Jankovic je jedan od najprerspektivnijih trenera. Covek je odlicno baratao ekipom, kresao Partizan, itd.
3. Robiju nista nisam zamerao sem 4-3-3 taktike koju nisam mogao smisliti. Coveka veoma cenim i postujem ali to mi je jedna jedina zamerka.Velika steta ali sta ces, nece covek da radi za dzabe, nije lud.
Da se dotaknem i konferencije. Jebote zivot! Kad sam odgledao svih 20 minuta suza suzu stize.
Последње учитавање од paske дана 20 Авг 2012, 22:01, учитано 1 пут укупно.
- zele
- SFM Hall Of Fame
Pasketa za trenera, kao u njegov prici. 
Bajka o Barnetu
Bajka o Barnetu
-
УлтраСрбија
- Youth Team Coach
Situacija je ista kao sa Dzajicem,isto.Za smenu su prvo bili oni koji dodju 3 puta godisnje na stadion(opet kazem,ne mislim ni na koga na ovom forumu,uostalom i ja sam protiv uprave) i da oni koji su tad vodili tribinu ne bi bili prozivani kako su placenici i slicno su prihvatili to i Dzajic je otiso.I sta smo dobili od toga?Menjanje uprave za upravom,trenera za trenerom i najgoru situaciju u klubu od osnivanja.Pa i sad kad bi ovog trenutka otisla uprava,opet bi smo imali novu sa novim obecanjima i opet godine bez titule i opet povecanje duga i sve tako u krug.Kako ti isti navijaci nisu bili placeni kada su posle derbija proslog novembra trazili smenu uprave?Lukic verovatno u medjuvremenu skupio pare i potplatio svakog.Ili zasto smena uprave nije trazena posle poslednjeg derbija?Tad niko nije ni razmisljao o svemu ovome.
Uprava mora da ode,ali ne u ovom trenutku.Opet oni i sad da podnesu ostavke novu upravu cemo dobiti negde na zimu.
I sve sam video,al nikad nisam video da ovoliko ljudi zeli da mi izgubimo od bordoa,samo da bi mogli da teraju upravu,neverovatan smo narod
Uprava mora da ode,ali ne u ovom trenutku.Opet oni i sad da podnesu ostavke novu upravu cemo dobiti negde na zimu.
Jeste to su smislio vodja-narko diler,i onih par hiljada placenika koji redovno posecuju utakmice,ali nece da pevaju protiv uprave,zato sto ih placazele пише:Jel to vodja, narko diler smislio? Gad mi se tribina od takvih, placenih vodja.
I sve sam video,al nikad nisam video da ovoliko ljudi zeli da mi izgubimo od bordoa,samo da bi mogli da teraju upravu,neverovatan smo narod
Последње учитавање од УлтраСрбија дана 20 Авг 2012, 22:11, учитано 1 пут укупно.