FK Crvena zvezda [2013/14]

Ko je najbolji igrač Zvezde?

Boban Bajković
1
4%
Boban Bajković
1
4%
Boban Bajković
1
4%
Darko Lazović
3
12%
Dragan Mrđa
6
23%
Miloš Ninković
2
8%
Nejc Pečnik
10
38%
Nikola Mijailović
0
Нема гласова
Nenad Milijaš
0
Нема гласова
Neko drugi
2
8%

Укупно гласова: 26

Корисников грб
Dule93
World Class Manager
Поруке: 7064
Придружен: 04 Нов 2010, 02:03
Место: Jabucki Rit
Klub koji vodite: Frankfurt
Formacija: 3-5-2
Mood:
Has thanked: 1 time
Status: Није на вези

Порука од Dule93 »

Роберт Просинечки и дефинитивно више није тренер Црвене звезде након што је годину и осам месеци од доласка поднео оставку! Информација коју смо јутрос добили потврђена у 12.30 на конференцији за медије на којој се новинарима обратио Просинечки.

"Као и када сам долазио пробао сам да се спремим за говор али причаћу онако из срца. Ово је мој клуб, жао ми је што нисам више шеф стручног штаба. Разговарао сам са управом и споразумно смо се договорили. Немам шта да кажем. Моја је одлука да идем, не могу више да наставим, не осећам да могу. У клуб сам дошао јер га волим, осећам да једноставно не могу више. Невероватно ми је жао. Нису флоскуле, говорим из срца. ово је мој клуб, увек ћу бити уз њега" рекао је видно тужни Роби.

Разлози одласка?

"Може другачије, пуно боље, са више елана. Дао сам максимум. Било је притисака, али то је Звезда. Трпи само резултате, Последња два емсеца, нећу лагати, сам се двоумио, није одлука преко ноћи,већ дужи период. Можда сма ја превише заљубљен у овај клуб и тим, али ови момци имају велику будућност и треба им време. Неће ни Бордоу бити лако."
Корисников грб
Orthodox
Ćale s' Bagdale
Поруке: 18983
Придружен: 24 Окт 2010, 00:36
Место: Kruševac
Klub koji vodite: Napredak
Formacija: 5-4-1 WB
Steam: OrthodoxSFM
Has thanked: 250 times
Been thanked: 263 times
Контакт:

Порука од Orthodox »

Hvala pobratimu ali srećan mu put. I meni je zao ali mi je Zvezde žao više. :poz:
Корисников грб
Vladar
SFM Hall Of Fame
Поруке: 5943
Придружен: 30 Јун 2011, 18:27
Место: Arandjelovac
Has thanked: 2 times

Порука од Vladar »

Orthodox пише:I meni je zao ali mi je Zvezde žao više.
Bas to. Da Zvezda jeste njegov klub mislio bi malo i o njoj, a ne da ga ostavi sada na pocetku sezone u trnju. Sto nije otisao na kraju prosle, da se pruzi prilika drugom treneru da odradi pripreme, spremi tim na svoj nacin, ovako opet Zvezda najvise placa.
Последње учитавање од Vladar дана 20 Авг 2012, 14:22, учитано 1 пут укупно.
Корисников грб
zele
SFM Hall Of Fame
Поруке: 14189
Придружен: 05 Нов 2011, 22:57
Место: Лазарево

Порука од zele »

Negde procitah da postoji mogucnost da novi trener zvezde bude Sale Jankovic, nesto mi to ne uliva neko poverenje. Gledao sam mladu repku i ako zvezda bude igrala tako, neka nam Bog u pomoci. Ja navijam za Muslina, ali pod uslovom da Lukic ode. Najveci paradoks cele ove situacije je da Marakana grmi sinoc uprava napolje i desi se ovo danas Robi podnese ostavku, a Lukic ostane. Trebao je lepo celavac da se spakuje i da svi odu onako djuture.
Последње учитавање од zele дана 20 Авг 2012, 14:45, учитано 1 пут укупно.
Milo Lompar: "Taj argument ima više slojeva, od kojih je njegov najdublji sloj da je izuzetno glup."

Bajka o Barnetu
Корисников грб
Joca
World Class Manager
Поруке: 4764
Придружен: 27 Окт 2010, 21:00
Место: Novi Beograd

Порука од Joca »

Sale Jankovic je po meni odlican trener.
Корисников грб
zele
SFM Hall Of Fame

Порука од zele »

Ima on neki potencijal, ali pitanje je koliko moze. Ja ovo sto sam gledao u21 ne dopada mi se, mislim da onakav sastav moze bolje. Videcemo. Ko god da dodje bice zajebano, dobice ekipu koju nije selektirao, sa kojom nije prosao pripreme, pa ce morati nesto da kombinuje i da ceka januar za neko pojacanje za koje misli da mu treba.
Milo Lompar: "Taj argument ima više slojeva, od kojih je njegov najdublji sloj da je izuzetno glup."

Bajka o Barnetu
Корисников грб
markohn22
World Class Manager
Поруке: 7580
Придружен: 30 Окт 2010, 12:09
Место: Herceg Novi-Beograd
Контакт:

Порука од markohn22 »

Nema sreće našem fudbalu dok ne otjeramo šnajdera i svinjsku glavu...

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=4Efc_bXRVyo[/youtube]
Последње учитавање од markohn22 дана 20 Авг 2012, 14:52, учитано 1 пут укупно.
И душа и тело, све је црно бело...
Корисников грб
voja92
Manager
Поруке: 2245
Придружен: 03 Нов 2010, 00:05
Место: Zemun

Порука од voja92 »

Rajevac mozda? Ovaj Nikolic iz Rada? Samo ne Dostanic, Kristic i tako neki
Корисников грб
Vladar
SFM Hall Of Fame

Порука од Vladar »

Jankovic nikada nije trebao ni da ode i Zvezde, ali to su greske neke prethodne uprave. Smesno je da aktuelna uprava ne oseca krivicu za neuspehe u prethodnim godinama. njihov udeo u neuspehu je mnogo veci nego Robijev. Koji god trener da dodje nece biti sjajno, ukoliko rukovodstvo kluba ne pretrpi radikalne promene. Jednostavno ne vodi se zdrava klupska politika, ne radi se dobro, i kraj svake price. Promene su neophodne. Sad sve i da nam Murinjo dodje ne smes od coveka traziti ne znam kakve rezultate, sto znaci da cemo biti svedoci jos jedne prazne Zvezdine godine.
Корисников грб
zele
SFM Hall Of Fame

Порука од zele »

Bata Djora, Kosanovic, Zivadinovic, Dujkovic, Dostanic.Ljupko Petrovic!!!!! :fanman: :fanman:
Sad ce Lukic da nam dovede Ljupka da se skroz vratimo u devedesete, znate ono lozenje Bari i sl. :xD: :xD: :xD: Ma mi smo prvaci evrope i sveta, ostalo je nebitno.

PS. Mislim da je sarkazam vise nego ocigledan.

Bajka o Barnetu
Корисников грб
DS_RS
World Class Manager
Поруке: 5579
Придружен: 20 Јан 2011, 11:34
Место: BL
Контакт:

Порука од DS_RS »

On je zadnji koji je trebao otici, nzm. sta ove svinje iz uprave cekaju ...
УлтраСрбија
Youth Team Coach
Поруке: 179
Придружен: 06 Мај 2011, 15:00
Место: Београд

Порука од УлтраСрбија »

zele пише:Negde procitah da postoji mogucnost da novi trener zvezde bude Sale Jankovic, nesto mi to ne uliva neko poverenje. Gledao sam mladu repku i ako zvezda bude igrala tako, neka nam Bog u pomoci. Ja navijam za Muslina, ali pod uslovom da Lukic ode. Najveci paradoks cele ove situacije je da Marakana grmi sinoc uprava napolje i desi se ovo danas Robi podnese ostavku, a Lukic ostane. Trebao je lepo celavac da se spakuje i da svi odu onako djuture.
Onda ocigledno nisi gledao Zvezdu dok je taj isti Sale Jankovic vodio :)
Govno Muslin ne zasluzuje da dodje opet na stadion,a ne da sedne na klupu.Lukic treba da ode,u sustini otisao bi on da se neki od dezurnih pljuvaca preko novina kandidovao na izborima.U sustini,svi oni znaju bolje od Lukica,ali kada je trebalo da to pokazu,oni su pokazali,ali svoje pravo lice.Jeste mi zao sto je otisao u ovakvom trenutku,ali se secam i Bajevica i Djurovskog,i jos mnogo njih koji su odlazili pred vazne utakmice,naviknut(i) smo vec na to
Корисников грб
Vladar
SFM Hall Of Fame

Порука од Vladar »

Bajevic je gospodin odsetao na poluvremenu meca sa Vojvodinom na Marakani, ako se dobro secam, to je potez za divljenje. Poslednjhi pet godina niti jednog trenutka se ne bih bunio da vidim Jankovica ili Muslina na klupi, ali cini mi se da mora mnogo drugih stvari da se srede da bi se to realizovalo. Za pocetak, dolazak novih ljudi, ne mogu da poverujem u pricu da niko ne zeli da se dohvati posla u klubu, ne prolazi mi to. Pod Jankovicem Zvezda bila sigruna, nije gubila puno bodova, ali je na raspolaganju treneru bio mnogo jaci tim od ovog danas. On je tad otisao zbog nekih nedefinisanih ambicija rukovodstva, verovatno jedan od losijih poteza u zadnjih 10 godina.
Корисников грб
zele
SFM Hall Of Fame

Порука од zele »

A sta to fali muslinu? Covek je koliko se ja secam trazio od uprave da bude tim menadzer, a ovi mu to nisu dali i razlaz. Robi je po odlasku Adzica dobio i to. Jankovic je imao dobru ekipu i koliko se ja secam nije imao poraz, sto je za svaku pohvalu, ali ipak je je rec samo o nasoj ligi, a nesto ne mogu da se setim da li je vodio ekipu na derbiju. Ja samo kazem da mi se ne svidja kako igra mlada reprezentacija, opet mozda je to zato sto se on sa njima sretne svakih 3 meseca i nema dovoljno vremena da napravi nesto i da svoje takticke zamisli prenese na teren, mozda ce on biti dobar u zvezdi, nisam protiv coveka, meni je svejedno ko ce biti trener dokle god ekipa igra dobro.

Bajka o Barnetu
Корисников грб
Vladar
SFM Hall Of Fame

Порука од Vladar »

Muslinu nista ne fali, stavise, on bi po meni bio najbolje resenje. Ipak, mislim da on nije zainteresovan da se ponovo uvalici u sve ovo. Bar ne pod situacijom koja trneutno vlada u klubu.
lazaridis55
Newgen
Поруке: 8
Придружен: 30 Дец 2010, 17:43
Место: Srbija

Порука од lazaridis55 »

Promenili smo trenera,sad kad ispadnemo iz Evrope prodacemo jednog od najboljih igraca pod izgovorom da moramo da pokrijemo gubitak koji je nastao zbog ne igranja u grupnoj fazi Lige Evrope.Sezona ce za nas biti zavrsena pre nego sto pocne.Istorija se ponavlja...
УлтраСрбија
Youth Team Coach

Порука од УлтраСрбија »

Moze Muslin kad se izvini za sve ono sto je reko.
Vladar пише:Jankovic je imao dobru ekipu i koliko se ja secam nije imao poraz, sto je za svaku pohvalu, ali ipak je je rec samo o nasoj ligi, a nesto ne mogu da se setim da li je vodio ekipu na derbiju. Ja samo kazem da mi se ne svidja kako igra mlada reprezentacija, opet mozda je to zato sto se on sa njima sretne svakih 3 meseca i nema dovoljno vremena da napravi nesto i da svoje takticke zamisli prenese na teren, mozda ce on biti dobar u zvezdi, nisam protiv coveka, meni je svejedno ko ce biti trener dokle god ekipa igra dobro.
Jankovic je vodio ekipu na onom derbiju kada smo pobedili 4:1 i kada nam je u kupu ponisten cist gol,posle koga je Partizan postigao pogodak za 3:2 :)
zele пише:On je tad otisao zbog nekih nedefinisanih ambicija rukovodstva, verovatno jedan od losijih poteza u zadnjih 10 godina.
Otisao je zbog toga sto svojim rezultatima nije zadovoljio Bunjevcevica.Posle toga je dosao apoel,odlazak toplice dolazak americkog konobara i haos u klubu cije posledice se osecaju i danas.
Vladar пише:Za pocetak, dolazak novih ljudi, ne mogu da poverujem u pricu da niko ne zeli da se dohvati posla u klubu, ne prolazi mi to.
Brate izbori su rasipisani jos u januaru,ljudi su imali vise meseci da se prijave,sem lukica se nije prijavio NIKO.Tako da su svi ti dezurni kriticari i pljuvaci sami sebi zapusili usta,jer su imali priliku da urade nesto,a nisu se cak ni kandidovali.
Sto se tice Robijeve odluke,siguran sam da nije donesena preko noci,sto se tice naslednika sem Rajevca i Jankovica mi niko ne pada napamet,a da je trenutno slobodan trener
Корисников грб
Vladar
SFM Hall Of Fame

Порука од Vladar »

УлтраСрбија пише:Vladar pisao/la:
Jankovic je imao dobru ekipu i koliko se ja secam nije imao poraz, sto je za svaku pohvalu, ali ipak je je rec samo o nasoj ligi, a nesto ne mogu da se setim da li je vodio ekipu na derbiju. Ja samo kazem da mi se ne svidja kako igra mlada reprezentacija, opet mozda je to zato sto se on sa njima sretne svakih 3 meseca i nema dovoljno vremena da napravi nesto i da svoje takticke zamisli prenese na teren, mozda ce on biti dobar u zvezdi, nisam protiv coveka, meni je svejedno ko ce biti trener dokle god ekipa igra dobro.

Jankovic je vodio ekipu na onom derbiju kada smo pobedili 4:1 i kada nam je u kupu ponisten cist gol,posle koga je Partizan postigao pogodak za 3:2
Ja ovo nisam pisao, zele je, lose si citirao.

Inace, Rajevac ne dolazi u obzir, a sto se tice tog muljanja u klubu i tih izbora, to ne pije vodu, ljudi treba da se sklone i ostave prazna mesta, naci ce se neko da ih popuni, a ne da raspisuju izbore na kojima sami sebe biraju.
УлтраСрбија
Youth Team Coach

Порука од УлтраСрбија »

rodjace nema sta da ne pije vodu,svaki punoletni clan kluba je mogo da se kandiduje,gde su bili ti veliki Zvezdasi?Cekali su prvu gresku da bi mogli opet da pljunu po nekom i da zadovolje svoju sujetu,a onda se vratili u svoja cetiri zida gde opet cekaju neku gresku.
Корисников грб
Vladar
SFM Hall Of Fame

Порука од Vladar »

Verni pratioce Lukiceve demagogije, nije rec samo o liku gospodina predsednika kojeg bezocno cenis i uvazavas, vec o celom klupskom vrhu, Skupstini, Upravnom odboru i ostalim rukovodiocima. Lukic je u celoj prici najmanje bitan, ljudi koji ga okruzuju su ono sto je bolesno u klubu, i to treba menjati. Sa njima je mnogo teze izaci na kraj, da je rec o sposobnim i moralnim ljudima ne bi nam klub bio u glibu sve ove godine.
Последње учитавање од Vladar дана 20 Авг 2012, 19:03, учитано 1 пут укупно.
Закључано

Повратак на “Arhiva sporta”