PS. jedino sto mi je preostalo u ovom trenutku besa i ocaja je sarkazam. Pas ih jebo da ih jebo za kakve konje ja navijam. - malo izmenji citat iz filma mrtav ladan.
FK Crvena zvezda [2013/14]
- zele
- SFM Hall Of Fame
- Поруке: 14189
- Придружен: 05 Нов 2011, 22:57
- Место: Лазарево
- Status: Није на вези
Ja ne znam koju gde vi zzivite i u kom svetu, kad tu kod vas zvezda gubi od rada, kod mene zvezda ugazila Liverpool u Top league cup-u lagano 3-0, Sanogo dva komada i Lucas Andarsen 1. A taj mec sa radom to mora da neko igra menadzer pa gubi, ionako je nebitno.
PS. jedino sto mi je preostalo u ovom trenutku besa i ocaja je sarkazam. Pas ih jebo da ih jebo za kakve konje ja navijam. - malo izmenji citat iz filma mrtav ladan.
Milo Lompar: "Taj argument ima više slojeva, od kojih je njegov najdublji sloj da je izuzetno glup."
Bajka o Barnetu
Bajka o Barnetu
- DS_RS
- World Class Manager
- Поруке: 5579
- Придружен: 20 Јан 2011, 11:34
- Место: BL
- Контакт:
Voli Lukic da igra prelaze bice preokret na kraju, kao odlazu CZ-Rad na Prvoj zbog filma a sve u cilju da se ne vidi namjestaljka 
Edit: Omasih predskazanje
Edit: Omasih predskazanje
Последње учитавање од DS_RS дана 19 Авг 2012, 22:45, учитано 1 пут укупно.
-
srbinho
- Игор
- Manager
- Поруке: 2163
- Придружен: 28 Јун 2012, 02:19
- Место: Панчево
- Контакт:
Колико је мени криво што нам господин Марко Николић није тренер то је страшно.
Убедљиво најјачи тренер у региону.
Убедљиво најјачи тренер у региону.
“A man will, like, steal your car or burn your house down or beat the shit out of you, but a woman will ruin your fuckin’ life. Do you see the difference? Like, a man will cut your arm off and throw it in a river, but he’ll leave you as a human being intact. He won’t fuck with who you are. Women are nonviolent, but they will shit inside of your heart.” ― Louis C.K.
- Игор
- Manager
- Контакт:
Мислим да не мирише ни црвено ни црно-беле. То ми тврди буразер којег је он тренирао у млађим категоријама Рада. 
“A man will, like, steal your car or burn your house down or beat the shit out of you, but a woman will ruin your fuckin’ life. Do you see the difference? Like, a man will cut your arm off and throw it in a river, but he’ll leave you as a human being intact. He won’t fuck with who you are. Women are nonviolent, but they will shit inside of your heart.” ― Louis C.K.
Zlatomir Zagorcic jeste Srbin,samo je igrao dugo u Bugarskoj i oni su to iskoristili i dali mu pasos.Isto kao i Predragu Pazinu.Samo mislim da je rano donositi zakljucke sto se njega tice,da li je kvalitetan trener ili ne.SlobaGrobar пише:Hvala Bogu da ima i takvih... trenutno najbolji treneri u zemlji Nikolić, Milinković, Rašović što se tiče Srba, mada i onaj iz Vojvodine je valjda Srbin mada je igrao za Bugarsku valjda.
- Игор
- Manager
- Контакт:
Просинечки је бивши тренер.
-
УлтраСрбија
- Youth Team Coach
- Поруке: 179
- Придружен: 06 Мај 2011, 15:00
- Место: Београд
- Alexandar_81
- World Class Manager
- Поруке: 5167
- Придружен: 24 Окт 2010, 15:53
- Место: Leskovac
- Klub koji vodite: FK Partizan
- Formacija: 4-2-3-1 Wide
- Has thanked: 25 times
- Been thanked: 7 times
- Контакт:
- samson
- SFM Hall Of Fame
- Поруке: 7745
- Придружен: 05 Нов 2010, 23:41
- Место: Podgorica
Sto bi rekao Dr. Brano Milacic; ''kakva jaja, takva kajgana''. Nije Robi kriv, Adzic prasac je krivac glavni. Sa ovim sto mi imamo u timu ni Murinjo ne bi mogao bolje napraviti.
What we do in life echoes in eternity!!
Šarm Beograda i huk sa Marakane
Šarm Beograda i huk sa Marakane
- Alexandar_81
- World Class Manager
- Поруке: 5167
- Придружен: 24 Окт 2010, 15:53
- Место: Leskovac
- Klub koji vodite: FK Partizan
- Formacija: 4-2-3-1 Wide
- Has thanked: 25 times
- Been thanked: 7 times
- Контакт:
Da napisem i ovde posto me Igor opomenuo! Meni je NAJiskreno zao sto je zvezda izguila svog trenera zbog lopina! Ali nije Robi kriv sto napisa Petar! MI SMO KRIVI! MI SMO GOVNA! A ove stihove sam napisao zato sto kod nas srba uvek bude tako! Cim ti neko okrene ledja krene pljuvanje! Tako da nista manje ne ocekujem ni sada...
▓█ P █ A █ R █ T █ I █ Z █ A █ N █▓▒
Nikad ne prestaj, podigni glavu kao nekad, kreni hrabro sad za crno-belu slavu!
Nikad ne prestaj, podigni glavu kao nekad, kreni hrabro sad za crno-belu slavu!
- zele
- SFM Hall Of Fame
- Поруке: 14189
- Придружен: 05 Нов 2011, 22:57
- Место: Лазарево
U jebote sad sam ustao i vidi ovo.
Idem opet da spavam, mozda ovaj put Lukic ode.
Milo Lompar: "Taj argument ima više slojeva, od kojih je njegov najdublji sloj da je izuzetno glup."
Bajka o Barnetu
Bajka o Barnetu
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=2EapsDpR_M0[/youtube]
Deset dana pre početka školske godine, Prosinečki je dobio mogućnost da, zbog povratka u Zagreb, na vreme ispiše svoju decu iz beogradske škole i upiše je u neku od onih u hrvatskoj prestonici.
"Кад нисам у својој школи, мене моја душа боолии,
нема оне дружине, да делимо ужинеее..."
Malo da se nasalim.. ionako ce komentar biti obrisan..
Deset dana pre početka školske godine, Prosinečki je dobio mogućnost da, zbog povratka u Zagreb, na vreme ispiše svoju decu iz beogradske škole i upiše je u neku od onih u hrvatskoj prestonici.
"Кад нисам у својој школи, мене моја душа боолии,
нема оне дружине, да делимо ужинеее..."
Malo da se nasalim.. ionako ce komentar biti obrisan..