FK Crvena zvezda [2013/14]
- zele
- SFM Hall Of Fame
- Поруке: 14189
- Придружен: 05 Нов 2011, 22:57
- Место: Лазарево
- Status: Није на вези
neverovatni zurnal svaki bivsi igrac partizana i zvezde se vraca u svoj klub, pa posle jedno hiljadu najava oni i poneku ubodu i sebe nazivaju novinama. Nije ni cudo sto ih ljudi zovu ruznal... 
Milo Lompar: "Taj argument ima više slojeva, od kojih je njegov najdublji sloj da je izuzetno glup."
Bajka o Barnetu
Bajka o Barnetu
Prosinečkog nervira nespremnost pridošlica
Mnoge navijače Crvene zvezde zanima mišljenje trenera Roberta Prosinečkog o mladom Portugalcu Aliju Đalu. Igrač sredine terena pet dana je na probi u crveno-belom taboru, a strategu osvajača Kupa smeta što je stigao nespreman u Beograd.
- Iskreno, još je rano da dajem bilo kakav sud o njemu. Ne znam da li je dobar, ili nije, odnosno da li će ostati u Zvezdi. Znam samo da mi smeta što još jedan nespreman fudbaler dolazi kod nas na probu što znači da prvo moram da ga dovedem u formu, pa tek onda da ocenjujem njegove kvalitete. Đalo dva meseca nije radio ništa sa ekipom i to je veliki problem - objasnio je Robert Prosinečki.
Sličan problem Crvena zvezda ima i sa australijskim napadačem Elijem Babaljom, koji je takođe po dolasku u Beograd stigao potpuno nespreman.
Mnoge navijače Crvene zvezde zanima mišljenje trenera Roberta Prosinečkog o mladom Portugalcu Aliju Đalu. Igrač sredine terena pet dana je na probi u crveno-belom taboru, a strategu osvajača Kupa smeta što je stigao nespreman u Beograd.
- Iskreno, još je rano da dajem bilo kakav sud o njemu. Ne znam da li je dobar, ili nije, odnosno da li će ostati u Zvezdi. Znam samo da mi smeta što još jedan nespreman fudbaler dolazi kod nas na probu što znači da prvo moram da ga dovedem u formu, pa tek onda da ocenjujem njegove kvalitete. Đalo dva meseca nije radio ništa sa ekipom i to je veliki problem - objasnio je Robert Prosinečki.
Sličan problem Crvena zvezda ima i sa australijskim napadačem Elijem Babaljom, koji je takođe po dolasku u Beograd stigao potpuno nespreman.
- zele
- SFM Hall Of Fame
Eto koji mi ugled imamo u svetu kad nam igraci dolaze nespremni i to na probu?! On je kontao kao srbi jade, kako se tamo jadan fudbal igra, idem ja tamo na probu. Da li ste culi da su nekom drugom klubu(ne mora biti jedan od top klubova) dolazili igraci nespremni. Pa i u drugoligaskim nemackim, austrijskim i svajcarskim klubovima kad dodje igrac na probu, ako je nespreman odmah ga sutnu, cao zdravo. Valjda nismo mnogo slabiji od druge lige nemacke, austrije i svajcarske.
Milo Lompar: "Taj argument ima više slojeva, od kojih je njegov najdublji sloj da je izuzetno glup."
Bajka o Barnetu
Bajka o Barnetu
Od toga nema nista to je jasno.
Milijas ima 950 000 platu a koliko znam Zvezdin najplaceniji igrac ima 300 000.
Ugovor da otkupe od Vulvsa ne mogu, a na pozajmicu da ga dovedu tesko, jer sumnjam da ce Vulvsi pristati da Zvezda placa samo 30% njegovih primanja.
I da zanemarimo to sve i da dodje nece odmah biti u formi, a Zvezdi treba itekako protiv Bordoa, doneo bi dosta na iskustvu i sigurnosti. Ne znam onda da li bi mogao da bude licenciran za revans, posto prvi mec da igra sa 2 treninga bilo bi suludo.
Voleo bih da dodje, ali trebalo bi mu vremena da udje u formu i da pruzi svoj maksimum. Odmah protiv Bordoa nece moci, a da Zvezda ako ispadne placa nekog toliki novac za JSL bilo bi suludo.
Njegov dolazak bio bi ravan cudo.
Milijas ima 950 000 platu a koliko znam Zvezdin najplaceniji igrac ima 300 000.
Ugovor da otkupe od Vulvsa ne mogu, a na pozajmicu da ga dovedu tesko, jer sumnjam da ce Vulvsi pristati da Zvezda placa samo 30% njegovih primanja.
I da zanemarimo to sve i da dodje nece odmah biti u formi, a Zvezdi treba itekako protiv Bordoa, doneo bi dosta na iskustvu i sigurnosti. Ne znam onda da li bi mogao da bude licenciran za revans, posto prvi mec da igra sa 2 treninga bilo bi suludo.
Voleo bih da dodje, ali trebalo bi mu vremena da udje u formu i da pruzi svoj maksimum. Odmah protiv Bordoa nece moci, a da Zvezda ako ispadne placa nekog toliki novac za JSL bilo bi suludo.
Njegov dolazak bio bi ravan cudo.
- Игор
- Manager
- Поруке: 2163
- Придружен: 28 Јун 2012, 02:19
- Место: Панчево
- Контакт:
Евандро има 400к.
Позајмица је реална, поготову што је Милијаш на трансфер листи. Да га желе у клубу не би га ставили на тл а свакако да ће гледати да га се што пре отарасе па могуће да ће и бити споразумни раскид уговора.
Позајмица је реална, поготову што је Милијаш на трансфер листи. Да га желе у клубу не би га ставили на тл а свакако да ће гледати да га се што пре отарасе па могуће да ће и бити споразумни раскид уговора.
“A man will, like, steal your car or burn your house down or beat the shit out of you, but a woman will ruin your fuckin’ life. Do you see the difference? Like, a man will cut your arm off and throw it in a river, but he’ll leave you as a human being intact. He won’t fuck with who you are. Women are nonviolent, but they will shit inside of your heart.” ― Louis C.K.
- zele
- SFM Hall Of Fame
A taj Milijas je bas zeljan ovih nasih oranica. Manite se corava posla. Svaki nas iole normalan fudbaler prvo gleda da nedje sebi ekipu u evropi, pa ako ga niko nece onda se vraca. Kad se vrati onda kaze kako je imao bojle ponude, ali je eto ljubav prama klubu prevagnula. Licemerstvo nevidjeno.
Bajka o Barnetu
Bajka o Barnetu
- Игор
- Manager
- Контакт:
Одгледах цело прво полувреме Бордо - Рен и све што могу да кажем је - најебали смо.
“A man will, like, steal your car or burn your house down or beat the shit out of you, but a woman will ruin your fuckin’ life. Do you see the difference? Like, a man will cut your arm off and throw it in a river, but he’ll leave you as a human being intact. He won’t fuck with who you are. Women are nonviolent, but they will shit inside of your heart.” ― Louis C.K.
- Игор
- Manager
- Контакт:
Преноса против Рада нема.
И нема ни лајвстрима одма да вас поштедим питања.
И нема ни лајвстрима одма да вас поштедим питања.
- zele
- SFM Hall Of Fame
To rece Joker.

Bajka o Barnetu
Bajka o Barnetu
- samson
- SFM Hall Of Fame
- Поруке: 7745
- Придружен: 05 Нов 2010, 23:41
- Место: Podgorica
Imamo igraca vise, mozda izjednacimo 
What we do in life echoes in eternity!!
Šarm Beograda i huk sa Marakane
Šarm Beograda i huk sa Marakane