FK Partizan [2013/14]
- Alexandar_81
- World Class Manager
- Поруке: 5167
- Придружен: 24 Окт 2010, 15:53
- Место: Leskovac
- Klub koji vodite: FK Partizan
- Formacija: 4-2-3-1 Wide
- Has thanked: 25 times
- Been thanked: 7 times
- Контакт:
- Status: Није на вези
- zele
- SFM Hall Of Fame
- Поруке: 14189
- Придружен: 05 Нов 2011, 22:57
- Место: Лазарево
Ja ne znam za ove druge, iako sam zvezdas, ja stvarno postujem to sto je Stanoje uradio u partizanu, igrali ste tad dobar fudbal, u svakom slucaju bolji nego sad. Steta sto su ga Djura i mornari sjebali tako. Nije onaj ael nista posebno, da je ostao Stanoje glat biste ih prosli. I voleo bih da se vrati, pa ovaj nas fudbal sa mrtve tacke mogu da pokrenu samo mladi, ambiciozni ljudi, sigurno ga nece pokrenuti ljudi kao sto su Kosanovic, Bekvalac, Zivadinovic, Djoric. Nema veze sto nas je on redovno pobedjivao, pa kad je neko bolji i treba da pobedi. Pobedio, pa sta, svaka cast cestitam idemo dalje, bice jos utakmica. Nije mi se dopalo ono njegovo ponasanje, ali opet i to razumem, a i to je nesto sto ce i on prevazici. Ja vise volim kad je trener gospodin covek, onako ugladjen, sa nekim manirima. Nemam komplekse, realno igrali ste boilji fudbal, imali boljeg trenera, imali bolju ekipu, na nama je bilo da se bolje organizujemo, dovedemo bolje igrace i opet podelimo megdan. Valjda je to poenta sporta, da te protivnik tera da budes sto bolji, da napredujes, da zelis da pobedis. 
Milo Lompar: "Taj argument ima više slojeva, od kojih je njegov najdublji sloj da je izuzetno glup."
Bajka o Barnetu
Bajka o Barnetu
Najrealniji komentar zvezdinog navijaca koji sam ikad cuo.zele пише:Ja ne znam za ove druge, iako sam zvezdas, ja stvarno postujem to sto je Stanoje uradio u partizanu, igrali ste tad dobar fudbal, u svakom slucaju bolji nego sad. Steta sto su ga Djura i mornari sjebali tako. Nije onaj ael nista posebno, da je ostao Stanoje glat biste ih prosli. I voleo bih da se vrati, pa ovaj nas fudbal sa mrtve tacke mogu da pokrenu samo mladi, ambiciozni ljudi, sigurno ga nece pokrenuti ljudi kao sto su Kosanovic, Bekvalac, Zivadinovic, Djoric. Nema veze sto nas je on redovno pobedjivao, pa kad je neko bolji i treba da pobedi. Pobedio, pa sta, svaka cast cestitam idemo dalje, bice jos utakmica. Nije mi se dopalo ono njegovo ponasanje, ali opet i to razumem, a i to je nesto sto ce i on prevazici. Ja vise volim kad je trener gospodin covek, onako ugladjen, sa nekim manirima. Nemam komplekse, realno igrali ste boilji fudbal, imali boljeg trenera, imali bolju ekipu, na nama je bilo da se bolje organizujemo, dovedemo bolje igrace i opet podelimo megdan. Valjda je to poenta sporta, da te protivnik tera da budes sto bolji, da napredujes, da zelis da pobedis.
- Alexandar_81
- World Class Manager
- Контакт:
Trle, POTPUNO SE SLAZEM sa tobom!zele, SVAKA TI CAST na kometaru! I skidam ti kapu! Da je vise takvih! U nasem fudbalu ne bi vladala ova govna koja sad vladaju (citaj Lukic i Djuric) Vec bi oni pravi ljudi bili na pravim mestima! Ali jbg! DRZAVA KOMPLEKSA stvara kompleks medju ljudima!
▓█ P █ A █ R █ T █ I █ Z █ A █ N █▓▒
Nikad ne prestaj, podigni glavu kao nekad, kreni hrabro sad za crno-belu slavu!
- zele
- SFM Hall Of Fame
Pa jel treba da mrzim partizan da bih dokazao da sam ,,pravi" navijac zvezde, to mozda samo po nekoj Lukicevoj filozofiji fudbala. Po nekom njegovom kretenskom misljenju navijac zvezde nije onaj ko navija za nju, nego je pravi navijac zvezde onaj koji navija protiv partizana. Idiotizam. Treba biti dostojanstven i u pobedi i u porazu, dosad je partizan bio bolji i cestitam. Pocela je nova sezone, videcemo sta ce biti. Ako budete boljI, evo ruka, nama ostaje da se spremimo se neku drugu sezonu. Kad pricam o ovome uvek se setim onih kretenskih izjava Lukica i Bajkovica L: Ne priznajem ove titule partizana. B: Za mene je zvezda u finalu kupa. Ne znam da li sam tacno citirao, ali vidi se poenta. Vrhunac nesprortskog kretenizMa. Brate jeste prvi, jeste, cestitam. Vidimo se sledece sezone, spremicemo se bolje i cao. Okrenes se svom klubu, analiziras sezonu i krenes junacki u novu.
Milo Lompar: "Taj argument ima više slojeva, od kojih je njegov najdublji sloj da je izuzetno glup."
Bajka o Barnetu
Bajka o Barnetu
-
srbinho
Koje njuske vladaju nasim fudbalom to je strasno....Lukic, Djuric, Karadzic, Djoric i ostali neandertalci iz kamenog doba...pa uopste bre nije ni cudno sto nas jebe ko god da stigne....ali ljudi kao sto su npr onaj trener Rada Marko Nikolic ulivaju nadu za bolje sutra....treba bre da dodju mladi, ambiciozni i strucni ljudi....a ne da klubove vode oni koji nisu ni jedan dan proveli u trenerskoj skoli....prosla su ta vremena...bilo nekad...sad vise tako ne moze...
Последње учитавање од srbinho дана 20 Авг 2012, 08:52, учитано 1 пут укупно.
- Alexandar_81
- World Class Manager
- Контакт:
Lopovi, lopovi sede nam u upravi, CRNO-BELA zastava za njih nije svetinja!Kriza u Partizanu: Fudbaleri tri meseca bez plate
Fudbaleri Partizana nalaze se prvi na udaru zbog loših igara, kako u Evropi, tako i u prvenstvu.
Igrači će najverovatnije već na sledećem meču biti izloženi uvredama i zvižducima, kao i komentarima da su preplaćeni. Međutim situacija je malo drugačija u Humskoj.
Naime, prvotimci crno-belih već tri meseca nisu primili platu, piše Sport.
Zbog toga je grupa najiskusnijih fudbalera još na pripremama na Tari obavila je sastanak sa trenerom Vladimirom Vermezovićem, ali se do danas ništa nije promenilo.
Očigledno je da je Partizan u ozbiljnoj finansijskoj krizi. Ovog leta nije prodat niti jedan igrač, pa nije bilo zarade od transfera, dok će se na budžet aktuelnih prvaka sigurno odraziti činjenica da su ispali iz kvalifikacija za Ligu šampiona.
Zbog toga bi mečevi sa Tromsom mogli da budu biti ili ne biti za crno-bele, jer klub u ovakvoj finansijskoj situaciji ne može da dopusti sebi gubitak 1,3 milona evra.
UPRAVA NAPOLJE!!!
-
srbinho
Pa zato oni i ne igraju
a mi ocekujemo od igraca da ginu na terenu i zive od vazduha
nije to kao sto je nekad bilo kad su ljudi imali srce ko planina pa prespavaju u parku da bi sutra igrali za Partizan.....svaka cast izuzecima ali ih je malo...
Последње учитавање од srbinho дана 20 Авг 2012, 10:02, учитано 1 пут укупно.
- Alexandar_81
- World Class Manager
- Контакт:
Markovic ne igra u Norveskoj! Obrali smo bostan! Sve ispod 3-0 za Tromso USPEH ko kuca! Posle Revansa u BG-u Djura juri Vermeza i stavlja na celo FK Teloptik-Partizana Vuka Rasovica koji ih je i do sad trenirao samo u plavom dresu!
SRAMOTA!!!!
SRAMOTA!!!!
-
srbinho
Tuga...pregolema...jedino u sta se nadam to je da inat jos nije napustio igrace...nadam se da ce shvatiti da su im male sanse i da ne ocekujemo od njih prolaz jer uglavnom tada znaju da se uzdignu - kad nema pritiska....Djura nas je sigurno uvalio u dugove i ne bi bilo dobro da ne udjemo u Ligu evrope...
- zele
- SFM Hall Of Fame
Rekoh ja gore, niste usli u ligu sampiona, niste nikog prodali, sad ce price kako nemate para i onda prodaja klinaca. Kako ste prodali Nastasica, nije decko odigrao nijedan mec za partizan, a evo sad City nudi za njega 20 milki. Sta zna Snajder sta je fudbal... A to za Rasovica, pa kad je otisao Stanoje ,pricalo se da ce Rasovic doci i bolje da je on dosao nego ste ste doveli onog Granta koji je bio preskup, a sad ni ovaj Vermez nije jeftin, a ja verujem da bi Rasovic za manje pare imao mozda bolje rezultate. Nego sta je sad zanimljivo, da li ce biti trke ko ce ugrabiti Marka Nikolica. Trenutno najpertspektivniji trener nase lige, videcemo sta ce biti.
Последње учитавање од zele дана 20 Авг 2012, 14:10, учитано 1 пут укупно.
Bajka o Barnetu
Bajka o Barnetu
- Clint Eastwood
- Manager
- Поруке: 1183
- Придружен: 13 Нов 2010, 21:38
- Место: Kragujevac
- Klub koji vodite: Brighton
- Mood:
srbinho пише:Iskreno za Evropu me bas zabole vise samo mi je bitno da opet osvojimo titulu
Sta me bre zabole ku*** za jos jednu titulu???Cela mladost mi prodje u gledanju ovih jadnih srpskih stadiona i poluprofesionalnih igraca...Hocu bre da idem u Minhen,da gledam Bajern-Partizan,da pijem vops i vacarim perverzne Nemice,da jedem picu u Milanu,da putujem vozom do Barselone,da se cepam sa Britancima,a ti se samo zadovoljavaj borcom,ovcom i ostalim amaterima.srbinho пише:znam da su sanse nikakve ali se nadam prolasku u Ligu evrope, novoj titulu, kupu....
P.S. pazi malo sta pises,da ne ispadnes dvolican
Последње учитавање од Clint Eastwood дана 20 Авг 2012, 14:06, учитано 1 пут укупно.
-
srbinho
-
Sloba
- Global Moderator
- Поруке: 11325
- Придружен: 26 Окт 2010, 02:43
- Место: Београд
- Has thanked: 215 times
- Been thanked: 58 times
Tako je srbinho i slažem se sa tobom. Vermeza najuriti dovesti Vuka (za mene on i Stanoje su isto). Kod Đure se ne nadajte. Lakše je ubiti premijera Srbije ili predsednika nego njega oterati. Raspitajte se malo da nema načina da ode osim ako sam ne podnese ostavku tako da se ne nadajte.
IDEMOOOO BRE PARTIZAN ! <3
- zele
- SFM Hall Of Fame
Ko je ovde lud?
Pa. Vermez i njegove izjave. 
Код: Изаберите све
http://www.sportske.net/vest/domaci-fudbal/vermez-ne-vidim-da-imamo-krizu-igre-92389.htmlMilo Lompar: "Taj argument ima više slojeva, od kojih je njegov najdublji sloj da je izuzetno glup."
Bajka o Barnetu
Bajka o Barnetu
-
srbinho
Evo jednog zanimljivog teksta koji slucajno nadjoh na netu:
" VermezoviÄ namerno napravio penal
Äuvena utakmica Roma - Partizan i danas je tema koja se provlaÄi po fudbalskim krugovima. Slobodan MilosavljeviÄ podseÄa da je tandem Äelnika Partizana Ivan ÄurkoviÄ - Ĺ˝arko ZeÄeviÄ sredio da se taj meÄ izgubi i da je za to od strane italijanskog kluba dobio 1.500.000 maraka, a da je to u stvari samo bila jedna rata. PokuĹĄao je sve to da istera na Äistac kod UEFA...
- UEFA je traĹžila snimak, a u klubu ga nemaju, jer je taj snimak Slobodan NovakoviÄ uniĹĄtio! Pred kraj utakmice, kada VermezoviÄ pravi penal, Äak je i Zvonko Mihajlovski prokomentarisao reÄima: âPa ĹĄta je trebalo, lopta je bila daleko od Rudija Felera!?â. VermezoviÄ je jedan od tih koji su uÄestvovali u nameĹĄtanju, inaÄe ĹĄestorica igraÄa su to prihvatila!? A, ja sam bio sluĹžbenik Partizana, otiĹĄao kod Bate BulatoviÄa u FSJ, nastavlja priÄu MilosavljeviÄ.
Kako je tamo bilo, ĹĄta vam je BulatoviÄ rekao?
- InaÄe u Fudbalskom savezu je bio deponovan moj potpis od strane kluba za transfere i ja odem kod Bate... KaĹžem mu da hoÄu da dam izjavu! Bata me pita: âKakvu izjavu?â. Odgovaram: âIzjavu o nameĹĄtanju utakmica i lopovluku u Partizanuâ. Potom mi je rekao da saÄekam malo. Kada se vratio poruÄio mi je da nema potrebe da mi uzima izjavu, na ĹĄta sam mu odgovorio da nisam navijaÄ, nego sluĹžbeno lice i hoÄu da postoji pisani trag. Bata mi je odgovorio: âMa, nemoj! ZnaĹĄ ĹĄta bih ti ja preporuÄio... Nemoj mnogo da talasaĹĄ da te ne pojede pomrÄinaâ!?"
" VermezoviÄ namerno napravio penal
Äuvena utakmica Roma - Partizan i danas je tema koja se provlaÄi po fudbalskim krugovima. Slobodan MilosavljeviÄ podseÄa da je tandem Äelnika Partizana Ivan ÄurkoviÄ - Ĺ˝arko ZeÄeviÄ sredio da se taj meÄ izgubi i da je za to od strane italijanskog kluba dobio 1.500.000 maraka, a da je to u stvari samo bila jedna rata. PokuĹĄao je sve to da istera na Äistac kod UEFA...
- UEFA je traĹžila snimak, a u klubu ga nemaju, jer je taj snimak Slobodan NovakoviÄ uniĹĄtio! Pred kraj utakmice, kada VermezoviÄ pravi penal, Äak je i Zvonko Mihajlovski prokomentarisao reÄima: âPa ĹĄta je trebalo, lopta je bila daleko od Rudija Felera!?â. VermezoviÄ je jedan od tih koji su uÄestvovali u nameĹĄtanju, inaÄe ĹĄestorica igraÄa su to prihvatila!? A, ja sam bio sluĹžbenik Partizana, otiĹĄao kod Bate BulatoviÄa u FSJ, nastavlja priÄu MilosavljeviÄ.
Kako je tamo bilo, ĹĄta vam je BulatoviÄ rekao?
- InaÄe u Fudbalskom savezu je bio deponovan moj potpis od strane kluba za transfere i ja odem kod Bate... KaĹžem mu da hoÄu da dam izjavu! Bata me pita: âKakvu izjavu?â. Odgovaram: âIzjavu o nameĹĄtanju utakmica i lopovluku u Partizanuâ. Potom mi je rekao da saÄekam malo. Kada se vratio poruÄio mi je da nema potrebe da mi uzima izjavu, na ĹĄta sam mu odgovorio da nisam navijaÄ, nego sluĹžbeno lice i hoÄu da postoji pisani trag. Bata mi je odgovorio: âMa, nemoj! ZnaĹĄ ĹĄta bih ti ja preporuÄio... Nemoj mnogo da talasaĹĄ da te ne pojede pomrÄinaâ!?"
SlobaGrobar пише:Tako je srbinho i slažem se sa tobom. Vermeza najuriti dovesti Vuka (za mene on i Stanoje su isto). Kod Đure se ne nadajte. Lakše je ubiti premijera Srbije ili predsednika nego njega oterati. Raspitajte se malo da nema načina da ode osim ako sam ne podnese ostavku tako da se ne nadajte.
U narednih mesec dana se smenjuje DJuric i na to mesto dolazi Milija Babovic, pazite sta vam kazem.
-
srbinho
Pa naravno da ce biti onaj sistem "sjasi murta da uzjase kurta" al ce bar na neko vreme da se malo smiri situacija....nece valjda odmah prvi dan da pocnu da kradu 
EDIT:
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=fL2Z9IMh ... r_embedded[/youtube]
COVEK JE OBJASNIO !!!!!!
Mene samo cudi kako ga jos uvek pustaju da prica...to je mozda znak da gmizavci iz naseg fudbala nisu bas toliko mocni i da moze do nekle da im se isparira samo sto se niko ne usudjuje....svaka cast ovom coveku....
Ako ste pazljivo slusali i razmisljali o tome sta prica shvatili ste npr. izmedju ostalog cemu onaj transparent Babovicu i ko ga je narucio
EDIT:
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=fL2Z9IMh ... r_embedded[/youtube]
COVEK JE OBJASNIO !!!!!!
Mene samo cudi kako ga jos uvek pustaju da prica...to je mozda znak da gmizavci iz naseg fudbala nisu bas toliko mocni i da moze do nekle da im se isparira samo sto se niko ne usudjuje....svaka cast ovom coveku....
Ako ste pazljivo slusali i razmisljali o tome sta prica shvatili ste npr. izmedju ostalog cemu onaj transparent Babovicu i ko ga je narucio
Последње учитавање од srbinho дана 21 Авг 2012, 09:23, учитано 1 пут укупно.