Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Nasa kinematografija je tako bogata dobrim filmovima i scenama da to nije dobro, ako nisi pogledao Tajvansku kanastu, pogledaj obavezno, ja gledo ko klinac i nista nisam razumeo i odledah pre neki dan. Sakupljaci perja jedan od najboljih nasih filmova, maestralni Bekim, Bog da mu dusu prosti. Specijalno vaspitanje je film koji treba da se daje deci od 10, pa sve do 20 godina, jednom nedeljno.
Tanak sam ja mnogo sa domacim filmovima, pogotovo tim starijim, veruj da za Tajvansku kanastu nisam ni cuo. Vecinu nasih filmova sam video kao klinja, i veze nemam o cemu su, mozda bi trebalo da izdvojim malo vremena i da pogledam neki. Tesko cu naterati sebe na to, treba prevazidji odredjene komplekse, u fazonu: smaraju ti filmovi i slicno.
Pre par meseci je bio na rts-u tako mocan film, sa najsjebanijom atmosferom, nemam pojma ni kako se zove ni koji su glumci, pokusacu nekako da nadjem, uglavnom, nekog lika proganja tip u crno kaputu sa sesirom i ceo taj outfit, ona svraca u neku ogromnu zgradu, ne secam se sta je tacno, i ovaj nastavlja da ga cima i tu. Mnogo jak utisak ostavlja film, odusevio me je.
Pocni da gledas domace filmove, ja ti mogu napraviti neku listu od starijih kvalitetnih. Mislim uglavnom su ti filmovi jako teski, sad mi reci da nisi gledo Zivot je lep?
A poznata mi je tematika tog flima, ali siva masa mi uopste ne radi
Ni ja na te starije filmove nikako ne obracam paznju, skoro mi je cale trazio da mu skinem Skupljace perja da gleda, medjutim, ja sam nekako bio odbojan prema tome, nisam ni sa njim gledao, a kamoli sam. I sad ti rece da je jedan od najboljih domacih, al opet nemam zelju da ga gledam.
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=4nW2QVTv250[/youtube]
-Motherfucker shot me in the ass, man.
-Who shot you in the ass?
-Who? That "who" would be you.
-Me? I shot you? I mean, I was shooting. I did at lot of shooting. But I'm not saying I shot you in the ass... but I'm not saying I didn't shoot you... -But damn! Somebody shot you in the ass!