FK Partizan [2013/14]
- zele
- SFM Hall Of Fame
- Поруке: 14189
- Придружен: 05 Нов 2011, 22:57
- Место: Лазарево
- Status: Није на вези
Ma lopuze, nego hoce da dodvore navijacima, kao Babovic voli partizan, ne prodaje se on za lovu. Mislim se sine ako volis partizan, pa ide negde, a onda se setim da ga niko nece.
Nesto kontam =, niste nikog prodali ove godine, niste usli u ls, sad ce djura da izadje u javnost i da kaze kako je teska finansijska situacija u klubu i da ce morati da prodaje igrace i onda u januaru odlaze Markovi Lazar, Scepovic Marko, NinkoviC, Tomic. Imam neki osecaj da sve spremaju izgovor da bi prodali klince. Nadam se da grasim.
Milo Lompar: "Taj argument ima više slojeva, od kojih je njegov najdublji sloj da je izuzetno glup."
Bajka o Barnetu
Bajka o Barnetu
-
srbinho
Znam ja iz pouzdanih izvora da je Real pre vise od mesec dana dao ponudu za Babovica ali on nije hteo pa su morali da traze drugu opciju, a odluka je pala na Modricu...
Babopirlo Arantes dos Nascimento
@zele
Nego sta nego ce da nadju izgovor...ima da prodaju sve sto je juce prohodalo, a vredi nesto i dovesce neke ispusene mustikle koji nisu ni za sta drugo osim za nase oranice...
Babopirlo Arantes dos Nascimento
@zele
Nego sta nego ce da nadju izgovor...ima da prodaju sve sto je juce prohodalo, a vredi nesto i dovesce neke ispusene mustikle koji nisu ni za sta drugo osim za nase oranice...
Последње учитавање од srbinho дана 16 Авг 2012, 21:01, учитано 1 пут укупно.
- Alexandar_81
- World Class Manager
- Поруке: 5167
- Придружен: 24 Окт 2010, 15:53
- Место: Leskovac
- Klub koji vodite: FK Partizan
- Formacija: 4-2-3-1 Wide
- Has thanked: 25 times
- Been thanked: 7 times
- Контакт:
srbinho, zele opusteno nece da doceka da ih proda
ne gine mu apsana
ni Gljivica Pachic nece da ga spasi ovaj put! Cini mi se da aj sto je klub duzan, nego je i on duzan vodjama sa Juga pa nema vise ko da ga brani
Sad ce biti sto biti MORA 
ni Gljivica Pachic nece da ga spasi ovaj put! Cini mi se da aj sto je klub duzan, nego je i on duzan vodjama sa Juga pa nema vise ko da ga brani ▓█ P █ A █ R █ T █ I █ Z █ A █ N █▓▒
Nikad ne prestaj, podigni glavu kao nekad, kreni hrabro sad za crno-belu slavu!
Nikad ne prestaj, podigni glavu kao nekad, kreni hrabro sad za crno-belu slavu!
-
srbinho
Код: Изаберите све
http://www.zurnal.rs/2012/08/17/tromso-bez-podrske-navijaca-ne-putujte-u-beograd/index.html
e jesu smesni u pm...i od ovih treba da strepimo....pih - Alexandar_81
- World Class Manager
- Контакт:
-
srbinho
- zele
- SFM Hall Of Fame
Babonaldo Luís Nazário de Lima. Imam neki osecaj da se partizan nikada nece otarasiti ovog coveka. Ne da ce biti starater nego i kapiten.
Ne dao mu Bog da bude kapiten pred grobarima.
Milo Lompar: "Taj argument ima više slojeva, od kojih je njegov najdublji sloj da je izuzetno glup."
Bajka o Barnetu
Bajka o Barnetu
-
srbinho
-
Sloba
- Global Moderator
- Поруке: 11325
- Придружен: 26 Окт 2010, 02:43
- Место: Београд
- Has thanked: 215 times
- Been thanked: 58 times
I ja isto. Ja ga ne pljujem kao ni jednog drugog igrača, ne znam kako drugi mogu toliko da ne podnose igrača svog kluba (dobrodošli u Srbiju). Miljkonu i Baboviću puna podrška !
Inače sam ja i za Đurića (dokle god su tu trofeji...). Niejdnog igrača isto ne pljujem dok je u klubu, ako baš malo lošije odigra to i sam kažem ponekad ali da mu želim sve najgore itd. NE !
Miljka svi pamte zbog onog penala u LE. Ja ga pamtim po dobrim igrama u derbijima i srčanošću. Odmah na štopera umesto Ostojića, a desno kada se oporavi Pauljević umesto Aksentijevića.
Boju su mnogi pamtili samo po penalu protiv Artmedije koji je promašio. Ja ga uvek pamtim po golovima protiv Lacia ! <3
Inače sam ja i za Đurića (dokle god su tu trofeji...). Niejdnog igrača isto ne pljujem dok je u klubu, ako baš malo lošije odigra to i sam kažem ponekad ali da mu želim sve najgore itd. NE !
Miljka svi pamte zbog onog penala u LE. Ja ga pamtim po dobrim igrama u derbijima i srčanošću. Odmah na štopera umesto Ostojića, a desno kada se oporavi Pauljević umesto Aksentijevića.
Boju su mnogi pamtili samo po penalu protiv Artmedije koji je promašio. Ja ga uvek pamtim po golovima protiv Lacia ! <3
Последње учитавање од Sloba дана 18 Авг 2012, 19:36, учитано 1 пут укупно.
- zele
- SFM Hall Of Fame
I ja boju pamtim po Laciju, to mu je prvi gol posle godinu dana posta. 

Bajka o Barnetu
Bajka o Barnetu
- zele
- SFM Hall Of Fame
Ma kupice Djura u poluvremenu.
Babopirlo poceo da igra. 
Babopirlo poceo da igra. 
Bajka o Barnetu
Bajka o Barnetu
- Игор
- Manager
- Поруке: 2163
- Придружен: 28 Јун 2012, 02:19
- Место: Панчево
- Контакт:
Није ништа немогуће да се заврши 2:3 или чак 2:5. 
“A man will, like, steal your car or burn your house down or beat the shit out of you, but a woman will ruin your fuckin’ life. Do you see the difference? Like, a man will cut your arm off and throw it in a river, but he’ll leave you as a human being intact. He won’t fuck with who you are. Women are nonviolent, but they will shit inside of your heart.” ― Louis C.K.
- Alexandar_81
- World Class Manager
- Контакт:
- SGrobar
- Youth Team Coach
- Поруке: 181
- Придружен: 22 Јан 2011, 18:03
- Место: Morovic
FK Djurgarden ponovo ce obradovati svoje verne navijace... SEME VAM SE ZATRLO!!!
Tumba zadovoljan timom, Vermezu tesko jer svi trce, nase manekene zabole k***c za Partizan, bitno da su kurve i splavovi uvek tu...
Zao mi je samo pojedinih ljudi u klubu i pravih Grobara poput Saleta Ilica ili malog Dzigija...
Igrate ko picke grobariiii!!! UPRAVA NAPOLJE!!!
Tumba zadovoljan timom, Vermezu tesko jer svi trce, nase manekene zabole k***c za Partizan, bitno da su kurve i splavovi uvek tu...
Zao mi je samo pojedinih ljudi u klubu i pravih Grobara poput Saleta Ilica ili malog Dzigija...
Igrate ko picke grobariiii!!! UPRAVA NAPOLJE!!!
-
srbinho
CELA uprava i CEO strucni stab svi MARS NAPOLJE !!
Ja ne mogu da poverujem da ovi nasi ne mgu da daju gol...lakse mi je da mislim da namerno nece to da rade po necijem nalogu nego da ne mogu...Donji Srem iz PECINCA eeeejj breeeee !!!!
Ode titula...jasno je da je uprava dovela trenera koji ce da uradi ono sto je jedna spodoba iz uprave trazila od Stanoja - âNema potrebe da se diĹžu ovolika frka i tenzija. Shvati da smo mi Äetiri godine prvaci, pa ne moraĹĄ toliko da se nerviraĹĄ, moĹžda ove godine i ne budemo ĹĄampioni. To moĹžda nije u naĹĄem interesu.â
Ko razume shvatice...
Ja ne mogu da poverujem da ovi nasi ne mgu da daju gol...lakse mi je da mislim da namerno nece to da rade po necijem nalogu nego da ne mogu...Donji Srem iz PECINCA eeeejj breeeee !!!!
Ode titula...jasno je da je uprava dovela trenera koji ce da uradi ono sto je jedna spodoba iz uprave trazila od Stanoja - âNema potrebe da se diĹžu ovolika frka i tenzija. Shvati da smo mi Äetiri godine prvaci, pa ne moraĹĄ toliko da se nerviraĹĄ, moĹžda ove godine i ne budemo ĹĄampioni. To moĹžda nije u naĹĄem interesu.â
Ko razume shvatice...
- Игор
- Manager
- Поруке: 2163
- Придружен: 28 Јун 2012, 02:19
- Место: Панчево
- Контакт:
Крај 2:1.
Шта омаши Зубија у последњем минуту надокнаде са 4 метра.
Шта омаши Зубија у последњем минуту надокнаде са 4 метра.
“A man will, like, steal your car or burn your house down or beat the shit out of you, but a woman will ruin your fuckin’ life. Do you see the difference? Like, a man will cut your arm off and throw it in a river, but he’ll leave you as a human being intact. He won’t fuck with who you are. Women are nonviolent, but they will shit inside of your heart.” ― Louis C.K.